- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.541
Yok öyle bişi zaten yapmam kesinlikle . Şu an romotologa gitsem ilaç başlar diye korkumdan gitmiyorumIlsc ıyı gelırse yazar . Uygun degılse yazmaz. Sorarsın bakalım ne dıyecek. Fazla magnezyumda zararlı kalbe dt a sormadan ıcme sakın. Multıvıtamınlerdede magnezyum var cogunda
Amin çok sağol canım inşallah allah razı olsun . Hepimize meleklerimizin kokusunu içimize çekmeyi nasip etsinInsallah bıundan sonea bir sıkıntı yasamazsın. Saglıklı sıhatli kucagına alırsın . Allah Hepimize kolay hsmılelıkler kolay dogumlar nasıp etsın.
Aynen Oray'a gittim canım ikili ve üçlü yapıyorlarmış asa ayrıntılıyı dışarıya gönderiyoruz dedı. Ben bezmialemde karar kıldım 100. 150 lira üma incelemeyi perinatoloğ yapıyor.
Imom omega ve d vitamini kullanıyorum canım. Tabii ki önce doktoruna sor.osteocare yanında baska hap verdımı. Ilk gebelıgımde sonrakı aylar baslamustım. Bacak kramplarım baslayımca. Cok ıyı gelmıstı. Sımdı cpk beslenemıyorum. Mıdemde cok almıyor. Dıslerım uyusuyor kalsıyum eksıklıgı belırtısı. Sorarım bende pztesı cınsıyette kısmetse bellı olacak
Yalnız doktorun kullan desede devlet ödemiyor maalesef.Bende psöriatik artritin deforme ettiği kalça kireçlemesi var ondan dolayı da kitlenmeler yaşıyorum o hapı doktora söylesem iyi gelicekse yazar mı acaba
Devlet zaten neyi ödüyor kı tedavi amaçlı ne kullanıldıysa hepsini kendimiz aldık. İyi gelsin bebiş de iyi olsun veririzYalnız doktorun kullan desede devlet ödemiyor maalesef.
Benim 200 liraya yakın sadece ilaç param var 300 lira da muayene. Bazen ayda iki kez muayene ücreti veriyoruz. Tek amacımız o zaten. Sağlıkla kucağımıza alabilmek.Devlet zaten neyi ödüyor kı tedavi amaçlı ne kullanıldıysa hepsini kendimiz aldık. İyi gelsin bebiş de iyi olsun veririz
Amin inşallah. Zor olmuş biraz, inşallah bundan sonrası daha kolay geçerÇok sağol canım :) aslında ilk 12 hafta zor geçti ben tüp bebek oldum ohss oluştu vücudum 9 kilo sıvı topladı sıvı alımı islemi yapıldı daha sonra 12. Haftama kadar da 5 kez kanama geçirdim ki hiç rahim içerisinde bu kanamaya sebep olacak bir şey yokken. Ama çok şükür hepsi geçti şimdi kendimi normal hamile gibi hissediyorum henuz karnım çıkmadığı icinde olabilir :) bakalım bundan sonra neler olucak :) Rabbim hepimize kolay hamilelikler nasip etsin inş meleklerimizi sağlıkla alalım kucaklarimiza
Hadi gözün aydın inşallah kanama alanı da bir an önce geçer. Hayırlı olsunSelam kizlar benimde bugun dr kontrolum vardi. Bugun tam 14+o olduk.. gecen kontrolde plesanta rahmi kapatiyordu.. cok sukur yoluna girmis hersey.. sadece icerde kanama alanim devam ediyor.. progestan fitile ve igneye devam.. vee cinsiyetimizede ogrendik erkek oluyormus :) hayirlisi olsun. Dr bana demir ilaci baslatti birde omega 3
Sagol canim cok tesekkurler, insallah gecerHadi gözün aydın inşallah kanama alanı da bir an önce geçer. Hayırlı olsun
Aaaa magnezyumun fazlasının idrarla atıldığını biliyorum. Hatta dundu galiba ceyda duvenci nin anne tv sinde de öyle dediler. Şimdi sen zararlı diyince şaşırdım. Ben almanya da yaşıyorum reçetesiz bile satılıyor her yerde.Ilsc ıyı gelırse yazar . Uygun degılse yazmaz. Sorarsın bakalım ne dıyecek. Fazla magnezyumda zararlı kalbe dt a sormadan ıcme sakın. Multıvıtamınlerdede magnezyum var cogunda
Çok sağol canım :) aslında ilk 12 hafta zor geçti ben tüp bebek oldum ohss oluştu vücudum 9 kilo sıvı topladı sıvı alımı islemi yapıldı daha sonra 12. Haftama kadar da 5 kez kanama geçirdim ki hiç rahim içerisinde bu kanamaya sebep olacak bir şey yokken. Ama çok şükür hepsi geçti şimdi kendimi normal hamile gibi hissediyorum henuz karnım çıkmadığı icinde olabilir :) bakalım bundan sonra neler olucak :) Rabbim hepimize kolay hamilelikler nasip etsin inş meleklerimizi sağlıkla alalım kucaklarimiza
Kızlar benim gözüm şişiyor ya, anlamadım hamilelikle mi alakalı birşeye mi allerjim var, aynı gözüm bir üstü şişiyor bir altı kontrolde sorcam ama var mı sizde böyle bişey?
Teşekkür ederim canım, normalde yoktu ama şimdi oluşmuş olabilir kontrolde bakarız artık olmadı test yaparlar zararı yoksa.Bahar alerjin varmıydı?
Yada mikrop kapmış olabilirsin.gebelikle bağlantılı olduğunu sanmıyorum.
Geçmiş olsun
Dinlenmeye devam et cnm. Kanama alanın bebek büyüdükce geçer. Hayırlı uğurlu olsun cinsiyetide öğrenmişsin.Selam kizlar benimde bugun dr kontrolum vardi. Bugun tam 14+o olduk.. gecen kontrolde plesanta rahmi kapatiyordu.. cok sukur yoluna girmis hersey.. sadece icerde kanama alanim devam ediyor.. progestan fitile ve igneye devam.. vee cinsiyetimizede ogrendik erkek oluyormus :) hayirlisi olsun. Dr bana demir ilaci baslatti birde omega 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?