2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Tebrik ederim canım en doğrusunu yapmışsın bende olsam öyle yapardım. Bosvereceksin bir gün küser sonra barisir anlar haklı olduğunu bebeğin hepsinden daha değerli.

Canım meyveleri rendeleyip vermicek misin suyunu mu ver dedi doktorunuz biz daha başlamadık geçen ay verdiğimde gaz skntısı vardı diye vazgeçmiştm bende başlasam mı yavaş yavaş dktr elma armut muz 6. Ayda 7 den sonra yogurt ve çorbalar kilosu gayet iyi dedi bize bide yüzünde ufak bi egzema var vericem bişeyden çoğalır diye korkuma hiç bişey veremiyorum

Çok haklısın canım Görümcenin ayıbı o, üzme kendini. Onun düşünüp yaklaştırmaması hatta gelmemesi gerekirdi. Ayrıca neden kv veya eşine söyleyecekmişsin ki görümcem benim de ablam sayılır bunda gücenecek ne var ne yani arkasından mı konuşayım derim. Allah muhafaza 3günlük bebek, grip olsa hastaneye düşerdi. Biz 3aylıkken kaptık görümcemin oğlundan, süründük resmen

Bu konuda görümcem çok anlayışlı asla gelmez de getirmez de çocuğunu. Kv min tam tersi

Canım alınası varsa bırılerının bulunsun havadan sudan nem kapsın ve alınsın hiç önemseme. İnsanlara ederi kadar değer vermek gerekir ve evladı olan her anne bilir mi bebeklerinden daha değerli kimseniz yoktur bizim. Ugruna gerekirse kırılır gerekirse insan kırarız. Sen az bile söylemişsin

Canım ilk on gün meyve suyu sonraki yirmi gün bir öğün meyve püresi ve bir öğün yoğurt vereceğim. BiKontrol amaçlı aynı meyveyi üç gün veriyorum. Egzamadan dolayı bilemiyorum dr dinle canım.

Kızlar yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz. Çok alma taraftarı değilim ama evde kedi var bizim. Oğlan daha şimdiden sürekli onu mıncıklamak istiyor. O yüzden de çok yerde gezsin istemiyorum çok kararsız kaldım

Ya ben de öyle soyledim.niyetim kovmak degil bebegi korumakti dedim.kv söylesem arkasından konusmus hidssedecektim kendimi.defalarca kendimi anlatmaya çalıştm.ki olaydan bikac gun sonra kendi arayip eve davet etmiştim.artk sorun yok diye düşünüyordum.gecen yine beni kovdun deyince artk ben de tamam kovdum iyi yapptm dedim.dönüp esim ve kv suç sizinki o brni kovmus dediginde buna itiraz etmediniz dedim.daha ne diyeyim

Merhaba arkadaslar, cok giremiyorum artik ama iyiki burdasiniz. Biz dün ufak bir kaza atlattik, sallanan sandelyesini masaninmuzerine koyup kemerin tek tarafini baglamistim. Sadece bardagima uzanip yanina uzanacaktim, birbkac saniye sirtimi dondum. Bir baktim yuz ustu masaya kaymis, ayaklari daha yukarda ve yere dusmek uzere. Zor tuttum, yanagi cizilmis, cok korktum o an gozumun onunden gitmiyor. Birde esimle kavga ettim, dirdir etti bana, yok dusseymis falan dedi beynim döndü iyice. Sizce soylenmekde haklimi? Cok ustune titriyorum, bunu haketmedim bence

Bütün kocalar aynı sanırım. Ufacık bişide o kadar suçluyolar ki. Sanki biz isteriz bebeklerimize zarar vermek. Haklı değil sana söylenmekde. Allah korumuş yavrunu. Ufacık bişide dövmüşüz gibi davranmayı keserler umarım

Benim eşimde öyle canım. Ben yapınca suç oluyor ama kendisi yapınca bir anlık dalgınlık... bizimde geçen kayınpeder çocuğun kafasını beşiğe vurdurdu. Sert vurdu biraz aklım çıktı ama çocuğumun canı tatlı değil Allahtan çok ağlamadı. Eşim ona da bağırdı çağırdı ben birşey demedim ama çok kucağına alamıyor korkudan artık. Biz ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle şeyler canım maalesef

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş yavrunu. Eşin sana söylenmekte haklı değil bence, sen istermisin öyle olmasını. Tabiki istemezsin. Gözün gibi bakıyosundur eminim ama olucağı varmış diyelim. Sanırım benim eşimde aynı tepkiyi verirdi öyle bi durumda. Bütün eşler aynı mı ki acaba. Sanki bütün gün kendi yanındaymış ilgileniyomuş, sanki biz böyle bişey yaşamak istiyomuşuz gibi. Anlamıyorum ki. Canını sıkma canım bununla geçsin gitsin inşallah

Evet olabilir tabiki, simdi birde hareketlenmeye basladilar iyice zor olucako Allah yardimcimiz olsun

Yazdiklarini okurken bile gozlerim doluyor, cok gucume gitti. Iyi seyleri iyi yaptigimizi soyluyorlarmiki hic, yok mamasidirm bakimidir, oyuncagidiir arastirmadigim bisey kalmadi ama aa ne kadar iyi bakiyorsun diyorlarmi. Ben calisiyordum, simdi 24 saat cocuk bakiyorum zaten yeterince zor benim icin. Bazi kadinlar sanki anne olmak icin dogmus gibiler, ben hic oyle hissetmiyorum

Canım eşin de korktuğu için öyle tepki vermiştir . Sen eşinin yerinde olsan söylenmez miydin? Tabii ki sen bebeğinin kötülüğünü istemezsin. Baya kötü sonuçları olabilecek bir kaza atlatmışsınız geçmiş olsun.

Canım çok geçmiş olsun haketmedin tabiki anneler hicbir zaman azarlanmayi haketmezler çünkü onlardan daha iyi kimse bakamaz ,emin ol esin bakmış olsaydi kim bilir kaç kez bebeği düşürürdu. Benim esimde bazen böyle gereksiz tepkiler verebiliyor ,oyuzden hiç üzülme olacağı varmis olmuş . Allahım bir daha yasatmasin.

Hani nerdeymiş anne olmak için doğan kadınlar ben hiç tanımıyorum Sen kusursuz bir anne değilsin hepimiz öyle . Ama yavrun için en iyi anne sensin. Ona en iyi bakabilecek ,ağladığında güven veren canı yandığında öpünce geçirebilecek tek kişi sensin. Kendine haksızlık yapma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…