2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çok sağol Rabbim gönlündekini versin insan kız ı da olsun istiyor oğlu da :)

14haftalık hamileyim hiç göbeğim çıkmadı korkuyorum bebeğime bişey olur diye bu durumu yaşayan varmı yada 14 haftalık hamile olurda göbeği çıkmayan varmı

14haftalık hamileyim hiç göbeğim çıkmadı korkuyorum bebeğime bişey olur diye bu durumu yaşayan varmı yada 14 haftalık hamile olurda göbeği çıkmayan varmı
Benimde ilk aydan şişiyor nedense sonra duruyor cok büyük olmamıştı ilk bebeğim de ama herkeste aynı olamaz iç karnın vardır zamanla çıkar merak etme :)

Canım yarın 17 . Haftaya girices göbeğim var diyemem yanı içini ferah tut

Kızlar karın ya da kasık ağrınız var mı benim pek Yok arada kramp giriyor o kadar mide bulantılarım da zaman zaman devam ediyor doktora gitmeme 2 hafta var merak ediyorum bebeğimi sizlerde durum nedir ?

iyi akşamlar kızlar ayrıntılı ultrason için ne yapmayı düşünüyorsunuz?Özelde mi yoksa devlette mi yaptıracaksınız

23. Hafta yaptırın diyorlar, ben doktorum yönlendirdiği yeri aradım 300 liraymış ama heniz araştırmadım iyiyse, uzmansa ona giderim, devlete de gidilebilir bence, önceden randevu almak lazımmış sadece.
Devlette zamanlamanın iyi yapılması lazım bir ay sonraya atıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…