2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Tuzla da canım hastane içmeler köprüsünün orda. Doktor bebeklikte depolar dolduğunda ileride sıkıntıların azaldığını söyledi. Fe 25-200 arası bebeklerde deponun dolu olması iyidir. Anne sütünde demir düzeyi düşük. Yani şöyle düşün senin demir düzeyin ne durumda depoların nasıl ? Bebeğinin de aynı :) Tahlil yapılsa da depo dolu cıkmaz 1 2 ay takviye herkes için iyidir.

CaBu biz de 23. haftaya girdik. Dün gece normal uyuma şeklinde uyumadı. Temas istiyordu, yatağında sallamayla uyuyan cocuk dün 1 saat o şekilde uyumadı, emerek uyudu. Açtım takvimine baktım ki atak haftasına girmişiz. Uyumadan sarılıyor boynumu emiyor. Bu zamanlarda yapışık yaşayacaz kızlar :)

canım kulak ağrısı çok fena bişey. biz yetişkinler bile dayanamıyoruz ki. sanmıyorum ama doktora da sor elbette

İyi düşünmüşsünüz canım bizdr kv ile aynı sokakta oturuyorduk şimdi araba ile 5 dk mesafe

Nedir bu bebişlerin sağ meme ile derdi
Benim kızım da solu emerken uyuyor çok huzurla emiyor
Sağ meme ile savaş halinde

Doktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi
Canım çok çok geçmiş olsun. Erken önlem alınması çok iyi bişey. Rabbim korusun tüm yavruları

bend3 halkalidayim
Halkalıdayken cok huzurluydum cok duzenlı bi yer bıkere kıymetini bil :) cocuk yetıstırmek ıcın yasamak ıcın ideal bı yerdı ama tabı heryere uzak olunca toplandık geldik. Keske oradakı evımız suan oturdugumuz yerde olsaydı dıyorum o da cok ütopik :)

Doktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi
Gecmıs olsun canım neymiş dusunduklerı sorun bi anlatsınlar bakalım ınsallah önemli birsy değildir

Geceler uyurken veriyorum ağzıma alıyor ama emmiyor öyle tutuyor eskiden onu da yapmıyordu. Yavaş yavaş olcak galiba :)

Her meme ve ucu farklıymış canım. Bak benim de sütüm sıkınca damla bile zor geliyor. Küçük ve yumuş yumuştu. Emzirme öncesi masaj yapardım ama sanki sünger sıkıp bırakıyor gibiydim. Elim de göğsüm de acırdı damla zor görünürdü. Beni böyle görünce hep senin sütün yok dediler. Eltimin bebek ağzından çektiği an fışkırırmış, göğüsleri taş gibi olurmuş falan anlattı durdu. Çok üzüldüm çok ağladım. Ben biraz inatçı ve yenilgiyi kabul etmeyen biriyim, instagramda emzirmedestektimi’ne yorum bıraktım onlarda moral verdiler. o dönemde de Mevlana’nın bir sözünü okudum tesadüf. Tam hatırlamıyorum ama rızkı veren Allah neyin endişesi bu gibi bişeydi. Araştırdım ki meğer kiminin süt göğsünde durmaz hemen akarmış, kiminin de bebek çekmedikçe süt çıkmazmış. Hasta olucak bu çocuk dediler. Sarılığının geçmesi uzun sürmüş onlara göre. Oğlum çok sarışın bu arada. Dr uma sordum Allah razı olsun ki o da yüreklendirdi beni. Sadece anne sütü dedi ısrarla. Bebeğim sadece anne sütü alarak persentilin üstünde kilosu var. Kampa girin beraber. Memene renkli boyalarla şekiller çizebilirsin, sütyenine daha önce görmediği küçük kırmızı bir oyuncak asabilirsin.
Senin sütün var, buna inan. Bu dönem hiç olmadığı kadar sabırlı olmaya çalış

CaBu benim kızım kulak agrısı cekti 2.5 aylıkken farkettik kafasını yastığa vuruyordu eliyle kulağını çekiyordu çığlık çığlığaydı susturamıyorduk.

Yani şöyleki aslında hiç denk gelmedim canım kafasını yastığa vurmasına falan. Bizimki yatarken çekiştiriyo kulagı ama o çekiştirdiği anda da ağlamıyo zaten. Ya elini ağzına sokup hırslanıyo o zaman da çok kaşınıyo galiba ondan sinirleniyo bağıra bağıra ağlıyo. O zaman da ben bi kaç kere kulağını çekiştirdiğini görünce acaba mı dedim. Bide sadece sağ kulağını çekiyo. Yani dişinden dolayı kulak ağrısı varsa bile tek kulağımı çekerler ki acaba

Geçmiş olsun canım insallah hemencecik iyileşirsiniz. Dr ne önerdi şimdi ne yapacaksınız

Kızlar kızıma antibiyotik tedavisine başladık ama bi türlü iciremiyorum kaşıkla almadı siringayla denedim Ondada almadı. Onereceginiz bi yöntem var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…