2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben daha önce battaniye vs bişi örmedim. Kendim Bi battaniye örmeyi çok heves ediyorum bugün iplere baktım örünce kendinden renk katan ipleri gördüm onları düz örsem güzel olur mu
Canim tuylu seyler iyi degil. Ogluma orme hirka yelek geldi hicbirini giydirmedim . Hem terletiyor hem agzina kaciyor. Pamuk yelek aldim hep. Battaniyede pamuk hazir aldim. Tuyleri uçusmasin emegine yazık

Canim tuylu seyler iyi degil. Ogluma orme hirka yelek geldi hicbirini giydirmedim . Hem terletiyor hem agzina kaciyor. Pamuk yelek aldim hep. Battaniyede pamuk hazir aldim. Tuyleri uçusmasin emegine yazık
Yemek bende pamuklu istiyorum örmeler tahriş edıyor gibi geliyo. Battaniye de örünce içine polar geçirtmeyi düşündüm ama yine de kararsızım siz tecrübeli olunca iyi oliyor

Yemek bende pamuklu istiyorum örmeler tahriş edıyor gibi geliyo. Battaniye de örünce içine polar geçirtmeyi düşündüm ama yine de kararsızım siz tecrübeli olunca iyi oliyor
Oyle olabilir polar yada baska kumas. Tuysuz bebek ipleride var ismi ne diye geciyor bilmiyorum. Heves ettiysen ör .

Oyle olabilir polar yada baska kumas. Tuysuz bebek ipleride var ismi ne diye geciyor bilmiyorum. Heves ettiysen ör .
Nako ve alize nın bebeklere özel ipleri varmış Bi bakmak yazış rahatsız edici mi diye.zaten evlendi heryer sıcak çoçuğa Bi battaniye örtüyorsun yetiyo

Ayyy sorma benim de ilk kızımda da Dr erkeğe benzettim dedi iki hafta sonra kesin kız dedi bu gebeliğimde de erkege benziyor dedi nub teorisi ve çin takvimine göre kız Rus takvimine göre erkek sonucu cooook merak ediyorum
Saglikla ve gonlune gore olsun insallah cnim

Benim bebeğim doğduktan sonra çalışıp çalışmayacağım kesin değil. İki türlü de zorlu bir süreç olacak artı eksileri var. Çalışmaya karar vermiştim, iş arkadaşım işi bırakabilirim diyor, işlerin üzerime yığılması demek olur bu. Hem bebek hem böyle bir stres oyy kafam karışık 1 haftadır düşün düşün bi yere varamadım ...

Ben ilk kizimdan sonra istifa ettim

Ben kizima ormustum iki renkli düz sekikde sonraa pikoyla polar gibi kumas gecirttim cok guzel oldu hala duruyor nasipse bu kizimada kullanacagim kendim yaptim sonuctaa..yelek falan bende giydirmedim ama oturmaya basladiktan sonraa arada annemin orduklerinden giydirdim

Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsan Zeynep hocanın derslerine de katılabilirsin ücretsizmiş. İnstagram hesabında nasıl başvuracağın yazıyor, ben düşünüyorum katılmayı
Yaa canım ben Almanyadayim. Ama nisanda iki hafta istanbul da olacağım. Hemen bakayım.internetten :) çok istiyorum böyle doğumla ilgili aktivitelere filan katilayim:)

Sağol abla buda güzel fikirmiş. Şu ipi begendım

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 76
Ne güzel becerin var canım.bende bebeğime kendi ellerimle bişeyler örmek istiyorum ama hiç bilmiyorum

Yarın kontrolüm var cinsiyetimiz belli olur inşaallah.senin ne zaman kontrol?
Ay bende hiç beceri yok canım. Benim kontrole 10 gün var bana 13+5 de erkeğe benzıyor dedı. Bende ayrıntılı ultrasona randevu alabileyim diye perşembe esenler kadın doğuma randevu aldım. Orda yapılıyor mu bilmiyorum yapıyorlarsa randevu alırım

Benimde 13 haftada erkeğe benziyor dedi :)
Esenlerde yapılıyor canım.bana bir ay sonra gel ayrıntılı ultrason için gün vericem dedi.

Merhabalar ben emine konyadan katiliyorum araniza. 3 yasinda bir kizim var benim 15 aralık sat ama doktor 20 araliga attı geç dollenmeymis 12 haftalikken geçen çarşamba kıza benziyor dedi doktorum ama benim içimde erkek hissi var hala bu cuma gidicem bet belli olacak inşallah hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kizlar

Eklentiler

• 20170315_155538.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…