- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.661
Canım özel sağlık sigortanız varsa rota aşısını karşılıyor .sigorta özel aşıları da kapsıyor
Bi dertlidr benim.bebeğim dogduktan sonra cok şükür alıp eve geldik.3.gunu gorumcem 5 yaşında kızıyla geldi.kız oksuruyo hapsuruyo burnunu siliyo.yüzü gözü kızarmış.ve ben de ya abla kızn grip olmus gecmis olsn iyilesene kadar getirmesen.bak 3 günlük bebek hastalansa siz de benim kadar uzulursunuz dedim.kadın küstü kalktı apar topar evine gitti ve ben onu kovmus oldum.hala kv esim bize söylesen biz söylerdik alındı diyorlar.o haklı ben haksız oldum.bebek 5.5 aylk gecen yine alakasz biseyde sen zaten beni kovdiun dedi.ben de kovdum iyi yaptm dedim.ne kadar anlayissiz insanlar var hayret ediyorum.ki ben ilk bebeğimi dogum esnasında kaybettim.bırakın da üzerine titreyeyim zorunuza gitmesin.
Kızlar mama sandalyesi alan var mı ? Ne marka aldınız ?
Canım meyveleri rendeleyip vermicek misin suyunu mu ver dedi doktorunuz biz daha başlamadık geçen ay verdiğimde gaz skntısı vardı diye vazgeçmiştm bende başlasam mı yavaş yavaş dktr elma armut muz 6. Ayda 7 den sonra yogurt ve çorbalar kilosu gayet iyi dedi bize bide yüzünde ufak bi egzema var vericem bişeyden çoğalır diye korkuma hiç bişey veremiyorumKızlar biz meyve suyu ile tadım ve kaşık alıştırmalarına başladık
3 gün yarım kahve fincanı havuç suyu 2 gün de aynı ölçüde elma suyu verdim. Elma suyunu pek sevmedi
Filelerden almıştım pek hoşuna gitmedi. Ben de kontrolümde filesiz veriyorum
Havucu ve elmayı ağzına götürmek yerine oynuyor:)
Kaşık hoşuna gidiyor elimi tutup beraber ağzına götürüyor
Meyve suyunu kahve fincanına koyuyorum arada fincanı ağzına tutup içiriyorum.3 günde dilini çıkartıp içmeyi ancak öğrendi:)
Tabi bu arada üstü acayip batıyor meyve suyu boynuna içine falan akıyor.
Ek gıdaya tamamen geçtiğimizde mutfak savaş alanına dönecek
Blw yapacak anneler sizin işiniz daha zor olacak önlüklerinizi hazır edin
Bizde abladan kalma baby plus var bugün biraz oturdu ben evi temizlerken işime yaradı beli ağrır diye korkuyorm yoksa kendi çok seviyor durmayıKızlar mama sandalyesi alan var mı ? Ne marka aldınız ?
Çok haklısın canım Görümcenin ayıbı o, üzme kendini. Onun düşünüp yaklaştırmaması hatta gelmemesi gerekirdi. Ayrıca neden kv veya eşine söyleyecekmişsin ki görümcem benim de ablam sayılır bunda gücenecek ne var ne yani arkasından mı konuşayım derim. Allah muhafaza 3günlük bebek, grip olsa hastaneye düşerdi. Biz 3aylıkken kaptık görümcemin oğlundan, süründük resmenBi dertlidr benim.bebeğim dogduktan sonra cok şükür alıp eve geldik.3.gunu gorumcem 5 yaşında kızıyla geldi.kız oksuruyo hapsuruyo burnunu siliyo.yüzü gözü kızarmış.ve ben de ya abla kızn grip olmus gecmis olsn iyilesene kadar getirmesen.bak 3 günlük bebek hastalansa siz de benim kadar uzulursunuz dedim.kadın küstü kalktı apar topar evine gitti ve ben onu kovmus oldum.hala kv esim bize söylesen biz söylerdik alındı diyorlar.o haklı ben haksız oldum.bebek 5.5 aylk gecen yine alakasz biseyde sen zaten beni kovdiun dedi.ben de kovdum iyi yaptm dedim.ne kadar anlayissiz insanlar var hayret ediyorum.ki ben ilk bebeğimi dogum esnasında kaybettim.bırakın da üzerine titreyeyim zorunuza gitmesin.
