- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.161
Allah tez zamanda şifa versin canım. Yapılacak elbet bir şeyler vardır . Benim annemde o kötü hastalığı hiç yenemeyecek derken yendi 3 yıl önce ve şu anda çok sağlıklı . Allah büyük umut kesilmez . Sen iyi olmaya çalış güçlü ol bebeğin ve annen için .Merhaba kizlar testler mide bulantisi ic camasirlari konusulmus bendede var bulanti ozellikle aksamlari daha cok vuruyor testlerin sonuclari cok hayirli guzel ciksin insaallah hepimizin huzurlu hamilelik gecirelim..
annemin kotu hastaliga yakalandigini ogrendik hicbirsey yapilamiyorda dua etmekten baska elimizden bisey gelmiyor sevincim uzuntum karisti birbirine kafami toparlayamiyorum dualarinizi eksiltmeyin bizden kizlar agrisiz sancisiz coook huzurlu mutlu olsun-olalim.
Nerde hasta sifa arayan varsada sifa gorsun yardim etsin rabbim hepsine.
İkinci hamilelikte karın çokçabuk çıkıyor. 10. Haftanda 2 kilo fazla değil mi acabaKızlar ya bişey sorucam yeme olayını çok abartmama rağmen inanılmaz şişmiş hissediyorum kendimi çok kilo almış gibiyim gögüslerim karnım kocaman bukadar göbek yapıcak şekilde kilo almadım geçen hafta tartıldım doktorda 2kilo almıştım ilk hamileliğimdede ilk aylarda aynı şekilde kilo aldım ve toplamda 12kiloyla bitirdim ama bu başka duba gibi hissediyorum kendimi 4aylık gibi karnım var ki kızımda benim çok ufak bi karnım vardı acaba hızla kilo mu alıyorum ben
Ya benim kızımdada aynı böyle olmuştu ilk 3 ay 3kilo almıştım son 2ay sadece 1 kilo almıştım son aylar pek almıyorum ilk aylarda ne oluyorsa anlamıyorum kilo alıcak sekildede yemem akşam 6dan sonra hiç bişey yemem mesela canım istemez akşma yemeğinde az yerim aralarda öyle atıştırma huyum yoktur ama kilo alıyorum bu hamileliğimde kilodan ziyade ağırlaştım yani şiş hissediyorum kendimiİkinci hamilelikte karın çokçabuk çıkıyor. 10. Haftanda 2 kilo fazla değil mi acaba
Benimde ikinci hamileliğim canım...Kızımda 6.ayda bile göebeğim çıkmamıştı. Bunda 9 haftalık olmama rağmen göbeğim bariz belli..Bnece normal bir durum iç karın genişledi ilk hamilelikte..Kilo konusuna gelince hiç sorma ben daha feci durumdayım..9 haftada 3 kilo aldım..ama benim iştahım çok açık..Kızmda da aynısı olmuştu..Hamile kaldığım anda iştahım anormal açılıyor..Birde çalışıyorum akşama kadar iş yorgunluğu yemek yiyip yatıyorum akşam..çok hareketsiz kaldım ondan kilo alıyorumKızlar ya bişey sorucam yeme olayını çok abartmama rağmen inanılmaz şişmiş hissediyorum kendimi çok kilo almış gibiyim gögüslerim karnım kocaman bukadar göbek yapıcak şekilde kilo almadım geçen hafta tartıldım doktorda 2kilo almıştım ilk hamileliğimdede ilk aylarda aynı şekilde kilo aldım ve toplamda 12kiloyla bitirdim ama bu başka duba gibi hissediyorum kendimi 4aylık gibi karnım var ki kızımda benim çok ufak bi karnım vardı acaba hızla kilo mu alıyorum ben
