2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben çok istiyordum ikizim olmasını ama nasip 1 tanecik oldu :)
İlaç kullanamayınca enfeksiyon tekrarlıyor sürekli belki öyledir, suyunu bol iç en azından ağrı hissetmezsin.

Ayyy benimde hayalimdi hep ikizim olsun ama nasip olmadı :) belki bundan sonra valla grupta da hiç ikiz annesi yok eylül de ikiz yok anlaşılan

Günaydın kızlar,
Ben TSH düşüklüğü nedeniyle aşırı yorgunluk çekiyorum. Arada kalp çarpıntısı yapıyor. Tam dinleneyim derken eşim iş gezisine çıktı. 15 gün yok. İki çocuk ve şişik göbekle işe git gel yapıyorum. Allah yardım ediyor, şükür işleirm yolunda gidiyor. Maşallah diyeyim.

Çok saol canım peki nekadarlisin su anda gerilme ne zaman başladı ben 12 haftalık oldum

Bebe yağı mantıklı hiç aklıma gelmemişti.bebe ygini sürdükten ne zaman sonra durulaniyorsun canim

MAslalah sana Allah kolaylık versın valla ısın zor ama Rabbım verıyor demekkı kolaylıgını:)

Kizlar ben yüzüstü yatan biriyim diger pozisyonlarda uyuyamiyorum. Ilk uyurken yuzustu yatiyorum ama sonra kendimi sola donuk buluyorum. Belki de gece rahatsiz olup dönüyorum. Catlak icin de suan sadece nemlendirici krem ve aklima geldikce hindisatan cevizi yagi kullaniyorum. Ama ileride daha dikkat etmek lazim cunku benim de cildim kuru ve genetik yatkinlik da var

Merhaba kızlar bende tahmini 26.09.2017 tarıhınde dogum yapacagım cinsiyetimiz belli değil henüz rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin bana halkalı ikitelli güneşli civarı işini hakkıyla yapan doktor hastane tavsiyesi olan varmı ılk 6 haftalıklen gittim kese görünüyordu ve sonra 12 haftalıkken gittim ıkıli test zamanımızdı yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım 1000 tl dedi ıkılı teste doktor bunun yerınee neral dna testınden bahsettı 2000-2500 tl ve bana ne kan testi ne idrar testi yapmadı devlete gidip yaptırdım kan idrar testini diğer testi yaptırmadım ikilide yaptırmadım bunların yerine detaylı ultrasyon düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olacak kimse varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…