2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kizlar, bende 15+4 haftadayim iyi 1.500 kilo aldim dikat ediyorum cunku biraz kilolu basladim ama fazla birseyde yiyemiyorum canim birsey istemiyor, daha yeni bulantilarim gecti. Ondan sonra 3 gundur grip oldum cok kotu mecburen doktor antibiyotik parol ve zytrec verdi biraz daha iyiyim ama bebek icin sikinti varmi aceba??? Karnimda cok buyumedi gibi bilmiyorum biraz stresliyim sikiliyorum ( bu gunler yarin ya pazartesi kontrola gidicem erken inshalla bebek iyidir... cindiyeti belli olur mu kesin ??
Allah herkese kucagina bebisleri almaya nasip etsin inshallah

Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Kim bilir nasıl panik oldun. Fındık kadar da olsa evlat işte. Hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah

Valla benim de bazen açık sarı bazen beyaz alıştım akıntılara normal herhalde bu dönemde değişik akıntılar

Bir an önce karnımız çıksın istiyoruz. Ama kim bilir iç karnın geniş belki geç çıkar canım. Sağlıklı olsunlarda keşke.

Ayyy canım cok saol ya valla ıcımı nasıl rahatlattın valla ,ıyı geldı bana yazın Allah razı olsun,Rabbım sna abagıslasın ınsallah bebısını suanda kac aylık bebıs:) Bıde benımkı tup bebek oldugu ıcın daha da pınpırıklıyım....11 haftalık oldu benım buugn tam :)

D Deromm canım benim de aşılama ile oldu gebeliğim şimdi 13+3 olduk Rabbim herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

hadi hayırlısı :) benim 13 haftalıkken kız tahmin etti şimdiyse 17 haftayı bekliycem kontrol için :)
Benim de kızım olacakmış :) Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Büyük büyük ihtimal Can'ım belki kız ise göstermez kendini benim 13+ 5 de erkeğe benzetti ama net Değil deri
Hadi hayırlısı sizin için de :) benim de kızım olacakmış :)

Arkadaşlar affınıza sığınarak bişey sorucam ishal gibi lavaboya çıktım ama makattan kan geldi peçeteye zorlanma gibi bisşyde yok çünkü bağırsaklarımı bozmuşun dontora sormalımıyım ya neden kan olur ki

ben de 14+1 deyim 1,5 kg almısım sen kaçla başladın ?

5 ay hiç kilo almamak buyuk bi hedef. Platese başlayacam ben de o zaman daha dikkat ederim diye düşünüyorum
ben gecen hafta gün asiri hafif hafif yoga plates ve yürüyüse basladim . benim cevramde arkadaslarim var ilk iki trimesterde almayip son tremesterda alan. bakalim nasip kismet. saglikli beslenelimde kilo gelirsede gelsin :) zaten kiloyu abur cubur hamur isi yapiyor bence. ama bu hafta istahim acildi fena onu napacaz bilmiyom:)

2'li test sonucumu aldım pek birşey anlamadım ama sorun gözükmüyor. Doktorum 1-2 güne kadar arayıp bilgi verir, Son kontrolde Doktor erkeğe benziyor demişti, 2li testteki beta hcg değerine göre de erkek diyorlar.
Bdv deki kv konularında kv'deleri koruyan biri olarak, tahmin ediyordum zaten geleceğin kaynanası olacağımı

Maşallah çok sevindim canım sen benden ondesin riski atlattin inşallah hayırlı uğurlu olsun cinsiyet bellii mi peki
iki hafta önce kız gibi demişti doktor ama kesinleştirmek için 2 hafta sonra gidicez tekrar umarım doğru tahmin etmiştir

Hanimlar goguslerinizde batma oluyormu? Iki gundur igne batiyormus gibi agrim oluyor, bugun biraz daha iyi.
Bu arada ilk aylarda en cok kilo alanlardanim herhalde, 3 ayda 4 kilo.
Ama istahim biraz kesildi yinede 3-4 saatde birsey yemezsem elim ayagim titriyor

Korkma cnm bebek sağlıklıysa kanama lekelenme filan sorun değil. Benimde tüp bebek. Bu sorunu en çok tüp bebekanneleri yaşıyor. 6-11 hafta arası kaç kez hastanelik oldumm. İnşallah sorunsuz bitiricez bu dönemi. Sağlıkla kucaklıycaz bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…