- 9 Ocak 2017
- 276
- 528
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.481
johnsons baby bebek yağı bir ara yasaklanmıştı suan bilemiyorum. Karına sürülünce plesantaya geçiyormuş. Kanserojen etkisi varmış. Haberlerde dinlemiştim 3-6 ay oldu sanırım.
Haftanın içindeyim. Gerilme bu hafta hissetmeye başladım. Midemin olduğu taraflar,göbek deliğini üstü cildim geriliyormus gibi hissediyorum .Çok saol canım peki nekadarlisin su anda gerilme ne zaman başladı ben 12 haftalık oldum
Johnsons baby kullaniyorum. Ben ustundekine dikkat etmiyorum. Kokusu ağir olmayani tercih ediyorum. Light larida var. Daha az yag kivaminda. Baska kullanan arkadaslar var mi bilmiyorum. Belki daha iyi markalar vardir. Ogluma bunu kullaniyorum . Memnunuz. Hem fiyatida uygun.
Ben 2 senedir kullaniyorum. Parabensiz yaziyor uzerinde. Piyasada var. Reklamlardada eski marka. Dalinin uzerinde parabensiz yazisi yok. O urunu kullanmiyoruzjohnsons baby bebek yağı bir ara yasaklanmıştı suan bilemiyorum. Karına sürülünce plesantaya geçiyormuş. Kanserojen etkisi varmış. Haberlerde dinlemiştim 3-6 ay oldu sanırım.
Z. Yagini kullananda var. O da dogaldir ama kokusu rahatsiz ediyor. Banyo yaptiktan sonra enson surup beklemeden durulaniyorum. Vucudunda kaliyor yag zatenBebe yağı mantıklı hiç aklıma gelmemişti.bebe ygini sürdükten ne zaman sonra durulaniyorsun canim
Benim değil canım üçüz, etiketlediğim arkadaş işaretlemişte bende görünce tebrik edeyim dedim :)Ayyyy masallah sana üçüüz mü var ne guzel ,Rabbım sızlere bagıslasın ınsallah ,Allah klaylıgını versın:):):) Nekadarlık suanda?
Benim değil canım üçüz, etiketlediğim arkadaş işaretlemişte bende görünce tebrik edeyim dedim :)
Merhaba kızlar bende tahmini 26.09.2017 tarıhınde dogum yapacagım cinsiyetimiz belli değil henüz rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin bana halkalı ikitelli güneşli civarı işini hakkıyla yapan doktor hastane tavsiyesi olan varmı ılk 6 haftalıklen gittim kese görünüyordu ve sonra 12 haftalıkken gittim ıkıli test zamanımızdı yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım 1000 tl dedi ıkılı teste doktor bunun yerınee neral dna testınden bahsettı 2000-2500 tl ve bana ne kan testi ne idrar testi yapmadı devlete gidip yaptırdım kan idrar testini diğer testi yaptırmadım ikilide yaptırmadım bunların yerine detaylı ultrasyon düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olacak kimse varmı
Çok tatlılar demi zorluğa rağmen insan özeniyorAyyy benimde hayalimdi hep ikizim olsun ama nasip olmadı :) belki bundan sonra valla grupta da hiç ikiz annesi yok eylül de ikiz yok anlaşılan
Teşekkür ederim çok sağolun bunu daha çok bacaklarım çok kuru pul pul dökülüyo onun için kullanıcamJohnsons baby kullaniyorum. Ben ustundekine dikkat etmiyorum. Kokusu ağir olmayani tercih ediyorum. Light larida var. Daha az yag kivaminda. Baska kullanan arkadaslar var mi bilmiyorum. Belki daha iyi markalar vardir. Ogluma bunu kullaniyorum . Memnunuz. Hem fiyatida uygun.
Bende yaptırmadım yaptıran arkadaşlar da var yaptırmayan da benim de Ense kalınlığına bakıldı sadece. Ayrıntılı ultrason yaptırıcam Zaman'ı gelinceMerhaba kızlar bende tahmini 26.09.2017 tarıhınde dogum yapacagım cinsiyetimiz belli değil henüz rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin bana halkalı ikitelli güneşli civarı işini hakkıyla yapan doktor hastane tavsiyesi olan varmı ılk 6 haftalıklen gittim kese görünüyordu ve sonra 12 haftalıkken gittim ıkıli test zamanımızdı yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım 1000 tl dedi ıkılı teste doktor bunun yerınee neral dna testınden bahsettı 2000-2500 tl ve bana ne kan testi ne idrar testi yapmadı devlete gidip yaptırdım kan idrar testini diğer testi yaptırmadım ikilide yaptırmadım bunların yerine detaylı ultrasyon düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olacak kimse varmı
Merhaba aysegul, ben riskli bir gebelik gecirdigim icin acibadem atakent te perinatolog umut dilek e gidiyorum cok memnunum, ayni hastanede sgk nin gectigi mesut kayman var oda cok begeniliyor.. ikitellidede bati bahat hastanesinde ahmet bey in methini cok duydum. Aklinda bulunsun..Merhaba kızlar bende tahmini 26.09.2017 tarıhınde dogum yapacagım cinsiyetimiz belli değil henüz rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin bana halkalı ikitelli güneşli civarı işini hakkıyla yapan doktor hastane tavsiyesi olan varmı ılk 6 haftalıklen gittim kese görünüyordu ve sonra 12 haftalıkken gittim ıkıli test zamanımızdı yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım 1000 tl dedi ıkılı teste doktor bunun yerınee neral dna testınden bahsettı 2000-2500 tl ve bana ne kan testi ne idrar testi yapmadı devlete gidip yaptırdım kan idrar testini diğer testi yaptırmadım ikilide yaptırmadım bunların yerine detaylı ultrasyon düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olacak kimse varmı
Canım valla bende yaptırmadım gerek duymadık doktorumda eger bısey cıkarsa bıle yanılma payı cok yuksek dedı,eger bısey cıkarsa aldırmayacaksan hıc bosuna kafanı kurcalama dedı buyuzden bızde yaptırmamaya karar verdik esımle:)
Merhaba aysegul, ben riskli bir gebelik gecirdigim icin acibadem atakent te perinatolog umut dilek e gidiyorum cok memnunum, ayni hastanede sgk nin gectigi mesut kayman var oda cok begeniliyor.. ikitellidede bati bahat hastanesinde ahmet bey in methini cok duydum. Aklinda bulunsun..
