- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.841
Doğuma hazırlık kursu normal doğum için oluyor değil mi? Saçma bir soru olabilir2 bildirim de konuya girmeyince sonraki bildirimler gelmiyor canım, ara ara girersen bildirim gelmeye devam eder. Şuan ki gündemimiz doğuma hazırlık kursu
Normal dogum için oluyor ama anestezi uzmanida giriyormuş belki sezeryan ile ilgilide bi kac bisi soyluyorlardirDoğuma hazırlık kursu normal doğum için oluyor değil mi? Saçma bir soru olabilir
Tatlim ben english homedan aldim 50 tl ye düşmüş. Ve dun yegenim geldi kurduk kullandi cok guzeldi memnun kaldik. Ki evde kendisininde ondan var. Mavi ve pembe rengi varKızlar mama sandalyesinin kalitesi sizde ne kadar önemli?
http://www.hepsiburada.com/dolu-pra...6809.abo-pla&gclid=CIXv_NbXgNMCFRKNGwodU10HOw
Bu linkteki mama sandalyesini alsam menmun kalırmıyım sizce?
Tatlim ben english homedan aldim 50 tl ye düşmüş. Ve dun yegenim geldi kurduk kullandi cok guzeldi memnun kaldik. Ki evde kendisininde ondan var. Mavi ve pembe rengi varKızlar mama sandalyesinin kalitesi sizde ne kadar önemli?
http://www.hepsiburada.com/dolu-pra...6809.abo-pla&gclid=CIXv_NbXgNMCFRKNGwodU10HOw
Bu linkteki mama sandalyesini alsam menmun kalırmıyım sizce?
Tatlim ben english homedan aldim 50 tl ye düşmüş. Ve dun yegenim geldi kurduk kullandi cok guzeldi memnun kaldik. Ki evde kendisininde ondan var. Mavi ve pembe rengi var
Benim ilk hamileliğim.neler gerçekten kullanışlı oluyor neler kullanışsız bilmiyorum. Kendime bir liste oluşturup ona göre alışveriş yapmak istiyorum. İnternetten bebek hazırlık listesi diye arattım. Çok uzun ve detaylı bir liste çıkarttı. Siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Biz kiyafet aldik baya hediyede geldi tabi. Mama sandalyesi aldik. Bebek arabasini bu hafta icinde netlestirir alırız. Bide bu ay odasina baslicaz nasipse fiyat almaya basladikBen bebek için en temel şeyleri almak istiyorum öncelikle galiba ateş ölçer de basit koltuk altından ölçülenı alcam. Haftaya perşembe günü kontrolüm var inşallah sağlıklı bi şekilde görürsem bebeğimi hastane çıkış takımını almayı düşünüyorum. Sizler neler aldınız bebislerinize
Bende biraz aldım zibin ve tulum takımı 1-3 ve 3-6 aldım genelde o şekilde alırım ama ne kadar almalıyım bilmiyorum aslında beğendiğim şeyleri alıyorum oglusuma 1.5 yıl sonra gelmiş paşam :)Canım bence ilk önce 1 3 aylık ve 3- 6 aylık al bence zatin herşey elimizin altında heryer mağaza
canim eger 41 kisi dolmadiysa bende alirim allah yardimcisi olsn tez zamnda bu duyguyu onada tattrsnMerhaba arkadaşlar sizden bi ricam var bi arkadaşım var kendisi hamile kalamıyor Allah rızası için 41 tane hamile den 41 tane yasin i Şerif niyetlendik yardım larınızla inşallah niyetimizi tamamlarız. Her hamile 1 tane okumalı buda 41 tane hamile gerekli Rabbim kimseyi darda koymasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
Hayirli olsun cnm dogum tarihimiz aynı ins benimkide kızdır iki oglum var ya benim muradim da kızdan ama en başta saglik tabi...Kızımız geliyomuuuuuşşşş
ALLAH RAZI OLSUN YOK DOLMADI DAHA 7 TANE OLDUKcanim eger 41 kisi dolmadiysa bende alirim allah yardimcisi olsn tez zamnda bu duyguyu onada tattrsn
Günaydın cnm. Aynı kuruntular bende de var hatta bir çoğumuzda. Aklından uzaklaştırmaya çalış. Allaha emanet bebeklerimiz. Sağlıkla dünyaya geliceklerini düşün.Herkese merhaba. 17 haftalık olmama rağmen kaybetme korkumu atamıyorum. Bir kaç zıbin felan aldım onun dişin da bişey almaya cesaret edemiyorum. Risk her zaman var biliyorum ama korkularım içimi kemiriyor. Gördüğüm de bebeğimi rahatlıyorum 3 gun sonra yine ayni
Bir tane de ben okuyorum cnm. Allah kabul etsin. Bekleyen tüm kadınlar tez zamanda muradına ersin.ALLAH RAZI OLSUN YOK DOLMADI DAHA 7 TANE OLDUK
Bende okurum canım .ALLAH RAZI OLSUN YOK DOLMADI DAHA 7 TANE OLDUK
inşallah gönlünden geçen olur canım brnim ben en başından beri kız hissetmiştim. Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri nasip etsin inşallahHayirli olsun cnm dogum tarihimiz aynı ins benimkide kızdır iki oglum var ya benim muradim da kızdan ama en başta saglik tabi...
Bizimde sıpamız baya bekletti. Ben yenidoğan zıbın 10 tane almayı düşünüyorum çünkü hemen küçültcek eee aldığımız takımların da zıbınları oluyor bazenBende biraz aldım zibin ve tulum takımı 1-3 ve 3-6 aldım genelde o şekilde alırım ama ne kadar almalıyım bilmiyorum aslında beğendiğim şeyleri alıyorum oglusuma 1.5 yıl sonra gelmiş paşam :)
Yani bende bi 10 tane zibin almayı düşünüyorum hepsini uzun kollu alıyorum perşembe günü kontrolüm uz var inşallah o gün bebeğimi gördükten sonra 10 lu hastane çıkışını da almayı düşünüyorumBizimde sıpamız baya bekletti. Ben yenidoğan zıbın 10 tane almayı düşünüyorum çünkü hemen küçültcek eee aldığımız takımların da zıbınları oluyor bazen
Bizimde sıpamız baya bekletti. Ben yenidoğan zıbın 10 tane almayı düşünüyorum çünkü hemen küçültcek eee aldığımız takımların da zıbınları oluyor bazen
Evet atlet niyetine giydiriliyor. Kısa kollu yarım kollu uzun kollu olanları var. Çıtçıtı yandan ve alttan olanları da varCanım bu zıbın dediğiniz şey kısa kollu alttan çıtçıtlı olan kıyafetlermi?
İçine atlet niyetine giydiriliyor heralde.
Evet atlet niyetine giydiriliyor. Kısa kollu yarım kollu uzun kollu olanları var. Çıtçıtı yandan ve alttan olanları da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?