- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.181
Ben de bir sürü şey beğeniyorum ama almıyorum karnım büyüdükçe giyemem diye. Havalar biraz ısınsın hamile elbisesi giymeye başlayacağım. Pantolon giymek beni çok sıkıyor.Herkese günaydın ben kıyafet falan almamak içim kendimi zor tutuyorum ya sizler ne yapıyorsunuz
Perinatolog bu işin ehli ama ikili teste Bi önemi yok diye biliyorum. Bende ayrıntılı usg için perinakologa gidicem nasipseGÜNAYDIn güzel anneler . Sizlerin ikili testinizi, ense burun ölçümlerinizi kendi kadın doğum doktorlarınız mı yaptı ? Beni doktor perinatolog doktor arkadaşına yönlendirdi ? Kendi yapmayacak . Neden perinotolojiye yönlendirdi acaba ?
Canım doktor sana elevit vermiş onun eş değeri var decavit bazı doktorlar he yazıkki umursamıyor elevit verıyor. Sağlık ocağına gitsen decavit yazdılabilirsin
benim doktorum da öyle söyledi gerek görmüyorsa vermiyor cnmkızlaaar doktor bana sadece elevit verdi ama ben decavit kullanıcam bunun yanında şimdiden demir hapına başlamalı mıyım sizce ?? çünkü demiri 20 haftada vericem dedi bana biraz geç geldi
Yarın doktor kontrolümüz var :) 15 haftalık oluyoruz sanırım bu kez cinsiyetini öğrenebiliriz bizde :)
Çok canım ben kendim için değil bebiş için istiyorumBen de bir sürü şey beğeniyorum ama almıyorum karnım büyüdükçe giyemem diye. Havalar biraz ısınsın hamile elbisesi giymeye başlayacağım. Pantolon giymek beni çok sıkıyor.
Büyük büyük ihtimal Can'ım belki kız ise göstermez kendini benim 13+ 5 de erkeğe benzetti ama net Değil deriYarın doktor kontrolümüz var :) 15 haftalık oluyoruz sanırım bu kez cinsiyetini öğrenebiliriz bizde :)
Bulunca yazsana canım ben sepet beşik aldım tek gündüz Yatar geçe kendi yatağıma alıcam bebeğin uyandığı vakit direk anneye teması çık önemliymişkızlar malzeme paylaşım sayfasını bulamıyorum beşik paylaşımı yapıcaktım fikir için
Bulunca yazsana canım ben sepet beşik aldım tek gündüz Yatar geçe kendi yatağıma alıcam bebeğin uyandığı vakit direk anneye teması çık önemliymiş
Ben daha sonra oturma ödemi çoçuk odasına çevirecem şu an zaten o odada köşe takımı ve televizyon var televizyonu çıkartıp sepet beşiği ve dolap koyucas iki kapılı bebeğimiz orda uyurken bizde kitap okuma saati. Benim da yatak odam büyük degıl büyüyen beşik taraftarı değilim 1 yaştan sonda ikeadan alıcam zaten kez yaşına kadar yatıcak aklı erincede normal oda. Tabi inşallah rabbimin izniyle o günleri görürsekya benim yatak odam çok küçük ufak bişey almak zorundayım park yatak evet çok işlevsel ama yerim yok işte çok kafam karışık
En son ki ultrason görüntüsü var mi varsa at bir tahminde bulunabilirimBende cinsiyetini çoook merak ediyorum iki oğlundan sonra kiz bekliyorum ama hayirlusi
bende öyle zor tutuyorum kendimi az daha sabır diyorum.Cinsiyeti belli olsun daHerkese günaydın ben kıyafet falan almamak içim kendimi zor tutuyorum ya sizler ne yapıyorsunuz
nasıl bulunacaksın. goruntu cok net olsa neyse dersın bellı belırsız bilmem münkün değil kiEn son ki ultrason görüntüsü var mi varsa at bir tahminde bulunabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?