- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.641
Merhaba ilk bebeğiniz mi ya öğrenme zamanınız gelmiş haftanıza göre ben cok merak ediyorum haftalar geçmiyor :)Merhaba kızlar sizi takip ediyordum Bugün üye oldum nerdeyse herkes öğrenmiş cinsiyetini maşallah hepinizebir ben kalmışım o ayrı
Merhaba ilk bebeğiniz mi ya öğrenme zamanınız gelmiş haftanıza göre ben cok merak ediyorum haftalar geçmiyor :)
Yok Avrupa yakasındayım, Hizmet hastanesine gidiyorum ona yakınım.Sen Anadolu da mısın canım
Yok cnm benin 3 yaşında prensesim var bitane ikinciye hamileyim bizim durum karışık 2 li test 12+1 de kıza benzetti doktor 5 gün sonra sonuc almaya gittik eşim tekrar bakalım dedi biraz erkek bebek hevesimiz var doğal olark bu seferde erkekte olabilir dedi doktorum cok iyi memnunum ama 2 hafta beklemem gerekiyor net öğrenmem içinEvet ilk.Cuma günü kontrolum var.Artık söyler diye düşünüyorum.Ve haklısın merak ettikçe zaman geçmiyor.Seninde ilk sanırım :)
Hayırlı olsun insanın kızı olmalı gerçekten benim ki 3 yaşında ama şimdiden insana arkadaş oluyor bizde erkek bebek istiyoruz inşallah :)Bizim minnoş kızmış
2li tarama testinde kıza benziyo kemik yapısı demisti doktor pipide yoktu. Kendimi pek heveslendirmedim belki yanilir doktor diye ama gercekten kızmış cok sukur rabbim gonlume gore verdi 5 yasinda bir oglum var zaten. 2.kiz olsun cok istiyoduk. Dun ogrendik gece uyuyamadım heyecandan
Yok cnm benin 3 yaşında prensesim var bitane ikinciye hamileyim bizim durum karışık 2 li test 12+1 de kıza benzetti doktor 5 gün sonra sonuc almaya gittik eşim tekrar bakalım dedi biraz erkek bebek hevesimiz var doğal olark bu seferde erkekte olabilir dedi doktorum cok iyi memnunum ama 2 hafta beklemem gerekiyor net öğrenmem için
Çok sağol canım :) baya bi topik de birlikteydik. Kısmet bu zamanaymis sizin de tedavisiz olmuş sanırım bizde ikinci tüp bebek için hazırlanırken doğal yolla oldu çok şükurAa hatirladm canm sennde bebisin hayirli olsn
Bizimdi 1 tulum 1 tane 5 li takım 2 çıtçıtlı bade 12 çorap. Cumartesi de Saraçhanede Bebek arabası çeşitlerine baktıkMerhaba,
Daha erken olsa da ufaktan yapayım hazırlıkları diye dün çıtçıtlı body doğum seti gibi bebek kıyafetleri aldım. Cinsiyet belli olunca artık rahat rahat alışveriş yapabiliriz.
Almanyadada 3 kez ama sigorta masrafi ustlenmedigi icin. Kendin odersen her kontrolde yani 4 haftada bir ultrasonla bakiyorlar. Benim doktorum tavsiye etti, bazi hastaliklar utrasonla gorunuyormus. Zararli olsa yapacaklarini sanmiyorumMerhaba arkadaşlar ultrason ingilterede 3 kere 12-13, 20-22, 30-32. haftalarda yapılıyor Amerika da yine aynı şekilde ama Türkiyede ortalama bir gebe 12 13 kere giriyor. Ultrason ve zararları ile ilgili yazılar ve otizmle bağlantılarını araştırdıktan sonra daha bir dikkatli oldum. 13 te gittim mesala 20. haftada gideceğim cinsiyet için. Sonra herşey normalse de 30. haftada girerim diye düşünüyorum. Benim gibi araştıran arkadaşlar var mı acaba
Kadın doğum hastanelerinde nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor. İçinin rahat etmesi için gidip bir görünebilirsin geçmiş olsunKızlar acil birşey sormak istiyorum.biraz önce dolmuşla gelirken ufak bir kaza atlattık çok şükür bişey olmadı ama fazlaca sarsıldım en arkada oturuyordum bir debelimi vurdum şimdi kasığım da ağrım var sizce bişey olmuşmudur bebişime
Ne güzel maşallaharkadaşlar hepinize slmlar
ya ben çocuk aşkından kafayı yiyeceğim sanırım
bir kızım var sürekli öpüyorum geceleri bile birlkte uyuyoruz gece gece bile kalkıp uyanıp kafasından öpüyorum
2. kızımı da merakla bekliyorum çok seviniyorum onuda böyle öpüceğim diye
allah hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah
Merhaba arkadaşlar ultrason ingilterede 3 kere 12-13, 20-22, 30-32. haftalarda yapılıyor Amerika da yine aynı şekilde ama Türkiyede ortalama bir gebe 12 13 kere giriyor. Ultrason ve zararları ile ilgili yazılar ve otizmle bağlantılarını araştırdıktan sonra daha bir dikkatli oldum. 13 te gittim mesala 20. haftada gideceğim cinsiyet için. Sonra herşey normalse de 30. haftada girerim diye düşünüyorum. Benim gibi araştıran arkadaşlar var mı acaba
Arkadaslar ben bugunlerde cok tedirginim yaahem bebegi hissetmiyom hemde hergun karnimda şişkinlik oluyo korkuyom ya insallah kotu bsy yoktur
Kızlar acil birşey sormak istiyorum.biraz önce dolmuşla gelirken ufak bir kaza atlattık çok şükür bişey olmadı ama fazlaca sarsıldım en arkada oturuyordum bir debelimi vurdum şimdi kasığım da ağrım var sizce bişey olmuşmudur bebişime
Bizde cinsiyeti öğrendiğimiz gun gidip bebek arabasini aldik.. hahaha ne bu acele dimi ama yok 1gun bile bekleyemedik
Ne güzel maşallahAllah muhabbetinizi artırsın ama eşini de ihmal etmiyorsundur inşallah. Bazen babalar dışlanmış hissedebiliyormuş
Almanyadada 3 kez ama sigorta masrafi ustlenmedigi icin. Kendin odersen her kontrolde yani 4 haftada bir ultrasonla bakiyorlar. Benim doktorum tavsiye etti, bazi hastaliklar utrasonla gorunuyormus. Zararli olsa yapacaklarini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?