- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.341
BNCE SENDE 16. HAFTADA TEKRAR SOR KIZ DEYİP COK DEĞİŞEN OLUYOR RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLAR VERSİN İNŞALLAH .
Maşallah ne güzel. Bende öyle Bi sütçü bulsam aslında süper olurCanım ben asla marketten hazır yoğurt ve süt almıyorum ..Kızım 8 yaşında hazır yoğurtun tadını bir yere gittiğimizde mecburen yemiştir sadece o kadar yani...Çok güvendiğim biyerden alıyorum yıllardır..hazır süt ve yoğurtların içinde bozulmaması için kullanılan o kadar yapay katkı maddesi varki içtiğimiz sütün içinde mikrop bile varsaki o yapay koruyuculardan daha tolere edilebilir bence vücut için...
Banada %100 kiz demisti 1 hafta sonra erkek dedi :)Çok teşekkür ederim bana da kız gibi geliyor ama Dr 11+6 da erkeğe benzettim dedi bakalım gorcez 2 hafta sonra
AMİN CANIM BENİMAmin inş sağlıklı olsunlar da :)
CANIM ÖZELDE DR UM VARDI İLK ORAYA GİDİYORDUM SONRA DEVLETE GEÇTİM TEKRAR ONA GİDİP CİNİSYETİ İÇİN GELDİĞİMİ SÖYLİCEMBenmde geçen hafta başka bir dr.a gitmek fikri vardı..Başka dr.a gittiğinizde cinsiyet için geldiğinizi direk söyleyecekmisniz dr.a :) Yoksa normal muayeneye gitmiş gibi cinsiyetide mi soracaksınız
SİZE KACINCI HAFTADA KIZ DEDİLERBanada %100 kiz demisti 1 hafta sonra erkek dedi :)
11 haftada kız, 12. Haftada erkek dedilerSİZE KACINCI HAFTADA KIZ DEDİLER
Canım ben yaşamadım ama Erken doğum riski durumunda yapılıyor. Dr.una sormadın mı ?Merhaba kızlar. Haftaya rahme dikiş atilatacakmis boyle bisey yasayan oldumu?
Anladım cnm11 haftada kız, 12. Haftada erkek dediler
Rahminde acilma veya kanama mi var acilma olduğu zaman yapiyorlarmis diye biliyorum sagliklica kucagina al inşallahMerhaba kızlar. Haftaya rahme dikiş atilatacakmis boyle bisey yasayan oldumu?
Hadi yaa öylesi de kötü insan bı fikre alışıyorBanada %100 kiz demisti 1 hafta sonra erkek dedi :)
Dikiş neden atilacak canim bir sorun mu var? Genelde düşük tehlikesinde yapiiyor diye biliyorumMerhaba kızlar. Haftaya rahme dikiş atilatacakmis boyle bisey yasayan oldumu?
Sordumda bnim plesenta rahme baskı yapiyo asagidaymis. Bide benim tüp bebek. Atmamiz lazim dedi ama bilmiyorumCanım ben yaşamadım ama Erken doğum riski durumunda yapılıyor. Dr.una sormadın mı ?
Kanamam var tedbir amacli dedi ama.yasayanlardan bilgi alıyım dedimRahminde acilma veya kanama mi var acilma olduğu zaman yapiyorlarmis diye biliyorum sagliklica kucagina al inşallah
Aynen oyle. Bide ben kız istiyodum cok kaptirmistim bayaHadi yaa öylesi de kötü insan bı fikre alışıyor
O ZAMAN YAPTIR CANIM ÖNLEMİNİ AL RABBİM KORUSUN İNŞALLAH BEBİŞİNİKanamam var tedbir amacli dedi ama.yasayanlardan bilgi alıyım dedim
Cnim benim plesenta rahme baskı yapiyomus bide kanamam var. Bide tüp bebek. Tedbir amaçlı dedi doktor. Ama yasayanlar varsa fikir almak istedimDikiş neden atilacak canim bir sorun mu var? Genelde düşük tehlikesinde yapiiyor diye biliyorum
Oyle yapcm gibi. Amin cnim rabbim.korusunO ZAMAN YAPTIR CANIM ÖNLEMİNİ AL RABBİM KORUSUN İNŞALLAH BEBİŞİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?