- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.521
osteocare yanında baska hap verdımı. Ilk gebelıgımde sonrakı aylar baslamustım. Bacak kramplarım baslayımca. Cok ıyı gelmıstı. Sımdı cpk beslenemıyorum. Mıdemde cok almıyor. Dıslerım uyusuyor kalsıyum eksıklıgı belırtısı. Sorarım bende pztesı cınsıyette kısmetse bellı olacakCanım bende de vardı kalça ağrısı. Doktor osteocare verdi. Kalsiyum magnezyum çinko D vitamini var içinde. Çok faydasını gördüm. Ulaşamaz mısın doktoruna?
Bende burası dogum hastanesi diye gittim ayrıntılı ultrason için randevu alayım diye. Üçlü test falan istedi yaptırmak istemiyorum dedim. İdrar tahlili istedi ama tabi vermedim gitmicem Bi daha inşallah oraya insanları gerçekten kandı elleriyle özele teşvik ediyorlar durumu olmayanlar ne yapsınevet canim malesef her yerde ayni..bende ilk defa gittim..sasirdim benimle beraber uc hastayi aldilar..banada ultrasyon kagidini vermedim...zaten bende ilk haftalarda gitmistim..simdi ozele gidiyorum..
Burası da aaynı sistem yapılabilir Kocaman iki oda koy iki doktor. Bu bide yeni hastane .[
Amin. Benim buradaki gebelik bölümünde odanın içerisinde bir bölüm daha var, 2 doktor var iki hasta alınıyor ama görmüyorsun, Kadın Doğum bölümünde 2 doktor var, araya perde çekilmiş 2 hasta alınıyor.
Ay yok ya canım ğidiymez Oray'a ayrıntılı ultrason için dışarıya gönderdiğini söyledi Bana. Türk insan yok gibi full Suriyeli dolu bir hastane. Cinsiyeti ben sormayı unuttum oda hiç şu bu demedi zaten. Biz bu doktoru daha önce şikayet ettik baktım nette iyi yorumlar var ondan dolayı gittim eşimde sinirlendi iyiceAmiiiiiiin canım.insana hamile gibi değilde grip gibi davranıyolar.
Son gidişimizde erkenden işimizi halledelim diye 8:20 de randevu aldık. Dr 9da geldi.zaten çoğunluğu 9da geliyor. İlk biz giricektik eşimi almadı içeri.benimle birlikte 2 kişi daha girdi.
Eşimde sinirlendi şikayet etti.ve bana bebeğim hakkında sadece 13.haftalık kalp atımı var dedi gönderdi.yaşadığını öğrendim yani...
Ha bide hazır içimi dökmüşken bide eşleriyle gelenlere laf atıyolar.
Kadınlar oturmuş dedikodu çemberi kurmuşlar.sesli bi şekilde söyleniyo.bu erkekler niye geliyo anlamıyorum.kadın doğum değilde erkek doğum sanki diyor.
Pardonda adam sanamı sorucak doktora gelirken.ne kadar cahiller.karşılık versen mahalle kavgası çıkar :)
Bende psöriatik artritin deforme ettiği kalça kireçlemesi var ondan dolayı da kitlenmeler yaşıyorum o hapı doktora söylesem iyi gelicekse yazar mı acabaosteocare yanında baska hap verdımı. Ilk gebelıgımde sonrakı aylar baslamustım. Bacak kramplarım baslayımca. Cok ıyı gelmıstı. Sımdı cpk beslenemıyorum. Mıdemde cok almıyor. Dıslerım uyusuyor kalsıyum eksıklıgı belırtısı. Sorarım bende pztesı cınsıyette kısmetse bellı olacak
Hayırlısı artık. Senin de 3 ay bitmesine az kalmış. Sağlıcakla ulaśasin inşallah.
