- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.441
Hahhahaa :) size tulum sart o zamanCanım onu yaptım ama yine komple açık oluyo üstü. Beşiğin ortasına doğru yatıyorum kendisi sabah beşiğin en ucunda oluyo. Üstündeki de ayaklarının altında oluyo. Nasıl başarıyo onu bilmiyorum ama yapıyo :) battaniyesini beşiğin yanlarına bile sıkıştırdım ama yine kaydırıyo onu üstünden ayaklarının altına alıyo
idil baby ve mothercare denemişliğim var.Kızlar uyku tulumu aldınız mı? Memnunmusunuz? Gece üstünü çok fazla açmaya başladı da. Fikirlerinize ihtiyacım var
Çok sağol canım darısı en rahatindan size olsun. Bize de çoğu kişi antilop tarzı olanları önerdi ama ileriyi düşünerek aldım canım bi daha çocuğum olursa mutfakta balkonda yanıma rahat alabilmek istiyorum pusette çok bunaliyor sandalyenin yatabiliyor olması önemliydi benim içinİyi gunlerde kullansin kuzucuk. Denediysen memnun kalirsin bence.
Ben hala karar veremeyenlerdenim :) etrafimdakiler ucuz bisey almam konusunda hemfikir bn de cok para vermek istemiyorum aslinda. İkea antilop veya o tarz bisey alicam sanirim
Hiç sevmedi tadını canım yaa püskürtuyor ağzından. Sizede geçmiş olsun kuzucugun nesi var? hangi antibiyotigi verdi drcanım bizde antibiyotik kullanıyoruz tadı mı güzel bilemedim benimki kaşığın arkasından aramaya devam ediyor. ben çay kaşığıyla veriyorum, güldüğü veya ağzını açtığı bir an diline değdir bakalım tadını severse alır belki
ben chicco kullanıyorum canım. kademeli olanından almıştım. bebek büyüdükçe oturağı aşağı indirip tabure gibi kullanabiliyorsun. mutfakta iş yaparken oturtuyorum daha iyi oyalanıyor. ikeanınki bana çok küçük geliyor. önceden de yiğenimi içine oturtamamışlığım var zaten.Çok sağol canım darısı en rahatindan size olsun. Bize de çoğu kişi antilop tarzı olanları önerdi ama ileriyi düşünerek aldım canım bi daha çocuğum olursa mutfakta balkonda yanıma rahat alabilmek istiyorum pusette çok bunaliyor sandalyenin yatabiliyor olması önemliydi benim için
virüs kapmış, ateşlendi. sonra larenjite çevirince antibiyotik başladık. duocid verdi. sağol size de geçmiş olsunHiç sevmedi tadını canım yaa püskürtuyor ağzından. Sizede geçmiş olsun kuzucugun nesi var? hangi antibiyotigi verdi dr
Bizde ensonunda tulumla rahat ettik 2 aydır kullanıyorum sobeeden aldım benimki torba şeklinde olandan kolları açık ama evin sıcaklığı yeterli diye fazla dert etmedim şimdi battaniyeyi atsa bile içinde sıcacık duruyorKızlar uyku tulumu aldınız mı? Memnunmusunuz? Gece üstünü çok fazla açmaya başladı da. Fikirlerinize ihtiyacım var
şırınga ile sıktım biraz sıktım hemen emzik soktum onu yuttu biraz daha sıktım yoksa direk tükürdü eğer emzik kullanıyorsa dene derimKızlar kızıma antibiyotik tedavisine başladık ama bi türlü iciremiyorum kaşıkla almadı siringayla denedim Ondada almadı. Onereceginiz bi yöntem var mı
idil baby ve mothercare denemişliğim var.
idil baby iyi bence. alırsan patikli almamanı tavsiye ederim. birde biraz büyük al hem yıkanınca biraz çekiyor hem giydirmek kolay olsun. benimki battaniyeyi yüzüne çekiyordu çoktandır kullanıyorum da rahatlık gerçekten.
Aynen canım ben kızımda almıstım kırmızı renk 3 kademe boyut yükselip iniyor sandalyesi arkaya yatıyor oğlumu koydum mutfakta bana baktı epey 1 ay snra daha aktif kullanmaya başlarım bendeÇok sağol canım darısı en rahatindan size olsun. Bize de çoğu kişi antilop tarzı olanları önerdi ama ileriyi düşünerek aldım canım bi daha çocuğum olursa mutfakta balkonda yanıma rahat alabilmek istiyorum pusette çok bunaliyor sandalyenin yatabiliyor olması önemliydi benim için
Canım biz normal kıyafet gibi aldık. Hiçbir yerde bulamadık Pazar’dan aldım adını bilmiyorum o yüzden ama çok memnun kaldım :)Bende öyle bişey düşünüyorum canım o zaman adını öğrenebilirmiyim bende bakıyım
Canım çok çok geçmiş olsun. Erken önlem alınması çok iyi bişey. Rabbim korusun tüm yavruları
Erken farkedilmesi çok iyi canım.inşallah tez zamanda düzelir.
Gecmıs olsun canım neymiş dusunduklerı sorun bi anlatsınlar bakalım ınsallah önemli birsy değildir
Geçmiş olsun canım insallah hemencecik iyileşirsiniz. Dr ne önerdi şimdi ne yapacaksınız
Çok çok geçmiş olsun canım. Erken tanı konup, tedaviye başlamak çok önemli. Bi an önce atlatılsında geçsin gitsin inşallah
. Hepinize teşekkür ederim şu annbi şüphe biz inşallah yersiz bi şüphe için uğraştığımızı düşünüyorum. Eğer varsada erken fark edildiği için şanslıyız derdi verem rabbim dermanıda verir inşallah. Prof şüphesi immün yetmezlikten dolayı dökünyü olabilirmiş bakalım mevlam neylerse güzel eyler. Şu aşamada doktor değiştirip dahada kafa karıştırmak istemiyorum hele bi sonuçları çıksınGecmis olsun canim tam tani koyulmamis anladigim kadariyla sadece suphelenmis. Umarim suphesi yanlis cikar.
Söylediler canım 2 saatte bir sağıyorum ama şimdilik birşey yok. İniaşşah güzel haberler veririm bende inanıyorum canım :)Canim arkadaslar soyledi mi kacirmis olabilirim ama sagdiginda hic gelmese bile sagmaya devam et. Onemli olan memeye sut uretmesi icin talimat vermen. Zamanla artarak bebegine yetecek kadar uretmeye baslar insallah.
Onemli olan kararli olaman zaman ayirman. Guzel haberler vereceksin ben inaniyorum :)
Canım biz normal kıyafet gibi aldık. Hiçbir yerde bulamadık Pazar’dan aldım adını bilmiyorum o yüzden ama çok memnun kaldım :)
Çok geçmiş olsun canım Allahım kuzucuklarımıza sağlık versinDoktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?