2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Bende dikkat edeyim ona o zaman yanından ayrılsamda sesleniyim hep, inşallah işe yarar da sakinleşir birazda olsa. Çünkü öyle yanından ayrılınca çığlık çığlığa ağlamaya başlayınca elim ayağıma dolaşıyo vallahi Teşekkür ederim canım

İyi olsunlar da yapışık yaşayalım canım napalım

Doktora geldik hocası immün yetmezlik olduğunu düşünmüş eğer bunu erken yakaladıysak çok iyi birşeymiş ciğerdede viral birşeyler olduğunı söyledi

Çok çok geçmiş olsun canım. Erken tanı konup, tedaviye başlamak çok önemli. Bi an önce atlatılsında geçsin gitsin inşallah

Atakentte yada etaplarda miydiniz? oralar daha duzenlidir de

Kızlar mama sandalyesi konusunda çok karasizdim. Joie ve chicco arasında karar veremiyordum. E bebekte ikisini de deneme şansım oldu. Kızımı önce chicco polly mama sandalyesine oturttum çok mutlu oldu sevdi oturma yeri dar değil kalitesi çok güzel tepsisi geniş arkaya da yatabiliyor.sonra joie Multiply Mama Sandalyesine oturttum oturma yeri çok çok dar kızım sağa sola kafasını dönderse rahat edemeyecek gibime geldi robot gibi kaldı çocuk. Zaten de baya pahalı ondan vazgeçtim. Joie mimzy lz mama sandalyesine oturttum son olarak. Oturma yeri ve tepsisi chicco dan daha dar geldi tek artısı sandalye baya alcalabiliyor. Koltukta falan otururken kızımla aynı hizada gibi olabilir diye düşündüm. Ama Chicco almaya karar verdik. E bebekte kalmamış başka da bulabileceğim bi mağaza yoktu n11 den siparis verdim ama istediğim renklerde yoktu pek begenmedigim bi rengi aldım. sonra instagramda dolaşırken 350 liraya satıldığını gördüm hemde istediğim renk hemen aldım bugün gelecek inşallah n11 siparisimi de iptal ettim inşallah memnun kalırım.

bizimkide tek kulaktı Ama dişten değil kulak ağrısıydı kucuktu bi de o zaman kulagına elini atmaktan yara içinde kalmıstı kulagı

Kızlar uyku tulumu aldınız mı? Memnunmusunuz? Gece üstünü çok fazla açmaya başladı da. Fikirlerinize ihtiyacım var
Canim ben uatunu acma isini yatirdigimda kollarini disari cikartarak buldum. Yatitiyorum ustunu ortuyorum kollarini cikartiyorum. Cunku genelde kollarini cikartmak isterken battaniyesini suratina kapatiyordu :) suan rahatiz dene istersen

İyi gunlerde kullansin kuzucuk. Denediysen memnun kalirsin bence.
Ben hala karar veremeyenlerdenim :) etrafimdakiler ucuz bisey almam konusunda hemfikir bn de cok para vermek istemiyorum aslinda. İkea antilop veya o tarz bisey alicam sanirim

Benim de en başta kıyafetlerimden akardı canım öyle çok sütüm vardı. Doktor mama yanlısı çıktı çok korkuttu sarılık olcak aç kalıyor sütün yetmiyor falan diye diye mamayı arttırdı. Bende panik yaptım benim oğlumda baya sarışın ve çok beyaz tenli kan şekeri düşüyor açlıktan falan diye çok korkuttu sonuçta gitti sütüm. O yüzden şuan yok diyebiliyorum ama arttırıcam emerse artar onunda farkındayım bir şekilde başarıcaz bakalım

Kızlar uyku tulumu aldınız mı? Memnunmusunuz? Gece üstünü çok fazla açmaya başladı da. Fikirlerinize ihtiyacım var
Biz uzun zamandır uyku tulumu kullanıyoruz canım çok memnunum en azından üstünü açsa da üşümüyor. Biraz büyük aldım ben bir de elini falan çıkaramıyor tulumun içinden

Canim arkadaslar soyledi mi kacirmis olabilirim ama sagdiginda hic gelmese bile sagmaya devam et. Onemli olan memeye sut uretmesi icin talimat vermen. Zamanla artarak bebegine yetecek kadar uretmeye baslar insallah.
Onemli olan kararli olaman zaman ayirman. Guzel haberler vereceksin ben inaniyorum :)

Kızlar kızıma antibiyotik tedavisine başladık ama bi türlü iciremiyorum kaşıkla almadı siringayla denedim Ondada almadı. Onereceginiz bi yöntem var mı
canım bizde antibiyotik kullanıyoruz tadı mı güzel bilemedim benimki kaşığın arkasından aramaya devam ediyor. ben çay kaşığıyla veriyorum, güldüğü veya ağzını açtığı bir an diline değdir bakalım tadını severse alır belki

Canim ben uatunu acma isini yatirdigimda kollarini disari cikartarak buldum. Yatitiyorum ustunu ortuyorum kollarini cikartiyorum. Cunku genelde kollarini cikartmak isterken battaniyesini suratina kapatiyordu :) suan rahatiz dene istersen

Canım onu yaptım ama yine komple açık oluyo üstü. Beşiğin ortasına doğru yatıyorum kendisi sabah beşiğin en ucunda oluyo. Üstündeki de ayaklarının altında oluyo. Nasıl başarıyo onu bilmiyorum ama yapıyo :) battaniyesini beşiğin yanlarına bile sıkıştırdım ama yine kaydırıyo onu üstünden ayaklarının altına alıyo

Biz uzun zamandır uyku tulumu kullanıyoruz canım çok memnunum en azından üstünü açsa da üşümüyor. Biraz büyük aldım ben bir de elini falan çıkaramıyor tulumun içinden

Bende öyle bişey düşünüyorum canım o zaman adını öğrenebilirmiyim bende bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…