2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kızlar sizi takip ediyordum Bugün üye oldum nerdeyse herkes öğrenmiş cinsiyetini maşallah hepinize bir ben kalmışım o ayrı
Merhaba ilk bebeğiniz mi ya öğrenme zamanınız gelmiş haftanıza göre ben cok merak ediyorum haftalar geçmiyor :)

Evet ilk.Cuma günü kontrolum var.Artık söyler diye düşünüyorum.Ve haklısın merak ettikçe zaman geçmiyor.Seninde ilk sanırım :)
Yok cnm benin 3 yaşında prensesim var bitane ikinciye hamileyim bizim durum karışık 2 li test 12+1 de kıza benzetti doktor 5 gün sonra sonuc almaya gittik eşim tekrar bakalım dedi biraz erkek bebek hevesimiz var doğal olark bu seferde erkekte olabilir dedi doktorum cok iyi memnunum ama 2 hafta beklemem gerekiyor net öğrenmem için

Hayırlı olsun insanın kızı olmalı gerçekten benim ki 3 yaşında ama şimdiden insana arkadaş oluyor bizde erkek bebek istiyoruz inşallah :)

Kizini Allah bagislasin.Hayırlısı olsun öncelikle. :) Sonra da gönlünüzden geçen.Ne hissediyosun peki? :)

Aa hatirladm canm sennde bebisin hayirli olsn
Çok sağol canım :) baya bi topik de birlikteydik. Kısmet bu zamanaymis sizin de tedavisiz olmuş sanırım bizde ikinci tüp bebek için hazırlanırken doğal yolla oldu çok şükur

Merhaba,
Daha erken olsa da ufaktan yapayım hazırlıkları diye dün çıtçıtlı body doğum seti gibi bebek kıyafetleri aldım. Cinsiyet belli olunca artık rahat rahat alışveriş yapabiliriz.

Kızlar biz de bugün cinsiyeti öğrenmeye gittik ama bizim miniğimiz sakladı kendini. Doktorumuz daha önce de emin olmamakla birlikte kız gibi demişti şimdi de hala kız gibi dedi ama belli olmaz bazen pipi çıkıveriyo sonradan bacak arasını tam görmeden kesin bişey diyemem dedi. Bu hafta içi tekrar gel bakalım dedi inşallah kesinleşir bu hafta artık alışveriş yapmak istiyorum

Merhaba,
Daha erken olsa da ufaktan yapayım hazırlıkları diye dün çıtçıtlı body doğum seti gibi bebek kıyafetleri aldım. Cinsiyet belli olunca artık rahat rahat alışveriş yapabiliriz.
Bizimdi 1 tulum 1 tane 5 li takım 2 çıtçıtlı bade 12 çorap. Cumartesi de Saraçhanede Bebek arabası çeşitlerine baktık

Almanyadada 3 kez ama sigorta masrafi ustlenmedigi icin. Kendin odersen her kontrolde yani 4 haftada bir ultrasonla bakiyorlar. Benim doktorum tavsiye etti, bazi hastaliklar utrasonla gorunuyormus. Zararli olsa yapacaklarini sanmiyorum

Kızlar acil birşey sormak istiyorum.biraz önce dolmuşla gelirken ufak bir kaza atlattık çok şükür bişey olmadı ama fazlaca sarsıldım en arkada oturuyordum bir de belimi vurdum şimdi kasığım da ağrım var sizce bişey olmuşmudur bebişime

Kadın doğum hastanelerinde nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor. İçinin rahat etmesi için gidip bir görünebilirsin geçmiş olsun

Ne güzel maşallah Allah muhabbetinizi artırsın ama eşini de ihmal etmiyorsundur inşallah. Bazen babalar dışlanmış hissedebiliyormuş

ben de düşünüyorum bu konuyu ama abimin eşinin 6 aylık bebeği karnında ölmüştü ve ultrasonda çıktı, hiç haberi de yok 1 ay öyle taşımış şükür ki kesesi patlamamış.. bu yüzden korkuyorum ...

Arkadaslar ben bugunlerde cok tedirginim yaa hem bebegi hissetmiyom hemde hergun karnimda şişkinlik oluyo korkuyom ya insallah kotu bsy yoktur

bende de var o ecco, sanırım normalmiş, ani hareket yaptığında ağrı da girebilir dikkat et. süt içiyorsan laktozsuz alabiliyorsan almaya çalış derim, laktoz mesela bende çok gaz yapıyor şişkinlik yani bundan da olabilir :)

kötü düşünme hemen : ( ben gebelik testi yaptığımın ertesi günü merdivenlerden düştüm ve kalçam mosmordu şükür düşürmedim ama doktoruna söylemende fayda var

Bizde cinsiyeti öğrendiğimiz gun gidip bebek arabasini aldik.. hahaha ne bu acele dimi ama yok 1gun bile bekleyemedik
Ben Bebek arabasını baharda almayı düşünüyorum. Doğumdan sonra önümüz kış, sling kullanmayı planlıyorum ama fikrim değişebilir tabi. Bu arada Bebek arabası çok pahalı bir şeymiş geçen gün fiyatlara baktık da 4-5 bine kadar var

Ne güzel maşallah Allah muhabbetinizi artırsın ama eşini de ihmal etmiyorsundur inşallah. Bazen babalar dışlanmış hissedebiliyormuş

sahi o konuyu napıcaz (baba)
ya benden çok konuşuyor bebekle karnımı seviyor sürekli, biraz dalıp gidiyorum işte beni unuttun eskisi gibi ilgi göstermiyorsun
halbuki sadece hep uykum var

Almanyadada 3 kez ama sigorta masrafi ustlenmedigi icin. Kendin odersen her kontrolde yani 4 haftada bir ultrasonla bakiyorlar. Benim doktorum tavsiye etti, bazi hastaliklar utrasonla gorunuyormus. Zararli olsa yapacaklarini sanmiyorum

Doku ısınması oluyormus ama bu ısınma hangi organa ne kadar zarar veriyor bu muallakmış. Ben çok sık girmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…