2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar artık göğüsler büyüdü sütyenlere sığmamaya başladı :)
Gebelikte ne tarz sütyenler takmalıyız biliyormusunuz? Bugün almaya gidicem size de danışmak istedim.

Kızlar artık göğüsler büyüdü sütyenlere sığmamaya başladı :)
Gebelikte ne tarz sütyenler takmalıyız biliyormusunuz? Bugün almaya gidicem size de danışmak istedim.
Lcw deki hamile kiyafetlerin orda sutyenler var ondan aldim. Ay yildizdakide ayni model. Ay yildizdaki daha iyi duruyo

Allah başka ne olabilir ki sonuçta ayrıntılı ultrasonda herşeyi daha net görüyorlar . Yazarsın doktorun dediğini canım bizede.

merhaba kızlar. Benim bildiğim kadarıyla ikili test bebek 40mmye ulaştığı zamandan itibaren 14. haftaya kadar yapılıyor. Mesela benim doktorum bebek 40mm ye ulaşmış yapalım dediğinde ben 10+3 tüm. daha sonucum çıkmadı ama ense kalınlığı normalmiş. Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin:)

Ya bende hiç değişim yok göğüsler normal karnım her zaman kı gibi su içince yemek yiyince çıkıyor

Merhaba kizlar testler mide bulantisi ic camasirlari konusulmus bendede var bulanti ozellikle aksamlari daha cok vuruyor testlerin sonuclari cok hayirli guzel ciksin insaallah hepimizin huzurlu hamilelik gecirelim..
annemin kotu hastaliga yakalandigini ogrendik hicbirsey yapilamiyorda dua etmekten baska elimizden bisey gelmiyor sevincim uzuntum karisti birbirine kafami toparlayamiyorum dualarinizi eksiltmeyin bizden kizlar agrisiz sancisiz coook huzurlu mutlu olsun-olalim.
Nerde hasta sifa arayan varsada sifa gorsun yardim etsin rabbim hepsine.

Rabbim şifalar versin canım

Cok uzuldm canim ALlah sifasini versin buda senin sinavin agzindan duayi eksik etme ne dicegimi bilemedm dedigin gibi agrisiz sizisiz gecirir bu sureci insallah

canim allah yardimcinz olsun annene cok gecms olsn tez zamnda sagligina kavusur insallah

Rabbim annene şifalar versin canım çok geçmiş olsun

Rabbim şifalar versin canım

Amin insaallah canim sagol.

Cok uzuldm canim ALlah sifasini versin buda senin sinavin agzindan duayi eksik etme ne dicegimi bilemedm dedigin gibi agrisiz sizisiz gecirir bu sureci insallah

Sozler tukeniyor el kol baglaniyor hep ediyorum sizlerde esirgemeyin lutfen Allah razi olsun sagol canim.

canim allah yardimcinz olsun annene cok gecms olsn tez zamnda sagligina kavusur insallah

Amin canim insaallah sagolasin.

Rabbim annene şifalar versin canım çok geçmiş olsun

Sagol canim amin insaallah.

S seval34 cok gecmis olsun. Allah sifa versin annecigine.
Amin insaallah sagolasin canim.

tekrar merhaba kızlar! ikili test sonucum an itibariyle elimde. aranızda yorumlayabilecek olan var mı acaba?

gebelik yaşı: 10+5
fb-Hcg :28,6 0,54 düzeltilmiş MoM
papp-a: 1,03 0,94 düzeltilmiş MoM
Nuchal translucency: 1 mm
Nasal Bone: mevcut
kombine risk: 1:10000 cut off değerinin altında
ikili test: 1:10000 cut off değerinin altında
yaş riski: 1:671
trisomy 13/18 +NT 10000 cut off değerinin altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…