2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım bende de vardı kalça ağrısı. Doktor osteocare verdi. Kalsiyum magnezyum çinko D vitamini var içinde. Çok faydasını gördüm. Ulaşamaz mısın doktoruna?
osteocare yanında baska hap verdımı. Ilk gebelıgımde sonrakı aylar baslamustım. Bacak kramplarım baslayımca. Cok ıyı gelmıstı. Sımdı cpk beslenemıyorum. Mıdemde cok almıyor. Dıslerım uyusuyor kalsıyum eksıklıgı belırtısı. Sorarım bende pztesı cınsıyette kısmetse bellı olacak

evet canim malesef her yerde ayni..bende ilk defa gittim..sasirdim benimle beraber uc hastayi aldilar..banada ultrasyon kagidini vermedim...zaten bende ilk haftalarda gitmistim..simdi ozele gidiyorum..
Bende burası dogum hastanesi diye gittim ayrıntılı ultrason için randevu alayım diye. Üçlü test falan istedi yaptırmak istemiyorum dedim. İdrar tahlili istedi ama tabi vermedim gitmicem Bi daha inşallah oraya insanları gerçekten kandı elleriyle özele teşvik ediyorlar durumu olmayanlar ne yapsın

Burası da aaynı sistem yapılabilir Kocaman iki oda koy iki doktor. Bu bide yeni hastane .

Ay yok ya canım ğidiymez Oray'a ayrıntılı ultrason için dışarıya gönderdiğini söyledi Bana. Türk insan yok gibi full Suriyeli dolu bir hastane. Cinsiyeti ben sormayı unuttum oda hiç şu bu demedi zaten. Biz bu doktoru daha önce şikayet ettik baktım nette iyi yorumlar var ondan dolayı gittim eşimde sinirlendi iyice

Medical park gazıosmanpaşa doğum fiyatları dün öğrendim. Normal 2250 Sezeryan 2450 spinal olsun dersen fiyat. 3 bine çıkıyor.

Bende psöriatik artritin deforme ettiği kalça kireçlemesi var ondan dolayı da kitlenmeler yaşıyorum o hapı doktora söylesem iyi gelicekse yazar mı acaba

Kızlar detaylı ultrasyon hakkında bilgisi olan varmı ? Kaçıncı haftada yapılıyor birde jinekologmu bakıyor başka bir uzmanmı? Fiyat aralığı nedir

Saol canım ıns hepımızın saglıkla gelsın:) ayyy nasıl dayanacaksınız bende gızlı kalsın dedım aama eşim dayanamıyor meraktan öluyor :) ızın vermez hemen ogrenır...bakalım hayırlıısı olsun ıns canım..

Kızlar detaylı ultrasyon hakkında bilgisi olan varmı ? Kaçıncı haftada yapılıyor birde jinekologmu bakıyor başka bir uzmanmı? Fiyat aralığı nedir
Yapan jenekologlar var ama çoğunluk başka bir doktora uzmana yönlendiriyorlar özellikle perinatoloğa radyoloji uzmanı bile yapan yerler var. Özelliklerde fiyat 200 den başlayıp 1500 E kadar çıkan var. 20 22 haftalarda yapılıyor

Oyyy maşallah canım grubun ilk ikizi :) bence çok şanlısın rabbim kucağına almayı nasip etsin bizi de bilgilendir cinsiyet konusunda

Canım sen esenler kadın doğuma gitmiştin dimi? Bana bir ay sonra gel.ayrıntılı ultrason için gün vericem dedi.
Acaba dışarıyamı göndericek benide.

Canım sen esenler kadın doğuma gitmiştin dimi? Bana bir ay sonra gel.ayrıntılı ultrason için gün vericem dedi.
Acaba dışarıyamı göndericek benide.
Aynen Oray'a gittim canım ikili ve üçlü yapıyorlarmış asa ayrıntılıyı dışarıya gönderiyoruz dedı. Ben bezmialemde karar kıldım 100. 150 lira üma incelemeyi perinatoloğ yapıyor.

Bende psöriatik artritin deforme ettiği kalça kireçlemesi var ondan dolayı da kitlenmeler yaşıyorum o hapı doktora söylesem iyi gelicekse yazar mı acaba
Ilsc ıyı gelırse yazar . Uygun degılse yazmaz. Sorarsın bakalım ne dıyecek. Fazla magnezyumda zararlı kalbe dt a sormadan ıcme sakın. Multıvıtamınlerdede magnezyum var cogunda

Anam üçüzümüz varmış sezenorhan hayırlı olsun. Bizimkilere göre biraz daha zor geçiyordur sanırım, Allah kolaylık versin.
Çok sağol canım :) aslında ilk 12 hafta zor geçti ben tüp bebek oldum ohss oluştu vücudum 9 kilo sıvı topladı sıvı alımı islemi yapıldı daha sonra 12. Haftama kadar da 5 kez kanama geçirdim ki hiç rahim içerisinde bu kanamaya sebep olacak bir şey yokken. Ama çok şükür hepsi geçti şimdi kendimi normal hamile gibi hissediyorum henuz karnım çıkmadığı icinde olabilir :) bakalım bundan sonra neler olucak :) Rabbim hepimize kolay hamilelikler nasip etsin inş meleklerimizi sağlıkla alalım kucaklarimiza

Renkli doppler usg dıye bakıyor. Dr bazen perınatalog bskmasını ıstıyor durumuna gore. Göruntuleme merkezınde yaptırdım 2015 te 200 yada 250 lira arasındaydı. Dru bılmıyorum canım

Insallah bıundan sonea bir sıkıntı yasamazsın. Saglıklı sıhatli kucagına alırsın . Allah Hepimize kolay hsmılelıkler kolay dogumlar nasıp etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…