2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gözün aydın. Tam da 2 li test konuşurken geldin:) sonuç nasıl?

Maşallah canım. Karar değiştirmişsin Ense kalınlığı normal olunca tahlıl yapmıyorlar aslında. Birde doktor niye acele ettirdi acaba Bebek gününden ilerde mi gidiyor

Gözün aydın canım. Biz seninle aynı topikteydik yalnış hatırlamıyorsam.Bende cumartesi gördüm bebeğimi gerçekten çok güzel bir duygu. Banada iyi dedi ense kalınlığı ikili test için haftaya çağırdı.

Kızlar ben kızımda hiç mide bulantısı yaşamamıştım..Bunda acaip kötü midem..içim bulanıo hep bişiler yeme hissi var..bişeyler yiyorum biraz hafifliyor sonra yeniden başlıyor..Ve gün boyu7/24 böyle sürüyor.. Birde çalışıyorum biraz zorluyor doğal olarak.. işe bile gelesim yok..yataktan kalkasım yok..Umarım kısa zamanda geçer..Yinede isyan etmiyorum şükür olsun Rabbime bu kadar zamandan sonra evlat vermiş..Enkısa zamanda noramle dönerim inşallah

Aynen canım şu anda işteyin ve resmen oturduğum yerde uyuyorum . Öğle yemeğini zorla sırf açım diye yiyebildim . İnşallah geçer kısa zamanda bebişlerimiz sağlıklı olsun da .

İlk günler uyuşukluk yapıyor, baş dönmesi, uyku hali kullandıkça alışıyorsun hafifliyor etkisi ama 1,5 haftayı bulmuştu benim alışmam. Bunları yaşarsan normal panik yapma
Ayy evet ya ben bugün ekstra uykuluyum diyordum ondan demek ki . Sınıfta başımı masaya koydum uyudum uyuyacağım . Sağol canım inşallah alışır bünye çünkü çok fena oldum ya .

Ayy evet ya ben bugün ekstra uykuluyum diyordum ondan demek ki . Sınıfta başımı masaya koydum uyudum uyuyacağım . Sağol canım inşallah alışır bünye çünkü çok fena oldum ya .
Sende sağol, ilk başladığım zaman ne oluyoruz dedim kullanmaya korktum, etkisi bayağı kötüydü beynim uyuşmuştu, o daha erken geçiyor ama uyku hali sürüyor bayağı :) Günde 1 taneyse sabah alın diyorlar ama bence doktorunla konuşup akşam saatlerinde alabilirsin çalışırken zor olur

Bana günde 3 tane verdi 1 sabah 2 yatarken . Niye günde 3 kere verdi anlamadım . Bir an önce alışırım umarım hamilelik etkilerinin üstüne bir de bu olursa çok zor geçer :)

Bana günde 3 tane verdi 1 sabah 2 yatarken . Niye günde 3 kere verdi anlamadım . Bir an önce alışırım umarım hamilelik etkilerinin üstüne bir de bu olursa çok zor geçer :)
Bir arkadaşıma da öyle vermişler bana 1 tane vermişti, o bile fazla geldi, Allah yardımcın olsun :) Leke kesildikten 1 hafta sonra kanama alanı yok olunca ilacı da bıraktırmıştı. İnşallah senin de bir an önce kesilir

Çanım doktor ne dedı bilmiyorum ama vajinal fitil olarak kullanırsan hem yan etki hiç yok gibi azalıyor hem de faydası daha çabuk etki edıyormuş 3 doktorda bana aynısını söyleri

Sağol canım benim kanamam hiç olmadı farkettiğim , içten hafif bir sızıntı olmuş dedi doktor . Dün kontrolde farkettik . sağol canım inşallah geçer .

Sağol canım doktora arayıp soracağım onu. Böylr çok zor olacak bana .
Bende çalıştığım için doktor direk vajinal kullan dedı yoksa dayanamazsan etkilerine demişti gebelik öncesi 3. 4 ay kullanmıştım o Zaman miğrenimi tetikliyordu. Doktorun onay verirse rahat edersin

Gözün aydın. Tam da 2 li test konuşurken geldin:) sonuç nasıl?

Sağol canım :)
Sonuç 1 hafta sonra çıkıcakmış :)
Maşallah canım. Karar değiştirmişsin Ense kalınlığı normal olunca tahlıl yapmıyorlar aslında. Birde doktor niye acele ettirdi acaba Bebek gününden ilerde mi gidiyor

Devlette yaptırıcaktım ama doktorum hemen yapılması gerekiyor diyince orda yaptırdım.
Bugün 11+1
Olabilir canım adın yabancı gelmedi :)
Gerçekten çok değişik bir duyguymuş.
Yavrum ağzını açıyodu acıkmıştı heralde :)

Ben de progestan kullanıyorum ,sersemlemiş vaziyette geziyorum,biz de çok aradığımız için yine de hep şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…