- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.381
Bak buda guzelmiş..annem buna benzer bi iple yelek oruyor şu anda..Tüylü degil benim ördügüm iki tane tek renk ipleydi cok tüylü degildi..yarin annemin ordugunun resmini atarim bak onu pek kullanamadim kalin yün gibi geldi..Kendi ordugumude cikarttigim zaman foto olarak atarim fikir olurSağol abla buda güzel fikirmiş. Şu ipi begendım
Bunu dediğince Ka haftadaydın canım. Mustafa beye aldım randevuyu mesai dışı. Bakalım ikimize de aynı şeyi demişler değişen olcak mi acabaBenimde 13 haftada erkeğe benziyor dedi :)
Esenlerde yapılıyor canım.bana bir ay sonra gel ayrıntılı ultrason için gün vericem dedi.
İpi gidip yatından görücem ona göre alıcam hiç beçerim yok yaparım inşallahBak buda guzelmiş..annem buna benzer bi iple yelek oruyor şu anda..Tüylü degil benim ördügüm iki tane tek renk ipleydi cok tüylü degildi..yarin annemin ordugunun resmini atarim bak onu pek kullanamadim kalin yün gibi geldi..Kendi ordugumude cikarttigim zaman foto olarak atarim fikir olur
Bunu dediğince Ka haftadaydın canım. Mustafa beye aldım randevuyu mesai dışı. Bakalım ikimize de aynı şeyi demişler değişen olcak mi acaba
Çıkınca yaz canım hemen. Esenler katın doğum Murat talip kalemli. Mustafa diye yanlıs yazmışım. Esenler kadın doğuma en son he Zaman gittinBanada 13 te demişti dr.birazdan gidicem dr.a öğrenince yazarım canım :)
Mustafa bey hangi hastanede?
Maşallah canım Rabbim hayırlı evlat olmasını hasip etsin. Benimde değişir mi acabaKızım oluyooooorrr :)
Çıkınca yaz canım hemen. Esenler katın doğum Murat talip kalemli. Mustafa diye yanlıs yazmışım. Esenler kadın doğuma en son he Zaman gittin
maşallahallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsni cnmKızım oluyooooorrr :)
merhaba. Başarı hastanesinde Selime hanıma gittiğinizi okudum. Ben de orayı düşünüyorum ama telefondan doğum fiyatları ile ilgili bilgi vermiyorlar..bizim için net bilgi öğrenebilir misiniz acaba? Tekrar kontrole gittiğiniz zaman ya da doktorunuzun sekreterini arayıp? Eğer mümkünse çok sevinirimçbende öyle zor tutuyorum kendimi az daha sabır diyorum.Cinsiyeti belli olsun da
Tebrikler..Anne babasına hayırlı evlat olsun inşallahKızım oluyooooorrr :)
Tebrikler..Anne babasına hayırlı evlat olsun inşallahMerhabalar,
Bizimki de kız olacakmış inş. sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Tebrikler..Anne babasına hayırlı evlat olsun inşallahbenimde kızım olacak nasipse :)çok mutlulym ilk bebeğimde kız şinmdi de inşallah
Hadi gözün aydın canım. Ben daha konuşmadım yürüyüş kısmını kimi doktor 4 Aydan sonra öneriyor ondandır belkiŞimdi doktorum aradı. İkili tarama sonucum iyi çıkmış. Çok şükür.
Benim düşük riskim yok.ancak doktorum yürüyüşü hala önermedi.okudugum kitaplarda ve internette yuruyus yapmamizi tavsiye ediyorlar. Size doktorlarınız bişey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?