- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.621
Merhaba daha önce tüp bebek veya aşılama topiginde birlikteydik :) gözün aydın bebeginAy benmkiyle ayni bana gecen hafta %90 kiz dediler
Benim doktorun yönlendirdiği yer 145 TL Oray'a ğiderim büyük ihtimal. Bende perinatoloğ istiyordum ama o çoğunlukla riskli gruplarda önemliymiş ondan ı kısma takılmıcamBende öyle duydum, önce devlete gideyim dedim de uğraşasım gelmiyor.
Doktorunun yönlendirdiği yer neresi?Benim doktorun yönlendirdiği yer 145 TL Oray'a ğiderim büyük ihtimal. Bende perinatoloğ istiyordum ama o çoğunlukla riskli gruplarda önemliymiş ondan ı kısma takılmıcam
Benide 17. Haftada çağırdı. Koca perinatolog uygun olmasa çağırmaz diye düşünüyorum. Yapmazlar zaten. Ama illede 20 hafta diyenlerde varmış.Ayrıntılı ultrason için doktor bana 17-18. Haftalarda yaparız dedi çok mu erken acaba?
Medipol fındıkzade kliniği canımDoktorunun yönlendirdiği yer neresi?
slm kizlar size bi sorunum olucak..ben bu hamileligimde yuzumde sivilce cikti..yagli olmayan gunes kremi tavsiyen eden varmi..
Doktor bugünde erkeğe benzetti şükür herşey yolundaymış Bi 5 gün öne geçmiş ama değiştirmedi yinede ve doğru duyduysam 126 gram olmuş. Kalsiyum takviyesine başladı calciday diye. Ve günde 2 bardak süt içiçeksin dedı. Ağrı'lar normal panik yapma dedi
Gözün aydın, benim kontrole daha 16 gün varmış zaman geçmiyor sanki1 aya adapte olamadım, hafta da 1 iyiymiş kıymetini bilememişim
Aa hatirladm canm sennde bebisin hayirli olsnMerhaba daha önce tüp bebek veya aşılama topiginde birlikteydik :) gözün aydın bebegin
Ay cnm inşallah hayırlısı iki oglum var ins kiz olurAy benmkiyle ayni bana gecen hafta %90 kiz dediler
Ayrıntılı ultrason için tam şu hafta diye bir şey yok canım. İleri haftalarda daha net görebilir sadece. Doktorun öyle dediyse uygundur. Ben her kontrolümde perinatologa gidiyorum. Mesela geçen hafta gittiğimde ayrıntılı ultrason gibi her organını inceledi. Demek ki olabilirAyrıntılı ultrason için doktor bana 17-18. Haftalarda yaparız dedi çok mu erken acaba?
Her ıkısını de Allah bagıslasın ınsallah canım :)Bizim minnoş kızmış
2li tarama testinde kıza benziyo kemik yapısı demisti doktor pipide yoktu. Kendimi pek heveslendirmedim belki yanilir doktor diye ama gercekten kızmış cok sukur rabbim gonlume gore verdi 5 yasinda bir oglum var zaten. 2.kiz olsun cok istiyoduk. Dun ogrendik gece uyuyamadım heyecandan
Çok uzun,içim gidiyor ama ne yapayım, doktora gitsem, niye geldin diyecekpregna gebeler için özel formu zaten ama o iyi gelmediyse, Avene'nin gebelerin kullanabileceği aşırı hassas ciltler için mineral ağırlıklı olanı var. Ben kendime de sipariş ettim gelmesini bekliyorum.
Ağrılar benim de çok var bu ara, magnezyum başlarız belki 2 hafta sonra biz de, cinsiyeti hayırlı olsun :)
yaa çok uzun değil mi, benim de 2 hafta var
Tamam canım sağol bakalım benimkine uyarsa oraya bakabiliriz. Yakındaki dururken gitmek istemeyecektir muhtemelen de şansımı deneyeyim :)Medipol fındıkzade kliniği canım
Sen Anadolu da mısın canımTamam canım sağol bakalım benimkine uyarsa oraya bakabiliriz. Yakındaki dururken gitmek istemeyecektir muhtemelen de şansımı deneyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?