- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.921
anladım canım casual ı bilmiyorum ama tabi bütçe önemli haklısınCasual cadillac alan arkadayım hemen sattı illa travel istiyorsan concord al dedı benim bütçeye uygun gelmedi canım
Ilk hamileligomde alacagim seyleri hep arastirdim. Yorumlari okudum. 7. Aydan sonra slisveris yaptom. Cogu nettendi. Arastirinca vakit yaklasinca daha hizli aliyorsin daha erken acele etme arastirin. Bebek arabasi magazada deneyerek alin surus hakimiyete bakin. Ilk oglumda park yatak aldim 14 aylik bizimle yatiyor hala. Bebekte otomatok sallanan besikte yatacak. Sonra buyugu odasina gecitip kucugu park yataga alacam. Uzun sure yatmasini istiyotsan ben erken odasini ayorma taraftari degilim park yatak. Digerbesikler mobilyali besikler alti ay kullanabilirsinBende yavas yavas bebek esyasi bakmaya basladim ama sandigim kadat zevkli bir durum degilmis. Daha cok gerildim kendi kendime, mesela besiklerde nelerede dikkat etmek gerekir diye arastirdim, kesinlikle yan taraflari kapali olmamasi gerek diye yazan sayfalar var. Ama besiklerin icleri zaten hep kumas dolu, birse yatagin ufak haline benzeyen besikler var onlar dahami mantikli acaba. Siz odaniza nasil bir besik dusunuyorsunuz?
Büyüdukce bebisler yukari cikiyor.mesaneler rahatliyor.bilginize. saglikli gunlerrSadece gelse yine iyi, dün akşam herhalde patlayacak dedim nasıl can yakmadır o. Büyüdükçe artacak bunlar
Benim kızımda 3 yaşında biz bile şimdiden arkadaş gibiyiz ilk çocuk kız olması gerçekten çok iyi bizde tabi erkek hevesinide tatmak isteriz :)ilk çocuğun kız olması çok güzel..Benim kızım 8 yaşında şimdi iki arkadaş gibiyiz nerdeyse..Hamilelik sürecini bile beraber götürüyoruz.. Kızım benim dert ortağm sırdaşım..Onunla bunları paylaşmak yaşamak çok güzel bir duygu.. Kardeşler arası yaş farkına üzülüp duruyordum ama benim kızım kardeşinin küçük annesi olacak....İkincisi de erkek olursa seviniriz elbette değişik olur..Ama kız da tabiki başımın üstüne..
Hadi ya sevindim :) Teşekkür ederim, Dün canım acıyınca gözüm korktuBüyüdukce bebisler yukari cikiyor.mesaneler rahatliyor.bilginize. saglikli gunlerr
Sallanan sandalye aldın mı? Ben şuan kendi rahatım üzerinden gidiyorumIlk hamileligomde alacagim seyleri hep arastirdim. Yorumlari okudum. 7. Aydan sonra slisveris yaptom. Cogu nettendi. Arastirinca vakit yaklasinca daha hizli aliyorsin daha erken acele etme arastirin. Bebek arabasi magazada deneyerek alin surus hakimiyete bakin. Ilk oglumda park yatak aldim 14 aylik bizimle yatiyor hala. Bebekte otomatok sallanan besikte yatacak. Sonra buyugu odasina gecitip kucugu park yataga alacam. Uzun sure yatmasini istiyotsan ben erken odasini ayorma taraftari degilim park yatak. Digerbesikler mobilyali besikler alti ay kullanabilirsin
Yok canim ya hareketli kabiz kolikti. Az sutum vardi. Az olunca emmekte istemiyor. Emzirmeye igrastim. Sallanan sandalye luks bsna gore . Emzorme sonrasida ayakta kucak istoyordu oturunca agliyordu. Insallah bol sutun olur. Rahat rahat emzirirsin.Sallanan sandalye aldın mı? Ben şuan kendi rahatım üzerinden gidiyorum
İnşallah ya.. Hayalimdeki bebek bayağı sakinYok canim ya hareketli kabiz kolikti. Az sutum vardi. Az olunca emmekte istemiyor. Emzirmeye igrastim. Sallanan sandalye luks bsna gore . Emzorme sonrasida ayakta kucak istoyordu oturunca agliyordu. Insallah bol sutun olur. Rahat rahat emzirirsin.
Gözünüz aydınİyi geceler hepinize bugün kontrolümüz vardı oğlumuz olacakmış 2 kızım vardı.Sevindik bayağı.Allahım tüm isteyenlere versin.Kilosu haftası iyi çıktı.Bende 200 gr almışım.4 ayda 400 gr aldım.Şükür.Magnezyum ve kalsiyuma başladık
Zayıfsan normal cnm. Çünkü bebek daha göbek deliğinin altında. Göbeği çıkanların ya ikinci gebeliği yada aldıkları kilo. Benim öyle mesela bebeği altta elimi koyunca hissediyorum. Gerisi göbek. O yuzden takma kafana. 2 haftaya daha çok belli olurYa kızlar 16haftalık olucaz biz ama benim hiç göbeğim çıkmadı normalmi ya çok kafama takıyorum kimse hamile olduğuma inanmıyo iş yerimde
Ya çok takıyorum diyorum ki nerde bu çocuk hiç büyümediğini düşünüyorum tedirgin olup doktora gidiyorum kalp atışını duymak için ama şu 3 gündür ne mide bulantısı nede baska bişey var karnımda büyümeyince korkmaya başladım artıkZayıfsan normal cnm. Çünkü bebek daha göbek deliğinin altında. Göbeği çıkanların ya ikinci gebeliği yada aldıkları kilo. Benim öyle mesela bebeği altta elimi koyunca hissediyorum. Gerisi göbek. O yuzden takma kafana. 2 haftaya daha çok belli olur
Ya kızlar 16haftalık olucaz biz ama benim hiç göbeğim çıkmadı normalmi ya çok kafama takıyorum kimse hamile olduğuma inanmıyo iş yerimde
Erkek çocuğunda geç çıkar derler sizin cinsiyeti belli oldumuBizde 18 haftaya girdik bende de daha çıkmadı canım
Bizde 18 haftaya girdik bende de daha çıkmadı canım
Ne güzel sizinde çoğu şeyiniz hazırmış.. :) Bende bu hafta sonu evde ne var ne yok hepsini çıkaracağım.. Ona göre eksiklere göre alışveriş yapacağım..Benimde ikinci bende ev tipo ana kucagi yurutec gibi esyalari yesil aldim. otokoltugu bebek arabasi siyah gri zaten. Yone oglum oluyor. Yeni dogan tulum citcitli badyler cok kullandim cok almamistim onlar eskidi bazilarinida vermistim. Diger aylar cok var ama yeni dogan alusverisi yapiyorum. Bir kac birsey aldim gordukce pamuklu iygun fiyata aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?