2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende öyle duydum, önce devlete gideyim dedim de uğraşasım gelmiyor.
Benim doktorun yönlendirdiği yer 145 TL Oray'a ğiderim büyük ihtimal. Bende perinatoloğ istiyordum ama o çoğunlukla riskli gruplarda önemliymiş ondan ı kısma takılmıcam

Bizim minnoş kızmış
2li tarama testinde kıza benziyo kemik yapısı demisti doktor pipide yoktu. Kendimi pek heveslendirmedim belki yanilir doktor diye ama gercekten kızmış cok sukur rabbim gonlume gore verdi 5 yasinda bir oglum var zaten. 2.kiz olsun cok istiyoduk. Dun ogrendik gece uyuyamadım heyecandan

slm kizlar size bi sorunum olucak..ben bu hamileligimde yuzumde sivilce cikti..yagli olmayan gunes kremi tavsiyen eden varmi..

pregna gebeler için özel formu zaten ama o iyi gelmediyse, Avene'nin gebelerin kullanabileceği aşırı hassas ciltler için mineral ağırlıklı olanı var. Ben kendime de sipariş ettim gelmesini bekliyorum.

Ağrılar benim de çok var bu ara, magnezyum başlarız belki 2 hafta sonra biz de, cinsiyeti hayırlı olsun :)

Gözün aydın, benim kontrole daha 16 gün varmış zaman geçmiyor sanki 1 aya adapte olamadım, hafta da 1 iyiymiş kıymetini bilememişim

yaa çok uzun değil mi, benim de 2 hafta var

Ayrıntılı ultrason için doktor bana 17-18. Haftalarda yaparız dedi çok mu erken acaba?
Ayrıntılı ultrason için tam şu hafta diye bir şey yok canım. İleri haftalarda daha net görebilir sadece. Doktorun öyle dediyse uygundur. Ben her kontrolümde perinatologa gidiyorum. Mesela geçen hafta gittiğimde ayrıntılı ultrason gibi her organını inceledi. Demek ki olabilir

Gunaydin hanimlar , bende kontrolden geldim cinsiyetimizde kiz :) 4 lu entegre test icin kan verdim , 19 hafta da detayli ultrason icin gidecegim , ilk hamileligimde de 18 _22 hafta arasi denmisti diye hatirliyorum dr um kendi bakiyor ve 19 da cagirdi bu defa

arkadaşlar hepinize slmlar
ya ben çocuk aşkından kafayı yiyeceğim sanırım
bir kızım var sürekli öpüyorum geceleri bile birlkte uyuyoruz gece gece bile kalkıp uyanıp kafasından öpüyorum
2. kızımı da merakla bekliyorum çok seviniyorum onuda böyle öpüceğim diye
allah hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah

Merhaba arkadaşlar ultrason ingilterede 3 kere 12-13, 20-22, 30-32. haftalarda yapılıyor Amerika da yine aynı şekilde ama Türkiyede ortalama bir gebe 12 13 kere giriyor. Ultrason ve zararları ile ilgili yazılar ve otizmle bağlantılarını araştırdıktan sonra daha bir dikkatli oldum. 13 te gittim mesala 20. haftada gideceğim cinsiyet için. Sonra herşey normalse de 30. haftada girerim diye düşünüyorum. Benim gibi araştıran arkadaşlar var mı acaba

Her ıkısını de Allah bagıslasın ınsallah canım :)

Çok uzun,içim gidiyor ama ne yapayım, doktora gitsem, niye geldin diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…