- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.321
Evet ben de Dr. Yavuz Dizdar ın seminerine katılmıştım, kesinlikle ev yapımı yoğurt diyor başka bir şey demiyor. Hazır yoğurtlar pastörize olunca protein yapıları değişiyormuş ve yoğurt olmaktan çıkıyormuş başka bir madde oluyormuş. Yoğurda benzemesi için de bir sürü kıvam artırıcı tatlandırıcı falan ekleniyormuş. Bunları duyduktan sonra gel de hazır süt yoğurt tüket..Yoğurt için mesela evde kendiniz yapmıyorsanız diğer yoğurtları yemenin faydası yok diyorlar
Yk canm olmaz ck iyi kaynattysan bi problemi yk bende cnku oyle iciyrm diger sutlern icinde ck katki maddesi var iyice kaynattktan snra bsi olmaz icin rahat olsnArkadaşlar ben dün yoğurt yaparken bir bardak o sütten içtim sokak sütünden kaynatmıştım Bi bardak içtim çok severim hazır sütleri zor içerim. Bir bardaktan birşey olmaz dimi
Gunaydn canm ben cumartesi 12+6da ogrendm kiz dediMERHABA ARKADAŞLAR
BENİM SAT : 09.12.2016
14+3 HAFTALIK GEBEYİM
ACABA CİNSİYETLERİNİ NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ
Bence senn erkek canmACABA BAKABİLR MİSİNİZ :)
Bİ KIZIM VAR ERKEK OLSUN İSTİYORUZ HAYIRLISI TABİKİ
Eki Görüntüle 1970426 Eki Görüntüle 1970427 Eki Görüntüle 1970428 Eki Görüntüle 1970429
canım ben cuma günü gittim cinsiyeti bellimidir dedim ama dr un bası baya kalabalıktıGunaydn canm ben cumartesi 12+6da ogrendm kiz dedi
Bence senn erkek canm
Arkadaşlar hamilelikte önceden yaptığınız sporlara izin veriyor doktorlar. Ben de yogaya başlamak istiyordum önceden yapmadıpım için doktorum izin vermedi. Yürüyüş ve yüzme hamileler için en iyi spor diyor. Ben zaten her gün yürüyordum. Yürümeye devam bakalımCanım sen bayan az kilo ile hamile kalmissin eğer gücün kuvvetin yerindeyse ne ala. Senin bayan kilo alma hakkın var ama ben zaten normal kilonun azıcık üstünde başladığım için dikkat etmeliyim ama iştah gitikce açılıyor bakalım ne olacak:)
Yoga konusunda ben bir zararını okumadım. Ekstra yorgunluk filan yapmıyor hatta çoğu yoga yaptıran zorlandığıniz hareketi yapmayın diyor. Çoğu nefes ve kısa kısa el kol vücut isitiyor. Rahatlatıyor. Sen bilirsin tabi ama başka doktora sor istersen belki doktorun başka sebeplerden karşıdır yogaya. Çok yerde okudum ilerleyen dönemlerde oluşan bel ağrısı sırt ağrısına filan çok iyi geliyormuş. Şu üç ayı tam atlatayim yürüyüşe başlayacağım. Haftaya kontrolüm var .persembe. biran önce gelse gitse 3.ayım tam bitmiş oluyor:)
canım ilk çocugumda erkek olasılıgı hiç aklımın ucundan geçmedi hiçte erkek isteğim yoktu sanki biliyordum hep bi kızım olcagını dr kız dediğinde bile hiç sasırmadım tepki vermedm kızdı zaten
Bundada en başından beri kız aklımın ucundan geçmiyor sanki söylediler de hatırlamıyorum gibi erkek hissediyorum
özelde ki dr uma gitcem de ayın 3 üne kadar bekleym diyorum 16+2 olacak o zmn herhalde dogru olur
birde cevremde cok yanılma oldguu için emin olamıyorum
eltime 14 haftalıkken %90 kız dediler cok sevindi kız istiyordu 2 hafta sonra pipisi demiş göstermiş erkek demiş
erkek dogdu
