2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Yine öyle olur herşeyiyle ilgilenirsin inş.zaten aileler bu konuda yardımcı olur.
Sen tecrübelisin ne güzel.ikinci çocuk seni hiç zorlamaz.kızın ufak ufak ta olsa yardım eder sana getir götür işlerinde :)

Ben de 3 ayda 4 kilo aldım ama 43 kilo ile hamile kaldım. Dr bana sen normalden biraz daha fazla kilo alabilirsin demişti. Ama çok değil mesela normalde 9-12 kilo alınması normal kabul ediliyorken bana max 15 kg alabilirsin dedi.

Dr bana yoga önermedi canı m ya. Aslında eğer gebelikten önce yoga yapıyorsan devam edebilirsin ama ilk defa başlayacaksan başlama dedi. Ben de çok hevesliydim hamile yogasına ama dr yapma deyince yapmıyorum.

Reactions: rtv
Oturdugum yer cokecek yani o derece kipirdayasim yok..insallah gecerde enerjimize kavusuruz
Havalar yapıyor galiba ya birde anı iniş çıkışlar yaşamak normalmiş. Allah eşlerimize sabır versin bazen hiç çekilmiyoruzdur

Reactions: rtv
Dr bana yoga önermedi canı m ya. Aslında eğer gebelikten önce yoga yapıyorsan devam edebilirsin ama ilk defa başlayacaksan başlama dedi. Ben de çok hevesliydim hamile yogasına ama dr yapma deyince yapmıyorum.

Canım sen bayan az kilo ile hamile kalmissin eğer gücün kuvvetin yerindeyse ne ala. Senin bayan kilo alma hakkın var ama ben zaten normal kilonun azıcık üstünde başladığım için dikkat etmeliyim ama iştah gitikce açılıyor bakalım ne olacak:)

Yoga konusunda ben bir zararını okumadım. Ekstra yorgunluk filan yapmıyor hatta çoğu yoga yaptıran zorlandığıniz hareketi yapmayın diyor. Çoğu nefes ve kısa kısa el kol vücut isitiyor. Rahatlatıyor. Sen bilirsin tabi ama başka doktora sor istersen belki doktorun başka sebeplerden karşıdır yogaya. Çok yerde okudum ilerleyen dönemlerde oluşan bel ağrısı sırt ağrısına filan çok iyi geliyormuş. Şu üç ayı tam atlatayim yürüyüşe başlayacağım. Haftaya kontrolüm var .persembe. biran önce gelse gitse 3.ayım tam bitmiş oluyor:)

Merhaba kızlar. Bizde 12. Haftadayiz. Benimde bi oğlum oluyor nasipse. Önce kız demislerdi 1 haftada pipisi çıktı zaten hep erkek hissediyodum :) ikili test sonucumuzda güzel çıktı cok şükür. Ama büyük bi sorunum var plesenta rahmimi tamamen kapatmış ve kanamalarim oluyo düşük riskim varmis. 10 gün rapor verdi yarinda 2 aylık heyet raporu vericekmis. Cok korkuyorum ogluma bisey olacak diye bide psikolojim berbat evden soğudum ictigim bardagi makinaya koymaya halim yok. Eşime cok ters davraniyorum elimde olmadan bu döneme kadar hic boyle seylerim olmamıştı

Kizlar mrb 12+6da kontrole gttm doktor %90 kiz dedi kizlar pek gostermez derler ya sasirdik kaldk sizce tecrubeli annelr yorum yapablrmi

Eklentiler

• IMG-20170318-WA0003.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG-20170318-WA0001.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar mrb 12+6da kontrole gttm doktor %90 kiz dedi kizlar pek gostermez derler ya sasirdik kaldk sizce tecrubeli annelr yorum yapablrmi
Evet cnim bencede kız. Nub teorisine göre ayaklari kalcasindan capraz yukarı doğru görünüyorsa erkek, düz görünüyosa kız olur deniyo. Benim doğru çıktı havadaydi ayak. Seninde düz oldugunu gördüm

Ay saol canm kafamiz karisti esim erkek deyip duruyo pek doktoru begenmedi kacnciya gttk tanimadi gicik oldu esimde ondan

Smdi arastiriyrm canm %90dedi emin olmasa sylemez dye dusunuyrm valla kafami karistirdi
Valla cnim doktor bana kesin kız degismesi imkansiz alisveris yapabilirsiniz dedi. 1 hafta sonra pipisi çıkmış dedi :) oyuzden bnim yasadigimi yasama heveslenme :)

Valla cnim doktor bana kesin kız degismesi imkansiz alisveris yapabilirsiniz dedi. 1 hafta sonra pipisi çıkmış dedi :) oyuzden bnim yasadigimi yasama heveslenme :)
Valla bende anlamadm ya sanirim erkek olck benm hep erkek doguyodu icime anlamadm bu nub teorisinden keske daha belli degl deseydk kafam karisti

Zeynep'le Hamile yogası diye bir video var YouTube da onu izleyerek bir kaç kez yaptım evde çok iyi hissettirdi. Senin dediğin gibi çok zorlayıcı hareketler Yok nefes egzersizleri falan var. Dr bir yerini incitirsin falan dedi, herhalde ağır hareketler yapacağımı düşünmüş olabilir.

Canım sence benim bebişin cinsiyeti ne yorum yapar mısın ? :)

Eklentiler

• IMG_7102.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…