- 12 Aralık 2016
- 5
- 8
- 1
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.221
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Kim bilir nasıl panik oldun. Fındık kadar da olsa evlat işte. Hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallahcanım kahverengi leke nedir ki canım ben 10 haftalıkken aşırı derecede kanama yaşadım birden geldi kanamam ve çok miktardaydı 2 ped dolardı. Acile gittik şükür bebeğimde sorun yoktu iğne vurdular 1 gece de hastanede yattım. sonrasında ara ara kahverengi lekelenmem çok oldu. doktorum ve hemşireler kahverengi lekeden korkma kırmızı olursa vakit kaybetmeden gel dediler çok şükür şimdi iyiyim. Sen de kafana takma olabiliyor ara ara o lekelenmeler
canım kahverengi leke nedir ki canım ben 10 haftalıkken aşırı derecede kanama yaşadım birden geldi kanamam ve çok miktardaydı 2 ped dolardı. Acile gittik şükür bebeğimde sorun yoktu iğne vurdular 1 gece de hastanede yattım. sonrasında ara ara kahverengi lekelenmem çok oldu. doktorum ve hemşireler kahverengi lekeden korkma kırmızı olursa vakit kaybetmeden gel dediler çok şükür şimdi iyiyim. Sen de kafana takma olabiliyor ara ara o lekelenmeler
Bir an önce karnımız çıksın istiyoruz. Ama kim bilir iç karnın geniş belki geç çıkar canım. Sağlıklı olsunlarda keşke.Merhaba kizlar, bende 15+4 haftadayim iyi 1.500 kilo aldim dikat ediyorum cunku biraz kilolu basladim ama fazla birseyde yiyemiyorum canim birsey istemiyor, daha yeni bulantilarim gecti. Ondan sonra 3 gundur grip oldum cok kotu mecburen doktor antibiyotik parol ve zytrec verdi biraz daha iyiyim ama bebek icin sikinti varmi aceba??? Karnimda cok buyumedi gibi bilmiyorum biraz stresliyim sikiliyorum( bu gunler yarin ya pazartesi kontrola gidicem erken inshalla bebek iyidir... cindiyeti belli olur mu kesin ??
Allah herkese kucagina bebisleri almaya nasip etsin inshallah
canım kahverengi leke nedir ki canım ben 10 haftalıkken aşırı derecede kanama yaşadım birden geldi kanamam ve çok miktardaydı 2 ped dolardı. Acile gittik şükür bebeğimde sorun yoktu iğne vurdular 1 gece de hastanede yattım. sonrasında ara ara kahverengi lekelenmem çok oldu. doktorum ve hemşireler kahverengi lekeden korkma kırmızı olursa vakit kaybetmeden gel dediler çok şükür şimdi iyiyim. Sen de kafana takma olabiliyor ara ara o lekelenmeler
Benim de kızım olacakmış :) Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :)hadi hayırlısı :) benim 13 haftalıkken kız tahmin etti şimdiyse 17 haftayı bekliycem kontrol için :)
Benim de kızım olacakmış :) Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :)hadi hayırlısı :) benim 13 haftalıkken kız tahmin etti şimdiyse 17 haftayı bekliycem kontrol için :)
Hadi hayırlısı sizin için de :) benim de kızım olacakmış :)Büyük büyük ihtimal Can'ım belki kız ise göstermez kendini benim 13+ 5 de erkeğe benzetti ama net Değil deri
Merhaba kizlar, bende 15+4 haftadayim iyi 1.500 kilo aldim dikat ediyorum cunku biraz kilolu basladim ama fazla birseyde yiyemiyorum canim birsey istemiyor, daha yeni bulantilarim gecti. Ondan sonra 3 gundur grip oldum cok kotu mecburen doktor antibiyotik parol ve zytrec verdi biraz daha iyiyim ama bebek icin sikinti varmi aceba??? Karnimda cok buyumedi gibi bilmiyorum biraz stresliyim sikiliyorum( bu gunler yarin ya pazartesi kontrola gidicem erken inshalla bebek iyidir... cindiyeti belli olur mu kesin ??
Allah herkese kucagina bebisleri almaya nasip etsin inshallah
bugün tam 15 haftalık hamileyim kontrolümüz vardı vee bir kızımız olacağını öğrendik :) Çok çook mutluyum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
ben gecen hafta gün asiri hafif hafif yoga plates ve yürüyüse basladim . benim cevramde arkadaslarim var ilk iki trimesterde almayip son tremesterda alan. bakalim nasip kismet. saglikli beslenelimde kilo gelirsede gelsin :) zaten kiloyu abur cubur hamur isi yapiyor bence. ama bu hafta istahim acildi fena onu napacaz bilmiyom:)5 ay hiç kilo almamak buyuk bi hedef. Platese başlayacam ben de o zaman daha dikkat ederim diye düşünüyorum
iki hafta önce kız gibi demişti doktor ama kesinleştirmek için 2 hafta sonra gidicez tekrar umarım doğru tahmin etmiştirMaşallah çok sevindim canım sen benden ondesin riski atlattin inşallah hayırlı uğurlu olsun cinsiyet bellii mi peki
Korkma cnm bebek sağlıklıysa kanama lekelenme filan sorun değil. Benimde tüp bebek. Bu sorunu en çok tüp bebekanneleri yaşıyor. 6-11 hafta arası kaç kez hastanelik oldumm. İnşallah sorunsuz bitiricez bu dönemi. Sağlıkla kucaklıycaz bebeklerimizi.Ayyy canım cok saol ya valla ıcımı nasıl rahatlattın valla ,ıyı geldı bana yazın Allah razı olsun,Rabbım sna abagıslasın ınsallah bebısını suanda kac aylık bebıs:) Bıde benımkı tup bebek oldugu ıcın daha da pınpırıklıyım....11 haftalık oldu benım buugn tam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?