Arkadaşlar hamilelikte önceden yaptığınız sporlara izin veriyor doktorlar. Ben de yogaya başlamak istiyordum önceden yapmadıpım için doktorum izin vermedi. Yürüyüş ve yüzme hamileler için en iyi spor diyor. Ben zaten her gün yürüyordum. Yürümeye devam bakalım
Banada aynsı denildi 27 sinde başka dr a gidicem bakalım ne dicek gönlümden erkek geçiyor :) hayırlsı hakkımızdaBenim de 13+1 de kız gibi ama net değil dedi. 16 da tam belli olur herhalde :)
Banada aynsı denildi 27 sinde başka dr a gidicem bakalım ne dicek gönlümden erkek geçiyor :) hayırlsı hakkımızda
sizin baska çocugunuz var mı
BNCE SENDE 16. HAFTADA TEKRAR SOR KIZ DEYİP COK DEĞİŞEN OLUYOR RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLAR VERSİN İNŞALLAH .Yok ilk olacak inş :) benim de gönlümden erkek geçiyordu şaşırdım biraz öyle deyince
Soyler canim artik bencede bakalim hayirlisi saglikla gelsinler de gerisi onemli degilBenimki de 8 Nisa'nda 16+2 olacak artık cinsiyeti söyler diye diye düşünüyorum
Evet bende ondan yaptım bata iyi hissettirdi:) dikkat edilerek yapılabilir hepi topu nefes çünkü:)Zeynep'le Hamile yogası diye bir video var YouTube da onu izleyerek bir kaç kez yaptım evde çok iyi hissettirdi. Senin dediğin gibi çok zorlayıcı hareketler Yok nefes egzersizleri falan var. Dr bir yerini incitirsin falan dedi, herhalde ağır hareketler yapacağımı düşünmüş olabilir.
Canım ben asla marketten hazır yoğurt ve süt almıyorum ..Kızım 8 yaşında hazır yoğurtun tadını bir yere gittiğimizde mecburen yemiştir sadece o kadar yani...Çok güvendiğim biyerden alıyorum yıllardır..hazır süt ve yoğurtların içinde bozulmaması için kullanılan o kadar yapay katkı maddesi varki içtiğimiz sütün içinde mikrop bile varsaki o yapay koruyuculardan daha tolere edilebilir bence vücut için...Arkadaşlar ben dün yoğurt yaparken bir bardak o sütten içtim sokak sütünden kaynatmıştım Bi bardak içtim çok severim hazır sütleri zor içerim. Bir bardaktan birşey olmaz dimi
Benmde geçen hafta başka bir dr.a gitmek fikri vardı..Başka dr.a gittiğinizde cinsiyet için geldiğinizi direk söyleyecekmisniz dr.a :) Yoksa normal muayeneye gitmiş gibi cinsiyetide mi soracaksınızBanada aynsı denildi 27 sinde başka dr a gidicem bakalım ne dicek gönlümden erkek geçiyor :) hayırlsı hakkımızda
sizin baska çocugunuz var mı
Bilemedim canim şimdi. Benim doktorum bebek isterken de şimdi de sporu öneriyor. . Tabi dikkatli bir şekilde . Yürüyüş filan çok güzel ama yoga nin esprisi bel ve sırt ağrılarına iyi geliyor. Haftada bir yapmaya başladım ben. Tabi herkes içine nasıl siniyorsa öyle yapmalı:) hepimiz deneyimlerimizi paylaşıyoruz.Arkadaşlar hamilelikte önceden yaptığınız sporlara izin veriyor doktorlar. Ben de yogaya başlamak istiyordum önceden yapmadıpım için doktorum izin vermedi. Yürüyüş ve yüzme hamileler için en iyi spor diyor. Ben zaten her gün yürüyordum. Yürümeye devam bakalım
canım ben doktora özellikle sormuştum. doktor ne kadar kaynatırsan kaynat brusella varsa ölmez, o yüzden günlük süt kullan demişti. normalde ben de açık süt alırdım. çok da memnundum ama şimdi mecbur günlük süt alıp günlük sütten yoğurt mayalıyorum.Bende düşünmüyorum da aslında her gittıgımde doktora sorucam unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?