- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.001
canim benimde 27 kasim ama suan 10+5 gunlik oldum benim ultrasyonda oyle cikti28 Kasım son tarihim.
Ve şuan 11+5 günlük olduk.
pazartesi 12. Haftam ve kontrolüm var.
İnş şuan 5 eylül görünüyor.bakalım hayırlısı..
Ayy ayniyiz ne guzl canm valla ben normsl dogum ck istiyrm sezeryndan korkuyrm ins normal gelr dye dua ediyrm tabi aksi bsi oldugunda dirwtmem ama bakalm dedign gbi kismet hersey bdaha ne zaman doktoea gdiceksn canmCanım hayırlı olsun benimkine de doktor 26 eylül dedi ama bakalım nasıl gelicek bebeğimiz suan 8+ 3deyiz ❤
İki doz vuruluyor ilk hamilelikte hamilelik sonrasında 1 doz. 5 yıl koruyuculuğu oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam ilki 14 yada 16. Hafta gibi. 2. De 22 gibiydi. Sağlık ocağına başvurun onlar zaten sizi arayıp takip ediyorlarBna saglk ocagi 20.haftada tetanz asin var demisti 22demi 24demi de seker yuklemesi
Ay maşallah bizimki da net olur o Zaman 11+5 olcazCAnım kusura bakma sayfalar çoğalınca yetişemedim mesajına :) ultrason resminde 10+2ydik,bugün 10+4 olduk kuzumla :)
Aynen düşünce çok önemli la iyi düşünelim iyi olsinIns kotu bişi olmaz canım iyi seyler getirelim aklımıza saglıkla bebişimize kvusacagımz günü düşünelim ❤
Daha önce defalarca kist oluştu ne yazıkki hep hissetim Bi gün yolun ortasında kaldım adım atamadım meğer kıst patlamış kanama yapmış inşallah öyle birşey olmasın diye dua ediyorum.
İnşallah ya banada doktor hassassın herşeyi hissedeyorsin demişti çatlatma iğnesinden sonra hissediyordum. Kıst tam olanak ağrı yapmıyor Bi anda bıçak saplanıyor gibi oluyor. Evlatlar iyi olsunda geçer herşeyCanim bugun bende doktora gttim iki tane bendede kist vardu agrim oluo sanci yapuo dedim bana kisler agri yapmaz dedi doktor sonra muayenede zaten buri kaybolmus biride baya kuculmus dedi rahmin genislio normal hersey dedi icini ferah tut seninde kaybolur zamanla insallah
Kizlar mide bulanti icin bileklikler var. Kullanan oldumu . Yorumlara baktim eski yorumlar. Baskasi icin soruyorum. Benim arada oluyor . Dayanabiliyorum
Ketonun pozitif olması yetersiz beslenmeden kaynaklanıyormuş genelde, aşırı derece de bulantı ve kusmalarda yatırıp serum takıyorlar. Senin öyle mi?kızlar ben dün sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım idrarda keton +++ çıktı mide bulantın çok oluyor mu dedi dedim oluyor ama kadın doğuma gidince test sonuçlarını göster dedi sadece internetten araştırdım bu yüzden hastaneye yatanlar varmış kafama çok takıldı çarşamba günü gideceğim doktora
bulantım oluyor sürekli ama kusmayı 1 ayda aralıklarda 3 kez yaşadım.Ama keton ++ pozitif çıkan biri yatmış hastaneye internette okuduğum yorumlarda.Bende +++ olunca daha çok pimpiriklendimKetonun pozitif olması yetersiz beslenmeden kaynaklanıyormuş genelde, aşırı derece de bulantı ve kusmalarda yatırıp serum takıyorlar. Senin öyle mi?
Cnm bence yatacak kadar degildir. Kuzenim gunde iki kere kusuyor. Hastanede serum takip eve gonderiyorlar. Surekli serum takildigi icin yatmasi onerildi yatmadi. Asiri bi kusman yoksa beslenmekle duzelir. Yada serum ihtiyacin varsa takilir evind donersin.kızlar ben dün sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım idrarda keton +++ çıktı mide bulantın çok oluyor mu dedi dedim oluyor ama kadın doğuma gidince test sonuçlarını göster dedi sadece internetten araştırdım bu yüzden hastaneye yatanlar varmış kafama çok takıldı çarşamba günü gideceğim doktora
Doktoruna sor yine de herkeste aynı etkiler oluşturmuyordur. Beslenmene dikkat et bu arada, vitamin ağırlıklı git. İnşallah sorun yaşatmazbulantım oluyor sürekli ama kusmayı 1 ayda aralıklarda 3 kez yaşadım.Ama keton ++ pozitif çıkan biri yatmış hastaneye internette okuduğum yorumlarda.Bende +++ olunca daha çok pimpiriklendim
Benimde bugün 8+3 günlük canım. .benimde ikinci hamilelik 8 yaşında bir ablamız varTeşekkür ederim canım senin ne kadrlik:)
Canım yaa aynen bende senın gibi dusunuyorum allah nasip ederse normal dogum yapmak istiyorum. Enson 7+4 de gittik kalp atıslarını duyduk bidaha 11 mart tarıhınde randevumuz var. Ozaman da 11+4 olucaz sanırım. Bulantım oluyo yemek yapamıyorum mutfaga giremiyorum suanda en buyuk sıkıntı bunlar benım icin. Sen ne durumdasın nasıl gidiyor? Benım ılk hamileliğim buarada :)Ayy ayniyiz ne guzl canm valla ben normsl dogum ck istiyrm sezeryndan korkuyrm ins normal gelr dye dua ediyrm tabi aksi bsi oldugunda dirwtmem ama bakalm dedign gbi kismet hersey bdaha ne zaman doktoea gdiceksn canm
Benmde ilk hamilelifm canm bizim ayin 25nde kontrolumz o zmn 9+4 olcz ins bnm bulntim sabh oluyo cikariyrm snra gn icinde bulnti oluyo ama ck deglcanmhalszlk vr bndebde bas agrsiCanım yaa aynen bende senın gibi dusunuyorum allah nasip ederse normal dogum yapmak istiyorum. Enson 7+4 de gittik kalp atıslarını duyduk bidaha 11 mart tarıhınde randevumuz var. Ozaman da 11+4 olucaz sanırım. Bulantım oluyo yemek yapamıyorum mutfaga giremiyorum suanda en buyuk sıkıntı bunlar benım icin. Sen ne durumdasın nasıl gidiyor? Benım ılk hamileliğim buarada :)
Ben allaha sukur kusmadım henuz ama fena zorluyo bazen hemennayva yıyorum burdan cok kere paylastım benım bulantımı anında kesıyo. Doktordan geldıgınde guZel haberlerini beklıyoruz canım yaz bakalımBenmde ilk hamilelifm canm bizim ayin 25nde kontrolumz o zmn 9+4 olcz ins bnm bulntim sabh oluyo cikariyrm snra gn icinde bulnti oluyo ama ck deglcanmhalszlk vr bndebde bas agrsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?