- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.361
Geçmiş olsun canım ya brnim annem çalışıyor ama en azından temizlik gibi sıkıntım olmuyor ve istanbulda bunalıyorum benim kv biliyorsun herşeyi lafta. İnşallah toparlan kısa sürede canıö bu arada annen İstanbulda değil miydiCanım bak annemdeyım 10gundur inan dinlenıyorum bebegın bakımı yıne bende ama sabah hazır sofraya oturmak aksam ne yapıcam dıye dusunmemek buyuk nımetmıs burada 10gunde kılo bıle aldım galıba :) ayrıca hasta oldum annem hem bana corba yaptı hep kısımı aldı ıcerıkı odada baktı kacgun gece uykusuna bıle yatırdı ben de uyudum dınlendım toparlanmaya valısıyorum. Imkanın varaa gıt daha fazla bıle kal canım bızım bebek bakabılmek ıcın bakıma ıhtıyacımız var. Kv de benı her geldıgımde arıyor aaa cok kaldınız cok özlediim deyip duruyor artık gelın demeye getırıyor. Valla ben burda dınlenıyorum anne nezaman gelecegım de bellı değil kendmı nezaman ıyıce dınlenmıs hıssedersem gelıcem senı de ozaman gelsım sıye ararım dıyorum. Bana aynı konforu saglasın ona da gideyım, ama hem caba sarfetmıyor hem gelın gelın dıye konusuyorsa kımse kusura bakmasın ben de önce canımı sonra cananımı dusunmek zorundayım
Sağol canım . Sen de blw yapacaktın değil miAa ne güzel ben de öyle bir aparat arıyordum ikea da olmasına sevindim. Haydi bakalım blw serüveniniz hayırlı olsun.
Benim evde kullandığımda medelanın teklisi ama hiç memnun değilim canım dediklerine de bakayım o zaman. Arkadaşım lansinoh vermişti o çok iyiydi ana sonra geri aldı. O da aslinda baya iyi çekiyordu sütüEvet bi de bu var canım dün dısarı cıktık kızı anneme bırakıp bi 5-6 saat kadar geldiğimde memem bıldıgın tas gıbıydı hemen alıp emzırıp sağıp kurtuldum
evet eday kullanan bir ikiz annesi arkadasım var o da memnundu acıbadem hastanesı de bu markayı ve medelayı kullanıyorMelan-kolik5
Sağarak moralinş bozma canım sık sık emzir ve en önemli etken gece emzirmek. Horman gece salgılanıyor tüketim olursa haydi süt üret mesajı gidiyor beyneBu akşam denedim canım ten temasını. İlk defa denememe rağmen kendi isteğiyle aldı memeyi emmedi ama ısırıp bıraktı oynadı falan. Bu bile bir adım bizim için önceden memeyi görünce çığlık atıyordu baya kendi alınca çok sevindim. Ama benim sütümde hiç çıkmıyor sağınca. Elimle sıkarsam o zaman birkaç damla çıkıyor ama ısrarla sağıyorum artar mı bilmiyorum
İşte hiç emmiyor ki canım keşke emseSağarak moralinş bozma canım sık sık emzir ve en önemli etken gece emzirmek. Horman gece salgılanıyor tüketim olursa haydi süt üret mesajı gidiyor beyne
Tamam canım bakayım teşekkür ederimCanıM Doğum yaptığım hastanede Eday marka süt pompasını denemiştim çok iyiydi. Titreşimi sayesinde meme uyarılıyor süt akımı başlıyordu. Sordum kiralanıyordu. İstersen internetten bakabilirsin.
İnşallah alır canım ya almazsa da en azından elimden geleni yaptım derimÇok sevindim canım senin adına inan benim gögsüm hiç dolu dolu olmaz ama sen fırsat buldukça emzir bikere konusmustuk hatırlarsan o emdikçe çoğalacak aldıgı kadar gerisi zaten ek gıda ya geçilicek bu aydan snra çok emen duydum canım
İnşallah artar canım masaj yaparak deneyeyim onu denememiştim umarım işe yararCanım memeler sağıma alışkın olmazsa süt gelmeyebiliyormuş. Bir de sağım yaparken memelerine masaj yaparak sağ. Makineyi tutup bekleme. Ellerinle sıvazla memeni yukardan aşağı. 10 ml bile çıksa günde 10 kere sağsan 100 ml süt yapar. Böyle böyle artar sütün.
