- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.401
Canım Okan Üni Hasanpaşa da mıydı ? Bu arada bazı doktorlar kan ilacı vermeden önce tahlil yapıyor sonuca göre ilaç başlatıyormuş. Bu dediğin dr tahlil yaptı mı? Ben de Anadolu yakasında bir doktor arıyorum.
Canım biz de 23. Haftadayız ama bu anlattıkların benim kızımın her zamanki davranışları maalesef. Sürekli mızmızlık, sürekli kucak, uykuya direnme, çıt çıksa uyanma. 5 ayda çürüdüm resmen ağrımayan kemiğim kalmadı.
İnşallah alır canım ya almazsa da en azından elimden geleni yaptım derim
Heyecanlanıyor mu aslında olabilir bizde ilk onu düşünmüştük. Genelde eşimi görünce kucağımdaysa o zaman başlıyo kolları çırpmaya al beni der gibi, bi oyuncağını gördüğünde yapıyo yine aynısını, eğer yatıyosa sıkılmışsa o zaman da beni alın der gibi çırpıyo kollarını. Ama bugün internette kulak agrısının bir diğer belirtisinde kollarını çırpma titreme gibi bişey okudum ondan da kafam karıştı biraz. Kulak agrısıda ya dişten yada kulak enfeksiyonundan. Eşimde kulak enfeksiyonundan olsa bu çocuk hep ağlar yada ne biliyim kulağı akar falan diyo bende emin olamıyorum takipteyim bakalım olmadı götürücem doktora emin olmak için. Vallahi zor meziyet annelik. Aklıma bişeyi mi var acaba diye takınca bütün yaptığı herşeyi ona yorarım ben bide. Allahım hepimizin yardımcısı olsun
İyi düşünmüşsünüz canım bizdr kv ile aynı sokakta oturuyorduk şimdi araba ile 5 dk mesafeCanım önceden halkalıydaydım cocuk planlayınca oturdugumuz ev de satılınca gelip gitmek zor oluyor dıye yakına tasındık. Kv ıle aynı caddede annemlerle de aracla 5-10 dk lık yere geldık. Kotu bırsey olunca hemen gelebılmelerı cocuk olduktan sonra en onemlı sey oldu gercekten
Nedir bu bebişlerin sağ meme ile derdiCanım benim kızım sol memeyi 6 .ayında tamamen bırakmıstı tek meme 2 sene götürdü gayette yetti. Şimdi de oğlum sağ meme yi asla emmek istemiyor çok az çekip bırakıyor oda bir süre sonra gidiyor artık
Canım çok çok geçmiş olsun. Erken önlem alınması çok iyi bişey. Rabbim korusun tüm yavrularıDoktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi
Ben de ben deAy bende anneme yakın olsaydım başka bişey istemezdim gerçekten
Yakın olmanız ıyı canım nekadar da olsa yıne ıhtıyac halınde ilk kosacak kısıler annelerİyi düşünmüşsünüz canım bizdr kv ile aynı sokakta oturuyorduk şimdi araba ile 5 dk mesafe
Erken farkedilmesi çok iyi canım.inşallah tez zamanda düzelir.Doktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi
Halkalıdayken cok huzurluydum cok duzenlı bi yer bıkere kıymetini bil :) cocuk yetıstırmek ıcın yasamak ıcın ideal bı yerdı ama tabı heryere uzak olunca toplandık geldik. Keske oradakı evımız suan oturdugumuz yerde olsaydı dıyorum o da cok ütopik :)bend3 halkalidayim
Gecmıs olsun canım neymiş dusunduklerı sorun bi anlatsınlar bakalım ınsallah önemli birsy değildirDoktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi
Geceler uyurken veriyorum ağzıma alıyor ama emmiyor öyle tutuyor eskiden onu da yapmıyordu. Yavaş yavaş olcak galiba :)Kafanda bitiyor o canım sütüm var de buna inan. Bebeği sinirlendirme den sık sık teklif et. Benim oğlum daha bir aylıkken yumruklarıyla itiyodu beni. Tam olarak iki ay mama ağırlıklı beslendi yavaş yavaş sinirlendirme den aluştırdım. Tabi bu süreçte meme de uyuyup uyanmasını falan sağladım ki şimdi bir meme canavarı. Eminim sende yaparsın. Çok isteklisin çünkü
Her meme ve ucu farklıymış canım. Bak benim de sütüm sıkınca damla bile zor geliyor. Küçük ve yumuş yumuştu. Emzirme öncesi masaj yapardım ama sanki sünger sıkıp bırakıyor gibiydim. Elim de göğsüm de acırdı damla zor görünürdü. Beni böyle görünce hep senin sütün yok dediler. Eltimin bebek ağzından çektiği an fışkırırmış, göğüsleri taş gibi olurmuş falan anlattı durdu. Çok üzüldüm çok ağladım. Ben biraz inatçı ve yenilgiyi kabul etmeyen biriyim, instagramda emzirmedestektimi’ne yorum bıraktım onlarda moral verdiler. o dönemde de Mevlana’nın bir sözünü okudum tesadüf. Tam hatırlamıyorum ama rızkı veren Allah neyin endişesi bu gibi bişeydi. Araştırdım ki meğer kiminin süt göğsünde durmaz hemen akarmış, kiminin de bebek çekmedikçe süt çıkmazmış. Hasta olucak bu çocuk dediler. Sarılığının geçmesi uzun sürmüş onlara göre. Oğlum çok sarışın bu arada. Dr uma sordum Allah razı olsun ki o da yüreklendirdi beni. Sadece anne sütü dedi ısrarla. Bebeğim sadece anne sütü alarak persentilin üstünde kilosu var. Kampa girin beraber. Memene renkli boyalarla şekiller çizebilirsin, sütyenine daha önce görmediği küçük kırmızı bir oyuncak asabilirsin.Bu akşam denedim canım ten temasını. İlk defa denememe rağmen kendi isteğiyle aldı memeyi emmedi ama ısırıp bıraktı oynadı falan. Bu bile bir adım bizim için önceden memeyi görünce çığlık atıyordu baya kendi alınca çok sevindim. Ama benim sütümde hiç çıkmıyor sağınca. Elimle sıkarsam o zaman birkaç damla çıkıyor ama ısrarla sağıyorum artar mı bilmiyorum
CaBu benim kızım kulak agrısı cekti 2.5 aylıkken farkettik kafasını yastığa vuruyordu eliyle kulağını çekiyordu çığlık çığlığaydı susturamıyorduk.
Geçmiş olsun canım insallah hemencecik iyileşirsiniz. Dr ne önerdi şimdi ne yapacaksınızDoktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?