- 22 Ekim 2010
- 680
- 2.283
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.141
hadi gözün aydın canım bebiş iyiymiş.Benide 2 hafta sonraya çağırdı bende başka bir dr a mı gitsem diye düşünmüyor değilimMerhaba kızlar..Bizimde bugün kontrolümüz vardı..Bebişim ayaklarını ellerini hareket ettiriyordu içerde..Nasıl duygulandım ya..Kızımın sevinci de görülmeye değerdi :) İkili test istememiştim ben sadece ense kalınlığına ve burun kemiklerine baktı doktor..ense kalınlığı 1,4 çıktı normal dedi çok şükür.. Cinsiyeti sordum 11+6 ydı bugün pek ümidim yoktu ama...dr.da erken dedi..4 hafta sonra gel 15-16 dan önce netleşmez dedi..Nasıl geçecek 4 hafta bilmem..2 hafta sonra başka bir dr.a mı gitsem acaba :)
Günaydın kızlar cinsiyet öğrenen arkadaşlarım acaba bende cuma öğrenebilir miyim bilmiyorum :) 15.haftaya girdik ama merak ediyorum doğrusu benimle doğum tarihi aynı olan arkadaşlar cinsiyeti öğrenmişler bilee,ben üniversite hastanesine gidiyorum şu ana kadar herhangi bir cinsiyet konusu açılmadı sabırsızlıkla bekliyorum :) Bir de mide yanmalarım başladı yediklerimden kaynaklandığını düşünmüyorum ama cuma doktora söyleyeceğim :)
Hangi üni hastanesi Can'ım bu gittiğinde net gösterir kendisini benceGünaydın kızlar cinsiyet öğrenen arkadaşlarım acaba bende cuma öğrenebilir miyim bilmiyorum :) 15.haftaya girdik ama merak ediyorum doğrusu benimle doğum tarihi aynı olan arkadaşlar cinsiyeti öğrenmişler bilee,ben üniversite hastanesine gidiyorum şu ana kadar herhangi bir cinsiyet konusu açılmadı sabırsızlıkla bekliyorum :) Bir de mide yanmalarım başladı yediklerimden kaynaklandığını düşünmüyorum ama cuma doktora söyleyeceğim :)
Erzincan Üniversitesinin hastanesi canım Mengücekgazi Eğitim Araştırma yaşadığım yere en yakın hastane orası doktorumdan da gayet memnunum :)Hangi üni hastanesi Can'ım bu gittiğinde net gösterir kendisini bence
Aynı ben60 la kaldım su an 63.5 falanım aslında abartı yemiyorum ama bilemedim bu cumartesi doktoruma sorarım
çok sağoıl canım çok şükür..2 hafta çok da uzun değil canım ama gitmek geliyorsa içinden git bence :) Benimki 4 haftadan önce ultrasona almıyor..o kadar beklemekde sıkıcı olacak sanki..Peki başka dr.a nasıl gitcez..cinsiyet öğrenmek için gittiğimizi mi söylicez ki :)hadi gözün aydın canım bebiş iyiymiş.Benide 2 hafta sonraya çağırdı bende başka bir dr a mı gitsem diye düşünmüyor değilim
Bende 1 kilo aldım galiba tartı da bozuldu kilomu bilmiyorumKilo konusunu sormayın kızlar..Bende 3 kilo aldım..Ama bu 3 kiloyu 10 haftalık olana kadar aldım..2 haftadır frenledim almıyorum..Zaten son aylar çok hızlı kilo alacağız..Daha bebekler gramken kilo almak bizi erken ağırlaştıracak..
Bende 65.5. Hamile kaldım. Hafif kilolu sayılırım, çok korkuyorum çok kilo almaktan:) 3.ayın dolmak uzere henüz hiç kilo almadım dikkat ediyorum.hedefim ilk. Beş ayı aynı kiloda kapatmak. Diyet yapmıyorum tabiki ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.zaten sağlıklı beslenince kiloda almıyorum. Biraz karatay filan. Abur cubur ve hamur işi hiç yemiyorum.
Dikkat etmek lazım. Şu sadece göbeği çıkan hamileler var ya ondan istiyom bennnn:) :)
İstanbul'da zannettım de canım. Doktordan memnunsan devamErzincan Üniversitesinin hastanesi canım Mengücekgazi Eğitim Araştırma yaşadığım yere en yakın hastane orası doktorumdan da gayet memnunum :)
İstanbulda eltim var o devlet hastanesiyle bir gidiyor ,önceden Afiyet hastanesine gidiyordu şimdi Sur a geçti o da gayet memnun,anadolu yakasında bu hastaneler canım :)İstanbul'da zannettım de canım. Doktordan memnunsan devam
Bende 77 kilo ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum ilk 3 ayı hiç kilo almadan kapattım :) ama iştahım çok açıldı inşallah aşırı derecede kilo almam :)Bende 65.5. Hamile kaldım. Hafif kilolu sayılırım, çok korkuyorum çok kilo almaktan:) 3.ayın dolmak uzere henüz hiç kilo almadım dikkat ediyorum.hedefim ilk. Beş ayı aynı kiloda kapatmak. Diyet yapmıyorum tabiki ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.zaten sağlıklı beslenince kiloda almıyorum. Biraz karatay filan. Abur cubur ve hamur işi hiç yemiyorum.
Dikkat etmek lazım. Şu sadece göbeği çıkan hamileler var ya ondan istiyom bennnn:) :)
bende onu bilemedim aslında gidip direk sormak lazımçok sağoıl canım çok şükür..2 hafta çok da uzun değil canım ama gitmek geliyorsa içinden git bence :) Benimki 4 haftadan önce ultrasona almıyor..o kadar beklemekde sıkıcı olacak sanki..Peki başka dr.a nasıl gitcez..cinsiyet öğrenmek için gittiğimizi mi söylicez ki :)
hayır herhangi bir şikayetim yoktu :s benim de c.tesi günü 12 hafta dolucak kısmetse ama doktorum verdi 11. haftada.. zaten hamileler kullanabilir uyarısı var şurubun cnmNormalde hamilelikten önce reflünüz varmiydi? Ben cuma 12 olcam ve o gun gidince belki banada verir surup
1 Kilo aldıysan hamilelik haftana göre valla süper canım..Bende 1 kilo aldım galiba tartı da bozuldu kilomu bilmiyorum
haberleşelim bu konudabende onu bilemedim aslında gidip direk sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?