2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Benimde ilk hamileliğim.
O uzun listelere bakarak en çok ihtiyaç olanlara göre ihtiyaç listesi düzenledim kendime.aldıkça üzerini çizicem :)

Biz kiyafet aldik baya hediyede geldi tabi. Mama sandalyesi aldik. Bebek arabasini bu hafta icinde netlestirir alırız. Bide bu ay odasina baslicaz nasipse fiyat almaya basladik

Canım bence ilk önce 1 3 aylık ve 3- 6 aylık al bence zatin herşey elimizin altında heryer mağaza
Bende biraz aldım zibin ve tulum takımı 1-3 ve 3-6 aldım genelde o şekilde alırım ama ne kadar almalıyım bilmiyorum aslında beğendiğim şeyleri alıyorum oglusuma 1.5 yıl sonra gelmiş paşam :)

canim eger 41 kisi dolmadiysa bende alirim allah yardimcisi olsn tez zamnda bu duyguyu onada tattrsn

Günaydın cnm. Aynı kuruntular bende de var hatta bir çoğumuzda. Aklından uzaklaştırmaya çalış. Allaha emanet bebeklerimiz. Sağlıkla dünyaya geliceklerini düşün.

Bende biraz aldım zibin ve tulum takımı 1-3 ve 3-6 aldım genelde o şekilde alırım ama ne kadar almalıyım bilmiyorum aslında beğendiğim şeyleri alıyorum oglusuma 1.5 yıl sonra gelmiş paşam :)
Bizimde sıpamız baya bekletti. Ben yenidoğan zıbın 10 tane almayı düşünüyorum çünkü hemen küçültcek eee aldığımız takımların da zıbınları oluyor bazen

Bizimde sıpamız baya bekletti. Ben yenidoğan zıbın 10 tane almayı düşünüyorum çünkü hemen küçültcek eee aldığımız takımların da zıbınları oluyor bazen
Yani bende bi 10 tane zibin almayı düşünüyorum hepsini uzun kollu alıyorum perşembe günü kontrolüm uz var inşallah o gün bebeğimi gördükten sonra 10 lu hastane çıkışını da almayı düşünüyorum

Canım bu zıbın dediğiniz şey kısa kollu alttan çıtçıtlı olan kıyafetlermi?
İçine atlet niyetine giydiriliyor heralde.

Canım bu zıbın dediğiniz şey kısa kollu alttan çıtçıtlı olan kıyafetlermi?
İçine atlet niyetine giydiriliyor heralde.
Evet atlet niyetine giydiriliyor. Kısa kollu yarım kollu uzun kollu olanları var. Çıtçıtı yandan ve alttan olanları da var

Evet atlet niyetine giydiriliyor. Kısa kollu yarım kollu uzun kollu olanları var. Çıtçıtı yandan ve alttan olanları da var

Bunlardan 10 15 tane lazım o zaman.
Bide üzerine giydirmek için takımlar lazım.
Onlardanda 15 tane alsak yeterli gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…