2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

COk sevındım hadı hayırlı olsun ınsallah cınsıyet ıle ıglılı bısey soyledımı ? Dedıgın gıbı tedavısıde olmadıgı ıcın bana da gereksız geldı Rabbıme emanet bebıslerımız saglıkla kucagımıza alalım ınsallah benım de 11+4 oldu:)

Hayırlısı artık. Senin de 3 ay bitmesine az kalmış. Sağlıcakla ulaśasin inşallah.

Canım biz cinsiyet ogrenmeyecegiz:) sürpriz olsun istiyoruz, doğuma kadar. Doktora da söyledik o da söylemeycek. Güldü:) dedi zaten suan belli olmaz. Oldugunda da bakalım sabredebilisek sonuna kadar kalsın istiyoruz. Her şeyin hayırlısıyla

Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumda
biri bu:)
digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim

İyi akşamlar kızlar ben daha bebe yağı vs kullanmaya başlamadım,şu aralar fena halsizlik var ev işi yapasım dahi yok bir de kalça ağrım yine başladı gece ağlamışım ağrısından eşim demesine göre doktor randevuma daha 1 ay var ağrı yaşayıp ağrısını geçirmeyi başarabilen olduysa tavsiyesini alabilirim,yoğurt süt bol bol tüketiyorum

Ne kadar güzel ikiziniz olacakmış.biz de konuşuyorduk ikiz annesi yok galiba diye.hoşgeldin aramıza. Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.ne yazık ki cinsiyet konusunda yorum yapamayacağım.

Merhaba ara ara bende de kalça ağrısı oluyor.gebelikte olabiliyormuş.internette çok şiddetli olursa doktorunuza danışın diye yazıyor.

Emin degilim canim ama sanki bir kız bir erkek gibi geldi belli olunca beni etiketler misin merak ettim:)

Allah devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara sabır versin. Bilmiyorum heryerde mi öyle odada Bi hasta varken diğer 3 hastayı odaya almak nedir. Herkes birbirinin sıkıntısını duyuyor. Benden öndeki kadına Nasıl bağırdı senin muayen bitti diğer hastaya geçtim artık sen yarın sonuç gösterirken konuşursun. Bana bir ultrason kağıdı bile vermedi. Rabbim muhtaç etmesin

evet canim malesef her yerde ayni..bende ilk defa gittim..sasirdim benimle beraber uc hastayi aldilar..banada ultrasyon kagidini vermedim...zaten bende ilk haftalarda gitmistim..simdi ozele gidiyorum..

[
Amin. Benim buradaki gebelik bölümünde odanın içerisinde bir bölüm daha var, 2 doktor var iki hasta alınıyor ama görmüyorsun, Kadın Doğum bölümünde 2 doktor var, araya perde çekilmiş 2 hasta alınıyor.

H.b cnm Rabim isteyen herkese nasip etsin insaAllah guzel dileklerin icin tesekurederim

Amiiiiiiin canım.insana hamile gibi değilde grip gibi davranıyolar.
Son gidişimizde erkenden işimizi halledelim diye 8:20 de randevu aldık. Dr 9da geldi.zaten çoğunluğu 9da geliyor. İlk biz giricektik eşimi almadı içeri.benimle birlikte 2 kişi daha girdi.

Eşimde sinirlendi şikayet etti.ve bana bebeğim hakkında sadece 13.haftalık kalp atımı var dedi gönderdi.yaşadığını öğrendim yani...
Ha bide hazır içimi dökmüşken bide eşleriyle gelenlere laf atıyolar.
Kadınlar oturmuş dedikodu çemberi kurmuşlar.sesli bi şekilde söyleniyo.bu erkekler niye geliyo anlamıyorum.kadın doğum değilde erkek doğum sanki diyor.

Pardonda adam sanamı sorucak doktora gelirken.ne kadar cahiller.karşılık versen mahalle kavgası çıkar :)

Benim eşimde her muayeneye gelir. Özeller hiç böyle değil. Doktor hatta özellikle ilk kalp atışı için eşime özellikle dinletmişti uzun uzun. Eşlerede bilgi veriliyor. Devlette de sorarsan söylüyor. Bi kere gittim ultrasonda bana göstermek yerine kebdi baktı bişi demeden yerine geçti kalbi atıyomu dedim de öle evet dedi. Ne bi çıktı ne bi bilgi. Paran varsa yaşa yoksa geber demek resmen bu

Bende halkalıda oturuyorum Sefaköy medipolde Şerife Tuğba kahramana gidiyorum yaklaşık bir senedir tanıyorum kendisini çok memnunum tavsiye ederim Güleryüzlü hoş sohbet düşün derim

Eşim benden daha çok merak ediyor.ilk bebeğimiz.özele gidiyoruz hiç kaçırmıyor kontrolleri.onun iş saatine göre alıyoruz randevuyu.
Devlete gitsek cinsiyetini bile söylemezler.hele kızsa hiç söylemiyolar aldırırlar diye.

Merhabalar bende eylül annesi olcam inşallah benim 3 yaşında kızım var pazartesi 12+1 ikili test için gittik herşey yolunda gibi inşallah. Doktorumuz cinsiyeti kıza benzettim ortaya bişey atalım bakalım dedi ben bu kadar erken beklemiyodum açıkçası kız da olsa kabulümüz ama biz cok erkek diye odaklandık ismi bile hazırdı şimdi kız ismi düşünemiyorum hiç ya nolck dersinizz

Canım bende de vardı kalça ağrısı. Doktor osteocare verdi. Kalsiyum magnezyum çinko D vitamini var içinde. Çok faydasını gördüm. Ulaşamaz mısın doktoruna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…