- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.441
Bana kalsa gitmesin, istemiyorum ayrı uyumayı ama korkuyorum diyor rahat edemiyormuş, ne yapayım :)Erkeklere büyük fedakarlık düşüyor :)
Rahat bişeye benziyor.ilerleyen zamanlarda daha çok iş görür.sağol canım.
Elevit kullaniyordum domuz jelatini varmış içinde duyunca bıraktım yarın doktoruma söyleyeceğim başka bir vitamin verirse domuz katkısı olmayan kullanırımbende de felaket var ölü gibiyim allah korusun vitamin takviyesi şart
Bana kalsa gitmesin, istemiyorum ayrı uyumayı ama korkuyorum diyor rahat edemiyormuş, ne yapayım :)
Banyo yaptiktan sonra tum vucuduma sıkıyorum. Sonra kısa durulaniyorum. Yag oldugu icin vucuttan cikmiyor zaten. Bacaklarima da yapiyorum Krem kullanmadigim icin. Kısin pul pul dokuluyor. Kalcana da surmeyi unutma bazilarinin kalca yada gogsu catliyorCanım duşta nasıl kullanıyosun.duştan önce kullanıp öylemi duş alıyorsun.yoksa duştan çıkıncamı kullanıyosun.
Bende bebe yağı kullanmayı düşünüyorum.
Banyo yaptiktan sonra tum vucuduma sıkıyorum. Sonra kısa durulaniyorum. Yag oldugu icin vucuttan cikmiyor zaten. Bacaklarima da yapiyorum Krem kullanmadigim icin. Kısin pul pul dokuluyor. Kalcana da surmeyi unutma bazilarinin kalca yada gogsu catliyor
Badem yagida iyi bildigim kadariyla ama kıllanma yaparmi bilmiyorum. Riske atmadim. Bebe yagina devam . Sampuanda komili bebe kullaniyorum sac ve vucut . Sacim boyasiz guzel yapiyor. Kimyasal surmuyorum.Çok sağol canım.benim doktorumda bebe yağı yada diğer doğal yağlar sürebilirsin dedi.nemli tut vücudunu dedi.
Anneme çekersem bi tane çatlağım olmaz :)
Ama tedbiri elden bırakmak lazım :)
Badem yagida iyi bildigim kadariyla ama kıllanma yaparmi bilmiyorum. Riske atmadim. Bebe yagina devam . Sampuanda komili bebe kullaniyorum sac ve vucut . Sacim boyasiz guzel yapiyor. Kimyasal surmuyorum.
Masamda ve çantamda hep su var gece baş ucumda ama nafile. İkiz hamile arkadaşım var şu an beş aylık kilo almamasına rağmen şimdiden yuvarlandığını söylüyor. Ve ikiz diye herşey çiftmişSuyu bende içemiyordum 1,5 litrelik bir cam şişe aldım yanıma 3 litre kesin içiyorum şimdi, Tavsiye ederim yanında olursa içiyorsun.
İkiz gebelikte zor bebeklerin bakımı da ama ne bileyim insan özeniyor, çok tatlılar, 1 kere de yapıp kurtulurum diyorsun :)
Decavit verir canım ikisi eş değer eczanede gark etseydin değiştirirdin. Burda eczanede çalışan arkadaş var o söylemiştiElevit kullaniyordum domuz jelatini varmış içinde duyunca bıraktım yarın doktoruma söyleyeceğim başka bir vitamin verirse domuz katkısı olmayan kullanırım
Bilmiyordum ki başta bilsem kullanirmiydim vicdan azabı duyuyorum zaten bebeğime domuz katkısı içeren ilaç içtimDecavit verir canım ikisi eş değer eczanede gark etseydin değiştirirdin. Burda eczanede çalışan arkadaş var o söylemişti
Yok canım öyle düşünme sonuçta bilerek değil ne yazık kı doktorlar düşüncesizBilmiyordum ki başta bilsem kullanirmiydim vicdan azabı duyuyorum zaten bebeğime domuz katkısı içeren ilaç içtim
Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum, çatlak kremi kullanmıyorumKızlar günaydın herkese bişey soracağım çatlak kremine başladınız mi ? Sabah mi akşam mi nasıl killaniyorsuniz . Çatlak kremi harici herhangibir şey kullanan varmı ?
Ben sol tarafıma yatamıyorum karnım ağrıyor,sağ tarafa dönüp yatınca rahat ediyorum.Günaydın kızlar aklıma geldi yazayım dedim artık yavaş yavaş sol tarafınıza yatmaya başladınız değil mi? Çünkü kan dolaşımının en iyi olduğu ve bebeğe en iyi kan giden pozisyon buymuş.
Canım bütün gece ben de yatamıyorum. Uyuşuyor ağrıyor arada sağa dönüyorum ama yapacak birşey yok alışmamız lazım. Benim durumumda çok daha önemli bebeğin gelişimi. O yüzden ben dikkat ediyorum.Ben sol tarafıma yatamıyorum karnım ağrıyor,sağ tarafa dönüp yatınca rahat ediyorum.
Benim bebeğim karnımda sol tarafımda duruyor galiba o yüzden istesem de o tarafa yatamıyorum. Karnım sola doğru yamuk. Hem sola yatınca kalbimin üstüne yattığım için kalbim sıkışıyormuş gibi hissediyorum. Sende öyle olmuyor mu ?Canım bütün gece ben de yatamıyorum. Uyuşuyor ağrıyor arada sağa dönüyorum ama yapacak birşey yok alışmamız lazım. Benim durumumda çok daha önemli bebeğin gelişimi. O yüzden ben dikkat ediyorum.
Benim ilk gebeligim nasıl olacak bilmiyorum ama ben bol su içiyorum içeriden nemlendirmek önemli diye okudum. Birde dustan sonra zeytinyağı sürüyorum.aklıma geldikçe .badem ya da bebe yagida olabilir önemli olan nemli tutmak sanırım.Bebe yagiyla dusta durulaniyorum. Bol kalsiyum tuketiyorum . İLk hamileligimde catlamadim. Bundada aynen devam. Catlak kremi kimyasal ve yapis yapis oluyo kokusu rahatsiz edici. Bebe yagi hem saglikli. Bebek dogunca suruyoruz. Mis gibi hem camasir yapis yapis olmuyo. Bosuna masraf bence catlak kremi.
Benim bebeğim karnımda sol tarafımda duruyor galiba o yüzden istesem de o tarafa yatamıyorum. Karnım sola doğru yamuk. Hem sola yatınca kalbimin üstüne yattığım için kalbim sıkışıyormuş gibi hissediyorum. Sende öyle olmuyor mu ?
Merhaba hemşerim :) hangi doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?