- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.201
Benimkini bi tahmin et canım yaaa 4 hafta beklicem dahaEn son ki ultrason görüntüsü var mi varsa at bir tahminde bulunabilirim
Kıza benziyor canim ama tabiki yanılma ihtimalim çok Allah gönlüne göre versinBenimkini bi tahmin et canım yaaa 4 hafta beklicem daha
Hemde nasıl acayip arttı bende de nedenini de bilmiyorum ilk hamileliğimde yaşamamıştımKızlar sizde akıntı oluyormu ya?
sulu bi akıntım var.peçete koyuyorum çamaşırım kirlenmesin diye.ama oda çok kaşındırdı tahriş etti.
günlük ped zararlı diye kullanmamıştım hiç.doktoruma sorucam gittiğimde.belki önerisi olur.
Hemde nasıl acayip arttı bende de nedenini de bilmiyorum ilk hamileliğimde yaşamamıştım
Teşekkür ederim canım. . 8 yaşında bir kızım var.. Öncelikle elbette Rabbim hayırlısını sonrada gönlümüzün muradıni versinKıza benziyor canim ama tabiki yanılma ihtimalim çok Allah gönlüne göre versin
Benimki çok değişken bi gün hicbiseye yokken başka bigün yoğun oluyor..Bence takılma hiç. .normaldirKızlar sizde akıntı oluyormu ya?
sulu bi akıntım var.peçete koyuyorum çamaşırım kirlenmesin diye.ama oda çok kaşındırdı tahriş etti.
günlük ped zararlı diye kullanmamıştım hiç.doktoruma sorucam gittiğimde.belki önerisi olur.
Canım benim aşırı vardı evdeysen sürekli çamaşır değiştir tahriş etmeKızlar sizde akıntı oluyormu ya?
canım tarihlerimiz aynı bana doktorum birkaç hafta önce kız gibi demişti ama 2 hafta sonra gidince kesinleştirecek ben de çok merak ediyorum Rabbim önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sonra da hepimizin gönlüne göre versin inşallahBende cinsiyetini çoook merak ediyorum iki oğlundan sonra kiz bekliyorum ama hayirlusi
Benimki çok değişken bi gün hicbiseye yokken başka bigün yoğun oluyor..Bence takılma hiç. .normaldir
Canım benim aşırı vardı evdeysen sürekli çamaşır değiştir tahriş etme
Olk gebeligimde 7 ay bitince alisveris yaptim ne olur ne olmaz diye .bindada beklerim . Kitafet alcam dogum cantasi emzik biberon alcam diger seyler oglumdan kalma kullanirim .Bende kıyafete ve bebek eşyalarına çok özeniyorum kızlar..Annem durdurmasa hemen alacağım :) Annemde 5-6 ayı bekle diyor..Sanmam o kadar bekleyememde cinsiyeti öğrenince başlarım gibi geliyor
ben de kıza benzettim canım tabi bu sadece tahmin. Umarım gönlünden geçen olurBenimkini bi tahmin et canım yaaa 4 hafta beklicem daha
Günlük ped bende kullanmıyorum sık sık değişiyorum bitecek diye bekliyorumİnş normaldir.günlük ped kullanıyormusun.
çamaşır değişmekten bi hal oldum.
Tabiki öyle benimde bir oğlum var doktor 11 haftalık buna da erkeğe benziyor dedi gonulden degisik olsun geciyor ama tabiki rabbim ne verirse ona razıyız hayırlı sağlıklı olsunTeşekkür ederim canım. . 8 yaşında bir kızım var.. Öncelikle elbette Rabbim hayırlısını sonrada gönlümüzün muradıni versin
Can'ım Bi sağlık ocağına gidip idrar tahlili yaptır bence benimde aşırıydı meğer engeksıyonmş şimdi azaldıBenimde bi kaç hafta önce çok az gelirdi.2 gündür fazlalaştı.su gibi geliyor panikle bakıyorum kan geldi diye.
bi bakıyorum su gibi.
Sürekli değiştiriyorum canım ama hiç temiz kalmıyor çamaşırım.peçete koydum çamaşırım kirlenmesin diye.oda kaşıntı yaptı tahriş oldu.günlük ped kullanmadım hiç zararlı diye.doktorum onaylarsa kullanıcam.
Can'ım Bi sağlık ocağına gidip idrar tahlili yaptır bence benimde aşırıydı meğer engeksıyonmş şimdi azaldı
Günlük ped bende kullanmıyorum sık sık değişiyorum bitecek diye bekliyorum
canım kahverengi leke nedir ki canım ben 10 haftalıkken aşırı derecede kanama yaşadım birden geldi kanamam ve çok miktardaydı 2 ped dolardı. Acile gittik şükür bebeğimde sorun yoktu iğne vurdular 1 gece de hastanede yattım. sonrasında ara ara kahverengi lekelenmem çok oldu. doktorum ve hemşireler kahverengi lekeden korkma kırmızı olursa vakit kaybetmeden gel dediler çok şükür şimdi iyiyim. Sen de kafana takma olabiliyor ara ara o lekelenmelerKızlar herkese Gunaydın,hayırlı cumalar.
Herkesın bebısı nasıl ıyı mı, ins cok ıyıdır.Bendede kac gundur kahve leke vardı cok az az gelıyordu,doktora gıttım normal dedı ,basına gelen var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?