- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.421
Zaten biraz sol biraz saga yatmak gerekiyor. Ayni pozisyon bizim vucudumuzun sekli degisir. Dolasim icinde sart. Agirlik sol tarafa olmali. Sola yatamayan gunduz dinlenirken sola dogru uzanir. Zaten bir kac hafta sonra duz yatilmiyorHep sola yatıyorum ama bütün gece aynı pozisyonda uyumak zor oluyor :)
Ama gündüz dinlenirken hep sola yatıyorum.
Tmm cnm aticam ins ..En son ki ultrason görüntüsü var mi varsa at bir tahminde bulunabilirim
Tmm cnm aticam ins ..
asagida dosya yukle var ona bas.Kızlar ultrason resmini yukleyemiyorum farkali bir yöntemi mi var...
Ay hadı hayırlı olsun , benımde oyle gorunuyor ama bır sonrakı ay kesınlesecek ıns:)
Merhabalar ben emine konyadan katiliyorum araniza. 3 yasinda bir kizim var benim 15 aralık sat ama doktor 20 araliga attı geç dollenmeymis 12 haftalikken geçen çarşamba kıza benziyor dedi doktorum ama benim içimde erkek hissi var hala bu cuma gidicem bet belli olacak inşallah hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kizlar
bende de felaket var ölü gibiyim allah korusun vitamin takviyesi şartArkadaslar elinizde ayağınıza kesilme derler ya ay dökülüyor vücudum sanki hiç bir işe elim gitmiyor sizde de var mı böyle bir sey
Merhaba hemşerim :) hangi doktora gidiyorsun
Cinsiyetler netleşsin bakalım merak ediyorum bizde hiç ikiz çıkmadı. Çok şükür iyiyim canım ama tekrar enfeksiyon kaptım galiba yarın kontrollüm sonuçam doktoraBana bu sene erkek bebekler çok gibi gelmişti ama Eylül annelerinde eşit gidiyor
seyyav nasıl oldun?
Ben çok istiyordum ikizim olmasını ama nasip 1 tanecik oldu :)Cinsiyetler netleşsin bakalım merak ediyorum bizde hiç ikiz çıkmadı. Çok şükür iyiyim canım ama tekrar enfeksiyon kaptım galiba yarın kontrollüm sonuçam doktora
Aslında en büyük sıkıntım 1 litre su ya içiyorum ya içmiyorum fitil kullanınca rahatlamıştım ama tekrarladı galiba . Bende ikiz çok isterdim hatta ilaçla iki yumurtam oluşmuştu ikiside aynı büyüklükteydi ama iğne anca birini çatlatmıştı nasip ikiz gebelikler çok sıkıntılıBen çok istiyordum ikizim olmasını ama nasip 1 tanecik oldu :)
İlaç kullanamayınca enfeksiyon tekrarlıyor sürekli belki öyledir, suyunu bol iç en azından ağrı hissetmezsin.
Suyu bende içemiyordum 1,5 litrelik bir cam şişe aldım yanıma 3 litre kesin içiyorum şimdi, Tavsiye ederim yanında olursa içiyorsun.Aslında en büyük sıkıntım 1 litre su ya içiyorum ya içmiyorum fitil kullanınca rahatlamıştım ama tekrarladı galiba . Bende ikiz çok isterdim hatta ilaçla iki yumurtam oluşmuştu ikiside aynı büyüklükteydi ama iğne anca birini çatlatmıştı nasip ikiz gebelikler çok sıkıntılı
Ben de soluma yatınca eşime dönmüş oluyordum. En sonunda yer değiştirdik. Soluma yatınca duvara dönmüş oluyorum. Bide yastık aldım önüme. Genelde soluna yatıyorum artıksol tarafa yatmak gerçekten çok önemli ben de bi türlü alışamadım eşim de sağolsun uykuda ne yaptığını bilmiyor ondan sakınacağım diye sol tarafıma yatamıyorum da artık nasıl bir çözüm bulurum yastıkla mı desteklerim yoksa şu hamile yastıkları kullanışlı olur mu bilemiyorum
Ben 6. Haftadan beri hamile yastığı kullanıyorum dönüşü engellemiyor ama eşinle arana mesafe koyar, bacağını attığı zaman yastığa gider, sana temas etmez.sol tarafa yatmak gerçekten çok önemli ben de bi türlü alışamadım eşim de sağolsun uykuda ne yaptığını bilmiyor ondan sakınacağım diye sol tarafıma yatamıyorum da artık nasıl bir çözüm bulurum yastıkla mı desteklerim yoksa şu hamile yastıkları kullanışlı olur mu bilemiyorum
Ben 6. Haftadan beri hamile yastığı kullanıyorum dönüşü engellemiyor ama eşinle arana mesafe koyar, bacağını attığı zaman yastığa gider, sana temas etmez.
Canım duşta nasıl kullanıyosun.duştan önce kullanıp öylemi duş alıyorsun.yoksa duştan çıkıncamı kullanıyosun.Bebe yagiyla dusta durulaniyorum. Bol kalsiyum tuketiyorum . İLk hamileligimde catlamadim. Bundada aynen devam. Catlak kremi kimyasal ve yapis yapis oluyo kokusu rahatsiz edici. Bebe yagi hem saglikli. Bebek dogunca suruyoruz. Mis gibi hem camasir yapis yapis olmuyo. Bosuna masraf bence catlak kremi.
Benim yastığım da büyük, yüz üstü ağırlıklı uyuduğum için karnımın altına doğru alıyorum, sert olmamış oluyor altı, normalde 3 yastıkla uyurdum hepsini kaldırdım tek başına yetiyor, eşimle arama bayağı mesafe bırakıyor ama eşim yine de korktuğu için salonda uyuyor :) yastığın modeliCanım ne tür hamile yastığı kullanıyosun.nette çok çeşit var büyükleri kullanışlı gelmedi bana.
Sen memnunmusun biraz anlatırmısın fikir vermek için :)
Benim yastığım da büyük, yüz üstü ağırlıklı uyuduğum için karnımın altına doğru alıyorum, sert olmamış oluyor altı, normalde 3 yastıkla uyurdum hepsini kaldırdım tek başına yetiyor, eşimle arama bayağı mesafe bırakıyor ama eşim yine de korktuğu için salonda uyuyor :) yastığın modeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?