2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kızlar. Keyifler iyidir inşallah.
Bugün ikili tarama için hastaneye gittim. Kuzucugum çok hareketliydi. Hatta bize el bile salladi
Cinsiyet ogrenenler gözünüz aydın olsun. allah hepimize saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Biz cinsiyet için üç hafta sonra tekrar gidecegiz.üç hafta daha merak etmeye devam

Batma ben oluyor bazen, Doktorun kızacaktır muhtemelen :) Ara öğünlerin birinde 1 tane meyve ,diğerinde 1 kase yoğurt yersen hem aç kalmamış olursun, hem kilo olarak dönmez. Hızlı kilo alımı hamilelik şekerinden de kaynaklanabiliyor, inşallah yoktur ama sen yine de dikkatli beslenmeye çalış.

ikili test sonucuna göre bende geleceğin kaynanası oluyorum ama cinsiyeti daha öğrenemedim :) en son ben öğreneceğim herhalde 20 haftalıkken :) 21 nisanda

ikili test sonucuna göre bende geleceğin kaynanası oluyorum ama cinsiyeti daha öğrenemedim :) en son ben öğreneceğim herhalde 20 haftalıkken :) 21 nisanda
Benim doktor söylemeyecekti aslında ama eşim pipi mi o diye atlayınca "Pipi değil ama erkeğe benziyor "dedi, eşim uyanıklık yaptı, yoksa kadın 1 ay sonra söylerim cinsiyeti demişti
Fark etmeyecek alsında ben zaten 6. 7. ayı beklerim alışveriş için, bir de çocuklar için sadece pembe ve sadece maviyle donatılan eşyaları sevmiyorum, renk renk yaparım diye düşünüyorum, o yüzden pek merak etmiyordum cinsiyeti.
Senin belirtiler sanki daha çok kız belirtileriydi yanlış mı hatırlıyorum?

Aman dikkat et canım. Çok kilo almak sağlıksız gerçekten

Arkadaslar bugun 13+1 de kontrole gittim kiz gibi dedi ama net degil dedi. Bi de icten hafif kanamam olmus leke gelebilir dedi 1 tane igne verdi. Folik asiti birakip vitamin kompleksine gectik. Foto yukleyemedim hata veriyor bebisin boyle lekelenme rahim agzinda kanamasi olan du mu? Platese baslayacaktim o da yalan oldu

Benim oldu canım kesenin altındaydı 6. Hafta oldu, progestan başladık 2 hafta sonra leke geçince bıraktırdı. Kanama alanı kesenin altındaysa riski çok görmüyorlar. İnşallah sen de sorunsuz atlatırsın.

Evet altta bebege sikintisi yok dedi 1 tane progesteron ignesi verdi. Leke gelince kullan dedi sanirim. Yoksa hemen mi vurulmam gerek.

Bana herkes kız diyor ama serbest beta hcg 21 :) bununla ilgili bir konu okudum kk da çoğu tutuyor tutmayanlarda var tabi ama insan bir merakta kalıyo :) ilk bebeğim olucak ama nasip kısmet hayırlısı neyse o olsun kız erkek :) gönlümden kız geçirmiyor değilim ama nasip :)

Kızı kim geçirmez gönlünden? Anneye can yoldaşı onlar Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben isyerinde kostur kostur merdiven in cik olmaz sandim bana bisi ama o isler oyle olmuomus
Ya o lekeyi görünce kendini sorgulamaya başlıyorsun, ne yaptım da oldu? Dolaba uzanmasam olmazdı, makinaya eğildim zorladım galiba, kaloriferin önünde oturdum diye mi oldu
Kendini yiyor insan ama hiçbirşey yapmasakta olacağı varsa oluyor tabi :) Yine de bize düşen tedbirli davranmak.

Aynen oyle bebegimin resmini yukledim baksana. Sence kiz mi erkek mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…