2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hadi ya ben de kendimi teselli ediyordum çocuk uslu olacak diye Biz eşimle hareketsiziz ev çok sessiz sakin, alışkın değiliz öyle gürültüye ama alışcaz artıkDün bunu konuşuyorduk hadi benim ilk gebeliğim rahatım ikinci çocuğu bekleyenler ne yapıyor diye sizinkiler daha zor hakikaten. Allah yardımcınız olsun

bu konuda şanslıyız bence bana da kızıyorlar hiç hamile gibi davranmıyorsun diye ama napiiim

ben acayip uykuluyum :) erkek diyolar bu yüzden ama bilemiyorum

dilediğin gibi olsun inşallah :)

Bebeğinin hareketlerini hissedince kesin gelir bence hamilelik duyguların :) ben de şuan pek bir şey hissetmiyorum.

sagol cnm valla bende uc dort cocugu olani dusunup kendimi rahatlatiyorum.Benimki karnimdada hareketliydi onun disinda son haftalar agirlasma disinda hic sikayetim olmadi gercekten. Halen daha oyle asiri gareketli. Dogdudugundan beri elleri ayaklari oynar ve oyle mayişik uykulu bebek degil. Uyku olmayica aksama kadar birlikte onunla vakit geciriyorum. Oncelik onun. İlk gebeligimde saatlik beslenirdim . Hersey duzenliydi. Binda oyle seyler luks. Uyku yok. En rahat oldugum zaman ilk hamileligimdi keyfini cikarmistim. Zaman geri gelmez dinlen , uzan gez. Hamileyken kisatlamadim hic kendimi. Dikkat ettim ama hem calisiyordim hem geziyordum.

4 kardeşiz hepsinin de çocuğu var kardeşlerimin evlenmeden önce evliliğin çocuktan önce çocuğun zorluklarını on larda gördüm bu yüzden evliliğimizin 5. yılında çocuk yaptık
Oo çok iyi, doymuşsundur artık :) Biz 3. Senemizde hadi artık yapalım dedik, Allah nasip etti çok şükür. Size de zor gelir sessizliğin bir anda bozulması o zaman

Maşallah Allah bağışlasın
Beterin beteri var iyi bir teselli şekli hakikaten :) Ya bana kalsa yaparım da 6. Hafta da kanama olunca eşim acayip pinpirikli oldu, dışarı çıkalım desem çıkmamak için kırk takla atıyor. Doktorum da tam tersi kısıtlama kendini diyor. Bakalım eşim alışınca ben de gezmeye başlarım, uyku da sıkıntım yok, sabah erken kalkıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum, eşim evde olmadığı zamanlarda rahatım kendimi çok kasmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…