- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.881
Sabrına ve azmine hayranım canim masallah. Çok yakında isteğine ulaşacaksın insallah. Ben birşey merak ettim emziksiz nasıl uyutuyorsun anlatır misin canimHaklısın canım öyle bir konuşuyorlar ki sanki cani anneyim ben çocuğu zevk alarak ağlatıyorum. Alıştırma bardağına alışmaz dediler şimdi ondan kendisi tutarak içiyor. Bunu görünce de emziği bırakmaz demeye başladılar emziksiz uyumaya başladık. Bunu görüyorlar hala boşuna diyorlar sinir oluyorum. Şuan tek sorunumuz gece uyanınca emziksiz dalmıyor tekrar onu da hallederiz yakında herhalde :)
Buzdolabi posetini de cok sevdi ama burda komsumuzun bebegi kucukken posetle oynarken bogazina kacmis nefes alamamis onu anlattiktan sonra vermedim bir daha. Sen de dikkat et yaninda olmadigin zamanlarda verme Allah korusun.
Allah korusun canim. Yanındayken veriyorum ama bazen annem falanda veriyordu onları da ikaz edeyim. Uyarın icin çok teşekkür ederim canım
Dikkat ederim canim çok sağol düşündüğün icin. Herşeyden o kadar çabuk sıkılıyorlardı ne ile vakit geçireceğimizi şaşırıyorum artık :)Benim bebişte çok çabuk sıkılıyo oyuncaklarından. Benim su şişem çok dikkatini çekiyor. TEsbihe dikkat et canım nolur nolmaz kopmaz ama gene de korkutuyor beni :)
Ben kuru soğanı yumurta sarısı tadımı yaptıktan sonra soğanlı omlet yapıp denetmeyi düşünüyorum. Daha 11 gün var tadımlara başlamama :))Kuru soğanı nasıl verdin çiğ mi, fırınlanmış mı, buhardan mı
Hahaha çok iyimişCok faydali cok dikkatini cekiyor.elinden birakmiyor kemiriyor biraz da:) hikayeler uyduruyorum.sarkilar uyduruyorum.en son balik resminde " aman melekem kavur baliklari" derken buldum kendimi:)
Çok şükürAmeliyat iyi geçmiş herhangibir olumsuzluk olmamış.uyanmış kendisi de
Yaprak şeklinde buharda haşladım canım . Zarlarını temizledim. Ama hiç sevmediKuru soğanı nasıl verdin çiğ mi, fırınlanmış mı, buhardan mı
Aa doğru içini verecektim ben. Yaprağı tehlikeli olabilir ama boğazına yapışabilir mi?enginarın yapraklarını sıyırmaya bayılırım, geçtiğimiz gün okurken denk geldim bebekler de çok severmiş :)
Ben de taze soğanı omlet olarak deneticem . Tatlı patates bulamayınca kuru soğana talim oldukBen kuru soğanı yumurta sarısı tadımı yaptıktan sonra soğanlı omlet yapıp denetmeyi düşünüyorum. Daha 11 gün var tadımlara başlamama :))
öyle bir düşüncem olmamıştı, mevsimindekileri yemesi yeterli gibi geliyor belki daha ilerki aylarda yıllarda..
Seneye kışın yiyecek inşallah. Bi de her mevsimin sebzesi meyvesi o mevsime uygun. Mesela kış sebze meyvesi daha bağışıklığı güçlendiriciymiş. Ben havuç kuru soğan tattırdım yarın da Enginar var sırada .
memede uyuması da iyi bence ama en azından 10 da yatırıyorum diyorsunuz bu bile çok iyi valla
buzdolabında saklıyorsan donmuş gibi zor damlıyor. açıldıktan sonra 30 günde tüketmek kaydıyla oda sıcaklığında saklayabilirsinBiogaia kullanan anneler.sizinde şişe içindeki sıvı donuyor mu. Az kullandım biliyorum bitmedi ama damlamiyor sanırım dondu
Canim siseyi calkaliyor musun? Calkalamayinca akmiyor . Onun disinda bilmiyorum cnm. Oda sicakliginda muhafaza ediyordum. Bir ay olmadan bitiyordu zatenBende 2. şişeyi kullanıyorum daha önceki de donmus gibi kaldı onu attım bunu aldım buda böyle olunca sorayım dedim.
Dondurabildiklerimi buzluga atiyordum. Her meyveyi zamaninda verilmeli. Uygun sekilde dondurucudan cozulurse sorun olmaz.Kızlar merhaba kış sebzeleri veya meyveleri donduran var mi? Yazın bebeğe vermek için. Ben henüz ek gıdaya baslamadim 7. Ayına gelmeden bir iki hafta önce başlamayı düşünüyorum ,bunlardan mahrum kalsın istemiyorum .
Aa doğru içini verecektim ben. Yaprağı tehlikeli olabilir ama boğazına yapışabilir mi?
Blw yapıyoruz. Yaprak şeklinde buharda haşladım canım. Zarlarını temizledimBende açıkçası balkabsgi ve havuç için düşünmüştüm , sonradan mantıklı gelmedi dondurmak canım . Artık olanlarla başlayacağım . Kuru soğanı nasıl yaptın ?
canm benim dusuncen icn tesekkurler biz hala memleketteyz düzenimz cok bozuldu bebegm hep hasta oluyo insallah bu hafta evimze doncez eski duzenimize kizlar sizler nasilsnz bebisler iyidr insallahEvet ne zamandır yazmıyo,Eccoomm ’uda göremiyorum, iyidirler inşallah
Sağol canım siparis verdim bendeolur canım, ayarlanabilir bie yapısı var aynı açan bir çiçek gibi açılıp kapanıyor
Zaten buzdolabında saklamamamiz gerekiyor açtıktan sonra oda sıcaklığında saklayın yazıyor üzerinde. Açmadan önce buzdolabında saklanıyor. Acayip bi damla.buzdolabında saklıyorsan donmuş gibi zor damlıyor. açıldıktan sonra 30 günde tüketmek kaydıyla oda sıcaklığında saklayabilirsin
Calkaliyorum canım. Sisenin rengini koyu yapmışlar içi tam gözükmüyor ambalajini çıkarıp inceledim öyle gördüm dibinde kalanları.Canim siseyi calkaliyor musun? Calkalamayinca akmiyor . Onun disinda bilmiyorum cnm. Oda sicakliginda muhafaza ediyordum. Bir ay olmadan bitiyordu zaten
Bir anne istediktwn sonra yapamiycagi birsey olmadigini dusunuyorumm cnm benn hic kulak asma bebeklere uc gun istikrarlo davrandiktan sonra hemen alisiyorlar yeni duzeneİnşallah canım artmaya başladı sütüm zaten. Gece emzik emmeyi de bırakırsak memeye döneriz gibi geliyor. Az zamanda çok yol katettik. İnşallah yakında tamamen başlarız emmeye. Destekleriniz için çok teşekkür ederim buraya girip yorumlarınızı okuyunca daha güçlü hissediyorum kendimi iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?