- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.661
Ben Bebek arabasını baharda almayı düşünüyorum. Doğumdan sonra önümüz kış, sling kullanmayı planlıyorum ama fikrim değişebilir tabi. Bu arada Bebek arabası çok pahalı bir şeymiş geçen gün fiyatlara baktık da 4-5 bine kadar var
Kızlar biz de bugün cinsiyeti öğrenmeye gittik ama bizim miniğimiz sakladı kendini. Doktorumuz daha önce de emin olmamakla birlikte kız gibi demişti şimdi de hala kız gibi dedi ama belli olmaz bazen pipi çıkıveriyo sonradan bacak arasını tam görmeden kesin bişey diyemem dedi. Bu hafta içi tekrar gel bakalım dedi inşallah kesinleşir bu hafta artık alışveriş yapmak istiyorum
Kızlar acil birşey sormak istiyorum.biraz önce dolmuşla gelirken ufak bir kaza atlattık çok şükür bişey olmadı ama fazlaca sarsıldım en arkada oturuyordum bir debelimi vurdum şimdi kasığım da ağrım var sizce bişey olmuşmudur bebişime
Hayır öğrenemedim. En son gittiğimde 11+3 günlüktü dr daha belli değil dedi. Bir sonraki randevumuz da 8 Nisanda. Heyecanla bekliyorum ama içime erkek doğuyor.Cinsiyetini öğrendiniz mi doğum tarihleri aynı görünüyor
Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah ama biran önce kesinleşse de ona göre hazırlıklara başlasak diye can atıyorum. inşallah daha çok meraklandırmaz bizi minikCanım genelde gostermeyen kız derler naz yapıyor derler:) Allah gonlunuze gore versın :)
Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah ama biran önce kesinleşse de ona göre hazırlıklara başlasak diye can atıyorum. inşallah daha çok meraklandırmaz bizi minik
Doğru bende duydum.normalmi sezeryan mı olucak onuda bilemiyoruz.hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde..Onu bende merak ediyorum ama erkekler biraz geç gelıyormuş bakalım ne olucak
Bizde cinsiyeti öğrendiğimiz gun gidip bebek arabasini aldik.. hahaha ne bu acele dimi ama yok 1gun bile bekleyemedik
Dun kontrol vardı 15+6. Bebek boyu kılosu haftasına uyumly. Ben 500 gr aidım . Fazla yemiyorum. Gerek yok gram daha agirliklari. Yumurta sut hergun yiyorum. Kalsiyum onemli dislerim sizladi kalsiyum aliyorum arada dra da sordum alabilirsin dedo. Ikinci oglum geliyor. Aralarinda 19 ay olacak hem kardes hem arkadas olacaklar. Ilk gebeligimdeki gibi 6 yada 7. Aydan sonra alisveris yapacagim ne olur ne olmaz diye. Ayrintili usgde 20. Hafta dediBeslenmeleriniz nasıl kilo aliminiz nasıl gidiyor
Dun kontrol vardı 15+6. Bebek boyu kılosu haftasına uyumly. Ben 500 gr aidım . Fazla yemiyorum. Gerek yok gram daha agirliklari. Yumurta sut hergun yiyorum. Kalsiyum onemli dislerim sizladi kalsiyum aliyorum arada dra da sordum alabilirsin dedo. Ikinci oglum geliyor. Aralarinda 19 ay olacak hem kardes hem arkadas olacaklar. Ilk gebeligimdeki gibi 6 yada 7. Aydan sonra alisveris yapacagim ne olur ne olmaz diye. Ayrintili usgde 20. Hafta dedi
Sagol canimhayırlısı olsun :) kilo alımın da çok iyi, günlerimiz yakınmış seninle
benimde oluyor..feci gerginleşiyor midemKızlar günaydın mide kısmınızda sertleşme oluyor mu benim sertleşme oluyor arkadaşlar normal zamanla sertleşme şişkinlik aşağı inecek dediler
Ben deli gibi yiyorum maalesef 4 kilo aldım şimdiden.. çok canım sıkılıyor ama iştahım çok feci açık..Birde ben hamilelik önce sigara kullanıyordum onuda bırakınca böyle oldu sanırım..Beslenmeleriniz nasıl kilo aliminiz nasıl gidiyor
Ay maşallah ne güzel Rabbim sağlıklı doğum Nasip etsin. Banada calciday diye kalsiyum takviye verdi. Bek yumurta süt tüketimiyorum. Siz bizden tecrübelisiniz ayrıntılı ultrason ile 4 boyutlu ultrason aynı mıDun kontrol vardı 15+6. Bebek boyu kılosu haftasına uyumly. Ben 500 gr aidım . Fazla yemiyorum. Gerek yok gram daha agirliklari. Yumurta sut hergun yiyorum. Kalsiyum onemli dislerim sizladi kalsiyum aliyorum arada dra da sordum alabilirsin dedo. Ikinci oglum geliyor. Aralarinda 19 ay olacak hem kardes hem arkadas olacaklar. Ilk gebeligimdeki gibi 6 yada 7. Aydan sonra alisveris yapacagim ne olur ne olmaz diye. Ayrintili usgde 20. Hafta dedi
Sağlıklı olsunda yediklerin sağlıksız birşey tüketmemeye çalış aldığın kilo faydalı şeylerden dlsun en azındanbenimde oluyor..feci gerginleşiyor midem
Ben deli gibi yiyorum maalesef 4 kilo aldım şimdiden.. çok canım sıkılıyor ama iştahım çok feci açık..Birde ben hamilelik önce sigara kullanıyordum onuda bırakınca böyle oldu sanırım..
Caldıday var evde onu ıcıyorum. Bıgun ıcıp bıgun ıcmıyorum. Yok canım aynı degıl. Ayrıntılıda bebegın butun organlarına bakılıyor. Plesentaya gıden damarlarda sorun varmı yokmu. Dort boyutludan zıyade yapan kişi ıyı olömslı. Ilk gebelıkte yaptırmıstım kısada olsa arada 4 d ılede goruntu gosterıyorlar. Ayrıntılı usg 17-21 haftada yapılıyır . Ama en ıyı 20. Haftada . Kalbın odaları kapakları en ıyı bu haftada gorunuyor. 17-18 de net gorunmeyebılır.Ay maşallah ne güzel Rabbim sağlıklı doğum Nasip etsin. Banada calciday diye kalsiyum takviye verdi. Bek yumurta süt tüketimiyorum. Siz bizden tecrübelisiniz ayrıntılı ultrason ile 4 boyutlu ultrason aynı mı
Çok saol teşekkür ederim çok bi hissim yoktu kızımın adı mina erkk olursa miraç demiştim doktor kıza benzetince hiç bi kız ismi sindiremedim miraç ege diye dolaşıyorum hala yani erkek geçiyor tabi kızda olursa küsmesin bana kızlar bi başka :)Kizini Allah bagislasin.Hayırlısı olsun öncelikle. :) Sonra da gönlünüzden geçen.Ne hissediyosun peki? :)
Merhaba ikinci bebek mi ilkinin cinsiyeti ne :)Meraba ben aranıza yeni katılıyorum 13 haftalik hamileyim cinsiyet çok merak ediyorum doktorum solemedi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?