2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
amin inşallah.denizli de ikamet ediyorum.çanakkale liyim.buradaki doktorum prof.dr.babür kaleli.perinatoloji uzmanı.çok yumusak iyi niyetli bir doktor.keşke olunmasa tabi.özeniyorum sağlıklı hamile annelere.ama bu kadarla kalır inşallah.korkulacak birşey yok serklaj da.umarım gerek kalmaz tabi.kalsa da herşey bebeklerimiz için.

Elinizi karnınız a koyduğunuzda bebeğinizi hissediyor musunuz. Ben evdeyken elim hep göbeğim de ve sanki elimin altında bişey in kasıp gevşeme gibi hareket olduğunu fark ediyorum. Onun dışında hiç bir hareketi hissetmiyorum.

2. gebeliklerde 16. hafta hissedilmeye başlanabiliyormuş ama ilk gebelikler için 20-22 deniliyor, ben hissetmiyorum, yani hissettiğim şey kendi iç organlarım sanırım

Ben ilk hamileliğimde 20. Haftada hissetmiştim. Bunda 16. Haftada ( tam söylenen haftalarda :) kasılıp gevşeme değilde bazen damar atması gibi bazen de içeriden bir şey gıdıklıyormuş gibi hissediyorum. Ama ilkinde direkt tekme olarak hissetmiştim :)

Günaydın oh ne güzel alışverişe başlayanlar var. Ben henüz hiç bir şey almadım ama internetten ve mağazalardan bakınıyorum sürekli güncel fiyatlara. Neler alacağıma üç aşağı beş yukarı karar verdim gibi. temmuz ayına kalmadan alacaklarımı bitirmeyi düşünüyorum o sıcakta 7-8 aylık hamile halimle dolaşamam

Ben de henüz hiçbir şey almayanlardanım. Ben almayı çok istiyorum da Eşim istemiyor nedense. Bekleyelim diyor. Geçen gün Bebek mağazasına girdik ve acayip kafamız karıştı nerden başlayacağımızı bilemedik çıktık :) bir bilenle alışverişe gitmek daha iyi olur sanki ya da gitmeden liste yapıp ona göre almak ne alacaksan. Yoksa ne alacağımı bilemem, ilk hamileliğim.

Kafamda fikir oluşsun diye hafta sonu Bebek arabası baktık kafam çorba aldı alışverişe Allah nasip ederse Ramazan'dan sonra çıkmayı düşünüyoruz. Bebek arabı travellen çok ağır olduğu içimin kullanışlı gelmiyor

Günaydın kızlar..Alışverişler başlamış..Sağlık sıhhatle giysin kuzular inşallah..Bende sadece yeşil renkte minik bir ayakkabı aldım..Cinsiyeti öğrenemediğimiz için alışveriş yapmak istemiyorum.. Cuma günü randevumuz var..İnşallah öğrenebiliriz... Herkes merakla cinsiyeti bekliyor.. :) Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular

Bizde de ayni durum soz konusu daha belli olmadigi icin tek birsey bile alamadim. Carsamba günü gidicez bakalim. Insallah gosterirse son ultrasona gore 14+6 olacak

Bizde de ayni durum soz konusu daha belli olmadigi icin tek birsey bile alamadim. Carsamba günü gidicez bakalim. Insallah gosterirse son ultrasona gore 14+6 olacak
Günlerimiz yakın canım seninle .. Ayın sonlarında olunca bizim bebekler en son öğrenende bizler olacağız ..Neyse sağlıklı olsunlarda bekleriz napalım..Hayırlı haberlerini bekliyoruz seninde inşallah

Günlerimiz yakın canım seninle .. Ayın sonlarında olunca bizim bebekler en son öğrenende bizler olacağız ..Neyse sağlıklı olsunlarda bekleriz napalım..Hayırlı haberlerini bekliyoruz seninde inşallah
Aynı hatta canim son ultrasona gore doğum 28 eylul benimde. Ama degistirmedim. Saglikla gelsinler de gerisi onemli degil. Ruyamda doktor ultrsona bakip kiz ve ypki sana benziyor diyordu. Cok mutlu uyandim sabah

Ben çok cinsiyet öğrenmeyi gerektirmeyecek şeyler almaya çalışıyorum özellikle fiyat olarak pahalı olan şeyleri almaya özen gösteriyorumki herşeyi bi anda almaya kalkmayalım diye. Mesela oto koltuğu , bebek arabası (pembe yada mavi tercih edecek olanlar bekleyebilir tabiki) , mama sandalyesi , bebek telsizi , yatak gibi gibi şeyler. İlerleyen zamanlarda ağırlaşacağımızı göz önüne alırsak bazı şeyleri halletmiş olalım yükümüz azalsın diye düşündüm.

Kameralı Bebek telsizleri e-bebekte indirime girmiş, internet sayfasını bilmiyorum henüz bakmadım da mağazasında uygundu, normalde 800-900 civarı olan motorola 399a düşmüş.

Benim bu bebeğim ikinci olduğu için oto koltuğu mama sandelyesi ve ana kucağı mama sandalyesi mevcut çok çok şükür..İkinci bebeği düşünerek hepsini yeşil ve kırmızı renklerden seçtik.. Kızımda epey masrafımız olmuştu bunda fazla masraf olmaz gibi geliyor..Mesela kıyafet hiç almasam bile kızımdan kalan bi dünya şey de var ama tabi heves ediyorum kıyafet falan almadan duramam :) birde bu kuzumda yeni ciciler giysin haksızlık etmeyeyim

Şanslısınız birçok şey zaten var bebişinizede hediye muhakkak gelir oda en güzellerini giyer buarada bellimi cinsiyet

Kızlar hastaneden geliyorum şimdi cinsiyeti öğrendik oğluşum olucakmış :)
Doğum tarihimiz aynı ama ben hala öğrenemedim cinsiyetini kuzumun :) hayırlı evlat olur inşallah oğlun. Cumartesi günü ben de öğreneceğim inşallah. Çok net bir şekilde görüldü mü pipisi ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…