2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
10. Haftadayım, 2 kilo aldım ve karnım dışardan farkedilecek kadar büyüdü. Öğrencilerim hamile misiniz diye soruyor. Sizin de karnınız başkaları tarafından farkediliyor mu kızlar ?
canim ben kilo almadim..hamile oldugum belli olmuyor..beni gorenler zayiflamissin diyor.kizimdada 7 kilo almistim

Bende 3 kilo verdim zaten normaldede hafif göbegim var beni 6. Aya kadar belli olacagini sanmiyorum :)

Kızlar merhaba. Benim bugün bulantım olmadı. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Ters giden bir şey yoktur umarım her şey yolundadır.

10. Haftadayım, 2 kilo aldım ve karnım dışardan farkedilecek kadar büyüdü. Öğrencilerim hamile misiniz diye soruyor. Sizin de karnınız başkaları tarafından farkediliyor mu kızlar ?
ay aynen bende öyleyim önlük giyiyorum kapatıyor sende mi öğretmensin canım bende 11.haftadayım karnımda şişkinlik var pantolonlarım sıkıyor göğüsler de büyüdü kabanım zor kapanıyor hamile pantolonu almam lazım artık

Gunaydin kizlar bende epey alistim bebegimin pitpitlarida basladi masallah cogunuz 12 ye yklastiniz yakinda cinsiyet tahminlerinizi soyler doktorlar bn hepinizden ondeyim gn olarak ama dok 16.haftadan once soylemem dedi en son benim belli oluucak

Günaydın kızlar bende yarın doktora gideceğim ikili testimiz için,yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım ama bilemiyorum

Günaydın kızlar bende yarın doktora gideceğim ikili testimiz için,yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım ama bilemiyorum
Yaptırdım doğru çıktı diyeni hiç görmediğim için, hamileliği kendime zehir etmek istemediğim için yaptırmayı düşünmüyorum.
Bir sorun çıkarsa aldırırım diyenler yaptırmalı

Gunaydin kizlar bende epey alistim bebegimin pitpitlarida basladi masallah cogunuz 12 ye yklastiniz yakinda cinsiyet tahminlerinizi soyler doktorlar bn hepinizden ondeyim gn olarak ama dok 16.haftadan once soylemem dedi en son benim belli oluucak
merak etme bende senden yaklaşık 1 ay sonra filan öğrenicem. benim doktorumda 16 haftadan önce söylenmesini doğru bulmuyor yanılma payı olmasın diye :)

Reactions: NGY
Yaptırdım doğru çıktı diyeni hiç görmediğim için, hamileliği kendime zehir etmek istemediğim için yaptırmayı düşünmüyorum.
Bir sorun çıkarsa aldırırım diyenler yaptırmalı
Bende aynı bu şekilde düşünüyorum herşey sağlıklı seyredip Allah korusun doğumda birşey olmayacağı ne garanti rabbil evladımızla imtihan etmesin hamileliği stresli geçirmeye gerek yok kardeşime geri zekalı doğcak aldırın deriler kardeşim bu seneye kadar sınıf 2. 3. Süydü

Amin. O kadar çok duydum ki bunu, çocuğa %96 engelli mutlaka aldırın, aldırmayan anneye sen bu çocuğun ne yaşayacağının farkında mısın baskıları yapıp, çocuğun gayet sağlıklı doğduğu o kadar çok örnek dinledim ki yaşayanların kendilerinin anlattığı şeyler bir de. O yüzden güvenmiyorum Tıp gelişmiş olabilir ama ne olacağını yalnız Rabbim bilir.

Kızlar bugün bebeğimi görmeye gittim.anlatılamaz birşey bu.
Elleri kolları hareket ediyordu.ağzını açıp kapatıyordu.kalp atışlarınıda duyduk
Şükürler olsun herşey yolunda.
RABBİM isteyen herkese bu duyguyu taddırsın.

Mutluluktan göz yaşlarımı tutamadım.çok güzel bi an.ense kalınlığı normal dedi.
İkili test istedi.dışarda yaptırabilirmiyim dedim.hemen bugün yaptırman lazım dedi.bende yaptırdım.
Benden haberler bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…