- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.501
Benim doktor da dedi eğer aldirmayacaksan yapmama gerek yok dedi. Çünkü yapabilecegimzi bir tedavi yok ve ayrıca yanılma orani da var. Bende yaptırmadım. Sağlıcakla alalım.inşallah.
Bende bugün13+0 da doktordaydim sabah. Her şey yolunda imiş. Hamdolsun. 3 ayimizda atlatmış olduk. Şükürler olsun.
Hayırlısı artık. Senin de 3 ay bitmesine az kalmış. Sağlıcakla ulaśasin inşallah.COk sevındım hadı hayırlı olsun ınsallah cınsıyet ıle ıglılı bısey soyledımı ? Dedıgın gıbı tedavısıde olmadıgı ıcın bana da gereksız geldı Rabbıme emanet bebıslerımız saglıkla kucagımıza alalım ınsallah benım de 11+4 oldu:)
Decavit yazdı bugün doktorum hipertroid var bende 0,004 değeri doktor halsizlik o da yapar dedi bu arada %95kizim olacakmış Allaha hamd olsun şükürler olsun sağlıklı hayırlı olsun insallahYok canım öyle düşünme sonuçta bilerek değil ne yazık kı doktorlar düşüncesiz
Ne kadar güzel ikiziniz olacakmış.biz de konuşuyorduk ikiz annesi yok galiba diye.hoşgeldin aramıza. Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.ne yazık ki cinsiyet konusunda yorum yapamayacağım.Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumdabiri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim
Merhaba ara ara bende de kalça ağrısı oluyor.gebelikte olabiliyormuş.internette çok şiddetli olursa doktorunuza danışın diye yazıyor.İyi akşamlar kızlar ben daha bebe yağı vs kullanmaya başlamadım,şu aralar fena halsizlik var ev işi yapasım dahi yok bir de kalça ağrım yine başladı gece ağlamışım ağrısından eşim demesine göre doktor randevuma daha 1 ay var ağrı yaşayıp ağrısını geçirmeyi başarabilen olduysa tavsiyesini alabilirim,yoğurt süt bol bol tüketiyorum
Emin degilim canim ama sanki bir kız bir erkek gibi geldi belli olunca beni etiketler misin merak ettim:)Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumdabiri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim
evet canim malesef her yerde ayni..bende ilk defa gittim..sasirdim benimle beraber uc hastayi aldilar..banada ultrasyon kagidini vermedim...zaten bende ilk haftalarda gitmistim..simdi ozele gidiyorum..Allah devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara sabır versin. Bilmiyorum heryerde mi öyle odada Bi hasta varken diğer 3 hastayı odaya almak nedir. Herkes birbirinin sıkıntısını duyuyor. Benden öndeki kadına Nasıl bağırdı senin muayen bitti diğer hastaya geçtim artık sen yarın sonuç gösterirken konuşursun. Bana bir ultrason kağıdı bile vermedi. Rabbim muhtaç etmesin
Amin. Benim buradaki gebelik bölümünde odanın içerisinde bir bölüm daha var, 2 doktor var iki hasta alınıyor ama görmüyorsun, Kadın Doğum bölümünde 2 doktor var, araya perde çekilmiş 2 hasta alınıyor.Allah devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara sabır versin. Bilmiyorum heryerde mi öyle odada Bi hasta varken diğer 3 hastayı odaya almak nedir. Herkes birbirinin sıkıntısını duyuyor. Benden öndeki kadına Nasıl bağırdı senin muayen bitti diğer hastaya geçtim artık sen yarın sonuç gösterirken konuşursun. Bana bir ultrason kağıdı bile vermedi. Rabbim muhtaç etmesin
14 hafta bitti, henüz çatlama Yok ama daha çatlamak için erken diye biliyorum.Senin nekadarlik oldu canım faydasını gpruyormusun peki
H.b cnm Rabim isteyen herkese nasip etsin insaAllah guzel dileklerin icin tesekurederimNe kadar güzel ikiziniz olacakmış.biz de konuşuyorduk ikiz annesi yok galiba diye.hoşgeldin aramıza. Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.ne yazık ki cinsiyet konusunda yorum yapamayacağım.
