- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.281
Aynenn işte yaa diyorum bi karamsarlikla devam edersem cocuguma nasil bakacagim diyorumm ki cok cok isteyerek hamile kaldim ama sanki icim bomboş.gecen gun arkadasim bebek mevlutu yapti aklimdan gecenn ayy ben yapamam altindan kalkamam oldu ki kizimdaa yapmistim herseyle kendim ilgilenmistim
Ben de 3 ayda 4 kilo aldım ama 43 kilo ile hamile kaldım. Dr bana sen normalden biraz daha fazla kilo alabilirsin demişti. Ama çok değil mesela normalde 9-12 kilo alınması normal kabul ediliyorken bana max 15 kg alabilirsin dedi.Hanimlar goguslerinizde batma oluyormu? Iki gundur igne batiyormus gibi agrim oluyor, bugun biraz daha iyi.
Bu arada ilk aylarda en cok kilo alanlardanim herhalde, 3 ayda 4 kilo.
Ama istahim biraz kesildi yinede 3-4 saatde birsey yemezsem elim ayagim titriyor
Dr bana yoga önermedi canı m ya. Aslında eğer gebelikten önce yoga yapıyorsan devam edebilirsin ama ilk defa başlayacaksan başlama dedi. Ben de çok hevesliydim hamile yogasına ama dr yapma deyince yapmıyorum.ben gecen hafta gün asiri hafif hafif yoga plates ve yürüyüse basladim . benim cevramde arkadaslarim var ilk iki trimesterde almayip son tremesterda alan. bakalim nasip kismet. saglikli beslenelimde kilo gelirsede gelsin :) zaten kiloyu abur cubur hamur isi yapiyor bence. ama bu hafta istahim acildi fena onu napacaz bilmiyom:)
Havalar yapıyor galiba ya birde anı iniş çıkışlar yaşamak normalmiş. Allah eşlerimize sabır versin bazen hiç çekilmiyoruzdurOturdugum yer cokecek yani o derece kipirdayasim yok..insallah gecerde enerjimize kavusuruz
Dr bana yoga önermedi canı m ya. Aslında eğer gebelikten önce yoga yapıyorsan devam edebilirsin ama ilk defa başlayacaksan başlama dedi. Ben de çok hevesliydim hamile yogasına ama dr yapma deyince yapmıyorum.
Evet cnim bencede kız. Nub teorisine göre ayaklari kalcasindan capraz yukarı doğru görünüyorsa erkek, düz görünüyosa kız olur deniyo. Benim doğru çıktı havadaydi ayak. Seninde düz oldugunu gördümKizlar mrb 12+6da kontrole gttm doktor %90 kiz dedi kizlar pek gostermez derler ya sasirdik kaldk sizce tecrubeli annelr yorum yapablrmi
Ay saol canm kafamiz karisti esim erkek deyip duruyo pek doktoru begenmedi kacnciya gttk tanimadi gicik oldu esimde ondanEvet cnim bencede kız. Nub teorisine göre ayaklari kalcasindan capraz yukarı doğru görünüyorsa erkek, düz görünüyosa kız olur deniyo. Benim doğru çıktı havadaydi ayak. Seninde düz oldugunu gördüm
İnternetten bi bak istersen nub teorisi diye :)Ay saol canm kafamiz karisti esim erkek deyip duruyo pek doktoru begenmedi kacnciya gttk tanimadi gicik oldu esimde ondan
Smdi arastiriyrm canm %90dedi emin olmasa sylemez dye dusunuyrm valla kafami karistirdiİnternetten bi bak istersen nub teorisi diye :)
Valla cnim doktor bana kesin kız degismesi imkansiz alisveris yapabilirsiniz dedi. 1 hafta sonra pipisi çıkmış dedi :) oyuzden bnim yasadigimi yasama heveslenme :)Smdi arastiriyrm canm %90dedi emin olmasa sylemez dye dusunuyrm valla kafami karistirdi
Valla bende anlamadm ya sanirim erkek olck benm hep erkek doguyodu icime anlamadm bu nub teorisinden keske daha belli degl deseydk kafam karistiValla cnim doktor bana kesin kız degismesi imkansiz alisveris yapabilirsiniz dedi. 1 hafta sonra pipisi çıkmış dedi :) oyuzden bnim yasadigimi yasama heveslenme :)
Az kaldi sabret bakalım :)Valla bende anlamadm ya sanirim erkek olck benm hep erkek doguyodu icime anlamadm bu nub teorisinden keske daha belli degl deseydk kafam karisti
Az kaldi sabret bakalım :)
Zeynep'le Hamile yogası diye bir video var YouTube da onu izleyerek bir kaç kez yaptım evde çok iyi hissettirdi. Senin dediğin gibi çok zorlayıcı hareketler Yok nefes egzersizleri falan var. Dr bir yerini incitirsin falan dedi, herhalde ağır hareketler yapacağımı düşünmüş olabilir.Canım sen bayan az kilo ile hamile kalmissin eğer gücün kuvvetin yerindeyse ne ala. Senin bayan kilo alma hakkın var ama ben zaten normal kilonun azıcık üstünde başladığım için dikkat etmeliyim ama iştah gitikce açılıyor bakalım ne olacak:)
Yoga konusunda ben bir zararını okumadım. Ekstra yorgunluk filan yapmıyor hatta çoğu yoga yaptıran zorlandığıniz hareketi yapmayın diyor. Çoğu nefes ve kısa kısa el kol vücut isitiyor. Rahatlatıyor. Sen bilirsin tabi ama başka doktora sor istersen belki doktorun başka sebeplerden karşıdır yogaya. Çok yerde okudum ilerleyen dönemlerde oluşan bel ağrısı sırt ağrısına filan çok iyi geliyormuş. Şu üç ayı tam atlatayim yürüyüşe başlayacağım. Haftaya kontrolüm var .persembe. biran önce gelse gitse 3.ayım tam bitmiş oluyor:)
Canım sence benim bebişin cinsiyeti ne yorum yapar mısın ? :)Evet cnim bencede kız. Nub teorisine göre ayaklari kalcasindan capraz yukarı doğru görünüyorsa erkek, düz görünüyosa kız olur deniyo. Benim doğru çıktı havadaydi ayak. Seninde düz oldugunu gördüm
Erkek bence tatlim :) doğru çıkarsa etiketleyin beni :)Canım sence benim bebişin cinsiyeti ne yorum yapar mısın ? :)
Ben de öyle hissediyorum ama muayenemize 2 hafta var daha :) o zaman etiketlerim inşallahErkek bence tatlim :) doğru çıkarsa etiketleyin beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?