2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Geçmiş olsun canım ya brnim annem çalışıyor ama en azından temizlik gibi sıkıntım olmuyor ve istanbulda bunalıyorum benim kv biliyorsun herşeyi lafta. İnşallah toparlan kısa sürede canıö bu arada annen İstanbulda değil miydi

Benim evde kullandığımda medelanın teklisi ama hiç memnun değilim canım dediklerine de bakayım o zaman. Arkadaşım lansinoh vermişti o çok iyiydi ana sonra geri aldı. O da aslinda baya iyi çekiyordu sütü

Sağarak moralinş bozma canım sık sık emzir ve en önemli etken gece emzirmek. Horman gece salgılanıyor tüketim olursa haydi süt üret mesajı gidiyor beyne

İnşallah alır canım ya almazsa da en azından elimden geleni yaptım derim

İnşallah artar canım masaj yaparak deneyeyim onu denememiştim umarım işe yarar

Kesinlikle artar canım. Ben sadece emziriyorum ama sağınca on cc bile zor çıkıyor. Yada sıkınca çok aman aman fışkırmıyo. Birden mama kesme tabi ama bol bol emzir. Sadece emerek çoğalır o süt
Memeyi alsın emmeyi hatırlasın o zaman artacak sütüm biliyorum umarım başarırız tekrar emmeyi canım

Çok moral oldunuz canım Allah hepinizden razı olsun çok sağolun :)

Aramak o işte hazırlan demek. Hiç kasma kendini valla ben yapmıyorum hiç bişi çocuğum daha kıymetli. Biraz büyüyünce etrafa ilgisi artınca kendi oynarken zaten alırız misafir.
Zaten benim bildiğim bebekli eve ziyarete giderken birşeyler hazırlanır götürülür . Birlikte yenir. Önümüzdeki ay arkadaşıma bebek görmeye gidicem en azından bir kek yapıp götürmeyi düşünüyorum buzluğuna atsın misafirlerine çıkarır. Sonra o da böyle bir ziyarete giderken aynısını yapar böyle böyle yaygınlaşır, adet haline gelir gelecek nesillerin lohusaları rahat eder

Biz dün kek yapıp gittik arkadaş durmamış bişiler hazırlamış bende keki ince dilimledim yarın misaifrin gelir onlara kalsın dedim :)

Benim evde kullandığımda medelanın teklisi ama hiç memnun değilim canım dediklerine de bakayım o zaman. Arkadaşım lansinoh vermişti o çok iyiydi ana sonra geri aldı. O da aslinda baya iyi çekiyordu sütü
Canım pınar da medeladan memnun kalmamıs lansinoh dan memnun kaldım demıstı ben de oyle not etmısım bırset olursa denenebılır pompalar arasına. Sevdıysen ona devam da edebılırsın

Sagol canım annem istanbulda tabı evımıze arabayla 5-10 dk :) esımle bırlıkte gelip kalıyoruz esım buradan gidip geliyor işe

Sütten kesınce düZeliyormus canım kıme sorduysam :) annem de dıyorkı sende sağ memeyi hiç emmedin hep sol memeyi isterdin ne var ki bu sağ memelerde dıyor :) sütten kesılımce eskı boyutuma ınıyorlar dedi bi umut beklicez :)

İnşallah artar canım masaj yaparak deneyeyim onu denememiştim umarım işe yarar
Emzirmeden ve sagladan önce sıcak uygulamak dus almak ılık suyla hafif masaj yapmak veya belıne havlu koyup memene sus baslıgını tutabılırsın emzırırken ve sagaeken süt akısını hızlandırıyor canım. Memene cok sıcak olmaması kaydıyla fön makınası tutup sonrasında emzirmek de ıse yarayacaktır

Ayy ne güzel ya çok imrendim maşallah size yakınlığınıza
Canım önceden halkalıydaydım cocuk planlayınca oturdugumuz ev de satılınca gelip gitmek zor oluyor dıye yakına tasındık. Kv ıle aynı caddede annemlerle de aracla 5-10 dk lık yere geldık. Kotu bırsey olunca hemen gelebılmelerı cocuk olduktan sonra en onemlı sey oldu gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…