2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım dr rutın verıyor vıtamınlrrı. Decavıtte kalsıyum magnezyum var zaten . Imom omegada kslsıyum magnezyum yok. Bunun yanında osteocare de rutın baslayabılır. Decavıt kullanırken sıkayete gore verebılırler. Ilk gebelıgomde oyle oldu.

Son düzenleme:
Gözün aydın, benim kontrole daha 16 gün varmış zaman geçmiyor sanki 1 aya adapte olamadım, hafta da 1 iyiymiş kıymetini bilememişim
Ben ayda bir gitmiyorum gidemem doktorum da bildiği için istediğin zaman gel dedi :) 10-12 günde bir gidiyorum. O bile uzun geliyor 5. günden sonra başlıyorum hadi gidelim demeye

Ben ayda bir gitmiyorum gidemem doktorum da bildiği için istediğin zaman gel dedi :) 10-12 günde bir gidiyorum. O bile uzun geliyor 5. günden sonra başlıyorum hadi gidelim demeye
İlk dönem sıkıntı olduğu için her hafta çağırdı, ilk defa 1 ay bekliyorum garip birşey, şuan hissetmediğimiz için ne yapıyor bilmek istiyorsun

Kızlarrr benim bi prensesim varr 12+1 de doktor kıza benziyor gibi ortaya bişey atalım demişti 5 gün sonra ikili test sonucumu akmaya gittik cok şükür herşey iyiymiş tekrar bakalım dedik cinsiyet biraz baba da erkek beklentisi olduğunu gördü net göremezsem yorum yapmam dedi ama erkek olabilir dedi 2 hafta sonra tekrar gelin dedi sizceee ne olur yaa cok merakk ediyrmmmm

Erkek dediyse erkek olma ihtimali yüksek doktorlar bazen kız görüyor 12. Haftalarda çıkıntı çok küçük olduğundan benim doktorum 12+3 de erkeğe meyilli dedi 15. Haftada da kesinleşti.

Bence bekle en dogru sonucc 16. Haftadan sonra. Kesin gorsun. Erken soyleyip tersi cikan cok tanidik var.

Canim benim de cok sık agriyor, ondan da kaynaklaniyor bir de progesteron hormonu fazla oldugu icin o da tetikliyormus.. parol yazdi doktorum ama direniyorum icmiyim diye.. serum taktiriyorum iyi geliyor

Canim benim de cok sık agriyor, ondan da kaynaklaniyor bir de progesteron hormonu fazla oldugu icin o da tetikliyormus.. parol yazdi doktorum ama direniyorum icmiyim diye.. serum taktiriyorum iyi geliyor

Çok şükür benim baş ağrılarım geçti.şikayetleri artık kafama takmıyorum.biri bitince biri başlıyo.şimdide bel ağrılarım başladı :)
Bulantılarım bitti dedim mide ekşimesi başladı.doğuma kadar herşeye alışıcaz artık napalım.
Anne olmak zormuş şimdi anlıyorum..
Annelerin hakkı ödenmez.

12 haftada erkeğe benziyor dedi bana
16 haftalık olduğunda kesin kız dedi :)
Oğlum diye seviyomuşum cadı kızımı :)

Gerçekten bu hamilelik ne garip şey. Her türlü şikayet hamileliğin olağan belirtisi genelde. Neyse olağan olsun da katlanırız.

Erkek dediyse erkek olma ihtimali yüksek doktorlar bazen kız görüyor 12. Haftalarda çıkıntı çok küçük olduğundan benim doktorum 12+3 de erkeğe meyilli dedi 15. Haftada da kesinleşti.

İnşallah ya hayırlısıyla bakalım kızımız var bunu hep erkek düşündüm ismi bile hazır kıza benziyor diyince kız ismi baktım ama içime sinmedi sanki erkek gibi geldi bugün de tekrar umutlandım iki hafta nasıl beklicez.. senin bebeğin de hayırlı olsun bu araada

12 haftada erkeğe benziyor dedi bana
16 haftalık olduğunda kesin kız dedi :)
Oğlum diye seviyomuşum cadı kızımı :)

Benimde bitane 3 yaşında cadım var ikinci olduğu için biraz erkek beklentimiz yüksek tabi sağlığı önemli ama insan düşünmekten kendini alamıyor ya :)

Bence bekle en dogru sonucc 16. Haftadan sonra. Kesin gorsun. Erken soyleyip tersi cikan cok tanidik var.

Evet ilk kız dediği zaman yakın çevremdekilerle paylaştım ama erkek olabilir diyince kimseye söylemedim kesin olmadan iki hafta sonra bakıcaz dedi o yüzden içimde tutamadım burda paylaşmak istedimm :)

Günaydın güzel anne adayları.hepimize mutlu ,sağlıklı ve huzurlu pazar günü diliyorum.
Cinsiyet öğrenenler hepinize hayırlı olsun.haZırlıklara başlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…