- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.041
Çok şükür yumurtaya tepki olmadı canım kanda baktılar ciltte deri testi yapmadılar senin dediğin yama testi. Ayrıça yanlış anlamadım canım ben he diyorsa onu uyğuladımCanim hem üşümesin diye hemde oyun halisinin kumaşını sağlıklı bulmadığını için battaniye seriyordum çok çok erken dönen bebişler var hatta duyduğum rekor 2 aylıkken dönen insta daki kimyager annenin oğlu.
Canim yumurta dokunmayan bi bebeğin annesi 3 yumurta yese bebeğe alerjen etki yapabilir, sanırım bunu yapmanı dr önermişti ama ne kadar sağlıklı olabilir ki Nacizane fikrim yanlış anlama lütfen. Bir de alerji testini nasıl yaptılar sırtına iğne batiriyorlar falan dedi komşular öyle mi gerçekten
Aldık canım indirim o gün olunca 6700 4 kullanıloruz 42 li 4 numara aylık 4+ aylık 5+ aldıkCanım geç oldu ama kızım 6 kg 3 numara bez kullanıyorum. 1 koli 3 numara 4 koli 4 numara bez aldım.
Progamin as sanırım. Sanınım artık mama içmesede olur gibi mamasız duruyor çok şükür yarın sonuçlarını gösteriçez bakalım ne diçek. Bu arada ağop bey vefat ettiCanım inek sütü alerjisi olan bebekler için aptamil in bir maması var ama adını unuttum. Onu dene bir de, bakalım nasıl olacak
Benim de 18 canım yarım dönüyo o kadar dönerler takılmıyorum ben.
Benim kızomda 14 eylül doğumlu 4. 5 aylıkken sadece sağına yüzüstü dönebildi 15 gün sonra iki tarafada döndü ama yüzüstünden sortüstüne henüz dönemiyor göbeğinin etrefında dönüyor demekki biyolıjik saati genüz gelmediBenim oglum 4 eylul dogumlu. İstediginde donuyor tam da donemiyor. Yanina birsey koyunca almak isterse biraz ehli keyif.
Bizde geçen ay kontrolünde 7.5 kg 4 numara prima kullanıyoruziz yapmasının yanında kuzım bir damla çiş yapsa bile yoğun idrar kokusu oluyordu dr söyleyince kültür alalım dedi nekadar zor alındığını dsha önce tecrübe etmiştik ama bezde şüphelenip başka bez denedik koku yok oldu tabi hemen primaya şikayet oluşturdu dikkate alınırsa tabi çünkü bu konuda ( 4 numara için) baya şikayet okudum şimdi elimdekileri bitirmeye çslışıyorum 2 paket almıştım, sizin bukonuda bir sıkıntınız oldumu merak ettimKızlar bide bişi sorcam. Oğlum 7 kg 5 ay 7 günlük. 4 num bez kullanıyorum ama çok lastik izi oluyor. Bende 4+ aldım bir süre sonra oda iz yaptı ki 4 le arasında pek fark yok bence. E 5 deniyim dedim o da çok büyük geldi yok mu bunların ortası. Prima bu arada. Sizler kaç kg bebeğe kaç num bez kullanıyorsunuz
Biz de 4 numara prima 5 yıldızlı kullanıyoruz. Sanırım şuan 8.5 kg sıkıntımız yok ne cok bol ne cok sıkı bezimiz.Kızlar bide bişi sorcam. Oğlum 7 kg 5 ay 7 günlük. 4 num bez kullanıyorum ama çok lastik izi oluyor. Bende 4+ aldım bir süre sonra oda iz yaptı ki 4 le arasında pek fark yok bence. E 5 deniyim dedim o da çok büyük geldi yok mu bunların ortası. Prima bu arada. Sizler kaç kg bebeğe kaç num bez kullanıyorsunuz