Dediğin gibi olabilir ikinci hamilelik olduğu için karın daha hızlı çıkmış olabilir umarım öyledirBenimde ikinci hamileliğim canım...Kızımda 6.ayda bile göebeğim çıkmamıştı. Bunda 9 haftalık olmama rağmen göbeğim bariz belli..Bnece normal bir durum iç karın genişledi ilk hamilelikte..Kilo konusuna gelince hiç sorma ben daha feci durumdayım..9 haftada 3 kilo aldım..ama benim iştahım çok açık..Kızmda da aynısı olmuştu..Hamile kaldığım anda iştahım anormal açılıyor..Birde çalışıyorum akşama kadar iş yorgunluğu yemek yiyip yatıyorum akşam..çok hareketsiz kaldım ondan kilo alıyorum
inşallah canım..Benim sabahtan akşama kadar sürüyor canım bulantı..Ağzımın hiç tadı yok..devamlı yemekle bastırmaya çalışıyorum bulantıyı...umarım kısa zamanda geçer..Hakkımızda hayırlısıCanım aslında benım de gun ıcınde bıkac kere mıde bulantım oluyor genelde kokular benım mıdemı kaldırıyor hemen. Bende bu yuzden hıc yemek yemek ıstemıyorum herseyden tıksındım hele mutfak komple kokuyo 1 aydır yemek yapamıyorum sanırım son bır ay bu bulantılarla gecıcek sonra azalarak bıtıcek ınsallah. Buna da sukur daha kotu olmadan bu süreci atlatırız ınsallah hepimiz
Canım benim çok geçmiş olsun .Rabbim yardımıcınız olsun..Tez zamanda sağlık sıhhat şifa nasip etsin inşallahMerhaba kizlar testler mide bulantisi ic camasirlari konusulmus bendede var bulanti ozellikle aksamlari daha cok vuruyor testlerin sonuclari cok hayirli guzel ciksin insaallah hepimizin huzurlu hamilelik gecirelim..
annemin kotu hastaliga yakalandigini ogrendik hicbirsey yapilamiyorda dua etmekten baska elimizden bisey gelmiyor sevincim uzuntum karisti birbirine kafami toparlayamiyorum dualarinizi eksiltmeyin bizden kizlar agrisiz sancisiz coook huzurlu mutlu olsun-olalim.
Nerde hasta sifa arayan varsada sifa gorsun yardim etsin rabbim hepsine.
Bende de gıcık yaptı hamilelik :) eşime bildiğiniz gıcık olmaya başladım,bir yandan da komik geliyor tabi,ona da söylüyorum,gülüyor olur öyle diyor ne desem,daha da gıcık oluyorum.Kızlar bişi sorcam..Ruh haliniz nasıl ? ..Ben acaip gergin ve öfkeliyimEşime kızıma gereksiz yere öfkeleniyorum elimde olmadan.. Başlarda böyle değildi bir haftadır böyle...dokunsalar patlayacak bomba gibiyim
Henüz almadım ama kesinlikle desteksiz olacak dedi .
Alti Lastikli oluyor icine sunger ben bir yil oldu dogum yapali hala bunlari kullaniyorum . Diger normal sutyen gibi sıkmiyor
Cnm resim koydum ben ayyildizdan aldim. Sarkik durmuyor cok sikarsa ilerki aylarda emzirme sutyeni kullanitim . Onlarda ped koymak lazim ucunu belli ediyor sarkitiyor bideSöylediğin iyi oldu.ben doktoruma soramadım unuttum.
Bende önceden sporcu sütyeni almayı düşünmüştüm.balenli destekli olanlar rahat değil.
Hamile sütyeni diye emzirme sütyeni veriyolarmış sanırım.bi tanıdığım hamileyken emzirme sütyeni kullanmış.
Cnm resim koydum ben ayyildizdan aldim. Sarkik durmuyor cok sikarsa ilerki aylarda emzirme sutyeni kullanitim . Onlarda ped koymak lazim ucunu belli ediyor sarkitiyor bide
hoşgeldin canım :)Yeni bir eylül annesi katıldı aranıza :)
hoşgeldin canım :)
Cnm resim koydum ben ayyildizdan aldim. Sarkik durmuyor cok sikarsa ilerki aylarda emzirme sutyeni kullanitim . Onlarda ped koymak lazim ucunu belli ediyor sarkitiyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?