- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.161
Canım daha erken böyle düşünmek içinben bugün bebeğimi hissetmiyorumyani zaten tekme atmıyodu ama çok kötü hissediyorum
öyle düşünme canım benim yaaa...Zaten bende çoğu zaman hamile gibi hissetmiyorum kendimi henüz.. Bunlar daha iyi günlerimiz..Tekme atmaya başladığında 2-3 saat ses çıkmasın nasıl endişelenicez..Ben bigün hissetmedim tekmeleri hüngür hüngür ağlayıp soluğu hastanede almıştım kızıma hamileyken :)ben bugün bebeğimi hissetmiyorumyani zaten tekme atmıyodu ama çok kötü hissediyorum
İlk hamileligimde 49 kg ile hamile kaldim. Dr durdurmasa 20 yi gececektim. Zayif olsanda fazla kilo alman normal dogumu zorlastiriyor. Herkesin bunyesi kendine. Sezeryan olursanda fazla kilo gaz cikarmani zormastiriyor.Kızlar merhaba çok şükür ikili taramam güzel çıktı :) darısı tüm bebişlere inşallah.yalnız geçen aya göre 1 kilo almışım doktorum azarladı ve 8 den sonra yeme içmeyi yasakladı. 4.ayımdayım 4 kilo almışım.hiç mide problemim olmadı şükür ancak böyle devam edersen diyet vereceğini söyledi sizde de var mı kilonuzu problem eden dr buarada 60 la hamile kalmıştım
Canim genelde verdikleri vitaminlerde gebeler ve emzirenler icin yazanlardan veriyorlar. En ucuz piyasada bir iki tane var onu yaziyorlar birde ben tesaduf denk geldim. Probiyotikli bagirsaklari calistiran gebeler ve emziren icin var onu donusumlu kullanicam. Bu biraz pahali. İcinde kalsiyum ve fosfor ondan duzenli kullanmak istemiyorum.Arkadaşlar Merhaba kısmetse bende eylül annesi olacagım 13.haftamdayım doktorum multivitamin olarak LİGONE başladı içinde beta glukan falan da varmis fakat araştırdığımda gebelikte kullanımı ile ilgili pek bi bilgiye ulaşamadım. Aranızda bunu kullanan yada duyan varmi.
Canım daha erken böyle düşünmek için
Bende geçen haftaya kadar seyirme gibi hissediyodum.bu hafta hiç hissetmedim.
Sanki karnımds bebek yokmuş gibi hissddiyorum.
Bende senin gibi korkuyorum ama boşuna stres yapıp çocuğada zarar vermek istemiyorum.Allah yavrularımızı korusun.
öyle düşünme canım benim yaaa...Zaten bende çoğu zaman hamile gibi hissetmiyorum kendimi henüz.. Bunlar daha iyi günlerimiz..Tekme atmaya başladığında 2-3 saat ses çıkmasın nasıl endişelenicez..Ben bigün hissetmedim tekmeleri hüngür hüngür ağlayıp soluğu hastanede almıştım kızıma hamileyken :)
benim ilk hamileligim 15.haftadaym ama hala hic kilo almadim inşallh boyle devam eder fazla almam bugn doktora gittim bebegin durumu gayet iyiymş cinsiyeti kesinlesti erkek olackms allaha şukur hersey normal dedi doktorkizlar bende merak ediyorum cinsiyeti merak ediyorum..en son gittigimde 13+6 gunluktu..ama cinsiyeti goremedi..buarada kilodan bahsetmissiniz ben daha kilo almadi...ilk hamileligimde toplam 7 kilo aldim bakalim bu hamileligimde ne kadar alicam.
59 la başladım çimartesi doktor kıyafetle 60.500 tarttı1 Kilo aldıysan hamilelik haftana göre valla süper canım..
Canım doktor sana elevit vermiş onun eş değeri var decavit bazı doktorlar he yazıkki umursamıyor elevit verıyor. Sağlık ocağına gitsen decavit yazdılabilirsinBanada bugün dr. vitamin verdi..folic asiti bıraktırdı..Doğuma kadar kullan dedi.. Bu vitmain bize daha fazla kilo aldırmaz mı yaa aklım karıştı..Kızıma hamileyken vitamin kullanmadım ondayken demir takviyesi vermişti dr...Bu demir için bişi vermedi..bende sormayı unuttum..Birde verdiği vitamini netten inceledim..içinde domuz katkısı olduğuna dair yorumlar var..Bu yüzden aklıma şüphe düştü..İnancım gereği ne kendim ne bebeğimin helal olmayan bişeyi kullanmak istememNapcam bilemedim
Canım Demir'i doktor gerekli görünce veriyo benim baktı mesel Demir düşmeye başlamış başlattı. Fazla Demir de sıkıntı onun yerine yeşil mercimek bol tüket peynir süt yumurta ile portakal tüketkızlaaar doktor bana sadece elevit verdi ama ben decavit kullanıcam bunun yanında şimdiden demir hapına başlamalı mıyım sizce ?? çünkü demiri 20 haftada vericem dedi bana biraz geç geldi
Ben 14 haftadayim mide bulantim hala var. Cok fazla yiyemiyorum. Yesemdr dikkat ediyorum. İki ogun oda tabak tabak degil. arada meyve ceviz sut iciyorum.Ya nasıl kilo almıyorsunuz allah aşkına : D midem kazınıyo 4 saati geçince elim ayağım titriyo..
Ense kalinligi gayet iyi. Sonucun 10.000 de birin altinda gayet iyi degerin dusuk risk yaziyor alttada. Baska yazilanlarda birsey varsa bilmiyirum cnm .Kızlar merhaba. Ikili test sonucum çıktı cuma günü kontrolüm var. Sizce nasıl sonuçlar ense kalınlığı 1.11 çıkmıştı.
Gunaydin cnim. Yok hersey bundan ibaret. Cook teşekkürlerEnse kalinligi gayet iyi. Sonucun 10.000 de birin altinda gayet iyi degerin dusuk risk yaziyor alttada. Baska yazilanlarda birsey varsa bilmiyirum cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?