- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.601
Evet canım orda beraberdik. Tüp bebek annelerinin kaderi malesef bu. Ama geçiyor merak etme.Cok sagol canim benim, tup bebek topiginden hatirliyorum seni :) hepimiz saglikala kucagimiza alalim insallah. Umarim dedigin gibi buyudukce biter kanama canim cunku boylesi cok stresli
Ben kullanıyorum. Memnunum. Yağlı bir formu yok.solante pregna ıyı dıye bılıtorum.. Hamileler için. alcam daha kullanmadım. Icerıgınde yagsız formulu ıle sıvılca tapmaz ve hıpoallerjenık yazıyor. KuLlanan varsa yazarsa daha ıyı olur.
Çok sağol Rabbim gönlündekini versin insan kız ı da olsun istiyor oğlu da :)İnşallah ya hayırlısıyla bakalım kızımız var bunu hep erkek düşündüm ismi bile hazır kıza benziyor diyince kız ismi baktım ama içime sinmedi sanki erkek gibi geldi bugün de tekrar umutlandım iki hafta nasıl beklicez.. senin bebeğin de hayırlı olsun bu araada
Allah razı olsun bizede zaman lazım artık belli olunca yazarım :)Çok sağol Rabbim gönlündekini versin insan kız ı da olsun istiyor oğlu da :)
Benimde ilk aydan şişiyor nedense sonra duruyor cok büyük olmamıştı ilk bebeğim de ama herkeste aynı olamaz iç karnın vardır zamanla çıkar merak etme :)14haftalık hamileyim hiç göbeğim çıkmadı korkuyorum bebeğime bişey olur diye bu durumu yaşayan varmı yada 14 haftalık hamile olurda göbeği çıkmayan varmı
Onu bende merak ediyorum ama erkekler biraz geç gelıyormuş bakalım ne olucakAminnnnn sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.bakalım doğumlarımız aynı gün mü olucak :)
Canım yarın 17 . Haftaya girices göbeğim var diyemem yanı içini ferah tut14haftalık hamileyim hiç göbeğim çıkmadı korkuyorum bebeğime bişey olur diye bu durumu yaşayan varmı yada 14 haftalık hamile olurda göbeği çıkmayan varmı
Ay benmkiyle ayni bana gecen hafta %90 kiz dedilerEki Görüntüle 1973462 cnm cinsiyet tahmini bekliyorum....
Özel de düşünüyorum perinotoloji uzamanı var hastane de ikili testimi de o yaptı Prof tekrar ona gidicemiyi akşamlar kızlar ayrıntılı ultrason için ne yapmayı düşünüyorsunuz?Özelde mi yoksa devlette mi yaptıracaksınız
kaçıncı haftada yaptıracaksın canımÖzel de düşünüyorum perinotoloji uzamanı var hastane de ikili testimi de o yaptı Prof tekrar ona gidicem
23. Hafta yaptırın diyorlar, ben doktorum yönlendirdiği yeri aradım 300 liraymış ama heniz araştırmadım iyiyse, uzmansa ona giderim, devlete de gidilebilir bence, önceden randevu almak lazımmış sadece.kaçıncı haftada yaptıracaksın canım
20-23. Hafta arasında yaptırın diyorlar Can'ım henüz randevu almadım 2 hafta sonra doktoruma gidicem onun yönlendireceğini düşünüyorumkaçıncı haftada yaptıracaksın canım
Devlette zamanlamanın iyi yapılması lazım bir ay sonraya atıyorlarmış23. Hafta yaptırın diyorlar, ben doktorum yönlendirdiği yeri aradım 300 liraymış ama heniz araştırmadım iyiyse, uzmansa ona giderim, devlete de gidilebilir bence, önceden randevu almak lazımmış sadece.
Bende öyle duydum, önce devlete gideyim dedim de uğraşasım gelmiyor.Devlette zamanlamanın iyi yapılması lazım bir ay sonraya atıyorlarmış
Yok erken değil, çoğunlukla 17-18 de yapıyorlarmış. Bana 22-23 te isterim dedi. Doktorların yöntemi farklı demek ki. 17-23 haftaları arasında herhangi bir gün istiyorlar.Ayrıntılı ultrason için doktor bana 17-18. Haftalarda yaparız dedi çok mu erken acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?