- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.141
Bana da 12+3'e randevu verildi. 11-14. haftalar arasında bakılıyor ama en sağlıklı sonuç 12+3'de çıkıyormuş.İkilş test ne zaman yapılır doktor bana 12+3 olacağım güne randevu verdi genelde bakıyorum herkes 11. Haftada yaptırmış geç mi acaba ?? Erkene mi alsam
Lcw deki hamile kiyafetlerin orda sutyenler var ondan aldim. Ay yildizdakide ayni model. Ay yildizdaki daha iyi duruyoKızlar artık göğüsler büyüdü sütyenlere sığmamaya başladı :)
Gebelikte ne tarz sütyenler takmalıyız biliyormusunuz? Bugün almaya gidicem size de danışmak istedim.
Allah başka ne olabilir ki sonuçta ayrıntılı ultrasonda herşeyi daha net görüyorlar . Yazarsın doktorun dediğini canım bizede.Bugün kontrolüm vardı, test istemeyin yaptırmayı düşünmüyorum dedim, 2li test bebeğin engelinden çok Doğumla alakalı bir şey dedi, bir dahaki geldiğinde bebeğin durumuna göre isterim anlatırım neden istediğimi, yaptırmazsan yine sen bilirsin dedi. Bakalım nasıl ikna edecek :)
Anladım canım zaten cumartesiye randevum var 11+5 bakalım dr he dicekcanım ben ikili testi yaptırmayacağım dediğimde dr. tamam onu yaptırmasanda ense kalınlığına ve burun kemiklerine bakmamız lazım ultrasonda dedi..11.haftayı geçirme dedi
Canım doktor bana sporcu sütyeni kullanman lazım dediKızlar artık göğüsler büyüdü sütyenlere sığmamaya başladı :)
Gebelikte ne tarz sütyenler takmalıyız biliyormusunuz? Bugün almaya gidicem size de danışmak istedim.
Doktordan çıkar çıkmaz ilk iş biraya yazıyorumCanım ıns guZel haberlerle gelırsın ctesi bizi de habersiz bırakma
Canım doktor bana sporcu sütyeni kullanman lazım dedi
Henüz almadım ama kesinlikle desteksiz olacak dedi .Kullanmaya başladın mı?
Desteklimi olması gerekiyor acaba.büyüdükçe sarkar diye korkuyorum :)
Merhaba kizlar testler mide bulantisi ic camasirlari konusulmus bendede var bulanti ozellikle aksamlari daha cok vuruyor testlerin sonuclari cok hayirli guzel ciksin insaallah hepimizin huzurlu hamilelik gecirelim..
annemin kotu hastaliga yakalandigini ogrendik hicbirsey yapilamiyorda dua etmekten baska elimizden bisey gelmiyor sevincim uzuntum karisti birbirine kafami toparlayamiyorum dualarinizi eksiltmeyin bizden kizlar agrisiz sancisiz coook huzurlu mutlu olsun-olalim.
Nerde hasta sifa arayan varsada sifa gorsun yardim etsin rabbim hepsine.
Merhaba kizlar testler mide bulantisi ic camasirlari konusulmus bendede var bulanti ozellikle aksamlari daha cok vuruyor testlerin sonuclari cok hayirli guzel ciksin insaallah hepimizin huzurlu hamilelik gecirelim..
annemin kotu hastaliga yakalandigini ogrendik hicbirsey yapilamiyorda dua etmekten baska elimizden bisey gelmiyor sevincim uzuntum karisti birbirine kafami toparlayamiyorum dualarinizi eksiltmeyin bizden kizlar agrisiz sancisiz coook huzurlu mutlu olsun-olalim.
canim allah yardimcinz olsun annene cok gecms olsn tez zamnda sagligina kavusur insallahMerhaba kizlar testler mide bulantisi ic camasirlari konusulmus bendede var bulanti ozellikle aksamlari daha cok vuruyor testlerin sonuclari cok hayirli guzel ciksin insaallah hepimizin huzurlu hamilelik gecirelim..
Rabbim annene şifalar versin canım çok geçmiş olsunMerhaba kizlar testler mide bulantisi ic camasirlari konusulmus bendede var bulanti ozellikle aksamlari daha cok vuruyor testlerin sonuclari cok hayirli guzel ciksin insaallah hepimizin huzurlu hamilelik gecirelim..
Alti Lastikli oluyor icine sunger ben bir yil oldu dogum yapali hala bunlari kullaniyorum . Diger normal sutyen gibi sıkmiyorKullanmaya başladın mı?
Desteklimi olması gerekiyor acaba.büyüdükçe sarkar diye korkuyorum :)
Rabbim şifalar versin canım
Cok uzuldm canim ALlah sifasini versin buda senin sinavin agzindan duayi eksik etme ne dicegimi bilemedm dedigin gibi agrisiz sizisiz gecirir bu sureci insallah
canim allah yardimcinz olsun annene cok gecms olsn tez zamnda sagligina kavusur insallah
Rabbim annene şifalar versin canım çok geçmiş olsun
Amin insaallah sagolasin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?