ben ikili test yaptirdim cok pismanim.. ense kalinligi ve burun kemigi olcumu cok iyi cikmasina ragmen kan degerimde risk cikti. Bende o yuzden nifty testi yaptirmak zorunda kaldim. Suanda sonuc cikmadi, stresle bekliyorum..
Çok tatlılar demi zorluğa rağmen insan özeniyor
merhaba. ikili test en fazla 50-60tl. 1000 tl hiç duymadım. ben acıbademe gidiyorum. özel sağlık sigortamız var. 29 tl 2 li test. nifty testi 2000-2850 arası. ben yine acıbademde yaptırdım. 560 tl gibi bişeydi küsüratını hatırlamıyorum. yaşım 32.5 2 li test ile nifty aynı anda yapıldı benim. 2 test sıkıntılı çıktı. nifty testi daha güvenilir. nift testimiz temiz çıktı. direk nifty testini yaptı bence için rahat eder. 3 ve 4 lü teste ihtiyacın olmayacak.Merhaba kızlar bende tahmini 26.09.2017 tarıhınde dogum yapacagım cinsiyetimiz belli değil henüz rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin bana halkalı ikitelli güneşli civarı işini hakkıyla yapan doktor hastane tavsiyesi olan varmı ılk 6 haftalıklen gittim kese görünüyordu ve sonra 12 haftalıkken gittim ıkıli test zamanımızdı yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım 1000 tl dedi ıkılı teste doktor bunun yerınee neral dna testınden bahsettı 2000-2500 tl ve bana ne kan testi ne idrar testi yapmadı devlete gidip yaptırdım kan idrar testini diğer testi yaptırmadım ikilide yaptırmadım bunların yerine detaylı ultrasyon düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olacak kimse varmı
Benim yarın 16. haftam bitiyor ben hiç kilo almadım henüz. Ama çok zor geçiyor hamileliğim midem bulantılarım çok fazla eskiden deli gibi her şeyi yiyen ben sebze meyve baklagillerden başka bir şey yiyemiyorum porsiyonlarım da eskiye göre çok az gerçekten canım istemiyor midem almıyorBende 65.5. Hamile kaldım. Hafif kilolu sayılırım, çok korkuyorum çok kilo almaktan:) 3.ayın dolmak uzere henüz hiç kilo almadım dikkat ediyorum.hedefim ilk. Beş ayı aynı kiloda kapatmak. Diyet yapmıyorum tabiki ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.zaten sağlıklı beslenince kiloda almıyorum. Biraz karatay filan. Abur cubur ve hamur işi hiç yemiyorum.
Dikkat etmek lazım. Şu sadece göbeği çıkan hamileler var ya ondan istiyom bennnn:) :)
Benim doktor da dedi eğer aldirmayacaksan yapmama gerek yok dedi. Çünkü yapabilecegimzi bir tedavi yok ve ayrıca yanılma orani da var. Bende yaptırmadım. Sağlıcakla alalım.inşallah.Canım valla bende yaptırmadım gerek duymadık doktorumda eger bısey cıkarsa bıle yanılma payı cok yuksek dedı,eger bısey cıkarsa aldırmayacaksan hıc bosuna kafanı kurcalama dedı buyuzden bızde yaptırmamaya karar verdik esımle:)
Bebekte sıkıntı yoksa her şey yolundadır. Genelde bulantinin filan 16 dan sonra geçtiğini söylüyorlar son beta hcg kalıntıları 16 da etkisini yitiriyormus. İnşallah öyle olur senin de:))Benim yarın 16. haftam bitiyor ben hiç kilo almadım henüz. Ama çok zor geçiyor hamileliğim midem bulantılarım çok fazla eskiden deli gibi her şeyi yiyen ben sebze meyve baklagillerden başka bir şey yiyemiyorum porsiyonlarım da eskiye göre çok az gerçekten canım istemiyor midem almıyorAllahtan bebek gayet iyi gelişimi falan gayet iyi diyor doktorum. yalnız kilo alamama rağmen bi şişkinlik vaar vücudumda ödemden dedi doktor amaa bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?