Memeyi alsın emmeyi hatırlasın o zaman artacak sütüm biliyorum umarım başarırız tekrar emmeyi canımKesinlikle artar canım. Ben sadece emziriyorum ama sağınca on cc bile zor çıkıyor. Yada sıkınca çok aman aman fışkırmıyo. Birden mama kesme tabi ama bol bol emzir. Sadece emerek çoğalır o süt
Çok moral oldunuz canım Allah hepinizden razı olsun çok sağolun :)Canım bırkac buyuk firma var ben medela kullanıyoruö cekım gucu guzel sanıyorum 200 tl civarı kıralanıyor bir aylıgına kıralayıp deneyebılırsın begenırsen vadesını uzatırsın istanbulda aynı gun eve getırıyorlar. Emzirme yolunda dualarımız senınle :)
Zaten benim bildiğim bebekli eve ziyarete giderken birşeyler hazırlanır götürülür . Birlikte yenir. Önümüzdeki ay arkadaşıma bebek görmeye gidicem en azından bir kek yapıp götürmeyi düşünüyorum buzluğuna atsın misafirlerine çıkarır. Sonra o da böyle bir ziyarete giderken aynısını yapar böyle böyle yaygınlaşır, adet haline gelir gelecek nesillerin lohusaları rahat ederAramak o işte hazırlan demek. Hiç kasma kendini valla ben yapmıyorum hiç bişi çocuğum daha kıymetli. Biraz büyüyünce etrafa ilgisi artınca kendi oynarken zaten alırız misafir.
İnşallah canım sonuna kadar uğraşıcam ama bir yerde pes eder herhalde oğlumBen de emzirme sanatı grubundan yardım aldım ve çok şükür 10 günde memeye döndü kızım. Ben de kendimi eksik hissederdim inşallah sennde başaracaksın
Canım biraz zor ama gece alarm kur kalk sağım uap 20 dk sağ 5 dk dinlen. 2 saatte bir kalk meselaİşte hiç emmiyor ki canım keşke emse1,5 Aydan sonra ilk defa bu akşam aldı memeyi o da ısırıp bıraktı
Biz dün kek yapıp gittik arkadaş durmamış bişiler hazırlamış bende keki ince dilimledim yarın misaifrin gelir onlara kalsın dedim :)Zaten benim bildiğim bebekli eve ziyarete giderken birşeyler hazırlanır götürülür . Birlikte yenir. Önümüzdeki ay arkadaşıma bebek görmeye gidicem en azından bir kek yapıp götürmeyi düşünüyorum buzluğuna atsın misafirlerine çıkarır. Sonra o da böyle bir ziyarete giderken aynısını yapar böyle böyle yaygınlaşır, adet haline gelir gelecek nesillerin lohusaları rahat eder
Canım pınar da medeladan memnun kalmamıs lansinoh dan memnun kaldım demıstı ben de oyle not etmısım bırset olursa denenebılır pompalar arasına. Sevdıysen ona devam da edebılırsınBenim evde kullandığımda medelanın teklisi ama hiç memnun değilim canım dediklerine de bakayım o zaman. Arkadaşım lansinoh vermişti o çok iyiydi ana sonra geri aldı. O da aslinda baya iyi çekiyordu sütü
Sagol canım annem istanbulda tabı evımıze arabayla 5-10 dk :) esımle bırlıkte gelip kalıyoruz esım buradan gidip geliyor işeGeçmiş olsun canım ya brnim annem çalışıyor ama en azından temizlik gibi sıkıntım olmuyor ve istanbulda bunalıyorum benim kv biliyorsun herşeyi lafta. İnşallah toparlan kısa sürede canıö bu arada annen İstanbulda değil miydi
Sütten kesınce düZeliyormus canım kıme sorduysam :) annem de dıyorkı sende sağ memeyi hiç emmedin hep sol memeyi isterdin ne var ki bu sağ memelerde dıyor :) sütten kesılımce eskı boyutuma ınıyorlar dedi bi umut beklicez :)Sen bebeğim tek meme emiyor deyince aynı soruyu sana ben soracaktım :) benim bebeğim iki mememi de emiyor ama benim favori memem sağ :) genellikle onu veriyorum kızıma. Ben daha rahat tutuyorum sağ mememi emzirirken. Ve tabii ki sağ memem diğerinin iki katı oldubu durum beni biraz rahatsız ediyor ve duyduğuma göre memeler eski haline gelmiyormuş.
Ben de sol memeyi vermeye başladım, bari o da büyüsün de en azından ikisi birbirine yakın olsun.
Olmadı 2. Çocuktan sonra meme estetiği :)
Ayy ne güzel ya çok imrendim maşallah size yakınlığınızaSagol canım annem istanbulda tabı evımıze arabayla 5-10 dk :) esımle bırlıkte gelip kalıyoruz esım buradan gidip geliyor işe
Emzirmeden ve sagladan önce sıcak uygulamak dus almak ılık suyla hafif masaj yapmak veya belıne havlu koyup memene sus baslıgını tutabılırsın emzırırken ve sagaeken süt akısını hızlandırıyor canım. Memene cok sıcak olmaması kaydıyla fön makınası tutup sonrasında emzirmek de ıse yarayacaktırİnşallah artar canım masaj yaparak deneyeyim onu denememiştim umarım işe yarar
Canım önceden halkalıydaydım cocuk planlayınca oturdugumuz ev de satılınca gelip gitmek zor oluyor dıye yakına tasındık. Kv ıle aynı caddede annemlerle de aracla 5-10 dk lık yere geldık. Kotu bırsey olunca hemen gelebılmelerı cocuk olduktan sonra en onemlı sey oldu gercektenAyy ne güzel ya çok imrendim maşallah size yakınlığınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?