- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.581
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin. 15+5 çanım 16 haftalığızkac haftaliksiniz
Hiç iştahım yok ve her gün süt içmiyorum diye kalsiyum verdi. Kullandığım ilaçlar 3e çıktı. Maşallah kuzular büyüyor. Rabbim onlara bol sağlık versin
amin ins cnm ınş bende normalde 13+3gunluktum dün ama ultrasonda 14+2gun çıktı 93 gr olmuş kızım olacak nasip olursaAmin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin. 15+5 çanım 16 haftalığız
Canım dr rutın verıyor vıtamınlrrı. Decavıtte kalsıyum magnezyum var zaten . Imom omegada kslsıyum magnezyum yok. Bunun yanında osteocare de rutın baslayabılır. Decavıt kullanırken sıkayete gore verebılırler. Ilk gebelıgomde oyle oldu.Dediklerini mantıklı bende su an magnezyum kullanıyorum doktorum gebelik boyunca kullan dedi ama ben alışkanlık yapmasını istemediğim için (vitaminleri sürekli kullanmanın vücudu tembekkestirdigini düşünüyorum) ara ara bırakmayı düşünüyordum. dediğinde mantıklı. Doktor kabuzligim için verdi yoksa herhangi bir test yapıp ne kadar vücudumda var filanda diye bakmadı. genel olarak veriyorlar herkese bazı vitaminleri..magnezyumda oyle galiba
Hadı gözun aydın masallah. Benımde pzteso kontrolum var. Kısmetse bellı olacakMerhaba herkese bizde bugün gittik doktora pipisini gördük kesinleşti erkek olduğu :) 15 cm dedi boyuna 120 gr civarı 15+6 hafta ultrason göre
Gözün aydın, benim kontrole daha 16 gün varmış zaman geçmiyor sankiMerhaba herkese bizde bugün gittik doktora pipisini gördük kesinleşti erkek olduğu :) 15 cm dedi boyuna 120 gr civarı 15+6 hafta ultrason göre
Ben ayda bir gitmiyorum gidemem doktorum da bildiği için istediğin zaman gel dedi :) 10-12 günde bir gidiyorum. O bile uzun geliyor 5. günden sonra başlıyorum hadi gidelim demeyeGözün aydın, benim kontrole daha 16 gün varmış zaman geçmiyor sanki1 aya adapte olamadım, hafta da 1 iyiymiş kıymetini bilememişim
İlk dönem sıkıntı olduğu için her hafta çağırdı, ilk defa 1 ay bekliyorum garip birşey, şuan hissetmediğimiz için ne yapıyor bilmek istiyorsunBen ayda bir gitmiyorum gidemem doktorum da bildiği için istediğin zaman gel dedi :) 10-12 günde bir gidiyorum. O bile uzun geliyor 5. günden sonra başlıyorum hadi gidelim demeye
Erkek dediyse erkek olma ihtimali yüksek doktorlar bazen kız görüyor 12. Haftalarda çıkıntı çok küçük olduğundan benim doktorum 12+3 de erkeğe meyilli dedi 15. Haftada da kesinleşti.Kızlarrr benim bi prensesim varr 12+1 de doktor kıza benziyor gibi ortaya bişey atalım demişti 5 gün sonra ikili test sonucumu akmaya gittik cok şükür herşey iyiymiş tekrar bakalım dedik cinsiyet biraz baba da erkek beklentisi olduğunu gördü net göremezsem yorum yapmam dedi ama erkek olabilir dedi 2 hafta sonra tekrar gelin dedi sizceee ne olur yaa cok merakk ediyrmmmm
Bence bekle en dogru sonucc 16. Haftadan sonra. Kesin gorsun. Erken soyleyip tersi cikan cok tanidik var.Kızlarrr benim bi prensesim varr 12+1 de doktor kıza benziyor gibi ortaya bişey atalım demişti 5 gün sonra ikili test sonucumu akmaya gittik cok şükür herşey iyiymiş tekrar bakalım dedik cinsiyet biraz baba da erkek beklentisi olduğunu gördü net göremezsem yorum yapmam dedi ama erkek olabilir dedi 2 hafta sonra tekrar gelin dedi sizceee ne olur yaa cok merakk ediyrmmmm
Canim benim de cok sık agriyor, ondan da kaynaklaniyor bir de progesteron hormonu fazla oldugu icin o da tetikliyormus.. parol yazdi doktorum ama direniyorum icmiyim diye.. serum taktiriyorum iyi geliyorBaş ağrısı yaşayan arkadaşlar.
Ben kendimde bişey farkettim.aç kaldığımda başım ağrıyor benim.özellikle akşamları başım ağrıyordu.dün akşam yemek yedim başımın ağrısı kesildi.
Acaba tansiyonum mu çıkıyor yada düşüyor.bundan dolayıda olabilir bilemedim.
Canim benim de cok sık agriyor, ondan da kaynaklaniyor bir de progesteron hormonu fazla oldugu icin o da tetikliyormus.. parol yazdi doktorum ama direniyorum icmiyim diye.. serum taktiriyorum iyi geliyor
Kızlarrr benim bi prensesim varr 12+1 de doktor kıza benziyor gibi ortaya bişey atalım demişti 5 gün sonra ikili test sonucumu akmaya gittik cok şükür herşey iyiymiş tekrar bakalım dedik cinsiyet biraz baba da erkek beklentisi olduğunu gördü net göremezsem yorum yapmam dedi ama erkek olabilir dedi 2 hafta sonra tekrar gelin dedi sizceee ne olur yaa cok merakk ediyrmmmm
Gerçekten bu hamilelik ne garip şey. Her türlü şikayet hamileliğin olağan belirtisi genelde. Neyse olağan olsun da katlanırız.Çok şükür benim baş ağrılarım geçti.şikayetleri artık kafama takmıyorum.biri bitince biri başlıyo.şimdide bel ağrılarım başladı :)
Bulantılarım bitti dedim mide ekşimesi başladı.doğuma kadar herşeye alışıcaz artık napalım.
Anne olmak zormuş şimdi anlıyorum..
Annelerin hakkı ödenmez.
Erkek dediyse erkek olma ihtimali yüksek doktorlar bazen kız görüyor 12. Haftalarda çıkıntı çok küçük olduğundan benim doktorum 12+3 de erkeğe meyilli dedi 15. Haftada da kesinleşti.
12 haftada erkeğe benziyor dedi bana
16 haftalık olduğunda kesin kız dedi :)
Oğlum diye seviyomuşum cadı kızımı :)
Bence bekle en dogru sonucc 16. Haftadan sonra. Kesin gorsun. Erken soyleyip tersi cikan cok tanidik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?