2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende yavas yavas bebek esyasi bakmaya basladim ama sandigim kadat zevkli bir durum degilmis. Daha cok gerildim kendi kendime, mesela besiklerde nelerede dikkat etmek gerekir diye arastirdim, kesinlikle yan taraflari kapali olmamasi gerek diye yazan sayfalar var. Ama besiklerin icleri zaten hep kumas dolu, birse yatagin ufak haline benzeyen besikler var onlar dahami mantikli acaba. Siz odaniza nasil bir besik dusunuyorsunuz?

Ilk hamileligomde alacagim seyleri hep arastirdim. Yorumlari okudum. 7. Aydan sonra slisveris yaptom. Cogu nettendi. Arastirinca vakit yaklasinca daha hizli aliyorsin daha erken acele etme arastirin. Bebek arabasi magazada deneyerek alin surus hakimiyete bakin. Ilk oglumda park yatak aldim 14 aylik bizimle yatiyor hala. Bebekte otomatok sallanan besikte yatacak. Sonra buyugu odasina gecitip kucugu park yataga alacam. Uzun sure yatmasini istiyotsan ben erken odasini ayorma taraftari degilim park yatak. Digerbesikler mobilyali besikler alti ay kullanabilirsin

Benim kızımda 3 yaşında biz bile şimdiden arkadaş gibiyiz ilk çocuk kız olması gerçekten çok iyi bizde tabi erkek hevesinide tatmak isteriz :)

Sallanan sandalye aldın mı? Ben şuan kendi rahatım üzerinden gidiyorum

Sallanan sandalye aldın mı? Ben şuan kendi rahatım üzerinden gidiyorum
Yok canim ya hareketli kabiz kolikti. Az sutum vardi. Az olunca emmekte istemiyor. Emzirmeye igrastim. Sallanan sandalye luks bsna gore . Emzorme sonrasida ayakta kucak istoyordu oturunca agliyordu. Insallah bol sutun olur. Rahat rahat emzirirsin.

Yok canim ya hareketli kabiz kolikti. Az sutum vardi. Az olunca emmekte istemiyor. Emzirmeye igrastim. Sallanan sandalye luks bsna gore . Emzorme sonrasida ayakta kucak istoyordu oturunca agliyordu. Insallah bol sutun olur. Rahat rahat emzirirsin.
İnşallah ya.. Hayalimdeki bebek bayağı sakin Aheste aheste sallanarak takılırız diye hayal kuruyorumBugün modellere baktım da, kullanlar hangilerinden memnun acaba.

Ben 59 kiloyla hamile kaldım Bi ara 58 oldum sonrada tartım bozuldu buğün sabah yeni tartı ile tartıldım 58 çıktım eşimde aynı Kilosunda çıktı ben daha kilo almadım mı yani

Ya kızlar 16haftalık olucaz biz ama benim hiç göbeğim çıkmadı normalmi ya çok kafama takıyorum kimse hamile olduğuma inanmıyo iş yerimde

Ya kızlar 16haftalık olucaz biz ama benim hiç göbeğim çıkmadı normalmi ya çok kafama takıyorum kimse hamile olduğuma inanmıyo iş yerimde
Zayıfsan normal cnm. Çünkü bebek daha göbek deliğinin altında. Göbeği çıkanların ya ikinci gebeliği yada aldıkları kilo. Benim öyle mesela bebeği altta elimi koyunca hissediyorum. Gerisi göbek. O yuzden takma kafana. 2 haftaya daha çok belli olur

Ya çok takıyorum diyorum ki nerde bu çocuk hiç büyümediğini düşünüyorum tedirgin olup doktora gidiyorum kalp atışını duymak için ama şu 3 gündür ne mide bulantısı nede baska bişey var karnımda büyümeyince korkmaya başladım artık

Bizde 18 haftaya girdik bende de daha çıkmadı canım

benim de derdim karnımın çıkması tabi bu ay biraz fazla kilo almamın da bunda etkisi var ama zaten çıkık bir karnım vardı şu an yusyuvarlak oldu 6 aylık hamile gibiyim eşim de paytak yürüdüğümü söylüyo sevimliymiş sözde ama gülünce kötü hissediyorum kendimi

Ne güzel sizinde çoğu şeyiniz hazırmış.. :) Bende bu hafta sonu evde ne var ne yok hepsini çıkaracağım.. Ona göre eksiklere göre alışveriş yapacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…