- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.461
Ben çok istiyordum ikizim olmasını ama nasip 1 tanecik oldu :)
İlaç kullanamayınca enfeksiyon tekrarlıyor sürekli belki öyledir, suyunu bol iç en azından ağrı hissetmezsin.
Aslında en büyük sıkıntım 1 litre su ya içiyorum ya içmiyorum fitil kullanınca rahatlamıştım ama tekrarladı galiba . Bende ikiz çok isterdim hatta ilaçla iki yumurtam oluşmuştu ikiside aynı büyüklükteydi ama iğne anca birini çatlatmıştı nasip ikiz gebelikler çok sıkıntılı
Cnm oyle yaptim ama dosya boyutu yüzünden sunucu tarafından islenemiyor dedi..asagida dosya yukle var ona bas.
Öyle yazıyor heryerde. Benim patronum doktoruna sormuş sola yatsanız iyi ama çokta önemli degıl demişYatarken sol tarafımımıza mı yatmamız lazımmış ?
Benim de solda duruyor hep :) ben de sola kıvrık yattıgım için zorluyor bazen
Ben mustela ve zeytinyagi kullanıyorum. Gundr bir kere suruyordum.ama bu hafta karnimin gerildigini hissediyorum.o yüzden kremi işyerine getirip işyerinde kullanacağım akşamları da evde zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum.
canım resmi biraz kırp öyle yükleCnm oyle yaptim ama dosya boyutu yüzünden sunucu tarafından islenemiyor dedi..
Bebe yagiyla dusta durulaniyorum. Bol kalsiyum tuketiyorum . İLk hamileligimde catlamadim. Bundada aynen devam. Catlak kremi kimyasal ve yapis yapis oluyo kokusu rahatsiz edici. Bebe yagi hem saglikli. Bebek dogunca suruyoruz. Mis gibi hem camasir yapis yapis olmuyo. Bosuna masraf bence catlak kremi.
Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum, çatlak kremi kullanmıyorum
Günaydın kızlar,
Ben TSH düşüklüğü nedeniyle aşırı yorgunluk çekiyorum. Arada kalp çarpıntısı yapıyor. Tam dinleneyim derken eşim iş gezisine çıktı. 15 gün yok. İki çocuk ve şişik göbekle işe git gel yapıyorum. Allah yardım ediyor, şükür işleirm yolunda gidiyor. Maşallah diyeyim.
nasıl anlıyorsun ya ben hissedemiyorum
bu arada üçüz varmış göremedim ama hayırlı olsuuun :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?