Bu konuda görümcem çok anlayışlı asla gelmez de getirmez de çocuğunu. Kv min tam tersiÇok haklısın canım Görümcenin ayıbı o, üzme kendini. Onun düşünüp yaklaştırmaması hatta gelmemesi gerekirdi. Ayrıca neden kv veya eşine söyleyecekmişsin ki görümcem benim de ablam sayılır bunda gücenecek ne var ne yani arkasından mı konuşayım derim. Allah muhafaza 3günlük bebek, grip olsa hastaneye düşerdi. Biz 3aylıkken kaptık görümcemin oğlundan, süründük resmen
Canım alınası varsa bırılerının bulunsun havadan sudan nem kapsın ve alınsın hiç önemseme. İnsanlara ederi kadar değer vermek gerekir ve evladı olan her anne bilir mi bebeklerinden daha değerli kimseniz yoktur bizim. Ugruna gerekirse kırılır gerekirse insan kırarız. Sen az bile söylemişsinBi dertlidr benim.bebeğim dogduktan sonra cok şükür alıp eve geldik.3.gunu gorumcem 5 yaşında kızıyla geldi.kız oksuruyo hapsuruyo burnunu siliyo.yüzü gözü kızarmış.ve ben de ya abla kızn grip olmus gecmis olsn iyilesene kadar getirmesen.bak 3 günlük bebek hastalansa siz de benim kadar uzulursunuz dedim.kadın küstü kalktı apar topar evine gitti ve ben onu kovmus oldum.hala kv esim bize söylesen biz söylerdik alındı diyorlar.o haklı ben haksız oldum.bebek 5.5 aylk gecen yine alakasz biseyde sen zaten beni kovdiun dedi.ben de kovdum iyi yaptm dedim.ne kadar anlayissiz insanlar var hayret ediyorum.ki ben ilk bebeğimi dogum esnasında kaybettim.bırakın da üzerine titreyeyim zorunuza gitmesin.
Canım ilk on gün meyve suyu sonraki yirmi gün bir öğün meyve püresi ve bir öğün yoğurt vereceğim. BiKontrol amaçlı aynı meyveyi üç gün veriyorum. Egzamadan dolayı bilemiyorum dr dinle canım.Canım meyveleri rendeleyip vermicek misin suyunu mu ver dedi doktorunuz biz daha başlamadık geçen ay verdiğimde gaz skntısı vardı diye vazgeçmiştm bende başlasam mı yavaş yavaş dktr elma armut muz 6. Ayda 7 den sonra yogurt ve çorbalar kilosu gayet iyi dedi bize bide yüzünde ufak bi egzema var vericem bişeyden çoğalır diye korkuma hiç bişey veremiyorum
Ya ben de öyle soyledim.niyetim kovmak degil bebegi korumakti dedim.kv söylesem arkasından konusmus hidssedecektim kendimi.defalarca kendimi anlatmaya çalıştm.ki olaydan bikac gun sonra kendi arayip eve davet etmiştim.artk sorun yok diye düşünüyordum.gecen yine beni kovdun deyince artk ben de tamam kovdum iyi yapptm dedim.dönüp esim ve kv suç sizinki o brni kovmus dediginde buna itiraz etmediniz dedim.daha ne diyeyimÇok haklısın canım Görümcenin ayıbı o, üzme kendini. Onun düşünüp yaklaştırmaması hatta gelmemesi gerekirdi. Ayrıca neden kv veya eşine söyleyecekmişsin ki görümcem benim de ablam sayılır bunda gücenecek ne var ne yani arkasından mı konuşayım derim. Allah muhafaza 3günlük bebek, grip olsa hastaneye düşerdi. Biz 3aylıkken kaptık görümcemin oğlundan, süründük resmen
Bütün kocalar aynı sanırım. Ufacık bişide o kadar suçluyolar ki. Sanki biz isteriz bebeklerimize zarar vermek. Haklı değil sana söylenmekde. Allah korumuş yavrunu. Ufacık bişide dövmüşüz gibi davranmayı keserler umarımMerhaba arkadaslar, cok giremiyorum artik ama iyiki burdasiniz. Biz dün ufak bir kaza atlattik, sallanan sandelyesini masaninmuzerine koyup kemerin tek tarafini baglamistim. Sadece bardagima uzanip yanina uzanacaktim, birbkac saniye sirtimi dondum. Bir baktim yuz ustu masaya kaymis, ayaklari daha yukarda ve yere dusmek uzere. Zor tuttum, yanagi cizilmis, cok korktum o an gozumun onunden gitmiyor. Birde esimle kavga ettim, dirdir etti bana, yok dusseymis falan dedi beynim döndü iyice. Sizce soylenmekde haklimi? Cok ustune titriyorum, bunu haketmedim bence
Benim eşimde öyle canım. Ben yapınca suç oluyor ama kendisi yapınca bir anlık dalgınlık... bizimde geçen kayınpeder çocuğun kafasını beşiğe vurdurdu. Sert vurdu biraz aklım çıktı ama çocuğumun canı tatlı değil Allahtan çok ağlamadı. Eşim ona da bağırdı çağırdı ben birşey demedim ama çok kucağına alamıyor korkudan artık. Biz ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle şeyler canım maalesefMerhaba arkadaslar, cok giremiyorum artik ama iyiki burdasiniz. Biz dün ufak bir kaza atlattik, sallanan sandelyesini masaninmuzerine koyup kemerin tek tarafini baglamistim. Sadece bardagima uzanip yanina uzanacaktim, birbkac saniye sirtimi dondum. Bir baktim yuz ustu masaya kaymis, ayaklari daha yukarda ve yere dusmek uzere. Zor tuttum, yanagi cizilmis, cok korktum o an gozumun onunden gitmiyor. Birde esimle kavga ettim, dirdir etti bana, yok dusseymis falan dedi beynim döndü iyice. Sizce soylenmekde haklimi? Cok ustune titriyorum, bunu haketmedim bence
