2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ilsc ıyı gelırse yazar . Uygun degılse yazmaz. Sorarsın bakalım ne dıyecek. Fazla magnezyumda zararlı kalbe dt a sormadan ıcme sakın. Multıvıtamınlerdede magnezyum var cogunda
Yok öyle bişi zaten yapmam kesinlikle . Şu an romotologa gitsem ilaç başlar diye korkumdan gitmiyorum

Insallah bıundan sonea bir sıkıntı yasamazsın. Saglıklı sıhatli kucagına alırsın . Allah Hepimize kolay hsmılelıkler kolay dogumlar nasıp etsın.
Amin çok sağol canım inşallah allah razı olsun . Hepimize meleklerimizin kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin ama herşeye rağmen onları ultrasonda görmek çok güzel bir duygu isteyen herkese nasip olsun

Aynen Oray'a gittim canım ikili ve üçlü yapıyorlarmış asa ayrıntılıyı dışarıya gönderiyoruz dedı. Ben bezmialemde karar kıldım 100. 150 lira üma incelemeyi perinatoloğ yapıyor.

Cerrahpaşada da yapılıyormuş aynı ücret karşılığında.bak benimde kafam karıştı.
Bende dışarda yaptırıyım o zaman.

Imom omega ve d vitamini kullanıyorum canım. Tabii ki önce doktoruna sor.

Kızlar benim gözüm şişiyor ya, anlamadım hamilelikle mi alakalı birşeye mi allerjim var, aynı gözüm bir üstü şişiyor bir altı kontrolde sorcam ama var mı sizde böyle bişey?

Devlet zaten neyi ödüyor kı tedavi amaçlı ne kullanıldıysa hepsini kendimiz aldık. İyi gelsin bebiş de iyi olsun veririz
Benim 200 liraya yakın sadece ilaç param var 300 lira da muayene. Bazen ayda iki kez muayene ücreti veriyoruz. Tek amacımız o zaten. Sağlıkla kucağımıza alabilmek.

Bugün kontrolümüz vardı. 3 hafta önceki tahmini doğru çıktı doktorun. Kızımız geliyormuş. Daha da önemlisi herşey yolundaymış. Tedirginlikten dün gece uyuyamamıştım. Çok şükür güzel şeyler duyduk. Umarım böyle devam eder herkes için

Selam kizlar benimde bugun dr kontrolum vardi. Bugun tam 14+o olduk.. gecen kontrolde plesanta rahmi kapatiyordu.. cok sukur yoluna girmis hersey.. sadece icerde kanama alanim devam ediyor.. progestan fitile ve igneye devam.. vee cinsiyetimizede ogrendik erkek oluyormus :) hayirlisi olsun. Dr bana demir ilaci baslatti birde omega 3

Amin inşallah. Zor olmuş biraz, inşallah bundan sonrası daha kolay geçer

Hadi gözün aydın inşallah kanama alanı da bir an önce geçer. Hayırlı olsun

Ilsc ıyı gelırse yazar . Uygun degılse yazmaz. Sorarsın bakalım ne dıyecek. Fazla magnezyumda zararlı kalbe dt a sormadan ıcme sakın. Multıvıtamınlerdede magnezyum var cogunda
Aaaa magnezyumun fazlasının idrarla atıldığını biliyorum. Hatta dundu galiba ceyda duvenci nin anne tv sinde de öyle dediler. Şimdi sen zararlı diyince şaşırdım. Ben almanya da yaşıyorum reçetesiz bile satılıyor her yerde.

Aaa maşallah:) inşallah sonrası çok çok daha güzel geçer sağlıcakla kucağına alırsın bebislerini. ayy bir tanesi boyle heyecan yaparken 3 tanesini düşünemiyorum :) masaallah sana ve bebeklerine :)

Kızlar benim gözüm şişiyor ya, anlamadım hamilelikle mi alakalı birşeye mi allerjim var, aynı gözüm bir üstü şişiyor bir altı kontrolde sorcam ama var mı sizde böyle bişey?

Bahar alerjin varmıydı?
Yada mikrop kapmış olabilirsin.gebelikle bağlantılı olduğunu sanmıyorum.
Geçmiş olsun

Bahar alerjin varmıydı?
Yada mikrop kapmış olabilirsin.gebelikle bağlantılı olduğunu sanmıyorum.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım, normalde yoktu ama şimdi oluşmuş olabilir kontrolde bakarız artık olmadı test yaparlar zararı yoksa.

Dinlenmeye devam et cnm. Kanama alanın bebek büyüdükce geçer. Hayırlı uğurlu olsun cinsiyetide öğrenmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…