2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım duşta nasıl kullanıyosun.duştan önce kullanıp öylemi duş alıyorsun.yoksa duştan çıkıncamı kullanıyosun.
Bende bebe yağı kullanmayı düşünüyorum.
Banyo yaptiktan sonra tum vucuduma sıkıyorum. Sonra kısa durulaniyorum. Yag oldugu icin vucuttan cikmiyor zaten. Bacaklarima da yapiyorum Krem kullanmadigim icin. Kısin pul pul dokuluyor. Kalcana da surmeyi unutma bazilarinin kalca yada gogsu catliyor

Çok sağol canım.benim doktorumda bebe yağı yada diğer doğal yağlar sürebilirsin dedi.nemli tut vücudunu dedi.
Anneme çekersem bi tane çatlağım olmaz :)
Ama tedbiri elden bırakmak lazım :)

Çok sağol canım.benim doktorumda bebe yağı yada diğer doğal yağlar sürebilirsin dedi.nemli tut vücudunu dedi.
Anneme çekersem bi tane çatlağım olmaz :)
Ama tedbiri elden bırakmak lazım :)
Badem yagida iyi bildigim kadariyla ama kıllanma yaparmi bilmiyorum. Riske atmadim. Bebe yagina devam . Sampuanda komili bebe kullaniyorum sac ve vucut . Sacim boyasiz guzel yapiyor. Kimyasal surmuyorum.

Badem yagida iyi bildigim kadariyla ama kıllanma yaparmi bilmiyorum. Riske atmadim. Bebe yagina devam . Sampuanda komili bebe kullaniyorum sac ve vucut . Sacim boyasiz guzel yapiyor. Kimyasal surmuyorum.

Benim göbeğim şimdiden tüylendi.bide badem yağı sürsem iyice coşucak :)
Ben bebe yağı alıyım en iyisi

Masamda ve çantamda hep su var gece baş ucumda ama nafile. İkiz hamile arkadaşım var şu an beş aylık kilo almamasına rağmen şimdiden yuvarlandığını söylüyor. Ve ikiz diye herşey çiftmiş

Elevit kullaniyordum domuz jelatini varmış içinde duyunca bıraktım yarın doktoruma söyleyeceğim başka bir vitamin verirse domuz katkısı olmayan kullanırım
Decavit verir canım ikisi eş değer eczanede gark etseydin değiştirirdin. Burda eczanede çalışan arkadaş var o söylemişti

Ben sol tarafıma yatamıyorum karnım ağrıyor,sağ tarafa dönüp yatınca rahat ediyorum.

Ben sol tarafıma yatamıyorum karnım ağrıyor,sağ tarafa dönüp yatınca rahat ediyorum.
Canım bütün gece ben de yatamıyorum. Uyuşuyor ağrıyor arada sağa dönüyorum ama yapacak birşey yok alışmamız lazım. Benim durumumda çok daha önemli bebeğin gelişimi. O yüzden ben dikkat ediyorum.

Benim bebeğim karnımda sol tarafımda duruyor galiba o yüzden istesem de o tarafa yatamıyorum. Karnım sola doğru yamuk. Hem sola yatınca kalbimin üstüne yattığım için kalbim sıkışıyormuş gibi hissediyorum. Sende öyle olmuyor mu ?

Benim ilk gebeligim nasıl olacak bilmiyorum ama ben bol su içiyorum içeriden nemlendirmek önemli diye okudum. Birde dustan sonra zeytinyağı sürüyorum.aklıma geldikçe .badem ya da bebe yagida olabilir önemli olan nemli tutmak sanırım.

Benim de solda duruyor hep :) ben de sola kıvrık yattıgım için zorluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…