- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.021
Aaa cok sasrdim syvys bn yiyrm ama int okumustm avya ve piricpilvini brlikte yersrn cock guzl ahlkli olrmus peygmbrrmz oyle buyurms. Yzarm cnm bklm bnde mrk ediyrm hyrlisylaBen allaha sukur kusmadım henuz ama fena zorluyo bazen hemennayva yıyorum burdan cok kere paylastım benım bulantımı anında kesıyo. Doktordan geldıgınde guZel haberlerini beklıyoruz canım yaz bakalım
Hadi gözün aydın artık tadını çıkarmaya başlarsın inşallah. Benim en baştan beri rahat geçiyor çok şükür, ani kalkmalar da kramp girmese hamile olduğumu unutuyorumArkadaslar nasil gidiyor hamilelik:) benim yorgunluk gecti. Bulantilarim yok denecek kadar az. Cok sukur rahat geciyor gibi
Hadi gözün aydın artık tadını çıkarmaya başlarsın inşallah. Benim en baştan beri rahat geçiyor çok şükür, ani kalkmalar da kramp girmese hamile olduğumu unutuyorum
Benimde şu öksürük olmasa iyi gidiyo diyecem de iki gundr öksürmektn karnim agriyo eskisi kadar bulantim falan yok inşallah hep böyle giderArkadaslar nasil gidiyor hamilelik:) benim yorgunluk gecti. Bulantilarim yok denecek kadar az. Cok sukur rahat geciyor gibi
:) Aman onlar olacak ya verilir Doğumdan sonra merak etme doğumu etkileyecek kadar çok almayalım yeterBiraz kilo aldigim icin :) birazcik yanikendimi agir hissediyorum hic unutmuyotum
gecmis olsun canimBenimde şu öksürük olmasa iyi gidiyo diyecem de iki gundr öksürmektn karnim agriyo eskisi kadar bulantim falan yok inşallah hep böyle gider
tesekkur ederim canim ii bakin kendinize valla şifayi kaptik mi doktor bile çare olamiyo bu durumdagecmis olsun canim
canim en son ne zamn doktora gittin cinsiyet hakkinda bisy demedi mi benim haftaya belli olur dedi decok sukur benimde bu hamileligim guzel gecti..ama kizimda hamileyken cok mide bulantilarim ve kusmam vardi..
canim ben en son 24 ocakta gitmistim..bebegim o zaman 7 haftalikti..bu hafta persembe gunu gidicem..kizimi 12 haftalikken ogrenmistim cinsiyetini..ama doktorum iyiydi..onun tayni cikti..bakalim bu doktorumuz cinsiyetini söylüyecekmi..canim en son ne zamn doktora gittin cinsiyet hakkinda bisy demedi mi benim haftaya belli olur dedi de
Benimde şu öksürük olmasa iyi gidiyo diyecem de iki gundr öksürmektn karnim agriyo eskisi kadar bulantim falan yok inşallah hep böyle gider[/QUOTE
Cok gecmis olsun bol su icin her seye iyi geliyor
:) Aman onlar olacak ya verilir Doğumdan sonra merak etme doğumu etkileyecek kadar çok almayalım yeter
Bu haftandan sonra kilo vermemen lazım canım. Ama kontrollü gidersin ve az kilo ile hamileliği bitirirsinBen ilk hafta 74 kiloydum şimdi 71 olmuşum inşallah 68 e kadar inerim ya doguma kadar cok kilolu olmk istemiyom
maksimm 15 kilo bile alsam 90 yaklasirim buda benim için cok zor olur yaBu haftandan sonra kilo vermemen lazım canım. Ama kontrollü gidersin ve az kilo ile hamileliği bitirirsin
çok normal canim :)Halsizlik, yorgunluk, sürekli uyuma isteği bunlr normal mi acaba bende mi sorun var
canim bence normal..bende halsizlik ve yorgunluk yok..ama uykuya hasret kalmisim..kizim izin vermiyor uzansam..dinlenmeme izin vermiyor..Halsizlik, yorgunluk, sürekli uyuma isteği bunlr normal mi acaba bende mi sorun var
Bak böyle bir şey bulmuştum. Yaklaşık kilolar. Normal kiloyla başlayanlar için bu tablo. Bi diyetistenden destek alabilirsin daha az kiloyla bitirmek için.maksimm 15 kilo bile alsam 90 yaklasirim buda benim için cok zor olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?