2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Doğum tarihimiz aynı ama ben hala öğrenemedim cinsiyetini kuzumun :) hayırlı evlat olur inşallah oğlun. Cumartesi günü ben de öğreneceğim inşallah. Çok net bir şekilde görüldü mü pipisi ? :)

Teşekkür ederim canım hepimizin ki hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah. Sende öğrenirsin inşallah cumartesi günü canım. Evet net bir şekilde görüldü. Sadece pipisinin fotoğrafını bile çekip verdi :)

İnşallah allah gönlüne göre verir benim doktorum kız olma ihtimali var demişti 13.haftada
ilk çocuğun kız olması çok güzel..Benim kızım 8 yaşında şimdi iki arkadaş gibiyiz nerdeyse..Hamilelik sürecini bile beraber götürüyoruz.. Kızım benim dert ortağm sırdaşım..Onunla bunları paylaşmak yaşamak çok güzel bir duygu.. Kardeşler arası yaş farkına üzülüp duruyordum ama benim kızım kardeşinin küçük annesi olacak....İkincisi de erkek olursa seviniriz elbette değişik olur..Ama kız da tabiki başımın üstüne..

Benimde ikinci bende ev tipo ana kucagi yurutec gibi esyalari yesil aldim. otokoltugu bebek arabasi siyah gri zaten. Yone oglum oluyor. Yeni dogan tulum citcitli badyler cok kullandim cok almamistim onlar eskidi bazilarinida vermistim. Diger aylar cok var ama yeni dogan alusverisi yapiyorum. Bir kac birsey aldim gordukce pamuklu iygun fiyata aliyorum.

kızlarrrrr çok çişim geliyor ya benim az su içememe rağmen gündüz bişi değil gece uyanınca asla uyuyamıyorum
Bebisler buyudu mesaneye baski yapiyor. Birde pitpit damar gibi atan kisa suren sey hickirik. Bebekte akciger gelistikce oluyor. Bebek buyudukce tekmeleriyle hickirigi daha iyi ayirt edecegiz

valla ben ilk bebeğime concord neo almıştım travel sistem acayip memnun kldım. süspansiyon olayı çok iyi, tek elle sürüş çok rahat. özellikle bizim gibi çok gezen biriydemiz tavye ederim. uyuduğunda da acayip konforlu oluyor. bagajda biraz yer kaplıyor doğru ama baston tipi olmayan arabalar zaten hemen hemen aynı ölçüde yer kaplıyor. ağırlık konusu evet biraz agır ama evinizde asansör barsa hiç sorun olmuyor. tek elle tutup tekerlekleri üzerinde sürüyerwk çekebiliyorsunuz

Yani bi de eğer mağaza felan varsa çevreniz de ihtiyaç oldukça aldıra bilirsiniz de benim okuduğum kadarıyla ayaklı tulum çok almayın diyorlar.
benim bebeğim biraz erken doğdu ve benim en çok kullandığım şey ayaklı tulumlar oldu. aslında biraz da bebek doğmadan aşırı almamak lazım nasıl olacağını bilmiyoruz. ben prematüre bile giydirdim

Casual cadillac alan arkadayım hemen sattı illa travel istiyorsan concord al dedı benim bütçeye uygun gelmedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…