2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
hadi gözün aydın canım bebiş iyiymiş.Benide 2 hafta sonraya çağırdı bende başka bir dr a mı gitsem diye düşünmüyor değilim

Günaydın kızlar cinsiyet öğrenen arkadaşlarım acaba bende cuma öğrenebilir miyim bilmiyorum :) 15.haftaya girdik ama merak ediyorum doğrusu benimle doğum tarihi aynı olan arkadaşlar cinsiyeti öğrenmişler bilee,ben üniversite hastanesine gidiyorum şu ana kadar herhangi bir cinsiyet konusu açılmadı sabırsızlıkla bekliyorum :) Bir de mide yanmalarım başladı yediklerimden kaynaklandığını düşünmüyorum ama cuma doktora söyleyeceğim :)

ben söyler diye düşünüyorum :))

13+ 5 de doktorum erkeğe benzetiyorum orda bişi var çıkıntı dedi ama eşime kalsa ben gördüm oğlumun pi sini diyor . Bi daha randevu da netleşir dedı. Ben ayrıntılı usg devlette yaptırmak istiyorum özel çok pahalı. Acaba şimdiden gitsem anca sıraya girerim dimi

Hangi üni hastanesi Can'ım bu gittiğinde net gösterir kendisini bence

Aynı ben 60 la kaldım su an 63.5 falanım aslında abartı yemiyorum ama bilemedim bu cumartesi doktoruma sorarım

Bende 65.5. Hamile kaldım. Hafif kilolu sayılırım, çok korkuyorum çok kilo almaktan:) 3.ayın dolmak uzere henüz hiç kilo almadım dikkat ediyorum.hedefim ilk. Beş ayı aynı kiloda kapatmak. Diyet yapmıyorum tabiki ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.zaten sağlıklı beslenince kiloda almıyorum. Biraz karatay filan. Abur cubur ve hamur işi hiç yemiyorum.
Dikkat etmek lazım. Şu sadece göbeği çıkan hamileler var ya ondan istiyom bennnn:) :)

hadi gözün aydın canım bebiş iyiymiş.Benide 2 hafta sonraya çağırdı bende başka bir dr a mı gitsem diye düşünmüyor değilim
çok sağoıl canım çok şükür..2 hafta çok da uzun değil canım ama gitmek geliyorsa içinden git bence :) Benimki 4 haftadan önce ultrasona almıyor..o kadar beklemekde sıkıcı olacak sanki..Peki başka dr.a nasıl gitcez..cinsiyet öğrenmek için gittiğimizi mi söylicez ki :)

Kilo konusunu sormayın kızlar..Bende 3 kilo aldım..Ama bu 3 kiloyu 10 haftalık olana kadar aldım..2 haftadır frenledim almıyorum..Zaten son aylar çok hızlı kilo alacağız..Daha bebekler gramken kilo almak bizi erken ağırlaştıracak..

Bende 1 kilo aldım galiba tartı da bozuldu kilomu bilmiyorum

5 ay hiç kilo almamak buyuk bi hedef. Platese başlayacam ben de o zaman daha dikkat ederim diye düşünüyorum

Bende 77 kilo ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum ilk 3 ayı hiç kilo almadan kapattım :) ama iştahım çok açıldı inşallah aşırı derecede kilo almam :)

Arkadaşlar Merhaba kısmetse bende eylül annesi olacagım 13.haftamdayım doktorum multivitamin olarak LİGONE başladı içinde beta glukan falan da varmis fakat araştırdığımda gebelikte kullanımı ile ilgili pek bi bilgiye ulaşamadım. Aranızda bunu kullanan yada duyan varmi.

bende onu bilemedim aslında gidip direk sormak lazım

Normalde hamilelikten önce reflünüz varmiydi? Ben cuma 12 olcam ve o gun gidince belki banada verir surup
hayır herhangi bir şikayetim yoktu :s benim de c.tesi günü 12 hafta dolucak kısmetse ama doktorum verdi 11. haftada.. zaten hamileler kullanabilir uyarısı var şurubun cnm

Banada bugün dr. vitamin verdi..folic asiti bıraktırdı..Doğuma kadar kullan dedi.. Bu vitmain bize daha fazla kilo aldırmaz mı yaa aklım karıştı..Kızıma hamileyken vitamin kullanmadım ondayken demir takviyesi vermişti dr...Bu demir için bişi vermedi..bende sormayı unuttum..Birde verdiği vitamini netten inceledim..içinde domuz katkısı olduğuna dair yorumlar var..Bu yüzden aklıma şüphe düştü..İnancım gereği ne kendim ne bebeğimin helal olmayan bişeyi kullanmak istemem Napcam bilemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…