O kokuyı 3 te aldık biz de eşim altını değiştirmedin mi diyordu yeni taktığım beze geçen Huggies bulamayınca prima 4 aldık oda kokuyorBenim kızomda 14 eylül doğumlu 4. 5 aylıkken sadece sağına yüzüstü dönebildi 15 gün sonra iki tarafada döndü ama yüzüstünden sortüstüne henüz dönemiyor göbeğinin etrefında dönüyor demekki biyolıjik saati genüz gelmedi
Bizde geçen ay kontrolünde 7.5 kg 4 numara prima kullanıyoruziz yapmasının yanında kuzım bir damla çiş yapsa bile yoğun idrar kokusu oluyordu dr söyleyince kültür alalım dedi nekadar zor alındığını dsha önce tecrübe etmiştik ama bezde şüphelenip başka bez denedik koku yok oldu tabi hemen primaya şikayet oluşturdu dikkate alınırsa tabi çünkü bu konuda ( 4 numara için) baya şikayet okudum şimdi elimdekileri bitirmeye çslışıyorum 2 paket almıştım, sizin bukonuda bir sıkıntınız oldumu merak ettim
Evet primada aynı sorunu bizde yaşıyoruz. 2 saatte bile idrar kokusu oluyor primada. Ama sleepy i bütün gece değiştirmediğimde bile koku olmuyorBenim kızomda 14 eylül doğumlu 4. 5 aylıkken sadece sağına yüzüstü dönebildi 15 gün sonra iki tarafada döndü ama yüzüstünden sortüstüne henüz dönemiyor göbeğinin etrefında dönüyor demekki biyolıjik saati genüz gelmedi
Bizde geçen ay kontrolünde 7.5 kg 4 numara prima kullanıyoruziz yapmasının yanında kuzım bir damla çiş yapsa bile yoğun idrar kokusu oluyordu dr söyleyince kültür alalım dedi nekadar zor alındığını dsha önce tecrübe etmiştik ama bezde şüphelenip başka bez denedik koku yok oldu tabi hemen primaya şikayet oluşturdu dikkate alınırsa tabi çünkü bu konuda ( 4 numara için) baya şikayet okudum şimdi elimdekileri bitirmeye çslışıyorum 2 paket almıştım, sizin bukonuda bir sıkıntınız oldumu merak ettim
Bende bizimkinin cisi cok kokuyor deyip dururdum..:) meger bu yasanan bir sorunmus..gecen hafta markette indirim vardi sleepy de..ben de denemek istiyordum,aldik 1 paket,dedigin gibi onda koku yok..memnun kaldim bende simdilik yalniz gece denemedim henuz.Evet primada aynı sorunu bizde yaşıyoruz. 2 saatte bile idrar kokusu oluyor primada. Ama sleepy i bütün gece değiştirmediğimde bile koku olmuyor
Biz de kardeşime yapmıştık 6 ay kınası o geldi aklıma çok güzel olmuş canım. Biz diş çıkarmasını bekliyoruz birşeyler yapmak için :))Kızlar pazar günü kızımın altı ayı bitti. Bende evde pasta yaptım kızıma. Bizim burada 6 ay kınası olur kız bebeklere. Temsili olarak kına da yaktıkHoş bir anı oldu. Bu da acemice süslediğim pasta.
Kızlar pazar günü kızımın altı ayı bitti. Bende evde pasta yaptım kızıma. Bizim burada 6 ay kınası olur kız bebeklere. Temsili olarak kına da yaktık Eşimin ailesiyle kutladık.Hoş bir anı oldu. Bu da acemice süslediğim pasta.
