2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım battaniyeyi alta serip oyun halısını onun üstüne koysan. Yerden üşümesin diye yapıyorsan öyle tavsiye ederim. Biz 8 Eylül doğumluyuz 15 20 gündür sırtüstünden yüzükoyun dönüyor.
Canim hem üşümesin diye hemde oyun halisinin kumaşını sağlıklı bulmadığını için battaniye seriyordum çok çok erken dönen bebişler var hatta duyduğum rekor 2 aylıkken dönen insta daki kimyager annenin oğlu.
Canim yumurta dokunmayan bi bebeğin annesi 3 yumurta yese bebeğe alerjen etki yapabilir, sanırım bunu yapmanı dr önermişti ama ne kadar sağlıklı olabilir ki Nacizane fikrim yanlış anlama lütfen. Bir de alerji testini nasıl yaptılar sırtına iğne batiriyorlar falan dedi komşular öyle mi gerçekten

Yuzinede soylesen hicbir ise yaramiycan cnm anlamamazliktan geliyorlar bikerecik gec uyusun ne olir diyiveriyolar yada biker3cik uyansin benim kndi babam yapiyor aynisini bi duzen kurmaya calisiyorum diorm sonra kurarsin dio baba 11 e dogru geliyorsun 9.bucukta uyuus oluyor diyorum benim gelcegim zman uyutma dio cocuk kirilcakmos uykudan bn dedesi gelcek die uyutmuycakmisim rahatimi dusunuyomusum cok karsilik verincede cok dilli bilmis oluyoruzz

Canım sen kendı dogrularından sasmadıgın ıcın ıcın cok rahat ıste onlar da kendı yanlıslarıyla gece yataklarında nasıl uyuyacaklarını dusunsun dursunlar. Gecmıse bakınca dediğim gibi her kv her gelıne bı yerınden batıyor ama az ama coktur yaptıkları. Bıze yaptıklarnın hesabını ayrı tutup en azından yavrularımızla ılıskılerıne bı sans verebılırsek ılerıde keske dememiş olabılırsek bunun dusuncesı bile güzel olur. Bu yolda ılerlemek ısteyen tüm gelınlerın allah yardımcısı olsun canım sende cok guclu bı annesın senı ayrıca tebrık edıyorum

Bebeklerde öle bişi var ki bir gün düzenleri kaçsın uğraş dur günlerce

Kızlar bide bişi sorcam. Oğlum 7 kg 5 ay 7 günlük. 4 num bez kullanıyorum ama çok lastik izi oluyor. Bende 4+ aldım bir süre sonra oda iz yaptı ki 4 le arasında pek fark yok bence. E 5 deniyim dedim o da çok büyük geldi yok mu bunların ortası. Prima bu arada. Sizler kaç kg bebeğe kaç num bez kullanıyorsunuz

Veson kaandan haber var mı pınar iyileşmiş mi.
CNm pınar daha iyi.kaan da da ciddi bir değişiklik Yok.servise alacaklardı ama enfeksiyon çıktı ilaç falan başladılar.şimdi daha iyi o yüzden servise tam iyileştiğinden emin olup öyle gönderecekler.şimdi beyindeki kanama için beyin kemiklerini çıkarmışlardı ya onları ameliyatla yerine koymayı planlıyorlar.ameliyat günü şimdilik salı gözüküyor bir değişiklik olmazsa

Biz de o durumdaydık canım külot beze geçtik onda 4 numara kullanıyoruz çok rahat oluyor bant falanda olmadığı için çok rahat etti oğlum

canm benm bebis 9kg hala 4 kullaniyorz bazen bant izi cikiyo cok dar baglamiuom ama siznki her gun cikiyosa bant izi Melan-kolik arkadasimzn dedigi gibi kulot bez daha iyi

Ben de senin gibi hep yumusaga koydum yuzustunden sirt ustu donuyordu benimki ne zmndi bakmadm ama on gun once yere koydum incecik bi pattaniye serip sirt uatunden yuz ustude donmeye basladi kolu altinda kaliyordu uc gndur kolunuda cikariyor iki turlude donuyor rahatca ama hala pes pese donmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…