- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.361
Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsan Zeynep hocanın derslerine de katılabilirsin ücretsizmiş. İnstagram hesabında nasıl başvuracağın yazıyor, ben düşünüyorum katılmayıEvet bende ondan yaptım bata iyi hissettirdi:) dikkat edilerek yapılabilir hepi topu nefes çünkü:)
Ayyy sorma benim de ilk kızımda da Dr erkeğe benzettim dedi iki hafta sonra kesin kız dedi bu gebeliğimde de erkege benziyor dedi nub teorisi ve çin takvimine göre kız Rus takvimine göre erkek sonucu cooook merak ediyorumAynen oyle. Bide ben kız istiyodum cok kaptirmistim baya
Anladim canim gecmis olsun. Saglikla gelsin kuzun insallah.Cnim benim plesenta rahme baskı yapiyomus bide kanamam var. Bide tüp bebek. Tedbir amaçlı dedi doktor. Ama yasayanlar varsa fikir almak istedim
Canim tuylu seyler iyi degil. Ogluma orme hirka yelek geldi hicbirini giydirmedim . Hem terletiyor hem agzina kaciyor. Pamuk yelek aldim hep. Battaniyede pamuk hazir aldim. Tuyleri uçusmasin emegine yazıkBen daha önce battaniye vs bişi örmedim. Kendim Bi battaniye örmeyi çok heves ediyorum bugün iplere baktım örünce kendinden renk katan ipleri gördüm onları düz örsem güzel olur mu
Yemek bende pamuklu istiyorum örmeler tahriş edıyor gibi geliyo. Battaniye de örünce içine polar geçirtmeyi düşündüm ama yine de kararsızım siz tecrübeli olunca iyi oliyorCanim tuylu seyler iyi degil. Ogluma orme hirka yelek geldi hicbirini giydirmedim . Hem terletiyor hem agzina kaciyor. Pamuk yelek aldim hep. Battaniyede pamuk hazir aldim. Tuyleri uçusmasin emegine yazık
Oyle olabilir polar yada baska kumas. Tuysuz bebek ipleride var ismi ne diye geciyor bilmiyorum. Heves ettiysen ör .Yemek bende pamuklu istiyorum örmeler tahriş edıyor gibi geliyo. Battaniye de örünce içine polar geçirtmeyi düşündüm ama yine de kararsızım siz tecrübeli olunca iyi oliyor
Nako ve alize nın bebeklere özel ipleri varmış Bi bakmak yazış rahatsız edici mi diye.zaten evlendi heryer sıcak çoçuğa Bi battaniye örtüyorsun yetiyoOyle olabilir polar yada baska kumas. Tuysuz bebek ipleride var ismi ne diye geciyor bilmiyorum. Heves ettiysen ör .
Saglikla ve gonlune gore olsun insallah cnimAyyy sorma benim de ilk kızımda da Dr erkeğe benzettim dedi iki hafta sonra kesin kız dedi bu gebeliğimde de erkege benziyor dedi nub teorisi ve çin takvimine göre kız Rus takvimine göre erkek sonucu cooook merak ediyorum
İnşallah cnimm cümlemizin yavrusuna insallahAnladim canim gecmis olsun. Saglikla gelsin kuzun insallah.
Teşekkür ederim hepimiz içinSaglikla ve gonlune gore olsun insallah cnim
Ağustos annelerinde konu başlığı sahibi var. Ona bildiğim kadarıyla serklaj yapıldı ve baya hakim konuya ona danışabilirsinSordumda bnim plesenta rahme baskı yapiyo asagidaymis. Bide benim tüp bebek. Atmamiz lazim dedi ama bilmiyorum
Ben ilk kizimdan sonra istifa ettimBenim bebeğim doğduktan sonra çalışıp çalışmayacağım kesin değil. İki türlü de zorlu bir süreç olacak artı eksileri var. Çalışmaya karar vermiştim, iş arkadaşım işi bırakabilirim diyor, işlerin üzerime yığılması demek olur bu. Hem bebek hem böyle bir stres oyy kafam karışık 1 haftadır düşün düşün bi yere varamadım ...
Ben kizima ormustum iki renkli düz sekikde sonraa pikoyla polar gibi kumas gecirttim cok guzel oldu hala duruyor nasipse bu kizimada kullanacagim kendim yaptim sonuctaa..yelek falan bende giydirmedim ama oturmaya basladiktan sonraa arada annemin orduklerinden giydirdimYemek bende pamuklu istiyorum örmeler tahriş edıyor gibi geliyo. Battaniye de örünce içine polar geçirtmeyi düşündüm ama yine de kararsızım siz tecrübeli olunca iyi oliyor
Yaa canım ben Almanyadayim. Ama nisanda iki hafta istanbul da olacağım. Hemen bakayım.internetten :) çok istiyorum böyle doğumla ilgili aktivitelere filan katilayim:)Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsan Zeynep hocanın derslerine de katılabilirsin ücretsizmiş. İnstagram hesabında nasıl başvuracağın yazıyor, ben düşünüyorum katılmayı
Sağol abla buda güzel fikirmiş. Şu ipi begendımBen kizima ormustum iki renkli düz sekikde sonraa pikoyla polar gibi kumas gecirttim cok guzel oldu hala duruyor nasipse bu kizimada kullanacagim kendim yaptim sonuctaa..yelek falan bende giydirmedim ama oturmaya basladiktan sonraa arada annemin orduklerinden giydirdim
Sağol abla buda güzel fikirmiş. Şu ipi begendım
Ay bende hiç beceri yok canım. Benim kontrole 10 gün var bana 13+5 de erkeğe benzıyor dedı. Bende ayrıntılı ultrasona randevu alabileyim diye perşembe esenler kadın doğuma randevu aldım. Orda yapılıyor mu bilmiyorum yapıyorlarsa randevu alırımNe güzel becerin var canım.bende bebeğime kendi ellerimle bişeyler örmek istiyorum ama hiç bilmiyorum
Yarın kontrolüm var cinsiyetimiz belli olur inşaallah.senin ne zaman kontrol?
Ay bende hiç beceri yok canım. Benim kontrole 10 gün var bana 13+5 de erkeğe benzıyor dedı. Bende ayrıntılı ultrasona randevu alabileyim diye perşembe esenler kadın doğuma randevu aldım. Orda yapılıyor mu bilmiyorum yapıyorlarsa randevu alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?