- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.901
yok canım henüz belli değil..Cuma günü randevumuz var..inşallah öğrenebiliriz..Seninki belli mi?Şanslısınız birçok şey zaten var bebişinizede hediye muhakkak gelir oda en güzellerini giyer buarada bellimi cinsiyet
sağlıklı hayırlı bir evlat olsun anne babasına inşallah..Kızlar hastaneden geliyorum şimdi cinsiyeti öğrendik oğluşum olucakmış :)
İnşallah allah gönlüne göre verir benim doktorum kız olma ihtimali var demişti 13.haftadayok canım henüz belli değil..Cuma günü randevumuz var..inşallah öğrenebiliriz
Doğum tarihimiz aynı ama ben hala öğrenemedim cinsiyetini kuzumun :) hayırlı evlat olur inşallah oğlun. Cumartesi günü ben de öğreneceğim inşallah. Çok net bir şekilde görüldü mü pipisi ? :)
sağlıklı hayırlı bir evlat olsun anne babasına inşallah..
ilk çocuğun kız olması çok güzel..Benim kızım 8 yaşında şimdi iki arkadaş gibiyiz nerdeyse..Hamilelik sürecini bile beraber götürüyoruz.. Kızım benim dert ortağm sırdaşım..Onunla bunları paylaşmak yaşamak çok güzel bir duyguİnşallah allah gönlüne göre verir benim doktorum kız olma ihtimali var demişti 13.haftada
kızlarrrrr çok çişim geliyor ya benim az su içememe rağmen gündüz bişi değil gece uyanınca asla uyuyamıyorum
Sadece gelse yine iyi, dün akşam herhalde patlayacak dedim nasıl can yakmadır o. Büyüdükçe artacak bunlarkızlarrrrr çok çişim geliyor ya benim az su içememe rağmen gündüz bişi değil gece uyanınca asla uyuyamıyorum
Aynen benimde öyle suda çok az içiyorum ilkaylar su çok içerdim yine bukadar gelmezdikızlarrrrr çok çişim geliyor ya benim az su içememe rağmen gündüz bişi değil gece uyanınca asla uyuyamıyorum
Benimde oluyor canim üşüyünce sanki daha fazla olduğunu hissediyorum insan kacinci ayda olursa olsun korkuyor yaVe hala bitmeyen yumurtalık ve kasik agrilarim var biraz fazla yürüyeyim is yapayım hemen başlıyor
Benimde ikinci bende ev tipo ana kucagi yurutec gibi esyalari yesil aldim. otokoltugu bebek arabasi siyah gri zaten. Yone oglum oluyor. Yeni dogan tulum citcitli badyler cok kullandim cok almamistim onlar eskidi bazilarinida vermistim. Diger aylar cok var ama yeni dogan alusverisi yapiyorum. Bir kac birsey aldim gordukce pamuklu iygun fiyata aliyorum.Benim bu bebeğim ikinci olduğu için oto koltuğu mama sandelyesi ve ana kucağı mama sandalyesi mevcut çok çok şükür..İkinci bebeği düşünerek hepsini yeşil ve kırmızı renklerden seçtik.. Kızımda epey masrafımız olmuştu bunda fazla masraf olmaz gibi geliyor..Mesela kıyafet hiç almasam bile kızımdan kalan bi dünya şey de var ama tabi heves ediyorum kıyafet falan almadan duramam :) birde bu kuzumda yeni ciciler giysin haksızlık etmeyeyim
Bebisler buyudu mesaneye baski yapiyor. Birde pitpit damar gibi atan kisa suren sey hickirik. Bebekte akciger gelistikce oluyor. Bebek buyudukce tekmeleriyle hickirigi daha iyi ayirt edecegizkızlarrrrr çok çişim geliyor ya benim az su içememe rağmen gündüz bişi değil gece uyanınca asla uyuyamıyorum
valla ben ilk bebeğime concord neo almıştım travel sistem acayip memnun kldım. süspansiyon olayı çok iyi, tek elle sürüş çok rahat. özellikle bizim gibi çok gezen biriydemiz tavye ederim. uyuduğunda da acayip konforlu oluyor. bagajda biraz yer kaplıyor doğru ama baston tipi olmayan arabalar zaten hemen hemen aynı ölçüde yer kaplıyor. ağırlık konusu evet biraz agır ama evinizde asansör barsa hiç sorun olmuyor. tek elle tutup tekerlekleri üzerinde sürüyerwk çekebiliyorsunuzKafamda fikir oluşsun diye hafta sonu Bebek arabası baktık kafam çorba aldı alışverişe Allah nasip ederse Ramazan'dan sonra çıkmayı düşünüyoruz. Bebek arabı travellen çok ağır olduğu içimin kullanışlı gelmiyor
benim bebeğim biraz erken doğdu ve benim en çok kullandığım şey ayaklı tulumlar oldu. aslında biraz da bebek doğmadan aşırı almamak lazım nasıl olacağını bilmiyoruz. ben prematüre bile giydirdimYani bi de eğer mağaza felan varsa çevreniz de ihtiyaç oldukça aldıra bilirsiniz de benim okuduğum kadarıyla ayaklı tulum çok almayın diyorlar.
Casual cadillac alan arkadayım hemen sattı illa travel istiyorsan concord al dedı benim bütçeye uygun gelmedi canımvalla ben ilk bebeğime concord neo almıştım travel sistem acayip memnun kldım. süspansiyon olayı çok iyi, tek elle sürüş çok rahat. özellikle bizim gibi çok gezen biriydemiz tavye ederim. uyuduğunda da acayip konforlu oluyor. bagajda biraz yer kaplıyor doğru ama baston tipi olmayan arabalar zaten hemen hemen aynı ölçüde yer kaplıyor. ağırlık konusu evet biraz agır ama evinizde asansör barsa hiç sorun olmuyor. tek elle tutup tekerlekleri üzerinde sürüyerwk çekebiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?