2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ikili test nasıl yapılıyor kandan mı bakılıyor tecrubeli arkadaslardan yorumları bekliyorum

Cnım sagol. Özelde yaptıran varmı acaba nekadardır 11+3 de randevum var aa özele gidiyorum enson rutin gebelık testlerine 1180 tl mi ne istemişlerdi

Canım hayırlı olsun benimkine de doktor 26 eylül dedi ama bakalım nasıl gelicek bebeğimiz suan 8+ 3deyiz ❤
Ayy ayniyiz ne guzl canm valla ben normsl dogum ck istiyrm sezeryndan korkuyrm ins normal gelr dye dua ediyrm tabi aksi bsi oldugunda dirwtmem ama bakalm dedign gbi kismet hersey bdaha ne zaman doktoea gdiceksn canm

Bna saglk ocagi 20.haftada tetanz asin var demisti 22demi 24demi de seker yuklemesi
İki doz vuruluyor ilk hamilelikte hamilelik sonrasında 1 doz. 5 yıl koruyuculuğu oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam ilki 14 yada 16. Hafta gibi. 2. De 22 gibiydi. Sağlık ocağına başvurun onlar zaten sizi arayıp takip ediyorlar

Daha önce defalarca kist oluştu ne yazıkki hep hissetim Bi gün yolun ortasında kaldım adım atamadım meğer kıst patlamış kanama yapmış inşallah öyle birşey olmasın diye dua ediyorum.

Canim bugun bende doktora gttim iki tane bendede kist vardu agrim oluo sanci yapuo dedim bana kisler agri yapmaz dedi doktor sonra muayenede zaten buri kaybolmus biride baya kuculmus dedi rahmin genislio normal hersey dedi icini ferah tut seninde kaybolur zamanla insallah

İnşallah ya banada doktor hassassın herşeyi hissedeyorsin demişti çatlatma iğnesinden sonra hissediyordum. Kıst tam olanak ağrı yapmıyor Bi anda bıçak saplanıyor gibi oluyor. Evlatlar iyi olsunda geçer herşey

Kizlar mide bulanti icin bileklikler var. Kullanan oldumu . Yorumlara baktim eski yorumlar. Baskasi icin soruyorum. Benim arada oluyor . Dayanabiliyorum

Ben aldım. İlk birkaç gün çok iyiydi. Şimdi de yine her gün takıyorum. Ama takınca da çıkardığım oldu. Benim bulantım her gün ve gün boyu oluyor.

kızlar ben dün sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım idrarda keton +++ çıktı mide bulantın çok oluyor mu dedi dedim oluyor ama kadın doğuma gidince test sonuçlarını göster dedi sadece internetten araştırdım bu yüzden hastaneye yatanlar varmış kafama çok takıldı çarşamba günü gideceğim doktora

Ketonun pozitif olması yetersiz beslenmeden kaynaklanıyormuş genelde, aşırı derece de bulantı ve kusmalarda yatırıp serum takıyorlar. Senin öyle mi?

Ketonun pozitif olması yetersiz beslenmeden kaynaklanıyormuş genelde, aşırı derece de bulantı ve kusmalarda yatırıp serum takıyorlar. Senin öyle mi?
bulantım oluyor sürekli ama kusmayı 1 ayda aralıklarda 3 kez yaşadım.Ama keton ++ pozitif çıkan biri yatmış hastaneye internette okuduğum yorumlarda.Bende +++ olunca daha çok pimpiriklendim

Cnm bence yatacak kadar degildir. Kuzenim gunde iki kere kusuyor. Hastanede serum takip eve gonderiyorlar. Surekli serum takildigi icin yatmasi onerildi yatmadi. Asiri bi kusman yoksa beslenmekle duzelir. Yada serum ihtiyacin varsa takilir evind donersin.

bulantım oluyor sürekli ama kusmayı 1 ayda aralıklarda 3 kez yaşadım.Ama keton ++ pozitif çıkan biri yatmış hastaneye internette okuduğum yorumlarda.Bende +++ olunca daha çok pimpiriklendim
Doktoruna sor yine de herkeste aynı etkiler oluşturmuyordur. Beslenmene dikkat et bu arada, vitamin ağırlıklı git. İnşallah sorun yaşatmaz

Ayy ayniyiz ne guzl canm valla ben normsl dogum ck istiyrm sezeryndan korkuyrm ins normal gelr dye dua ediyrm tabi aksi bsi oldugunda dirwtmem ama bakalm dedign gbi kismet hersey bdaha ne zaman doktoea gdiceksn canm
Canım yaa aynen bende senın gibi dusunuyorum allah nasip ederse normal dogum yapmak istiyorum. Enson 7+4 de gittik kalp atıslarını duyduk bidaha 11 mart tarıhınde randevumuz var. Ozaman da 11+4 olucaz sanırım. Bulantım oluyo yemek yapamıyorum mutfaga giremiyorum suanda en buyuk sıkıntı bunlar benım icin. Sen ne durumdasın nasıl gidiyor? Benım ılk hamileliğim buarada :)

Benmde ilk hamilelifm canm bizim ayin 25nde kontrolumz o zmn 9+4 olcz ins bnm bulntim sabh oluyo cikariyrm snra gn icinde bulnti oluyo ama ck deglcanmhalszlk vr bndebde bas agrsi

Benmde ilk hamilelifm canm bizim ayin 25nde kontrolumz o zmn 9+4 olcz ins bnm bulntim sabh oluyo cikariyrm snra gn icinde bulnti oluyo ama ck deglcanmhalszlk vr bndebde bas agrsi
Ben allaha sukur kusmadım henuz ama fena zorluyo bazen hemennayva yıyorum burdan cok kere paylastım benım bulantımı anında kesıyo. Doktordan geldıgınde guZel haberlerini beklıyoruz canım yaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…