Canım biz cinsiyet ogrenmeyecegiz:) sürpriz olsun istiyoruz, doğuma kadar. Doktora da söyledik o da söylemeycek. Güldü:) dedi zaten suan belli olmaz. Oldugunda da bakalım sabredebilisek sonuna kadar kalsın istiyoruz. Her şeyin hayırlısıyla
Yapan jenekologlar var ama çoğunluk başka bir doktora uzmana yönlendiriyorlar özellikle perinatoloğa radyoloji uzmanı bile yapan yerler var. Özelliklerde fiyat 200 den başlayıp 1500 E kadar çıkan var. 20 22 haftalarda yapılıyorKızlar detaylı ultrasyon hakkında bilgisi olan varmı ? Kaçıncı haftada yapılıyor birde jinekologmu bakıyor başka bir uzmanmı? Fiyat aralığı nedir
Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumdabiri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim
Ay yok ya canım ğidiymez Oray'a ayrıntılı ultrason için dışarıya gönderdiğini söyledi Bana. Türk insan yok gibi full Suriyeli dolu bir hastane. Cinsiyeti ben sormayı unuttum oda hiç şu bu demedi zaten. Biz bu doktoru daha önce şikayet ettik baktım nette iyi yorumlar var ondan dolayı gittim eşimde sinirlendi iyice
Allah razi olsun cnm tesekurederim...Ask-I Zuleyha ikizlerin hayırlı olsun çok güzel :)
Amin cnm insaAllah tesekurederim insaAllah haberini veririm sizede:)Oyyy maşallah canım grubun ilk ikizi :) bence çok şanlısın rabbim kucağına almayı nasip etsin bizi de bilgilendir cinsiyet konusunda
Aynen Oray'a gittim canım ikili ve üçlü yapıyorlarmış asa ayrıntılıyı dışarıya gönderiyoruz dedı. Ben bezmialemde karar kıldım 100. 150 lira üma incelemeyi perinatoloğ yapıyor.Canım sen esenler kadın doğuma gitmiştin dimi? Bana bir ay sonra gel.ayrıntılı ultrason için gün vericem dedi.
Acaba dışarıyamı göndericek benide.
Ilsc ıyı gelırse yazar . Uygun degılse yazmaz. Sorarsın bakalım ne dıyecek. Fazla magnezyumda zararlı kalbe dt a sormadan ıcme sakın. Multıvıtamınlerdede magnezyum var cogundaBende psöriatik artritin deforme ettiği kalça kireçlemesi var ondan dolayı da kitlenmeler yaşıyorum o hapı doktora söylesem iyi gelicekse yazar mı acaba
Çok sağol canım :) aslında ilk 12 hafta zor geçti ben tüp bebek oldum ohss oluştu vücudum 9 kilo sıvı topladı sıvı alımı islemi yapıldı daha sonra 12. Haftama kadar da 5 kez kanama geçirdim ki hiç rahim içerisinde bu kanamaya sebep olacak bir şey yokken. Ama çok şükür hepsi geçti şimdi kendimi normal hamile gibi hissediyorum henuz karnım çıkmadığı icinde olabilir :) bakalım bundan sonra neler olucak :) Rabbim hepimize kolay hamilelikler nasip etsin inş meleklerimizi sağlıkla alalım kucaklarimizaAnam üçüzümüz varmışsezenorhan hayırlı olsun. Bizimkilere göre biraz daha zor geçiyordur sanırım, Allah kolaylık versin.
Renkli doppler usg dıye bakıyor. Dr bazen perınatalog bskmasını ıstıyor durumuna gore. Göruntuleme merkezınde yaptırdım 2015 te 200 yada 250 lira arasındaydı. Dru bılmıyorum canımKızlar detaylı ultrasyon hakkında bilgisi olan varmı ? Kaçıncı haftada yapılıyor birde jinekologmu bakıyor başka bir uzmanmı? Fiyat aralığı nedir
Insallah bıundan sonea bir sıkıntı yasamazsın. Saglıklı sıhatli kucagına alırsın . Allah Hepimize kolay hsmılelıkler kolay dogumlar nasıp etsın.Çok sağol canım :) aslında ilk 12 hafta zor geçti ben tüp bebek oldum ohss oluştu vücudum 9 kilo sıvı topladı sıvı alımı islemi yapıldı daha sonra 12. Haftama kadar da 5 kez kanama geçirdim ki hiç rahim içerisinde bu kanamaya sebep olacak bir şey yokken. Ama çok şükür hepsi geçti şimdi kendimi normal hamile gibi hissediyorum henuz karnım çıkmadığı icinde olabilir :) bakalım bundan sonra neler olucak :) Rabbim hepimize kolay hamilelikler nasip etsin inş meleklerimizi sağlıkla alalım kucaklarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?