Merhaba arkadaslar, cok giremiyorum artik ama iyiki burdasiniz. Biz dün ufak bir kaza atlattik, sallanan sandelyesini masaninmuzerine koyup kemerin tek tarafini baglamistim. Sadece bardagima uzanip yanina uzanacaktim, birbkac saniye sirtimi dondum. Bir baktim yuz ustu masaya kaymis, ayaklari daha yukarda ve yere dusmek uzere. Zor tuttum, yanagi cizilmis, cok korktum o an gozumun onunden gitmiyor. Birde esimle kavga ettim, dirdir etti bana, yok dusseymis falan dedi beynim döndü iyice. Sizce soylenmekde haklimi? Cok ustune titriyorum, bunu haketmedim bence
Evet olabilir tabiki, simdi birde hareketlenmeye basladilar iyice zor olucako Allah yardimcimiz olsunBenim eşimde öyle canım. Ben yapınca suç oluyor ama kendisi yapınca bir anlık dalgınlık... bizimde geçen kayınpeder çocuğun kafasını beşiğe vurdurdu. Sert vurdu biraz aklım çıktı ama çocuğumun canı tatlı değil Allahtan çok ağlamadı. Eşim ona da bağırdı çağırdı ben birşey demedim ama çok kucağına alamıyor korkudan artık. Biz ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle şeyler canım maalesef
Yazdiklarini okurken bile gozlerim doluyor, cok gucume gitti. Iyi seyleri iyi yaptigimizi soyluyorlarmiki hic, yok mamasidirm bakimidir, oyuncagidiir arastirmadigim bisey kalmadi ama aa ne kadar iyi bakiyorsun diyorlarmi. Ben calisiyordum, simdi 24 saat cocuk bakiyorum zaten yeterince zor benim icin. Bazi kadinlar sanki anne olmak icin dogmus gibiler, ben hic oyle hissetmiyorumCanım çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş yavrunu. Eşin sana söylenmekte haklı değil bence, sen istermisin öyle olmasını. Tabiki istemezsin. Gözün gibi bakıyosundur eminim ama olucağı varmış diyelim. Sanırım benim eşimde aynı tepkiyi verirdi öyle bi durumda. Bütün eşler aynı mı ki acaba. Sanki bütün gün kendi yanındaymış ilgileniyomuş, sanki biz böyle bişey yaşamak istiyomuşuz gibi. Anlamıyorum ki. Canını sıkma canım bununla geçsin gitsin inşallah
Canım eşin de korktuğu için öyle tepki vermiştir . Sen eşinin yerinde olsan söylenmez miydin? Tabii ki sen bebeğinin kötülüğünü istemezsin. Baya kötü sonuçları olabilecek bir kaza atlatmışsınız geçmiş olsun.Merhaba arkadaslar, cok giremiyorum artik ama iyiki burdasiniz. Biz dün ufak bir kaza atlattik, sallanan sandelyesini masaninmuzerine koyup kemerin tek tarafini baglamistim. Sadece bardagima uzanip yanina uzanacaktim, birbkac saniye sirtimi dondum. Bir baktim yuz ustu masaya kaymis, ayaklari daha yukarda ve yere dusmek uzere. Zor tuttum, yanagi cizilmis, cok korktum o an gozumun onunden gitmiyor. Birde esimle kavga ettim, dirdir etti bana, yok dusseymis falan dedi beynim döndü iyice. Sizce soylenmekde haklimi? Cok ustune titriyorum, bunu haketmedim bence
Merhaba arkadaslar, cok giremiyorum artik ama iyiki burdasiniz. Biz dün ufak bir kaza atlattik, sallanan sandelyesini masaninmuzerine koyup kemerin tek tarafini baglamistim. Sadece bardagima uzanip yanina uzanacaktim, birbkac saniye sirtimi dondum. Bir baktim yuz ustu masaya kaymis, ayaklari daha yukarda ve yere dusmek uzere. Zor tuttum, yanagi cizilmis, cok korktum o an gozumun onunden gitmiyor. Birde esimle kavga ettim, dirdir etti bana, yok dusseymis falan dedi beynim döndü iyice. Sizce soylenmekde haklimi? Cok ustune titriyorum, bunu haketmedim bence
Hani nerdeymiş anne olmak için doğan kadınlar ben hiç tanımıyorumYazdiklarini okurken bile gozlerim doluyor, cok gucume gitti. Iyi seyleri iyi yaptigimizi soyluyorlarmiki hic, yok mamasidirm bakimidir, oyuncagidiir arastirmadigim bisey kalmadi ama aa ne kadar iyi bakiyorsun diyorlarmi. Ben calisiyordum, simdi 24 saat cocuk bakiyorum zaten yeterince zor benim icin. Bazi kadinlar sanki anne olmak icin dogmus gibiler, ben hic oyle hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?