2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Herkese günaydın ben kıyafet falan almamak içim kendimi zor tutuyorum ya sizler ne yapıyorsunuz
Ben de bir sürü şey beğeniyorum ama almıyorum karnım büyüdükçe giyemem diye. Havalar biraz ısınsın hamile elbisesi giymeye başlayacağım. Pantolon giymek beni çok sıkıyor.

GÜNAYDIn güzel anneler . Sizlerin ikili testinizi, ense burun ölçümlerinizi kendi kadın doğum doktorlarınız mı yaptı ? Beni doktor perinatolog doktor arkadaşına yönlendirdi ? Kendi yapmayacak . Neden perinotolojiye yönlendirdi acaba ?

Perinatolog bu işin ehli ama ikili teste Bi önemi yok diye biliyorum. Bende ayrıntılı usg için perinakologa gidicem nasipse

Canım doktor sana elevit vermiş onun eş değeri var decavit bazı doktorlar he yazıkki umursamıyor elevit verıyor. Sağlık ocağına gitsen decavit yazdılabilirsin

decavitle elevit eş değer ilaç doktor elevit de yazmış olsa eczaneden decavit vermesini isteyebilirsiniz

kızlaaar doktor bana sadece elevit verdi ama ben decavit kullanıcam bunun yanında şimdiden demir hapına başlamalı mıyım sizce ?? çünkü demiri 20 haftada vericem dedi bana biraz geç geldi
benim doktorum da öyle söyledi gerek görmüyorsa vermiyor cnm

kızlar malzeme paylaşım sayfasını bulamıyorum beşik paylaşımı yapıcaktım fikir için
Bulunca yazsana canım ben sepet beşik aldım tek gündüz Yatar geçe kendi yatağıma alıcam bebeğin uyandığı vakit direk anneye teması çık önemliymiş

Bulunca yazsana canım ben sepet beşik aldım tek gündüz Yatar geçe kendi yatağıma alıcam bebeğin uyandığı vakit direk anneye teması çık önemliymiş

ya benim yatak odam çok küçük ufak bişey almak zorundayım park yatak evet çok işlevsel ama yerim yok işte çok kafam karışık

ya benim yatak odam çok küçük ufak bişey almak zorundayım park yatak evet çok işlevsel ama yerim yok işte çok kafam karışık
Ben daha sonra oturma ödemi çoçuk odasına çevirecem şu an zaten o odada köşe takımı ve televizyon var televizyonu çıkartıp sepet beşiği ve dolap koyucas iki kapılı bebeğimiz orda uyurken bizde kitap okuma saati. Benim da yatak odam büyük degıl büyüyen beşik taraftarı değilim 1 yaştan sonda ikeadan alıcam zaten kez yaşına kadar yatıcak aklı erincede normal oda. Tabi inşallah rabbimin izniyle o günleri görürsek

Selam kızlar. Ben de oda yapmayı düşünmüyorum. Abimin cocuklarindan hem beşik hem de park yatak kaldi, abim onlari verecek. Gardrobumda verimli kullanamadigim kravat asma bolumu var ona ek raf ekletecegim. Ilk basta bebisin kiyafetlerini oraya koyarim.Bu arada bebek eşyaları nekadar pahalıymis.ınternette bebek arabası baktım. Fiyatlar cok yüksek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.bebislerimiz kısmetiyle gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…