2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hep sola yatıyorum ama bütün gece aynı pozisyonda uyumak zor oluyor :)
Ama gündüz dinlenirken hep sola yatıyorum.
Zaten biraz sol biraz saga yatmak gerekiyor. Ayni pozisyon bizim vucudumuzun sekli degisir. Dolasim icinde sart. Agirlik sol tarafa olmali. Sola yatamayan gunduz dinlenirken sola dogru uzanir. Zaten bir kac hafta sonra duz yatilmiyor

Merhaba hemşerim :) hangi doktora gidiyorsun

Cinsiyetler netleşsin bakalım merak ediyorum bizde hiç ikiz çıkmadı. Çok şükür iyiyim canım ama tekrar enfeksiyon kaptım galiba yarın kontrollüm sonuçam doktora
Ben çok istiyordum ikizim olmasını ama nasip 1 tanecik oldu :)
İlaç kullanamayınca enfeksiyon tekrarlıyor sürekli belki öyledir, suyunu bol iç en azından ağrı hissetmezsin.

Ben çok istiyordum ikizim olmasını ama nasip 1 tanecik oldu :)
İlaç kullanamayınca enfeksiyon tekrarlıyor sürekli belki öyledir, suyunu bol iç en azından ağrı hissetmezsin.
Aslında en büyük sıkıntım 1 litre su ya içiyorum ya içmiyorum fitil kullanınca rahatlamıştım ama tekrarladı galiba . Bende ikiz çok isterdim hatta ilaçla iki yumurtam oluşmuştu ikiside aynı büyüklükteydi ama iğne anca birini çatlatmıştı nasip ikiz gebelikler çok sıkıntılı

Suyu bende içemiyordum 1,5 litrelik bir cam şişe aldım yanıma 3 litre kesin içiyorum şimdi, Tavsiye ederim yanında olursa içiyorsun.
İkiz gebelikte zor bebeklerin bakımı da ama ne bileyim insan özeniyor, çok tatlılar, 1 kere de yapıp kurtulurum diyorsun :)

Ben de soluma yatınca eşime dönmüş oluyordum. En sonunda yer değiştirdik. Soluma yatınca duvara dönmüş oluyorum. Bide yastık aldım önüme. Genelde soluna yatıyorum artık

Ben 6. Haftadan beri hamile yastığı kullanıyorum dönüşü engellemiyor ama eşinle arana mesafe koyar, bacağını attığı zaman yastığa gider, sana temas etmez.

Ben 6. Haftadan beri hamile yastığı kullanıyorum dönüşü engellemiyor ama eşinle arana mesafe koyar, bacağını attığı zaman yastığa gider, sana temas etmez.

Canım ne tür hamile yastığı kullanıyosun.nette çok çeşit var büyükleri kullanışlı gelmedi bana.
Sen memnunmusun biraz anlatırmısın fikir vermek için :)

Canım duşta nasıl kullanıyosun.duştan önce kullanıp öylemi duş alıyorsun.yoksa duştan çıkıncamı kullanıyosun.
Bende bebe yağı kullanmayı düşünüyorum.

Canım ne tür hamile yastığı kullanıyosun.nette çok çeşit var büyükleri kullanışlı gelmedi bana.
Sen memnunmusun biraz anlatırmısın fikir vermek için :)
Benim yastığım da büyük, yüz üstü ağırlıklı uyuduğum için karnımın altına doğru alıyorum, sert olmamış oluyor altı, normalde 3 yastıkla uyurdum hepsini kaldırdım tek başına yetiyor, eşimle arama bayağı mesafe bırakıyor ama eşim yine de korktuğu için salonda uyuyor :) yastığın modeli

Eklentiler

• IMG_8014.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 58

Erkeklere büyük fedakarlık düşüyor :)
Rahat bişeye benziyor.ilerleyen zamanlarda daha çok iş görür.sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…