- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.061
Beni her hafta çağırıyordu. İlk defa 2 hafta sonra gitmiş oldum. Çok zor geçtisenin adına sevindim canım..benim daha 3 haftam var..zaman geçmiyor :)
canim ben kilo almadim..hamile oldugum belli olmuyor..beni gorenler zayiflamissin diyor.kizimdada 7 kilo almistim10. Haftadayım, 2 kilo aldım ve karnım dışardan farkedilecek kadar büyüdü. Öğrencilerim hamile misiniz diye soruyor. Sizin de karnınız başkaları tarafından farkediliyor mu kızlar ?
bende tam bir aydir hastaneye gitmedim..hayirlisiyla bu persembe gunu gidicem..Beni her hafta çağırıyordu. İlk defa 2 hafta sonra gitmiş oldum. Çok zor geçti
ay aynen bende öyleyim önlük giyiyorum kapatıyor sende mi öğretmensin canım bende 11.haftadayım karnımda şişkinlik var pantolonlarım sıkıyor göğüsler de büyüdü kabanım zor kapanıyor hamile pantolonu almam lazım artık10. Haftadayım, 2 kilo aldım ve karnım dışardan farkedilecek kadar büyüdü. Öğrencilerim hamile misiniz diye soruyor. Sizin de karnınız başkaları tarafından farkediliyor mu kızlar ?
Selaaam :)Selamlar Eylül anneleri :)
Sağol canım bebeğimi gördüm hareket bile ediyordu çok şükür herşey iyi. Biraz kanama alanı vardı progestan verdi doktor . Sizlerin güzel haberlerini almak dileğiyle canımgüzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım...
gunaydin canim..evet alistik artik..benim guzel geciyor..fazla dinlenemiyorum..3 yasinda bi kizim var..cogunlukla onunla ilgiliniyorum..bende persembe hastaneye gidicem..en son gittigimde bebisim 7 haftaliktir..Günaydınlar :) Hamileliğe alıştık galiba ne dersiniz
Yaptırdım doğru çıktı diyeni hiç görmediğim için, hamileliği kendime zehir etmek istemediğim için yaptırmayı düşünmüyorum.Günaydın kızlar bende yarın doktora gideceğim ikili testimiz için,yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım ama bilemiyorum
merak etme bende senden yaklaşık 1 ay sonra filan öğrenicem. benim doktorumda 16 haftadan önce söylenmesini doğru bulmuyor yanılma payı olmasın diye :)Gunaydin kizlar bende epey alistim bebegimin pitpitlarida basladi masallah cogunuz 12 ye yklastiniz yakinda cinsiyet tahminlerinizi soyler doktorlar bn hepinizden ondeyim gn olarak ama dok 16.haftadan once soylemem dedi en son benim belli oluucak
Bende aynı bu şekilde düşünüyorum herşey sağlıklı seyredip Allah korusun doğumda birşey olmayacağı ne garanti rabbil evladımızla imtihan etmesin hamileliği stresli geçirmeye gerek yok kardeşime geri zekalı doğcak aldırın deriler kardeşim bu seneye kadar sınıf 2. 3. SüydüYaptırdım doğru çıktı diyeni hiç görmediğim için, hamileliği kendime zehir etmek istemediğim için yaptırmayı düşünmüyorum.
Bir sorun çıkarsa aldırırım diyenler yaptırmalı
Amin. O kadar çok duydum ki bunu, çocuğa %96 engelli mutlaka aldırın, aldırmayan anneye sen bu çocuğun ne yaşayacağının farkında mısın baskıları yapıp, çocuğun gayet sağlıklı doğduğu o kadar çok örnek dinledim ki yaşayanların kendilerinin anlattığı şeyler bir de. O yüzden güvenmiyorum Tıp gelişmiş olabilir ama ne olacağını yalnız Rabbim bilir.Bende aynı bu şekilde düşünüyorum herşey sağlıklı seyredip Allah korusun doğumda birşey olmayacağı ne garanti rabbil evladımızla imtihan etmesin hamileliği stresli geçirmeye gerek yok kardeşime geri zekalı doğcak aldırın deriler kardeşim bu seneye kadar sınıf 2. 3. Süydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?