2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kizlar bende merak ediyorum cinsiyeti merak ediyorum..en son gittigimde 13+6 gunluktu..ama cinsiyeti goremedi..buarada kilodan bahsetmissiniz ben daha kilo almadi...ilk hamileligimde toplam 7 kilo aldim bakalim bu hamileligimde ne kadar alicam.

ben bugün bebeğimi hissetmiyorum yani zaten tekme atmıyodu ama çok kötü hissediyorum
Canım daha erken böyle düşünmek için
Bende geçen haftaya kadar seyirme gibi hissediyodum.bu hafta hiç hissetmedim.
Sanki karnımds bebek yokmuş gibi hissddiyorum.
Bende senin gibi korkuyorum ama boşuna stres yapıp çocuğada zarar vermek istemiyorum.Allah yavrularımızı korusun.

ben bugün bebeğimi hissetmiyorum yani zaten tekme atmıyodu ama çok kötü hissediyorum
öyle düşünme canım benim yaaa...Zaten bende çoğu zaman hamile gibi hissetmiyorum kendimi henüz.. Bunlar daha iyi günlerimiz..Tekme atmaya başladığında 2-3 saat ses çıkmasın nasıl endişelenicez..Ben bigün hissetmedim tekmeleri hüngür hüngür ağlayıp soluğu hastanede almıştım kızıma hamileyken :)

İlk hamileligimde 49 kg ile hamile kaldim. Dr durdurmasa 20 yi gececektim. Zayif olsanda fazla kilo alman normal dogumu zorlastiriyor. Herkesin bunyesi kendine. Sezeryan olursanda fazla kilo gaz cikarmani zormastiriyor.

Canim genelde verdikleri vitaminlerde gebeler ve emzirenler icin yazanlardan veriyorlar. En ucuz piyasada bir iki tane var onu yaziyorlar birde ben tesaduf denk geldim. Probiyotikli bagirsaklari calistiran gebeler ve emziren icin var onu donusumlu kullanicam. Bu biraz pahali. İcinde kalsiyum ve fosfor ondan duzenli kullanmak istemiyorum.

ay bilmiyorum eczanedeki arkadaşlar karnın iyice belli oluyo diyolar ama zaten bi göbeğim vardı, bugün böyle hiç hissettirmedi kendini bi üzüldüm, hormonal sanırım

kizlar bende merak ediyorum cinsiyeti merak ediyorum..en son gittigimde 13+6 gunluktu..ama cinsiyeti goremedi..buarada kilodan bahsetmissiniz ben daha kilo almadi...ilk hamileligimde toplam 7 kilo aldim bakalim bu hamileligimde ne kadar alicam.
benim ilk hamileligim 15.haftadaym ama hala hic kilo almadim inşallh boyle devam eder fazla almam bugn doktora gittim bebegin durumu gayet iyiymş cinsiyeti kesinlesti erkek olackms allaha şukur hersey normal dedi doktor

Canım doktor sana elevit vermiş onun eş değeri var decavit bazı doktorlar he yazıkki umursamıyor elevit verıyor. Sağlık ocağına gitsen decavit yazdılabilirsin

kızlaaar doktor bana sadece elevit verdi ama ben decavit kullanıcam bunun yanında şimdiden demir hapına başlamalı mıyım sizce ?? çünkü demiri 20 haftada vericem dedi bana biraz geç geldi

kızlaaar doktor bana sadece elevit verdi ama ben decavit kullanıcam bunun yanında şimdiden demir hapına başlamalı mıyım sizce ?? çünkü demiri 20 haftada vericem dedi bana biraz geç geldi
Canım Demir'i doktor gerekli görünce veriyo benim baktı mesel Demir düşmeye başlamış başlattı. Fazla Demir de sıkıntı onun yerine yeşil mercimek bol tüket peynir süt yumurta ile portakal tüket

Ben de bugün tartıldım. Geçen hafta 1,5 kilo almış görünüyordum. Bugün 800 gram almış görünüyorum. Anlamadım gitti

Kızlar merhaba. Ikili test sonucum çıktı cuma günü kontrolüm var. Sizce nasıl sonuçlar ense kalınlığı 1.11 çıkmıştı.

Eklentiler

• 20170315_115206.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar merhaba. Ikili test sonucum çıktı cuma günü kontrolüm var. Sizce nasıl sonuçlar ense kalınlığı 1.11 çıkmıştı.
Ense kalinligi gayet iyi. Sonucun 10.000 de birin altinda gayet iyi degerin dusuk risk yaziyor alttada. Baska yazilanlarda birsey varsa bilmiyirum cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…