- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.241
Batma ben oluyor bazen, Doktorun kızacaktır muhtemelen :) Ara öğünlerin birinde 1 tane meyve ,diğerinde 1 kase yoğurt yersen hem aç kalmamış olursun, hem kilo olarak dönmez. Hızlı kilo alımı hamilelik şekerinden de kaynaklanabiliyor, inşallah yoktur ama sen yine de dikkatli beslenmeye çalış.Hanimlar goguslerinizde batma oluyormu? Iki gundur igne batiyormus gibi agrim oluyor, bugun biraz daha iyi.
Bu arada ilk aylarda en cok kilo alanlardanim herhalde, 3 ayda 4 kilo.
Ama istahim biraz kesildi yinede 3-4 saatde birsey yemezsem elim ayagim titriyor
ikili test sonucuna göre bende geleceğin kaynanası oluyorum ama cinsiyeti daha öğrenemedim :) en son ben öğreneceğim herhalde 20 haftalıkken :) 21 nisanda2'li test sonucumu aldım pek birşey anlamadım ama sorun gözükmüyor. Doktorum 1-2 güne kadar arayıp bilgi verir, Son kontrolde Doktor erkeğe benziyor demişti, 2li testteki beta hcg değerine göre de erkek diyorlar.
Bdv deki kv konularında kv'deleri koruyan biri olarak, tahmin ediyordum zaten geleceğin kaynanası olacağımı
Benim doktor söylemeyecekti aslında ama eşim pipi mi o diye atlayınca "Pipi değil ama erkeğe benziyor "dedi, eşim uyanıklık yaptı, yoksa kadın 1 ay sonra söylerim cinsiyeti demiştiikili test sonucuna göre bende geleceğin kaynanası oluyorum ama cinsiyeti daha öğrenemedim :) en son ben öğreneceğim herhalde 20 haftalıkken :) 21 nisanda
Aman dikkat et canım. Çok kilo almak sağlıksız gerçektenHanimlar goguslerinizde batma oluyormu? Iki gundur igne batiyormus gibi agrim oluyor, bugun biraz daha iyi.
Bu arada ilk aylarda en cok kilo alanlardanim herhalde, 3 ayda 4 kilo.
Ama istahim biraz kesildi yinede 3-4 saatde birsey yemezsem elim ayagim titriyor
Benim oldu canım kesenin altındaydı 6. Hafta oldu, progestan başladık 2 hafta sonra leke geçince bıraktırdı. Kanama alanı kesenin altındaysa riski çok görmüyorlar. İnşallah sen de sorunsuz atlatırsın.Arkadaslar bugun 13+1 de kontrole gittim kiz gibi dedi ama net degil dedi. Bi de icten hafif kanamam olmus leke gelebilir dedi 1 tane igne verdi. Folik asiti birakip vitamin kompleksine gectik. Foto yukleyemedim hata veriyor bebisinboyle lekelenme rahim agzinda kanamasi olan du mu? Platese baslayacaktim o da yalan oldu
Benim oldu canım kesenin altındaydı 6. Hafta oldu, progestan başladık 2 hafta sonra leke geçince bıraktırdı. Kanama alanı kesenin altındaysa riski çok görmüyorlar. İnşallah sen de sorunsuz atlatırsın.
Kullananlar hep kanama-lekelenme olduktan sonra kullandı ama bilmiyorum ki, ara sor istersen doktorunu.Evet altta bebege sikintisi yok dedi 1 tane progesteron ignesi verdi. Leke gelince kullan dedi sanirim. Yoksa hemen mi vurulmam gerek.
Kullananlar hep kanama-lekelenme olduktan sonra kullandı ama bilmiyorum ki, ara sor istersen doktorunu.
Uzan ağır iş yapma, ben 2 haftayı yatakta geçirdim :) Hala temkinliyiz sanki 1 kere olunca yine olacak gibi hissediyor insan.Aynen ya bana da oyle dedi. Cok ayakta kalma iste, naz yap yat dedi
Bana herkes kız diyor ama serbest beta hcg 21 :) bununla ilgili bir konu okudum kk da çoğu tutuyor tutmayanlarda var tabi ama insan bir merakta kalıyo :) ilk bebeğim olucak ama nasip kısmet hayırlısı neyse o olsun kız erkek :) gönlümden kız geçirmiyor değilim ama nasip :)Benim doktor söylemeyecekti aslında ama eşim pipi mi o diye atlayınca "Pipi değil ama erkeğe benziyor "dedi, eşim uyanıklık yaptı, yoksa kadın 1 ay sonra söylerim cinsiyeti demişti
Fark etmeyecek alsında ben zaten 6. 7. ayı beklerim alışveriş için, bir de çocuklar için sadece pembe ve sadece maviyle donatılan eşyaları sevmiyorum, renk renk yaparım diye düşünüyorum, o yüzden pek merak etmiyordum cinsiyeti.
Senin belirtiler sanki daha çok kız belirtileriydi yanlış mı hatırlıyorum?
Kızı kim geçirmez gönlünden? Anneye can yoldaşı onlarBana herkes kız diyor ama serbest beta hcg 21 :) bununla ilgili bir konu okudum kk da çoğu tutuyor tutmayanlarda var tabi ama insan bir merakta kalıyo :) ilk bebeğim olucak ama nasip kısmet hayırlısı neyse o olsun kız erkek :) gönlümden kız geçirmiyor değilim ama nasip :)
Uzan ağır iş yapma, ben 2 haftayı yatakta geçirdim :) Hala temkinliyiz sanki 1 kere olunca yine olacak gibi hissediyor insan.
Ya o lekeyi görünce kendini sorgulamaya başlıyorsun, ne yaptım da oldu? Dolaba uzanmasam olmazdı, makinaya eğildim zorladım galiba, kaloriferin önünde oturdum diye mi olduBen isyerinde kostur kostur merdiven in cik olmaz sandim bana bisi ama o isler oyle olmuomus
Ya o lekeyi görünce kendini sorgulamaya başlıyorsun, ne yaptım da oldu? Dolaba uzanmasam olmazdı, makinaya eğildim zorladım galiba, kaloriferin önünde oturdum diye mi oldu
Kendini yiyor insan ama hiçbirşey yapmasakta olacağı varsa oluyor tabi :) Yine de bize düşen tedbirli davranmak.
Pek anlamam ama kız sankiBebisim:) sizce de kiz mi
Pek anlamam ama kız sanki
Burda bir konu açmışlar tahmin yapıyorlarmış orayı bir bulalım bizde :) 2 li test yaptırdın mı?[/QUOT
:))) yok yaptirmadim doktor ense icin 1 kusur bisi soyledi iyi dedi. Renkli ultrason yaptirtcam ben
En iyisini yapmışsın, 2'li testte de belli oluyor da ondan sordum beta hcg değerine göre tahmin ediliyor, çıkanlar var çıkmayana denk gelmedim var mı bilmiyorum :)yok yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?