- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.301
Kızlar bı cinsiyet tahmini de ben alabilir miyim :)
Cnim kız sanırım :)
Erkeeek :) bnim ultrason görüntümle aynı :)Denizatidenizyildizi canim benimkine de yapar misin anliyor gibisin ben hic anlamiyorum
Denizatidenizyildizi canim benimkine de yapar misin anliyor gibisin ben hic anlamiyorum
Çok teşekkür ederim bana da kız gibi geliyor ama Dr 11+6 da erkeğe benzettim dedi bakalım gorcez 2 hafta sonraCnim kız sanırım :)
Erkeeek :) bnim ultrason görüntümle aynı :)
günaydıın[/QUOG Günaydın canım
Arkadaşlar ben dün yoğurt yaparken bir bardak o sütten içtim sokak sütünden kaynatmıştım Bi bardak içtim çok severim hazır sütleri zor içerim. Bir bardaktan birşey olmaz dimi
Canım annelerimiz bize hamileyken hep o sütleri yoğurtları içti. Ben de yumurtayı az pişmiş severim, tavukları olan bir tanıdığımızdan alıyorum yumurtalarımı rahat rahat yiyorum az pişmiş şekilde. Çok kasma rahat ol, afiyet şifa olsun içtiğin süt :)Arkadaşlar ben dün yoğurt yaparken bir bardak o sütten içtim sokak sütünden kaynatmıştım Bi bardak içtim çok severim hazır sütleri zor içerim. Bir bardaktan birşey olmaz dimi
Benim dr a göre kaynatsan da olmazmış illa pastörize olacak dedi süt de yoğurt da ama bana mantıklı gelmiyor yanikaynatıldıktan sonra sokak sütünden bişey olacağını düşünmüyorum ben
Benimki de 8 Nisa'nda 16+2 olacak artık cinsiyeti söyler diye diye düşünüyorumTesekkur ederim bakalim doktor ne diycek bir sonraki randevum 5 nisanda 15 hafta olcak soyler heralde. Gerçekten çok benziyor görüntüler
Amin canım hepimize şifa olsun bebeklerimize bol vitamin. Hazır süt içmek eziyet gibi. Hep o sütten içsem süper dlur. Allah bilir hazır sütler de ne halde de içiyoruz işteCanım annelerimiz bize hamileyken hep o sütleri yoğurtları içti. Ben de yumurtayı az pişmiş severim, tavukları olan bir tanıdığımızdan alıyorum yumurtalarımı rahat rahat yiyorum az pişmiş şekilde. Çok kasma rahat ol, afiyet şifa olsun içtiğin süt :)
Yoğurt için mesela evde kendiniz yapmıyorsanız diğer yoğurtları yemenin faydası yok diyorlarBenim dr a göre kaynatsan da olmazmış illa pastörize olacak dedi süt de yoğurt da ama bana mantıklı gelmiyor yani
Bende düşünmüyorum da aslında her gittıgımde doktora sorucam unutuyorumkaynatıldıktan sonra sokak sütünden bişey olacağını düşünmüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?