2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım inek sütü alerjisi olan bebekler için aptamil in bir maması var ama adını unuttum. Onu dene bir de, bakalım nasıl olacak

Ben kapıya Bebek var zile basmayın yazmayı düşünüyorum. Aynı sıkıntı bizde de var gelen önce tıklatıyor açmayınca kapıyı yumruklayacaklar neredeyse. Ben eğer bebeğim kapı sesine uyanmıyorsa açmıyorum kapıyı. Ama uyandıysa kapıya gelen kişiye diyorum ki kusura bakma Bebek uyuyordu ondan kalkamadım ama zil sesine uyanınca açtım kapıyı diyorum. O da aaaa tüh uyandırdım mı diyor :) gel de öldürme. Kapıyı kırdın bir de uyandırdım mı diyorsun demek geliyor içimden.

Kızlar ersağ in çamaşır deterjanlarını bebişlerin çamaşırları için kullanıyor musunuz tavsiye edermisiniz benim kızın cildi çok hassas komşu önerdi alsammi ki
Canım annem o markanın banyo wc temizleyicisini almış doğal diye ama bildiğin tuz ruhu kokuyor. Bence güvenli değil. ICEA sertifikası olan deterjanlar ile yıkamanı tavsiye ederim. Ebebekte Friendly diye bir marka var onun ICEA sertifikası var.

Biz taktık o yazıdan canım inadına daha çok çalmaya başladı zil bizde işe yaramadı

Ben çok takıyorum ya bazen benim ki de az yana dönüyor
Cnm cogunuz eylulde dogdu ama hepsi ayni gun dogmadi ki oyle bile olsa her cocuk bir deil benim olk oglm 5 aylik olmamisti donmeye basladiginda hatta ard arda donuyordu ama bu bebegim 5 bucukta dondu oda yere koymasaydim yumusak zeminde hala daha donememis olurdu bazen bizim yaptiklarimiz yada yapmadiklarimizda etki ediyor gelismlerinde

Ahh yavrum nasil sinavlarda geciyor allahim tes vakitte sifasini versin jnsallah pinarada dayanma gucu yavrusunun bunlari yasadigini bilmek bir anneye ne zorr

Canim ilk deterjanimiz friendly di araştırarak aldım ama hiç memnun kalmadim hiç bi lekeyi cikartmadi bi daha onu kullanmam tavsiyede etmem

Ay evet başta çok düşünceliler tık tık. Açmayınca güm bam. Hani baştaki düşünce. Belki fırsat buldum uyuyorum. Ama yorgunum desen çocuk uyurken uyican sende diyorlar. Eee müsaade etde uyuyim

Canım hayırlı olsun..ne guzel iki dışını birden çıkarmış ...rahatlamis şimdi..darisi başımıza.
Evet canim rahatladi.. insallah digerleride ates falan yapmadan cikar, darisi basiniza canim <3

Ooh hayirli olsun,inci gibi disleru olsun isallah Gozunuzaydin.geriye kaldi 31 tanecik:)
Amin canim hepimizin bebislerinin insallah <3
Ohh ne güzel maşallah peki skntılr gitti mi 3 gecedir uyumuyoruz doktr gittik bi sorun yok ama kafası ağzı alev gibi dişler mahvetti oglumu
Canim gece uykusu bi kac gundur duzeldi ama simdi yine eli agzinda diger disler gelecek heralde pesinden.. bitmiyor malesef
Canim salualar azaldiktan bir iki hafta sonra geldi bizimki :) sizinkide yakindir :)

Gozunuz aydııınn :) en önden mı cıktı ılk dısler ?
Sagol canim evet alttaki iki dis cikti :) cok tatli gorunuyor ama gogsumu isiriyor sipa:)

cnm ben hiç birini görmediğim için eksiklik hissettim mi hatırlamıyorum. Bu yüzden çok kolay kestirip atabiliyorum gaddarım biraz. Eşin gibi, gerekirse ipler kopsun diye düşünebiliyordum bebekten önce. Eşim tam tersi ben söylerim diyor ve söylüyor da benim söylemememi istiyor. Ama senin düşündüğün gibi düşünmek istiyorum. Yoksa düşünmekten tüm hayatımı kaplıyor..

evet ben de asla unutmam, gülsem mi ağlasam mı durumu. şımarıklık bence. Ama duymazdan geleceğim artık. Öz kızımız gibi seviyoruz derler eşiyle hep bana. Ama o samimiyeti öldürdü o düşünsün :)

maşallah sana. Allah senin gibi yumuşak kalpli olmayı nasip etsin bana.. Ben böyle değildim ve eski halime dönmek istiyorum. Bı yazışmalar çok iyi geliyor..

Kızlar çok sık giremiyorum kaan dan haber var mı herşey yolundadır inşallah minikhikayem canIM çok geçmiş olsun ablan baban nasıllar herkese bol gülücüklü günler kızlar

çok şükür toparlıyorlar iyiye gidiyor çok teşekkürler..

alıntı yapmıssın cnm ama cevap göremedm yanlısmı oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…