2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben allaha sukur kusmadım henuz ama fena zorluyo bazen hemennayva yıyorum burdan cok kere paylastım benım bulantımı anında kesıyo. Doktordan geldıgınde guZel haberlerini beklıyoruz canım yaz bakalım
Aaa cok sasrdim syvys bn yiyrm ama int okumustm avya ve piricpilvini brlikte yersrn cock guzl ahlkli olrmus peygmbrrmz oyle buyurms. Yzarm cnm bklm bnde mrk ediyrm hyrlisyla

Arkadaslar nasil gidiyor hamilelik:) benim yorgunluk gecti. Bulantilarim yok denecek kadar az. Cok sukur rahat geciyor gibi
Hadi gözün aydın artık tadını çıkarmaya başlarsın inşallah. Benim en baştan beri rahat geçiyor çok şükür, ani kalkmalar da kramp girmese hamile olduğumu unutuyorum

Arkadaslar nasil gidiyor hamilelik:) benim yorgunluk gecti. Bulantilarim yok denecek kadar az. Cok sukur rahat geciyor gibi
Benimde şu öksürük olmasa iyi gidiyo diyecem de iki gundr öksürmektn karnim agriyo eskisi kadar bulantim falan yok inşallah hep böyle gider

canim en son ne zamn doktora gittin cinsiyet hakkinda bisy demedi mi benim haftaya belli olur dedi de
canim ben en son 24 ocakta gitmistim..bebegim o zaman 7 haftalikti..bu hafta persembe gunu gidicem..kizimi 12 haftalikken ogrenmistim cinsiyetini..ama doktorum iyiydi..onun tayni cikti..bakalim bu doktorumuz cinsiyetini söylüyecekmi..

maksimm 15 kilo bile alsam 90 yaklasirim buda benim için cok zor olur ya
Bak böyle bir şey bulmuştum. Yaklaşık kilolar. Normal kiloyla başlayanlar için bu tablo. Bi diyetistenden destek alabilirsin daha az kiloyla bitirmek için.

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-10-11-33-14.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…