- 18 Eylül 2013
- 21
- 24
- 88
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.881
amin inşallah.denizli de ikamet ediyorum.çanakkale liyim.buradaki doktorum prof.dr.babür kaleli.perinatoloji uzmanı.çok yumusak iyi niyetli bir doktor.keşke olunmasa tabi.özeniyorum sağlıklı hamile annelere.ama bu kadarla kalır inşallah.korkulacak birşey yok serklaj da.umarım gerek kalmaz tabi.kalsa da herşey bebeklerimiz için.Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hangi şehirdesiniz acaba. Ben de rahim ameliyatı geçirdiğim için birazdan servikal ölçüm yaptırıcam. Gerekirse serklaj atılacak. İlk gebeliğim ve Çok korkuyorum.
2. gebeliklerde 16. hafta hissedilmeye başlanabiliyormuş ama ilk gebelikler için 20-22 deniliyor, ben hissetmiyorum, yani hissettiğim şey kendi iç organlarım sanırımElinizi karnınız a koyduğunuzda bebeğinizi hissediyor musunuz. Ben evdeyken elim hep göbeğim de ve sanki elimin altında bişey in kasıp gevşeme gibi hareket olduğunu fark ediyorum. Onun dışında hiç bir hareketi hissetmiyorum.
Amin.Bende okudum . İnşallah yerini bulur dualarımız.Ben okudum allah kabul etsin.
Ben ilk hamileliğimde 20. Haftada hissetmiştim. Bunda 16. Haftada ( tam söylenen haftalarda :) kasılıp gevşeme değilde bazen damar atması gibi bazen de içeriden bir şey gıdıklıyormuş gibi hissediyorum. Ama ilkinde direkt tekme olarak hissetmiştim :)Elinizi karnınız a koyduğunuzda bebeğinizi hissediyor musunuz. Ben evdeyken elim hep göbeğim de ve sanki elimin altında bişey in kasıp gevşeme gibi hareket olduğunu fark ediyorum. Onun dışında hiç bir hareketi hissetmiyorum.
Bizde de ayni durum soz konusu daha belli olmadigi icin tek birsey bile alamadim. Carsamba günü gidicez bakalim. Insallah gosterirse son ultrasona gore 14+6 olacakGünaydın kızlar..Alışverişler başlamış..Sağlık sıhhatle giysin kuzular inşallah..Bende sadece yeşil renkte minik bir ayakkabı aldım..Cinsiyeti öğrenemediğimiz için alışveriş yapmak istemiyorum.. Cuma günü randevumuz var..İnşallah öğrenebiliriz... Herkes merakla cinsiyeti bekliyor.. :) Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzular
Günlerimiz yakın canım seninleBizde de ayni durum soz konusu daha belli olmadigi icin tek birsey bile alamadim. Carsamba günü gidicez bakalim. Insallah gosterirse son ultrasona gore 14+6 olacak
Aynı hatta canim son ultrasona gore doğum 28 eylul benimde. Ama degistirmedim. Saglikla gelsinler de gerisi onemli degil. Ruyamda doktor ultrsona bakip kiz ve ypki sana benziyor diyordu. Cok mutlu uyandim sabahGünlerimiz yakın canım seninle.. Ayın sonlarında olunca bizim bebekler en son öğrenende bizler olacağız ..Neyse sağlıklı olsunlarda bekleriz napalım..Hayırlı haberlerini bekliyoruz seninde inşallah
Allah gönlüne göre versin inşallah.. Herşeyin hayırlısı tabi..Aynı hatta canim son ultrasona gore doğum 28 eylul benimde. Ama degistirmedim. Saglikla gelsinler de gerisi onemli degil. Ruyamda doktor ultrsona bakip kiz ve ypki sana benziyor diyordu. Cok mutlu uyandim sabah
Benim bu bebeğim ikinci olduğu için oto koltuğu mama sandelyesi ve ana kucağı mama sandalyesi mevcut çok çok şükür..İkinci bebeği düşünerek hepsini yeşil ve kırmızı renklerden seçtik.. Kızımda epey masrafımız olmuştu bunda fazla masraf olmaz gibi geliyor..Mesela kıyafet hiç almasam bile kızımdan kalan bi dünya şey de var ama tabi heves ediyorum kıyafet falan almadan duramam :) birde bu kuzumda yeni ciciler giysin haksızlık etmeyeyimBen çok cinsiyet öğrenmeyi gerektirmeyecek şeyler almaya çalışıyorum özellikle fiyat olarak pahalı olan şeyleri almaya özen gösteriyorumki herşeyi bi anda almaya kalkmayalım diye. Mesela oto koltuğu , bebek arabası (pembe yada mavi tercih edecek olanlar bekleyebilir tabiki) , mama sandalyesi , bebek telsizi , yatak gibi gibi şeyler. İlerleyen zamanlarda ağırlaşacağımızı göz önüne alırsak bazı şeyleri halletmiş olalım yükümüz azalsın diye düşündüm.
Şanslısınız birçok şey zaten var bebişinizede hediye muhakkak gelir oda en güzellerini giyer buarada bellimi cinsiyetBenim bu bebeğim ikinci olduğu için oto koltuğu mama sandelyesi ve ana kucağı mama sandalyesi mevcut çok çok şükür..İkinci bebeği düşünerek hepsini yeşil ve kırmızı renklerden seçtik.. Kızımda epey masrafımız olmuştu bunda fazla masraf olmaz gibi geliyor..Mesela kıyafet hiç almasam bile kızımdan kalan bi dünya şey de var ama tabi heves ediyorum kıyafet falan almadan duramam :) birde bu kuzumda yeni ciciler giysin haksızlık etmeyeyim
Doğum tarihimiz aynı ama ben hala öğrenemedim cinsiyetini kuzumun :) hayırlı evlat olur inşallah oğlun. Cumartesi günü ben de öğreneceğim inşallah. Çok net bir şekilde görüldü mü pipisi ? :)Kızlar hastaneden geliyorum şimdi cinsiyeti öğrendik oğluşum olucakmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?