2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
M Mismommy johnson baby nın Bebek yağları Nasıl siz bizden tecrübelisiniz Aloe veralısı papatya özlüsü vs var tavsıye edelicieğiniz var mı
johnsons baby bebek yağı bir ara yasaklanmıştı suan bilemiyorum. Karına sürülünce plesantaya geçiyormuş. Kanserojen etkisi varmış. Haberlerde dinlemiştim 3-6 ay oldu sanırım.

M Mismommy johnson baby nın Bebek yağları Nasıl siz bizden tecrübelisiniz Aloe veralısı papatya özlüsü vs var tavsıye edelicieğiniz var mı
Johnsons baby kullaniyorum. Ben ustundekine dikkat etmiyorum. Kokusu ağir olmayani tercih ediyorum. Light larida var. Daha az yag kivaminda. Baska kullanan arkadaslar var mi bilmiyorum. Belki daha iyi markalar vardir. Ogluma bunu kullaniyorum . Memnunuz. Hem fiyatida uygun.

johnsons baby bebek yağı bir ara yasaklanmıştı suan bilemiyorum. Karına sürülünce plesantaya geçiyormuş. Kanserojen etkisi varmış. Haberlerde dinlemiştim 3-6 ay oldu sanırım.
Ben 2 senedir kullaniyorum. Parabensiz yaziyor uzerinde. Piyasada var. Reklamlardada eski marka. Dalinin uzerinde parabensiz yazisi yok. O urunu kullanmiyoruz

Bebe yağı mantıklı hiç aklıma gelmemişti.bebe ygini sürdükten ne zaman sonra durulaniyorsun canim
Z. Yagini kullananda var. O da dogaldir ama kokusu rahatsiz ediyor. Banyo yaptiktan sonra enson surup beklemeden durulaniyorum. Vucudunda kaliyor yag zaten

Chicco ve hipp bebe yagi da var. Bunlardada boya ve paraben yok. Kokusuzlar. Bunlarida denemistim. Ama netten siparis vermek gerekiyor. Her yerde bulunmuyor. Bunlarda alternatif. Nuk dabebe yagi bilmiyorum var mi oda iyi marka . Komili de guzel boyasiz ve parabensiz z. Yagli

Canım valla bende yaptırmadım gerek duymadık doktorumda eger bısey cıkarsa bıle yanılma payı cok yuksek dedı,eger bısey cıkarsa aldırmayacaksan hıc bosuna kafanı kurcalama dedı buyuzden bızde yaptırmamaya karar verdik esımle:)

Teşekkür ederim çok sağolun bunu daha çok bacaklarım çok kuru pul pul dökülüyo onun için kullanıcam

Bende yaptırmadım yaptıran arkadaşlar da var yaptırmayan da benim de Ense kalınlığına bakıldı sadece. Ayrıntılı ultrason yaptırıcam Zaman'ı gelince

Merhaba aysegul, ben riskli bir gebelik gecirdigim icin acibadem atakent te perinatolog umut dilek e gidiyorum cok memnunum, ayni hastanede sgk nin gectigi mesut kayman var oda cok begeniliyor.. ikitellidede bati bahat hastanesinde ahmet bey in methini cok duydum. Aklinda bulunsun..
ben ikili test yaptirdim cok pismanim.. ense kalinligi ve burun kemigi olcumu cok iyi cikmasina ragmen kan degerimde risk cikti. Bende o yuzden nifty testi yaptirmak zorunda kaldim. Suanda sonuc cikmadi, stresle bekliyorum..

Ayne

Bende ilk kızımda yaptırmadım yanılma payıda oldugu için detaylı düşünüyorum zamanı gelince

Merhaba risk yaşa kğ göre kalıtsal hastalıklar varsa ona göre değerlendiriliyor 30 undan sonra riskli görünüyorsun batı bahat acıbademden daha uygun fiyat olarak ben tem hospıtal gidiyorum ama hem ılk gitmemde hemde ıkıncı gitmemde doktor ne kan aldırtıp degerlerime baktı nede idrar testı bana pahalı testi övdü de durdu

merhaba. ikili test en fazla 50-60tl. 1000 tl hiç duymadım. ben acıbademe gidiyorum. özel sağlık sigortamız var. 29 tl 2 li test. nifty testi 2000-2850 arası. ben yine acıbademde yaptırdım. 560 tl gibi bişeydi küsüratını hatırlamıyorum. yaşım 32.5 2 li test ile nifty aynı anda yapıldı benim. 2 test sıkıntılı çıktı. nifty testi daha güvenilir. nift testimiz temiz çıktı. direk nifty testini yaptı bence için rahat eder. 3 ve 4 lü teste ihtiyacın olmayacak.

Benim yarın 16. haftam bitiyor ben hiç kilo almadım henüz. Ama çok zor geçiyor hamileliğim midem bulantılarım çok fazla eskiden deli gibi her şeyi yiyen ben sebze meyve baklagillerden başka bir şey yiyemiyorum porsiyonlarım da eskiye göre çok az gerçekten canım istemiyor midem almıyor Allahtan bebek gayet iyi gelişimi falan gayet iyi diyor doktorum. yalnız kilo alamama rağmen bi şişkinlik vaar vücudumda ödemden dedi doktor amaa bilemiyorum :)

Benim doktor da dedi eğer aldirmayacaksan yapmama gerek yok dedi. Çünkü yapabilecegimzi bir tedavi yok ve ayrıca yanılma orani da var. Bende yaptırmadım. Sağlıcakla alalım.inşallah.

Bende bugün13+0 da doktordaydim sabah. Her şey yolunda imiş. Hamdolsun. 3 ayimizda atlatmış olduk. Şükürler olsun.

Bebekte sıkıntı yoksa her şey yolundadır. Genelde bulantinin filan 16 dan sonra geçtiğini söylüyorlar son beta hcg kalıntıları 16 da etkisini yitiriyormus. İnşallah öyle olur senin de:))

Sen yemesende bebeğin her türlü senden alacağını alır:) ama zamanla iştah açılması oluyormuş. saglicakla kucagimiza alalım inşallah.

O şişkinlik bende de var rahim genişledikçe organlar sıkışıyor. :) baya baya gobegim var:)) ona da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…