Tmm cnm unutmasam etiketlerim cnm insaAllah dedigin gibidir:)Emin degilim canim ama sanki bir kız bir erkek gibi geldi belli olunca beni etiketler misin merak ettim:)
Allah devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara sabır versin. Bilmiyorum heryerde mi öyle odada Bi hasta varken diğer 3 hastayı odaya almak nedir. Herkes birbirinin sıkıntısını duyuyor. Benden öndeki kadına Nasıl bağırdı senin muayen bitti diğer hastaya geçtim artık sen yarın sonuç gösterirken konuşursun. Bana bir ultrason kağıdı bile vermedi. Rabbim muhtaç etmesin
Benim eşimde her muayeneye gelir. Özeller hiç böyle değil. Doktor hatta özellikle ilk kalp atışı için eşime özellikle dinletmişti uzun uzun. Eşlerede bilgi veriliyor. Devlette de sorarsan söylüyor. Bi kere gittim ultrasonda bana göstermek yerine kebdi baktı bişi demeden yerine geçti kalbi atıyomu dedim de öle evet dedi. Ne bi çıktı ne bi bilgi. Paran varsa yaşa yoksa geber demek resmen buAmiiiiiiin canım.insana hamile gibi değilde grip gibi davranıyolar.
Son gidişimizde erkenden işimizi halledelim diye 8:20 de randevu aldık. Dr 9da geldi.zaten çoğunluğu 9da geliyor. İlk biz giricektik eşimi almadı içeri.benimle birlikte 2 kişi daha girdi.
Eşimde sinirlendi şikayet etti.ve bana bebeğim hakkında sadece 13.haftalık kalp atımı var dedi gönderdi.yaşadığını öğrendim yani...
Ha bide hazır içimi dökmüşken bide eşleriyle gelenlere laf atıyolar.
Kadınlar oturmuş dedikodu çemberi kurmuşlar.sesli bi şekilde söyleniyo.bu erkekler niye geliyo anlamıyorum.kadın doğum değilde erkek doğum sanki diyor.
Pardonda adam sanamı sorucak doktora gelirken.ne kadar cahiller.karşılık versen mahalle kavgası çıkar :)
Bende halkalıda oturuyorum Sefaköy medipolde Şerife Tuğba kahramana gidiyorum yaklaşık bir senedir tanıyorum kendisini çok memnunum tavsiye ederim Güleryüzlü hoş sohbet düşün derimMerhaba kızlar bende tahmini 26.09.2017 tarıhınde dogum yapacagım cinsiyetimiz belli değil henüz rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin bana halkalı ikitelli güneşli civarı işini hakkıyla yapan doktor hastane tavsiyesi olan varmı ılk 6 haftalıklen gittim kese görünüyordu ve sonra 12 haftalıkken gittim ıkıli test zamanımızdı yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım 1000 tl dedi ıkılı teste doktor bunun yerınee neral dna testınden bahsettı 2000-2500 tl ve bana ne kan testi ne idrar testi yapmadı devlete gidip yaptırdım kan idrar testini diğer testi yaptırmadım ikilide yaptırmadım bunların yerine detaylı ultrasyon düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olacak kimse varmı
Eşim benden daha çok merak ediyor.ilk bebeğimiz.özele gidiyoruz hiç kaçırmıyor kontrolleri.onun iş saatine göre alıyoruz randevuyu.Benim eşimde her muayeneye gelir. Özeller hiç böyle değil. Doktor hatta özellikle ilk kalp atışı için eşime özellikle dinletmişti uzun uzun. Eşlerede bilgi veriliyor. Devlette de sorarsan söylüyor. Bi kere gittim ultrasonda bana göstermek yerine kebdi baktı bişi demeden yerine geçti kalbi atıyomu dedim de öle evet dedi. Ne bi çıktı ne bi bilgi. Paran varsa yaşa yoksa geber demek resmen bu
Canım bende de vardı kalça ağrısı. Doktor osteocare verdi. Kalsiyum magnezyum çinko D vitamini var içinde. Çok faydasını gördüm. Ulaşamaz mısın doktoruna?İyi akşamlar kızlar ben daha bebe yağı vs kullanmaya başlamadım,şu aralar fena halsizlik var ev işi yapasım dahi yok bir de kalça ağrım yine başladı gece ağlamışım ağrısından eşim demesine göre doktor randevuma daha 1 ay var ağrı yaşayıp ağrısını geçirmeyi başarabilen olduysa tavsiyesini alabilirim,yoğurt süt bol bol tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?