2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
böyle bişey olur mu ya artık özel hastanelerde sonuçlar hem telle bildiriliyor hem mail adresine atılıyor.. Bence uğraşmak istemediklerinden.. Ben gecengün kan tahlili verdim..çıktığını laboratuvardan öğrenip mail istedim..Sonrada dr.u aradım ekrandan bakıp bana reçete bile yazdı yani...

böyle bişey olur mu ya artık özel hastanelerde sonuçlar hem telle bildiriliyor hem mail adresine atılıyor.. Bence uğraşmak istemediklerinden.. Ben gecengün kan tahlili verdim..çıktığını laboratuvardan öğrenip mail istedim..Sonrada dr.u aradım ekrandan bakıp bana reçete bile yazdı yani...

Ben ikili test yaptırmayacağım ama dr. ense kalınlığı için 11.haftayı geçirme dedi..o yüzden 11+4 e aldım randevuyu...Bence sende 11+ lı günlere al..12.hfat banada geç gibi geldi..
Bende. İkili yaptırmıcam 11+5 de randevum var bakalım doktor ne dicek Ense kalınlığına illa bakıyorlar mı

He anladım Can'ım ondan öyle demiş o Zaman. Bezimde cumartesi kontrol çok heyecenlıyım. Maşallah bebişine önden gidiyor

Çok şükür canım.
Sende çok heyecanlanıcaksın eminim :)
Elleri ayakları nasılda oynuyor.eşim video çekti ultrasondaki halini.izleyip izleyip duruyorum :)

Arkadslr bende randevuyu haftaya sali gune aldim o gun 12+2 olacam ikili test icin gec mi olur ayy arada kaldim şimdi

Bende. İkili yaptırmıcam 11+5 de randevum var bakalım doktor ne dicek Ense kalınlığına illa bakıyorlar mı
Ense kalinligina bakarlar ultrasyona sadece kilo icin sokulmuyo haftasina gore neye dikkat edilmesi gerekiyorsa ona bakiyorlar. 11+6 da gidicem hem 2 li test hem muayene

Bugün kontrolüm vardı, test istemeyin yaptırmayı düşünmüyorum dedim, 2li test bebeğin engelinden çok Doğumla alakalı bir şey dedi, bir dahaki geldiğinde bebeğin durumuna göre isterim anlatırım neden istediğimi, yaptırmazsan yine sen bilirsin dedi. Bakalım nasıl ikna edecek :)

canım ben ikili testi yaptırmayacağım dediğimde dr. tamam onu yaptırmasanda ense kalınlığına ve burun kemiklerine bakmamız lazım ultrasonda dedi..11.haftayı geçirme dedi

Ben ikili test yaptırmayacağım ama dr. ense kalınlığı için 11.haftayı geçirme dedi..o yüzden 11+4 e aldım randevuyu...Bence sende 11+ lı günlere al..12.hfat banada geç gibi geldi..
Sağol canım aradım illa 11. Hafta olsun dedim ama yok en iyisi 12. Hafta diye ısrar ediyorlar .bakalım araştıracam bunu .

Canım aslında benım de gun ıcınde bıkac kere mıde bulantım oluyor genelde kokular benım mıdemı kaldırıyor hemen. Bende bu yuzden hıc yemek yemek ıstemıyorum herseyden tıksındım hele mutfak komple kokuyo 1 aydır yemek yapamıyorum sanırım son bır ay bu bulantılarla gecıcek sonra azalarak bıtıcek ınsallah. Buna da sukur daha kotu olmadan bu süreci atlatırız ınsallah hepimiz

kızlar bende bugün gitmedim doktora 12.hafta için randevu buldum pazartesi gideceğim ikili test ve ense kalınlığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…