- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.961
Hadi ya ben de kendimi teselli ediyordum çocuk uslu olacak diyeİlk gebeligim oyleydi hic bir sikintim olmadi oglum cok yaramaz. Bundada ara ara sikayetim var ama oglum 14 aylik onunla ugrasmaktan unutuyorum hamileliggimi . Egilip kalkma oglumu mecbur kucaga aliyorum. İlkindeki gibi luks olmuyo. Bence keyfini cikar bol bol uyu
Çok şükür bana hiç eziyeti olmadı, sakin bir çocuk mu olacak acaba?Ya sorma o unutmalarla ani kalkmalarım vardı o an sancı giriyordu, birileri hatırlatmasa, aman sen kaldırma aman sen eğilme demeseler ben unuturuyorum gebeliği.
Merhaba güzel anne adayları. Hepimizin geçmiş kadınlar günü kutlu olsun
Bulantılar benim de devam ediyor.sabah baş ağrısıyla uyandım. Hala devam ediyor.sabahtan bir tane parol aldım ama geçmedi. Gün de bitmek bilmiyor.
Ara ara benim de karnımda adet sancısı gibi sancılar oluyor.doktora ilk sorduğumda rahmin büyüyor ondandır demişti.
İştahım iyice açıldı. Şimdiye kadar kilo almamıştım ama bundan sonra alırım. Normal yediğim porsiyon lar yetmiyor
Kizlarrrr kizlarrrr dr dan geldim.ben 1 aydr gormuuyordum kuzumu nasil buyumuss,masallahh.
Dr dur bakalim buyumus gosterirse cinsiyete bakalim dedi,bende kiz hissediyorum ama bakalim dedim oh masallah acti 2-3 kez bakti dedim arasi bos bakin kiz dedim,evet kiza benziyor,ama ilerleyen zamanlarda daha net soyleriz dedi....ama kizzim geliyorr yaa,oyle hissetimm hep.
Cook sukur saglikli daha ne isterim..
Baksana tadını çıkarmak lazımmışbu konuda şanslıyız bence bana da kızıyorlar hiç hamile gibi davranmıyorsun diye ama napiiim
ben acayip uykuluyum :) erkek diyolar bu yüzden ama bilemiyorum
dilediğin gibi olsun inşallah :)
Yok ben 11+4 de gittim dr daha küçük dedi cinsiyet için. Benim bebiş de bu teyzesi :)Demi ya nasil tatli geliyor insana. Sen nasilsin canim. Ogrendin mi cinsiyet falan
Gerçekten baya zorluyor insani. Gecmesine sevindim.
Baksana tadını çıkarmak lazımmış
Yok ben 11+4 de gittim dr daha küçük dedi cinsiyet için. Benim bebiş de bu teyzesi :)
Bebeğinin hareketlerini hissedince kesin gelir bence hamilelik duyguların :) ben de şuan pek bir şey hissetmiyorum.Kızlar ben hiç birşey hissetmiyorum ya, azıcık bile belirti göstermiyor, iyi mi kötü bilemiyorum ki, ara ara kalkıp test yapıyorum hamile olduğumu anlamak için
Sanki hamile değilim, sanki anne olacak olan ben değilim. Bu hisler ne zaman gelecek acaba
Benim dr un ultrasonu çok iyi parmaklarını omuriliğini,ciğerlerini, beynini herşeyini gördük :)ya benim doktorumun ultrasonu mu bozuk hiç böyle net değil görüntüler
sagol cnm valla bende uc dort cocugu olani dusunup kendimi rahatlatiyorum.Benimki karnimdada hareketliydi onun disinda son haftalar agirlasma disinda hic sikayetim olmadi gercekten. Halen daha oyle asiri gareketli. Dogdudugundan beri elleri ayaklari oynar ve oyle mayişik uykulu bebek degil. Uyku olmayica aksama kadar birlikte onunla vakit geciriyorum. Oncelik onun. İlk gebeligimde saatlik beslenirdim . Hersey duzenliydi. Binda oyle seyler luks. Uyku yok. En rahat oldugum zaman ilk hamileligimdi keyfini cikarmistim. Zaman geri gelmez dinlen , uzan gez. Hamileyken kisatlamadim hic kendimi. Dikkat ettim ama hem calisiyordim hem geziyordum.Hadi ya ben de kendimi teselli ediyordum çocuk uslu olacak diyeBiz eşimle hareketsiziz ev çok sessiz sakin, alışkın değiliz öyle gürültüye ama alışcaz artık Dün bunu konuşuyorduk hadi benim ilk gebeliğim rahatım ikinci çocuğu bekleyenler ne yapıyor diye sizinkiler daha zor hakikaten. Allah yardımcınız olsun
Oo çok iyi, doymuşsundur artık :) Biz 3. Senemizde hadi artık yapalım dedik, Allah nasip etti çok şükür. Size de zor gelir sessizliğin bir anda bozulması o zaman4 kardeşiz hepsinin de çocuğu var kardeşlerimin evlenmeden önce evliliğin çocuktan önce çocuğun zorluklarını on larda gördüm bu yüzden evliliğimizin 5. yılında çocuk yaptık
Maşallah Allah bağışlasınsagol cnm valla bende uc dort cocugu olani dusunup kendimi rahatlatiyorum.Benimki karnimdada hareketliydi onun disinda son haftalar agirlasma disinda hic sikayetim olmadi gercekten. Halen daha oyle asiri gareketli. Dogdudugundan beri elleri ayaklari oynar ve oyle mayişik uykulu bebek degil. Uyku olmayica aksama kadar birlikte onunla vakit geciriyorum. Oncelik onun. İlk gebeligimde saatlik beslenirdim . Hersey duzenliydi. Binda oyle seyler luks. Uyku yok. En rahat oldugum zaman ilk hamileligimdi keyfini cikarmistim. Zaman geri gelmez dinlen , uzan gez. Hamileyken kisatlamadim hic kendimi. Dikkat ettim ama hem calisiyordim hem geziyordum.
Biz aynı gün doğururuz herhalde seninleBebeğinin hareketlerini hissedince kesin gelir bence hamilelik duyguların :) ben de şuan pek bir şey hissetmiyorum.
Oh masallah size de canim. Bir sonraki kontrolde belli olur artik insallah. Sagliklo olsunlardaYok ben 11+4 de gittim dr daha küçük dedi cinsiyet için. Benim bebiş de bu teyzesi :)
Muhtemelen :) bir gün varmış aramızdaBiz aynı gün doğururuz herhalde seninle
canim cok gecmis olsun.ben bas agrisi cok cekiyorum..
Oo çok iyi, doymuşsundur artık :) Biz 3. Senemizde hadi artık yapalım dedik, Allah nasip etti çok şükür. Size de zor gelir sessizliğin bir anda bozulması o zaman
Gözün aydın canımİkili test sonucu icin dr aradi iyi gelmis sonuc cok sukur. Ozel test 3 lu ve 4 luye gerekoyokmus. Allah a emanet bundan sonrada
Gözun aydın canim.darısı bizlerin basinaİkili test sonucu icin dr aradi iyi gelmis sonuc cok sukur. Ozel test 3 lu ve 4 luye gerekoyokmus. Allah a emanet bundan sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?