2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar birşey soracağım,ben kısmetse ailemi görmeye gideceğim istanbula ama uçakla gidemiyorum maalesef havaalanı çok uzakta,otobüsle gitsem gerekli tedbirleri alsam sizce bir problem olur mu yaklaşık 14-15 saatlik bir yolculuk süresi olacak .gideceğim tarihte 4.5 aylık olacağız bebişimle fikri olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Oy çokmuş ya Yolculuk yapanlar var sorun yaşamıyorlar ama uzun geldi yol biraz, doktoruna sorarsın zaten durumuna göre önerir yolu ama otobüsle gelirsen karnın için yastık al yanına. Bana verilen dosyada öyle yazıyor, darbelere karşı önlem olarak sanırım.

iki koltuk almayı planlıyorum yastık fikrini düşündüm karna koymak gerekiyorsa 2 tane alayım yanıma :) sıvı alımını azaltmayı planlıyorum yolculuk süresinde çünkü 4 saatte bir mola veriyorlar

Otobüs işkence gibi ya iyi düşünmüşsün biz sıksık çıkıyoruz artık, pedde tak hatta, çok rahatsız ederse çaktırmadan çıkarırsın :)

H hanimcik gecmis olsun devami gelmez insallah dikkat de et kendine. Yeni doktora mi gittin nasil memnun kaldin mi? Ben de anlamiyorum bu ultrason görüntüsünden.

H hanimcik gecmis olsun devami gelmez insallah dikkat de et kendine. Yeni doktora mi gittin nasil memnun kaldin mi? Ben de anlamiyorum bu ultrason görüntüsünden.

Tesekkur ederim dikkat edecegim devami olmasin diye. Mustafa hoca iyi ikili test yaptirmadigim icin ense kalinligi vs bilgi verdi. Fiziki yapimin normal doguma uygun oldugunu soyledi. Daha ilgiliydi

En iyisini yapmışsın, 2'li testte de belli oluyor da ondan sordum beta hcg değerine göre tahmin ediliyor, çıkanlar var çıkmayana denk gelmedim var mı bilmiyorum :)

Ya gerek gormedim o sonuclar hep stres ben de sakin bi insan degilim. Daha rahat bi gebelik icin basit tutmaya calisiyorum

Tesekkur ederim dikkat edecegim devami olmasin diye. Mustafa hoca iyi ikili test yaptirmadigim icin ense kalinligi vs bilgi verdi. Fiziki yapimin normal doguma uygun oldugunu soyledi. Daha ilgiliydi
Aaa çok iyiymis. Benim doktor radyolojiye gonderdi ben zaten yaptirmiycaktim ama en azindan ense kalinligini soyler diye düşünmüştüm. Iyi olmasina sevindim. Dogum falan ne kadar canim orda doktor geliyor mu?

Norma
Aaa çok iyiymis. Benim doktor radyolojiye gonderdi ben zaten yaptirmiycaktim ama en azindan ense kalinligini soyler diye düşünmüştüm. Iyi olmasina sevindim. Dogum falan ne kadar canim orda doktor geliyor mu?

Normal 1400 sezeryan 2000. konusup cuzi bi fark odersen geliyor. Muayene de 83 tl. Ense 1.3 iyi her sey Yolunda diye bilgi verdi hatta resmini yukledim buraya kollari tombis tombis dedi :)))

Günaydın kızlar. Bişey sormak istiyorum benim gibi 11 haftaya kadar hiç bulantı yaşamayıp sonra başlayan varmı. Sölemesi ayıp hep öğürür kusmazdım. Bir haftadır aç karnına içtiğim suyu bile kusar oldum. Ne yediğimi ne içtiğimi anlıyorum

Kızlar cinsiyet konusunda tahmini olan var mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_0186.webp
    11 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar yaa cok garip bi psikoloji icindeyim yani şoylee canim hic bir sey yapmak istemiyorum..Hele hava kapaliysaa o gün aksama kadar yatiyorum uyuyorum kizim var 6 yasinda ananesine gidiyor gun icinde bazen..yemek yapiyorum iki gunluk surekli ugrasmasi olmasin diye esim evde yokkende kizimla ya anneme gidip yiyoruz yada disari cikip yemek yiyip dönüyoruzz..Ev işi falan hiç mi hiç canim istemiyor ne yapacagim boyle ne kadar dewam edecek

Canım dün bende öyleydim ya kıpırdamak istemiyorum yemek yapmak hiç istemiyorum

Bende öyleyim.suyumu bile eşimden istiyorum.hiç enerjim yok.ev işi yapmak şöyle dursun mutfağı bile toplayamıyorum.
herşey eşime kaldı.sağolsun o yapıyor.
havalardan mı bilmiyorum ama bazen karamsarlığa düşüyorum.şimdiden böyleysem çocuğuma nasıl bakıcam diye korkuyorum.inş geçicidir bu durumlar.

Aynenn işte yaa diyorum bi karamsarlikla devam edersem cocuguma nasil bakacagim diyorumm ki cok cok isteyerek hamile kaldim ama sanki icim bomboş.gecen gun arkadasim bebek mevlutu yapti aklimdan gecenn ayy ben yapamam altindan kalkamam oldu ki kizimdaa yapmistim herseyle kendim ilgilenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…