- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.401
Tebrikler..Anne babasına hayırlı evlat olsun inşallah
maşallahallah sağlıklı kucağına almayı nasip etsni cnm
iki hafta önce kız gibi demişti doktor ama kesinleştirmek için 2 hafta sonra gidicez tekrar umarım doğru tahmin etmiştir
Günaydın kızlar bende erkek annesi olacam inşallah 15.hafta da gösterdi
Hanimlar goguslerinizde batma oluyormu? Iki gundur igne batiyormus gibi agrim oluyor, bugun biraz daha iyi.
Bu arada ilk aylarda en cok kilo alanlardanim herhalde, 3 ayda 4 kilo.
Ama istahim biraz kesildi yinede 3-4 saatde birsey yemezsem elim ayagim titriyor
Aynı doktora arkadaşın eşi gitti.ona 6.aydan sonra yürüyüş tavsiye etmiş. İçim rahatladı canim sagolHadi gözün aydın canım. Ben daha konuşmadım yürüyüş kısmını kimi doktor 4 Aydan sonra öneriyor ondandır belki
Bana bol bol yürü ve imkanın varsa yüz dedi. Benim alerjim olduğu için havuza gidemiyorum, o zaman yazın 20 gün tatile git, denizde yüz dedi. Şimdilik de yapabileceğin en iyi spor yürümek dedi.Şimdi doktorum aradı. İkili tarama sonucum iyi çıkmış. Çok şükür.
Benim düşük riskim yok.ancak doktorum yürüyüşü hala önermedi.okudugum kitaplarda ve internette yuruyus yapmamizi tavsiye ediyorlar. Size doktorlarınız bişey dedi mi?
Ban bio oil kullanıyorum sabah akşam diyo ama ben aklıma geldikçe kullanıyorumKızlar günaydın herkese bişey soracağım çatlak kremine başladınız mi ? Sabah mi akşam mi nasıl killaniyorsuniz . Çatlak kremi harici herhangibir şey kullanan varmı ?
Ben mustela ve zeytinyagi kullanıyorum. Gundr bir kere suruyordum.ama bu hafta karnimin gerildigini hissediyorum.o yüzden kremi işyerine getirip işyerinde kullanacağım akşamları da evde zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum.Kızlar günaydın herkese bişey soracağım çatlak kremine başladınız mi ? Sabah mi akşam mi nasıl killaniyorsuniz . Çatlak kremi harici herhangibir şey kullanan varmı ?
tekrar kontrolüm nisan başında o zaman sorarım ama çok uçuk değil bildiğim kadarıyla normal geçen 2 sene önce 500 dü bu sene de olsa olsa 700 filandır.Sezeryan 1500 dü 2 sene önce en fazla 2 dir.Ama pazarlık yapıyolarmerhaba. Başarı hastanesinde Selime hanıma gittiğinizi okudum. Ben de orayı düşünüyorum ama telefondan doğum fiyatları ile ilgili bilgi vermiyorlar..bizim için net bilgi öğrenebilir misiniz acaba? Tekrar kontrole gittiğiniz zaman ya da doktorunuzun sekreterini arayıp? Eğer mümkünse çok sevinirimç
Antık dikkat etmeye çalışıyorum aa kendime sırt üstü buluyorum. Yastık falan çıkarttık ekstra destek olsun diye ama alışmak zor ve uzun sürücek galibaGünaydın kızlar aklıma geldi yazayım dedim artık yavaş yavaş sol tarafınıza yatmaya başladınız değil mi? Çünkü kan dolaşımının en iyi olduğu ve bebeğe en iyi kan giden pozisyon buymuş.
Günaydın kızlar aklıma geldi yazayım dedim artık yavaş yavaş sol tarafınıza yatmaya başladınız değil mi? Çünkü kan dolaşımının en iyi olduğu ve bebeğe en iyi kan giden pozisyon buymuş.
Bebe yagiyla dusta durulaniyorum. Bol kalsiyum tuketiyorum . İLk hamileligimde catlamadim. Bundada aynen devam. Catlak kremi kimyasal ve yapis yapis oluyo kokusu rahatsiz edici. Bebe yagi hem saglikli. Bebek dogunca suruyoruz. Mis gibi hem camasir yapis yapis olmuyo. Bosuna masraf bence catlak kremi.Kızlar günaydın herkese bişey soracağım çatlak kremine başladınız mi ? Sabah mi akşam mi nasıl killaniyorsuniz . Çatlak kremi harici herhangibir şey kullanan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?