2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben simdiden 3-4 kilo aldim, 11. Haftadayim ama sigarayi birakmaklada alakali. Iki sene oncede sigarayi biraktigimda 4 kilo almistim, simdi birde hamilelik....
Sonlara dogru halim iyi gorunmuyor :)

İlk hamilleligimde ilk uc ay birer kilo aldim 18 kilo ile bitirdim. Suan daha temkinliyim ilk 3-4 ay kilo almamayi plsnliyorum. 10. Haftadayim kilo almadim.

Çok şükür sağlık ocağına gitmeden gebe kaydım yapıldı 18. 19. Haftayada gel hem aşını yapalım hemde rutin kan tahlillerini yapalım dedı hemşire sağolsun çok ilgilende telefondabile

10. Haftadayım, 2 kilo aldım ve karnım dışardan farkedilecek kadar büyüdü. Öğrencilerim hamile misiniz diye soruyor. Sizin de karnınız başkaları tarafından farkediliyor mu kızlar ?

10. Haftadayım, 2 kilo aldım ve karnım dışardan farkedilecek kadar büyüdü. Öğrencilerim hamile misiniz diye soruyor. Sizin de karnınız başkaları tarafından farkediliyor mu kızlar ?
8.haftadayım 2,5 kilo aldım Benimde göbeğim bariz belirgin...göğüslerimde büyüdüğü için göbek çok göze batmıyor..

Benimde hamilelikten once tam olan montum dun olmadi yani kapanir ama bn nefes aslamam goguslerim resmen bi beden buyumus bile pantolunlarin belide sikio son aylarimizda sick olucak allahtan bol bol disarda yururuz insallah o aylarda sadece bebege kilo aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…