2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağol abla buda güzel fikirmiş. Şu ipi begendım
Bak buda guzelmiş..annem buna benzer bi iple yelek oruyor şu anda..Tüylü degil benim ördügüm iki tane tek renk ipleydi cok tüylü degildi..yarin annemin ordugunun resmini atarim bak onu pek kullanamadim kalin yün gibi geldi..Kendi ordugumude cikarttigim zaman foto olarak atarim fikir olur

Benimde 13 haftada erkeğe benziyor dedi :)
Esenlerde yapılıyor canım.bana bir ay sonra gel ayrıntılı ultrason için gün vericem dedi.
Bunu dediğince Ka haftadaydın canım. Mustafa beye aldım randevuyu mesai dışı. Bakalım ikimize de aynı şeyi demişler değişen olcak mi acaba

İpi gidip yatından görücem ona göre alıcam hiç beçerim yok yaparım inşallah

Bunu dediğince Ka haftadaydın canım. Mustafa beye aldım randevuyu mesai dışı. Bakalım ikimize de aynı şeyi demişler değişen olcak mi acaba

Banada 13 te demişti dr.birazdan gidicem dr.a öğrenince yazarım canım :)
Mustafa bey hangi hastanede?

Banada 13 te demişti dr.birazdan gidicem dr.a öğrenince yazarım canım :)
Mustafa bey hangi hastanede?
Çıkınca yaz canım hemen. Esenler katın doğum Murat talip kalemli. Mustafa diye yanlıs yazmışım. Esenler kadın doğuma en son he Zaman gittin

Çıkınca yaz canım hemen. Esenler katın doğum Murat talip kalemli. Mustafa diye yanlıs yazmışım. Esenler kadın doğuma en son he Zaman gittin

Kızım olucakmış canım :) erkeğe benzetmişti ama kesin kız dedi.
Sende ip alma hemen belki değişir :)
Esenler kadın doğuma 2 3 hafta önce gitmiştim yanlış hatırlamıyosam.

bende öyle zor tutuyorum kendimi az daha sabır diyorum.Cinsiyeti belli olsun da
merhaba. Başarı hastanesinde Selime hanıma gittiğinizi okudum. Ben de orayı düşünüyorum ama telefondan doğum fiyatları ile ilgili bilgi vermiyorlar..bizim için net bilgi öğrenebilir misiniz acaba? Tekrar kontrole gittiğiniz zaman ya da doktorunuzun sekreterini arayıp? Eğer mümkünse çok sevinirimç

Merhaba.bugünlerde ne kadar çok kız haberi alıyoruz. Hepinizi tebrik ederim.hayırlı ve sağlıklı evlat olurlar insallah

Şimdi doktorum aradı. İkili tarama sonucum iyi çıkmış. Çok şükür.
Benim düşük riskim yok.ancak doktorum yürüyüşü hala önermedi.okudugum kitaplarda ve internette yuruyus yapmamizi tavsiye ediyorlar. Size doktorlarınız bişey dedi mi?

Migreni olan arkadaşlar migren tutunca ne yapıyorsunuz ya Can'ıma tek Ette haftada 2. 3 kere migren mi tutar

Hadi gözün aydın canım. Ben daha konuşmadım yürüyüş kısmını kimi doktor 4 Aydan sonra öneriyor ondandır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…