- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.101
Maşallah canım. Karar değiştirmişsin Ense kalınlığı normal olunca tahlıl yapmıyorlar aslında. Birde doktor niye acele ettirdi acaba Bebek gününden ilerde mi gidiyor
Çanım doktor ne dedı bilmiyorum ama vajinal fitil olarak kullanırsan hem yan etki hiç yok gibi azalıyor hem de faydası daha çabuk etki edıyormuş 3 doktorda bana aynısını söyleri
İlk günler uyuşukluk yapıyor, baş dönmesi, uyku hali kullandıkça alışıyorsun hafifliyor etkisi ama 1,5 haftayı bulmuştu benim alışmam. Bunları yaşarsan normal panik yapma
Tok gitmem lazım hatta ultrasona girmeden yatım saat önce çikolata filan ye beneğin daha çok oynar daha rahat ölçerler ense kalınlığınıGünaydin arkadaşlar bsy sorucam ikili test için aç yada tok karin gitmenn herhangi bi sakincasi var mi
canim benimde 7. Haftamdn beri oyle yaKızlar benim ağzımda çok kötü tat oluyor gün boyunca sizinde öyle mi?
He anladım Can'ım ondan öyle demiş o Zaman. Bezimde cumartesi kontrol çok heyecenlıyım. Maşallah bebişine önden gidiyorMesajım yarım gitmiş canım.bugün 11+ 1 normalde. Ama doktor 11+5 dedi.
Direk uyuduğum için dikmiyorum yukarıAyaklarını yukarı dikiyor musun peki fitili koyunca
Aynen benimde oyle canim bogazlarim agrick gibiydi ona bagliyordm gecti hala oyle normal heraldeKızlar benim ağzımda çok kötü tat oluyor gün boyunca sizinde öyle mi?
Canım benim doktorum kızımda imza attırmıştı bana. Yüzyize görüşmek daha iyi zaten. Ben doktorumun anlattığı herşeyi anladım ikinci bir teste ihtiyaç duymuyorum aksi olursa bundan doktorum sorumlu değildir diye imza atmıştım. Doktorun sana bir oran söyleyecek mesela 1000 de 1 ihtimal özürlü olma ihtimali var diye sen dersen ki o 1000 de 1 ihtimal beni bulur ben ikna olmadım bu sefer bebeğin amniyon sıvısından alıp test ediceklerikili tarama testini geçtiğimiz cumartesi yaptrıdım
7-10 gün içinde çıkar dediler
labaratuvarı aradım çıkmış dediler
çıktı alıp illa dr la yüz yüze görüşmem geektiğini söylediler
dedim dr yüzüme bakarak mı testin sonucunu bana söyleyeck var mı böyle saçmalık dedim
yine gerildim
çalışan insanlarız öle kolaymı izin alıp gitmek
gelip illa çıktı alacakmışlız dr a götürecekmişiz bak bak baaak
dr ekranında görmüyor mu dedim yok görmüyor dedi
yıllardır bu sistenmle nasıl çalışıyorusnuz anlamak zor dedim
Merhaba bende öyleyim maalesefKızlar benim ağzımda çok kötü tat oluyor gün boyunca sizinde öyle mi?
Canım sanki biraz fazla gerilmişsin. Sakin olman gerekiyor. Doktoruna söylersin belki telefonda bilgi verir. Hem şimdiden doğumu düşünüp strese girmek için çok erken. Zehir etme kendine bu ayları.ikinci test amniyon sıvısı ile oluyor
tabiki herşey allahtan
benim kızdığım zaten dr gideceğim erkenden telden söylesin
1 ay sonra yüz yüze görüşürz
çalışan olduğum için inanın çok zor gisip gelmek yol da acayip yoruyor beni
dolmuşla 1 buçuk saat sallana sallana araçla bir saat
şimdi telde söylesin cumartesi yüz yüze görüşelim
cnm
zaten çok korkulartım var
doğumdan acayip korkuyorum
2. doğumum ve çok zor olacağına inanıyorum yine
hep sürekli aklımda doğum anım
Güzel düşün güzel olsun canım. Benimde doğumum stresliydi. Yanıma kimse gelmedi önceden ne annem ne kardeşim. Eşim şehir dışında. Ben ise doğuma kadar evi temizlemeye çalışıyorum tam 15 gün sürdü. O kadar strese girdim ki kimse gelemicek yanıma diye kızımda strese girmiş 3 gün sancı çektim dayan düzensiz nasılsa daya diye . Kontrole gittim sancım var bebek strese girmiş kakasını yapmış çünkü sezeryana alındım bir ayı nasıl geçirdiğimi ben bilirim ya kakasını yuttursa diye diye. Bu arada herkes doğuma yetişti :) 37+5 de doğduikinci test amniyon sıvısı ile oluyor
tabiki herşey allahtan
benim kızdığım zaten dr gideceğim erkenden telden söylesin
1 ay sonra yüz yüze görüşürz
çalışan olduğum için inanın çok zor gisip gelmek yol da acayip yoruyor beni
dolmuşla 1 buçuk saat sallana sallana araçla bir saat
şimdi telde söylesin cumartesi yüz yüze görüşelim
cnm
zaten çok korkulartım var
doğumdan acayip korkuyorum
2. doğumum ve çok zor olacağına inanıyorum yine
hep sürekli aklımda doğum anım
Ben ikili test yaptırmayacağım ama dr. ense kalınlığı için 11.haftayı geçirme dedi..o yüzden 11+4 e aldım randevuyu...Bence sende 11+ lı günlere al..12.hfat banada geç gibi geldi..İkilş test ne zaman yapılır doktor bana 12+3 olacağım güne randevu verdi genelde bakıyorum herkes 11. Haftada yaptırmış geç mi acaba ?? Erkene mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?