2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sabrına ve azmine hayranım canim masallah. Çok yakında isteğine ulaşacaksın insallah. Ben birşey merak ettim emziksiz nasıl uyutuyorsun anlatır misin canim

Benim bebişte çok çabuk sıkılıyo oyuncaklarından. Benim su şişem çok dikkatini çekiyor. TEsbihe dikkat et canım nolur nolmaz kopmaz ama gene de korkutuyor beni :)
Dikkat ederim canim çok sağol düşündüğün icin. Herşeyden o kadar çabuk sıkılıyorlardı ne ile vakit geçireceğimizi şaşırıyorum artık :)

Ben kuru soğanı yumurta sarısı tadımı yaptıktan sonra soğanlı omlet yapıp denetmeyi düşünüyorum. Daha 11 gün var tadımlara başlamama :))
Ben de taze soğanı omlet olarak deneticem . Tatlı patates bulamayınca kuru soğana talim olduk

Bende açıkçası balkabsgi ve havuç için düşünmüştüm , sonradan mantıklı gelmedi dondurmak canım . Artık olanlarla başlayacağım . Kuru soğanı nasıl yaptın ?

memede uyuması da iyi bence ama en azından 10 da yatırıyorum diyorsunuz bu bile çok iyi valla

Şu yönden kötü 20 gün sonra ise başlayacağım , çok üzgünüm buvyyzden hiç ayrılmadım hep meme de uyuyan bebek ben yokken nasıl uyuyacak onu bilmiyorum. . 22:00 da yatağa geliyoruz ama bir saat uğraşıyorum en az uyutmak için . Malesef hemn uyumuyor

Biogaia kullanan anneler.sizinde şişe içindeki sıvı donuyor mu. Az kullandım biliyorum bitmedi ama damlamiyor sanırım dondu
buzdolabında saklıyorsan donmuş gibi zor damlıyor. açıldıktan sonra 30 günde tüketmek kaydıyla oda sıcaklığında saklayabilirsin

Son düzenleme:
Bende 2. şişeyi kullanıyorum daha önceki de donmus gibi kaldı onu attım bunu aldım buda böyle olunca sorayım dedim.
Canim siseyi calkaliyor musun? Calkalamayinca akmiyor . Onun disinda bilmiyorum cnm. Oda sicakliginda muhafaza ediyordum. Bir ay olmadan bitiyordu zaten

Dondurabildiklerimi buzluga atiyordum. Her meyveyi zamaninda verilmeli. Uygun sekilde dondurucudan cozulurse sorun olmaz.

Bende açıkçası balkabsgi ve havuç için düşünmüştüm , sonradan mantıklı gelmedi dondurmak canım . Artık olanlarla başlayacağım . Kuru soğanı nasıl yaptın ?
Blw yapıyoruz. Yaprak şeklinde buharda haşladım canım. Zarlarını temizledim

olur canım, ayarlanabilir bie yapısı var aynı açan bir çiçek gibi açılıp kapanıyor
Sağol canım siparis verdim bende
buzdolabında saklıyorsan donmuş gibi zor damlıyor. açıldıktan sonra 30 günde tüketmek kaydıyla oda sıcaklığında saklayabilirsin
Zaten buzdolabında saklamamamiz gerekiyor açtıktan sonra oda sıcaklığında saklayın yazıyor üzerinde. Açmadan önce buzdolabında saklanıyor. Acayip bi damla.
Canim siseyi calkaliyor musun? Calkalamayinca akmiyor . Onun disinda bilmiyorum cnm. Oda sicakliginda muhafaza ediyordum. Bir ay olmadan bitiyordu zaten
Calkaliyorum canım. Sisenin rengini koyu yapmışlar içi tam gözükmüyor ambalajini çıkarıp inceledim öyle gördüm dibinde kalanları.

Bir anne istediktwn sonra yapamiycagi birsey olmadigini dusunuyorumm cnm benn hic kulak asma bebeklere uc gun istikrarlo davrandiktan sonra hemen alisiyorlar yeni duzene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…