- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.121
böyle bişey olur mu yaikili tarama testini geçtiğimiz cumartesi yaptrıdım
7-10 gün içinde çıkar dediler
labaratuvarı aradım çıkmış dediler
çıktı alıp illa dr la yüz yüze görüşmem geektiğini söylediler
dedim dr yüzüme bakarak mı testin sonucunu bana söyleyeck var mı böyle saçmalık dedim
yine gerildim
çalışan insanlarız öle kolaymı izin alıp gitmek
gelip illa çıktı alacakmışlız dr a götürecekmişiz bak bak baaak
dr ekranında görmüyor mu dedim yok görmüyor dedi
yıllardır bu sistenmle nasıl çalışıyorusnuz anlamak zor dedim
böyle bişey olur mu yaikili tarama testini geçtiğimiz cumartesi yaptrıdım
7-10 gün içinde çıkar dediler
labaratuvarı aradım çıkmış dediler
çıktı alıp illa dr la yüz yüze görüşmem geektiğini söylediler
dedim dr yüzüme bakarak mı testin sonucunu bana söyleyeck var mı böyle saçmalık dedim
yine gerildim
çalışan insanlarız öle kolaymı izin alıp gitmek
gelip illa çıktı alacakmışlız dr a götürecekmişiz bak bak baaak
dr ekranında görmüyor mu dedim yok görmüyor dedi
yıllardır bu sistenmle nasıl çalışıyorusnuz anlamak zor dedim
Bende. İkili yaptırmıcam 11+5 de randevum var bakalım doktor ne dicek Ense kalınlığına illa bakıyorlar mıBen ikili test yaptırmayacağım ama dr. ense kalınlığı için 11.haftayı geçirme dedi..o yüzden 11+4 e aldım randevuyu...Bence sende 11+ lı günlere al..12.hfat banada geç gibi geldi..
He anladım Can'ım ondan öyle demiş o Zaman. Bezimde cumartesi kontrol çok heyecenlıyım. Maşallah bebişine önden gidiyor
Ense kalinligina bakarlar ultrasyona sadece kilo icin sokulmuyo haftasina gore neye dikkat edilmesi gerekiyorsa ona bakiyorlar. 11+6 da gidicem hem 2 li test hem muayeneBende. İkili yaptırmıcam 11+5 de randevum var bakalım doktor ne dicek Ense kalınlığına illa bakıyorlar mı
14. Haftaya kadar süresi var geç değilArkadslr bende randevuyu haftaya sali gune aldim o gun 12+2 olacam ikili test icin gec mi olur ayy arada kaldim şimdi
11-14 haftaları arasında yapılıyorİkilş test ne zaman yapılır doktor bana 12+3 olacağım güne randevu verdi genelde bakıyorum herkes 11. Haftada yaptırmış geç mi acaba ?? Erkene mi alsam
Bugün kontrolüm vardı, test istemeyin yaptırmayı düşünmüyorum dedim, 2li test bebeğin engelinden çok Doğumla alakalı bir şey dedi, bir dahaki geldiğinde bebeğin durumuna göre isterim anlatırım neden istediğimi, yaptırmazsan yine sen bilirsin dedi. Bakalım nasıl ikna edecek :)Bende. İkili yaptırmıcam 11+5 de randevum var bakalım doktor ne dicek Ense kalınlığına illa bakıyorlar mı
canım ben ikili testi yaptırmayacağım dediğimde dr. tamam onu yaptırmasanda ense kalınlığına ve burun kemiklerine bakmamız lazım ultrasonda dedi..11.haftayı geçirme dediBende. İkili yaptırmıcam 11+5 de randevum var bakalım doktor ne dicek Ense kalınlığına illa bakıyorlar mı
Sağol canım aradım illa 11. Hafta olsun dedim ama yok en iyisi 12. Hafta diye ısrar ediyorlar .bakalım araştıracam bunu .Ben ikili test yaptırmayacağım ama dr. ense kalınlığı için 11.haftayı geçirme dedi..o yüzden 11+4 e aldım randevuyu...Bence sende 11+ lı günlere al..12.hfat banada geç gibi geldi..
Canım bana da 12+3 e randevu verdi . İlla 12. Hafta diye ısrar ettiler aradım 2 kez değiştirmek için değiştirmediler .Arkadslr bende randevuyu haftaya sali gune aldim o gun 12+2 olacam ikili test icin gec mi olur ayy arada kaldim şimdi
Canım nezaman randevunEnse kalinligina bakarlar ultrasyona sadece kilo icin sokulmuyo haftasina gore neye dikkat edilmesi gerekiyorsa ona bakiyorlar. 11+6 da gidicem hem 2 li test hem muayene
Canım ıns guZel haberlerle gelırsın ctesi bizi de habersiz bırakmaHe anladım Can'ım ondan öyle demiş o Zaman. Bezimde cumartesi kontrol çok heyecenlıyım. Maşallah bebişine önden gidiyor
Canım aslında benım de gun ıcınde bıkac kere mıde bulantım oluyor genelde kokular benım mıdemı kaldırıyor hemen. Bende bu yuzden hıc yemek yemek ıstemıyorum herseyden tıksındım hele mutfak komple kokuyo 1 aydır yemek yapamıyorum sanırım son bır ay bu bulantılarla gecıcek sonra azalarak bıtıcek ınsallah. Buna da sukur daha kotu olmadan bu süreci atlatırız ınsallah hepimizKızlar ben kızımda hiç mide bulantısı yaşamamıştım..Bunda acaip kötü midem..içim bulanıo hep bişiler yeme hissi var..bişeyler yiyorum biraz hafifliyor sonra yeniden başlıyor..Ve gün boyu7/24 böyle sürüyor.. Birde çalışıyorum biraz zorluyor doğal olarak.. işe bile gelesim yok..yataktan kalkasım yok..Umarım kısa zamanda geçer..Yinede isyan etmiyorum şükür olsun Rabbime bu kadar zamandan sonra evlat vermiş..Enkısa zamanda noramle dönerim inşallah
2 martta . 2li testte aclik tokluk gerekmiyor biri sordu . Hazir kan vermisken sabah randevunuz varsa ac gidin 3 ay bitiyor kan tahlili isteyip ona gore vitamin d vit takviyesi yapabilir dr.Canım nezaman randevun
İkili test kandan mı yapılıyo canım bılgın varmı2 martta . 2li testte aclik tokluk gerekmiyor biri sordu . Hazir kan vermisken sabah randevunuz varsa ac gidin 3 ay bitiyor kan tahlili isteyip ona gore vitamin d vit takviyesi yapabilir dr.
EVet kan aliyorlar . Ense kalinligi burna bakiliyor bide sanirim bu haftaİkili test kandan mı yapılıyo canım bılgın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?