2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dinlenmeye devam et cnm. Kanama alanın bebek büyüdükce geçer. Hayırlı uğurlu olsun cinsiyetide öğrenmişsin.
Cok sagol canim benim, tup bebek topiginden hatirliyorum seni :) hepimiz saglikala kucagimiza alalim insallah. Umarim dedigin gibi buyudukce biter kanama canim cunku boylesi cok stresli

Canım burdada recetesız satılıyor. Cogu ılac recetesız alabılıyoruz.Sodyum, potasyum, magnezyum gıbı elektrolitler kalp kası hucre ıcınde gorevı var. Kalp hastaliklari Rıtm bozuklugu olabılır. Tv de genel seyler soyluyorlar. Fazlası atılıyor. Fazlasinin ne kadari. Atılana kadar vucutta ıslevı var. Bazı hastslıklarda atılamayabılır. Hergun maden suyu icmek zarar vermez. Ama hap olarak almak daha etkili

Dediklerini mantıklı bende su an magnezyum kullanıyorum doktorum gebelik boyunca kullan dedi ama ben alışkanlık yapmasını istemediğim için (vitaminleri sürekli kullanmanın vücudu tembekkestirdigini düşünüyorum) ara ara bırakmayı düşünüyordum. dediğinde mantıklı. Doktor kabuzligim için verdi yoksa herhangi bir test yapıp ne kadar vücudumda var filanda diye bakmadı. genel olarak veriyorlar herkese bazı vitaminleri..magnezyumda oyle galiba

Drun dedıyse kullan cnm. Bende dusunmuyor degılıö. Dr evdeki neslenmemizi bilemez sikayetimiz varsa soylemeliyiz ona gore veriyor. Gebelıkte dr kontrolunde bırsey olmaz . Gebelik ayri bir fizyoloji. Bebege gecıs var cunku. Ilk gebeliğimde ben kendım arada kan tahliline baktırıyordum. Vıtamınlerın hepsı alt sınira yakındı bıde ıcmesem eksık olacaktı. Ilk gebeliğimdr duzenlı beslendım birde. Daha emzırmede var. Ordada vitamin kaybi yasayacagiz.

Magnezyum vücıtta tahlille ölçülemiyor canım. O yüzden doktorlar şikayetine göre veriyorlar

Ölçülür fakat doğru sonuç vermez. Çünkü magnezyumun çoğu kemiklerde ve hücrelerde bulunur. Onu nasıl ölçücez:)
tahlilde bakılıyor dr. Tahlilde dusukse baslayabılır yada sıkayetıne gore bakmadan baslıyor. Kalsıyumda kemıkte var dısındede. Kan tahlilindede bakılabılıyor. Ayrıyeten kemikteki yada dişindeki kalsıyuma bakılmıyor gebelıkte. Yada rutın verıyor. Her dr farklı . Kanda kanda dusukse vucut kemıklerdekını kullanıyor.

slm kizlar size bi sorunum olucak..ben bu hamileligimde yuzumde sivilce cikti..yagli olmayan gunes kremi tavsiyen eden varmi..
solante pregna ıyı dıye bılıtorum.. Hamileler için. alcam daha kullanmadım. Icerıgınde yagsız formulu ıle sıvılca tapmaz ve hıpoallerjenık yazıyor. KuLlanan varsa yazarsa daha ıyı olur.

solante pregna ıyı dıye bılıtorum.. Hamileler için. alcam daha kullanmadım. Icerıgınde yagsız formulu ıle sıvılca tapmaz ve hıpoallerjenık yazıyor. KuLlanan varsa yazarsa daha ıyı olur.
canim zaten bende onu kullaniyorum..acaba dedim baska markami kullansam..

Doktor bugünde erkeğe benzetti şükür herşey yolundaymış Bi 5 gün öne geçmiş ama değiştirmedi yinede ve doğru duyduysam 126 gram olmuş. Kalsiyum takviyesine başladı calciday diye. Ve günde 2 bardak süt içiçeksin dedı. Ağrı'lar normal panik yapma dedi

Oy maşallah kuzumaaa.benim kızım da 111 gr :)
Oğlan daha gürbüz olur.büyüsünde kocaman olsun paşa :)
Hem 2 bardak süt hem kalsiyum mu verdi.
Ben kalsiyumdan zayıf besleniyorum bu aralar.süt ve yoğurt yemeyi unutuyorum bazende canım istemiyor.

kac haftaliksiniz

Hiç iştahım yok ve her gün süt içmiyorum diye kalsiyum verdi. Kullandığım ilaçlar 3e çıktı. Maşallah kuzular büyüyor. Rabbim onlara bol sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…