Evet diş buğdayı var sırada. Aslında en kutlanılası diş . O kadar zor çıkıyor ki çıkması kutlanır tabiiBiz de kardeşime yapmıştık 6 ay kınası o geldi aklıma çok güzel olmuş canım. Biz diş çıkarmasını bekliyoruz birşeyler yapmak için :))
Teşekkürler canım. Nice 6 ayları olsun hepimizin bebeklerininçok masum samimi bir pasta kutlarım 6. Ayınızı.canım <3
Canım bn dalan toz deterjan kullanıyorum bide lekeler için bebe&me nin leke çıkarıcı kullanıyorum. Leke çıkarıcıyı lekenin üzerine sıkıp atıyorum makinaya. Kusmuk lekesi zıbınına taşan büyük tuvaleti. Hatta kuru halini makinaya atmadan az ıslatıp üzerine sıkıyorum heryerine gezdiriyorum leke çıkarıcıyı sonuç hep tertemiz lekenin izi falan belli olmaz. İkisini de rahatla tavsiye ederim.. Ersağ kullanmadım. Farmasiyi de denicem inşallah.Canim ilk deterjanimiz friendly di araştırarak aldım ama hiç memnun kalmadim hiç bi lekeyi cikartmadi bi daha onu kullanmam tavsiyede etmem
Evet leke çıkartmıyor maalesef ama napayım çocuğumun sağlığı için zıbınları feda ediyorum :/ bir de friendly nin oksijenli leke çıkarıcısını almıştım ama deneme fırsatım olmadı.Canim ilk deterjanimiz friendly di araştırarak aldım ama hiç memnun kalmadim hiç bi lekeyi cikartmadi bi daha onu kullanmam tavsiyede etmem
Mama içmese de olur derken emiyor di mi bebeğin ?Progamin as sanırım. Sanınım artık mama içmesede olur gibi mamasız duruyor çok şükür yarın sonuçlarını gösteriçez bakalım ne diçek. Bu arada ağop bey vefat etti
Ben normalde Huggies kullanıyorum ama geçenlerde Prima premium care 4 numara aldım ikinci bir şans vereyim dedim ama hiç beğenmedim. Temiz bezi kokladığımda çok yoğun bir kimyasal madde kokusu geldi. Sanki o kokuyu bastırsın diye parfüm eklemişler gibi geldi. Huggies prima premium care kadar yumuşak değil ama hiç kokmuyor. Ama onda da kimyasal var tabi ki. En sağlıklısı normal pamuklu bez kullanmak ama o da çok zahmetli. Belki bebeğim biraz rahatlarsa kullanabilirim.Benim kızomda 14 eylül doğumlu 4. 5 aylıkken sadece sağına yüzüstü dönebildi 15 gün sonra iki tarafada döndü ama yüzüstünden sortüstüne henüz dönemiyor göbeğinin etrefında dönüyor demekki biyolıjik saati genüz gelmedi
Bak bir de Güneş çizmiş :)) çok güzel olmuş. Ben dişlerimi fırçalamaya zor vakit ayırıyorum sen pasta yapmışsın :) tebrik ederimKızlar pazar günü kızımın altı ayı bitti. Bende evde pasta yaptım kızıma. Bizim burada 6 ay kınası olur kız bebeklere. Temsili olarak kına da yaktık Eşimin ailesiyle kutladık.Hoş bir anı oldu. Bu da acemice süslediğim pasta.
bizim halkımızda empati yok en büyük sorunumuz bu galiba Türkiye insanı olarak . insna düşünür bu kzıın bebeği var telefon edeyım önce üstelik telefonda da ısrarla aranmaz baktın açmıyor arama hayatı bır şey olmadıkca baktın acmıyor kapıyı geri dön git arkadaş ya bir tuhaf insnalar ısrarcı illa özelime girecek ne anlıyorar bilmşyorum ki ... hekes böyle birbirnin yasamını resmen işgal eder ondan sonra da ben haklıyım derler . herkesin haklı oldugu bir halkız valla ... malesfe işte prensipli olmazsan yaşam alanını koruyamıyorsun yoksa sevgi dolu bir insnaım ama buna mecbur bıtakıyorarSaygısızlık dan ziyade prensip seninki. Her insan aynı değil işte ama buraya yazdıktan sonra söyledim kv. Onu duyduğumu önce inkar etti sonra duydum diye bastırınca yaşlılık ağzımdan kaçtı vs. Dedi. Dervişin fikri neyse zikri o demek ki benim böyle yaptığımı düşünüyosun dedim. Ya her şeye takıyorsun ben kendi kızımlada ohooo dedi. Ben annemle yaptığım muhabbeti senle yapamam sende kızınla olanı benle yapamazsın dedim. Özür diledi sonra. Ama artık bida eskisi gibi zor olurum. İçini biliyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?